Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Κάλεσμα για Ανασύσταση του Συλλόγου Αρχοντοχωριτών Αθήνας "Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ"

Επιμέλεια: Σταυρούλα Κρίθυμου 

     Η Ομάδα Πρωτοβουλίας Αρχοντοχωριτών ξεκινάει προσπάθεια, για την επανασύσταση του ιστορικού συλλόγου Αρχοντοχωριτών της Αθήνας: "Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ" .
  Σε σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα, αναφέρονται τα εξής:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

       Καλούνται οι Αρχοντοχωρίτες Ξηρομέρου, που διαβιούν στο Λεκανοπέδιο της Αττικής,  να ρθούν στη συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 23 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 μ.μ στα γραφεία της  της ΠΑΝ.ΣΥ (Πατησίων 5 - 4ος Όροφος -Μέγαρο Τρικούπη –Ομόνοια) στην Αθήνα, με μοναδικό θέμα: 
Συζήτηση και λήψη απόφασης για την επαναλειτουργία ή μή του Συλλόγου Αρχοντοχωριτών Αθήνας "Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ".  
 -Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη και ιδίως εμάς των νέων. 

"Ομάδα Πρωτοβουλίας Αρχοντοχωριτών"
κάτοικοι του Λεκανοπεδίου Αττικής

17 σχόλια:

  1. Και τρίτος σύλλογος?Όπως φαίνεται τις επόμενες εκλογές θα έχουμε ουρά από υποψηφιότητες για δημοτικούς συμβούλους να ζήσει η ζαφτσα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ που βιαστηκες να σχολιάσεις ξανα διάβασε προς τι ειναι η συζήτηση.
      Εννοειτε κ θα ζηςει η ΖΑΦΤΣΑ

      Διαγραφή
  2. Να μας πουν οι υπεύθυνοι για τα χρέη του συλλόγου που πήγαν τα χρήματα. Αγαπητό Ξηρόμερο Όχι να βάζεις οποία σχόλια θες εσύ ούτε βρίζουμε ούτε λέμε κάτι ψέμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν μιλάς για χρεοι θες να τοποθετηθείς κ να μας πεις ποια χρεοι εννοείς;;;;

      Διαγραφή
  3. Υπάρχει ενδιαφέρον και από εμένα που κατοικώ στην Άρτα. Αν υπάρξει σύλλογος τελικά θα ήθελα να συμμετέχω. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για να συμμετάσχετε στο Σύλλογο των εν Αθήναις Αρχοντοχωριτων , σύμφωνα με το καταστατικό πρέπει να είστε οπωσδήποτε κάτοικος στην Αθήνα -Πειραιά και περίχωρα Αττικής τουλάχιστον συνεχώς 6 μήνες. Να είναι ένας εκ των γονέων σας Αρχοντοχωρίτης ( εκτιμώ οτι τον πληρείται αυτο τον όρο ) . Μετα χαράς μας , εφόσον είστε κάτοικος Αθήνας -Πειραιά να έρθετε στη συνέλευση και να μπείτε και στο Δ.Σ

      Διαγραφή
  4. Ποια χρέη κ. 6.33 μ. μ ; Μην μπερδεύεις τη βούρτσα με τις κακαρέτζες ….. Είστε Μπαχαλάκιας , αστοιχείωτος και άσχετος παντελώς με το θέμα της ανάρτησης . Πρόκειται για τον πιο δραστήριο και ιστορικό Σύλλογο των Ξηρομεριτών στην Αθήνα. Στην Αθήνα λεβέντη μου κι όχι στο χωριό σου. Ένα Σύλλογο που μετά από 30 χρόνια προσφοράς ατόνησε και τώρα κάποιοι νέοι και προς τιμή τους επιθυμούν να τον επανενεργοποιήσουν . Που το μεμπτό ; Εσύ κ. 3.11 μ. μ τι μας τσαμπουνάς λεβέντη μου ; Ποιος τρίτος Σύλλογος στην Αθήνα ; Στην Αθήνα πάντα υπήρχε ΜΟΝΟΝ ένας και μοναδικός Σύλλογος με τίτλο : Σύλλογος των εν Αθήναις Αρχοντοχωριτών που κατοικούν στο Λεκανοπέδιο της Αττικής με διακριτικό τίτλο " Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ ". Μάθετε να διαβάζετε και μετά να κρίνετε. Συγχαρητήρια στους νέους που πήραν αυτή την πρωτοβουλία να επαναλειτουργήσουν στην Αθήνα το Σύλλογό τους. Καλή επιτυχία να έχετε παιδιά. Προχωρήστε μπροστά . Μη φοβάστε τίποτα. Θα έχετε τη στήριξη όλων των Αρχοντοχωριτών που ζουν στην Αθήνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντα η αλήθεια ενοχλεί και τη ήταν ο σύλλογος και πως ήταν όλα εκείνα τα χρόνια που εννοείς το γνωρίζουμε πολύ καλά και όταν μιλάς για το χωριό μου μιλάς για όλους μας καη νχη γι αυτούς που είναι στην Αθήνα. Ένα μεγάλο στο ΠΑΣΟΚ που είχε το σύλλογο τόσο ψηλά όπως λέει ο φίλος μας με το τσάμπα χρήμα που έκανε χορηγία

      Διαγραφή
  5. Αφου ολοι ξερουμε οτι ο Σύλλογος αυτος θελει να ζωντανεψει για νεκρανασταση του πρωην οτσαλαν και για καινουργια φυντάνια μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας δεν είναι κανενας βλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο βλάκας μάλλον κ ο σκατοψυχος εισαι εσυ,
      Γι αυτο Μασε το βρωμοστομα σου κ προσεχε τι λες γιατι ξερω ποιος εισαι

      Διαγραφή
  6. Μάλλον ξέρεις καλύτερα 10:12 τι γίνετε γιατί μάλλον θα είσαι μέσα στα κόλπα για ποια χρέη που έχει ο σύλλογος και πως γίνονταν η εκλογές να εκλεγούν κάποια συγκεκριμένα άτομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10:12 ελπίζω να είσαι στην συνέλευση για να δεις ποια χρέη με χαρτιά όχι με λόγια και τότε να δούμε τι θα πεις. Αλλά μου αρέσει που χρησιμοποιείς νέες λέξεις που ακούς στην τηλεόραση από τον ΣΥΡΙΖΑ μπράβο σου που ενημέρωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 11:16 ολοι καταλαβαν γιατι χαλιέσαι.δεν ζωντανεύουν οι νεκροί καημένο μου παιδάκι πάρτο απόφαση και βουλωσετο καρφωνεσε πολύ. αυτά που ήξερες τελείωσαν για πάντα Τώρα μισή μερίδα φαί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ 6.44 π.μ κάνεις μεγάλο λάθος. Έλα στη συνέλευση και πες τις απόψεις σου και μην κρύβεσαι πίσω από χαρακτηρισμούς. Η αποχή από όλους , πιθανόν , να ενισχύει τέτοια φαινόμενα που υπαινίσεσθε. Όσο για σας κ. 10.42 π.μ , ψεύδεστε ασυστόλως να λέτε αυτά που λέτε. Όποιες χορηγίες και ήταν ελάχιστες στα 35 χρόνια ζωής του Συλλόγου , γίνονταν όχι μόνον στο Σύλλογο Αρχοντοχωριτών αλλά σε όλους τους Συλλόγους ανά την Ελλάδα. Και 35 χρόνια δεν ήταν μόνον το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία . Σε πληροφορώ ότι και επί Ν.Δ δίνονταν ενισχύσεις - επιχορηγήσεις στους Συλλόγους , όπως και σήμερα εξακολουθούν να δίνονται. Όπως και παλιότερα δίνονταν επιχορηγήσεις στα χωριά στους Αγρότες , έτσι και σήμερα εξακολουθούν να
    δίνονται. Και φυσικά εσύ ως μαύρο πρόβατο απείχες πάντα από τις εκδηλώσεις τόσο στην Αθήνα όσο και στο χωριό . Φαίνεσαι , ως μαύρο πρόβατο , από την εμπάθεια που εκφράζεις μετά από 35 χρόνια για τον Σύλλογο των εν Αθήναις Αρχοντοχωριτών με έδρα την Αθήνα. . Δεν σε εμποδίζει κανένας να ρθείς στη Συνέλευση και να πεις ό,τι θες .
    Εσείς κ. 10.54 Π.Μ αν έχεις στοιχεία για χρέη στον Σύλλογο των εν Αθήναις Αρχοντοχωριτών , έλα στη Συνέλευση και να τα καταθέσεις, ώστε να τα μάθουν ΟΛΟΙ.
    Προσωπικά δεν γνωρίζω αν η τελευταία διοίκηση έχει χρέη. Εξυπακούεται αν έχει παράνομα χρέη θα πρέπει να λογοδοτήσουν όσοι έκαναν παρατυπίες. Μιας και ξέρεις για οικονομικά χρέη , είσαι απαραίτητος να βρεθείς στη Συνέλευση και να φωτίσεις τον κόσμο που σε πληροφορώ αυτά , αν υπάρχουν , οι Αρχοντοχωρίτες της Αθήνας τα αγνοούν παντελώς. Να μην σου πώ ότι είσαι συνυπεύθυνος που ξέρεις , όπως ισχυρίζεσαι , ότι υπάρχουν ατασθαλίες και δεν τις έχεις καταγγείλει επώνυμα στους χωριανούς ή και στον Εισαγγελέα αν είναι τόοοσο σοβαρά τα πράγματα. Τόσο καιρό , 5 χρόνια είναι ανενεργός ο Σύλλογος , γιατί σιωπάτε ; Μήπως είναι ψέματα και θέλετε πίσω από την ανωνυμία σας να δημιουργήσετε προβλήματα ; Προσωπικά γνωρίζω ότι η τελευταία Διοίκηση δεν έχει χρέη όπως εσείς τα προσδιορίζετε και ότι όλα τα παιδιά στο Δ.Σ ήταν έντιμα και προσπάθησαν για το καλύτερο του χωριού.
    Τέλος δεν περίμενα να υπάρχει τόσο πεζοδρομιακό επίπεδο όπως στους κ.κ 11.16π.μ , 2.03μ.μ που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους και δείχνουν μια εικόνα αρνητική.
    Το Σύνταγμα φίλοι μου δίνει το δικαίωμα τουλάχιστον σε 21 άτομα να συναθροίζονται , να δημιουργούν Συλλόγους και Σωματεία . Όποιος επιθυμεί έρχεται και όποιος δεν επιθυμεί δεν έρχεται . Απλά πράγματα.
    Ραντεβού όλοι στο κάλεσμα των νέων το ΣΑΒΒΑΤΟ 23 Νοεμβρίου 2019 και ωρα 6 μ.μ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 5 ( ΣΤΟΑ) και εκεί θα πείτε ελεύθερα ό,τι θέλετε να πείτε. Σταματήστε επιτέλους τις γκρίνιες . Δεν βοηθάει για το χωριό αυτό το πράγμα.
    Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΤΗΣΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΟ ΛΙΓΟ ΟΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα παρακαλούσα ολους εσας που σχολιαζετε ανώνυμα κ μιλάτε κατ αυτο τον τροπο κ ρίχνετε λάσπη για ατασθαλειες να ρθειτε κ στην συνέλευση να τα πειτε και μπροστά σε ολους αν ισχύουν αλλιως να ξέρετε θα βγαλω ΕΓΩ η ίδια😉τα ονόματα όλων σας δημοσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο