Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Στο Αγρίνιο ένα από τα πρώτα πέντε ελεγχόμενα κέντρα προσφύγων στην ενδοχώρα

Ξεκινάει άμεσα η κατασκευή των πέντε ελεγχόμενων κέντρων για προσφυγές και μετανάστες στην ενδοχώρα με χωρητικότητα 8 χιλιάδες θέσεις.

         Ξεκινάει το επόμενο χρονικό διάστημα η κατασκευή των πέντε ελεγχόμενων κέντρων για προσφυγές και μετανάστες στην ενδοχώρα, συνολικής χωρητικότητας 8 χιλιάδων θέσεων.   
            Όπως αποκαλύπτει η καθημερινή της Κυριακής, τα πρώτα πέντε ελεγχόμενα κέντρα θα είναι σε Δυτική Κρήτη, Αγρίνιο, Λιβαδειά, Λαμία Και Ριτσωνα, ενώ σε δεύτερο χρόνο αναζητούνται χώροι σε Άρτα και Φωκίδα........



        Την ίδια ώρα μιλώντας στην real news ο υπουργός ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης επισημαίνει ότι

Τα  τελευταία 24ωρα η τουρκική ακτοφυλακή δεν ανταποκρίνεται στα σήματα που στέλνει η ελληνική πλευρά για περιστατικά όπου μετανάστες ετοιμάζονται να περάσουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα.”
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πλακιωτάκης “υπάρχει μηδενική ανταπόκριση”.

Πηγή: skai.gr

43 σχόλια:


  1. Ο Μητσοτάκης ως αντιπολίτευση δεν κατακεραύνωνε την προηγούμενη Κυβέρνηση ότι οι μετανάστες και πρόσφυγες έρχονταν γιατί τους έκλεινε το μάτι ο .... άθλιος Τσίπρας ;;;. Τώρα που είναι αυτός Πρωθυπουργός γιατί τριπλασιάστηκαν οι ροές; Το μεταναστευτικό είναι μεγάλο εθνικό πρόβλημα. Και χρειάζεται ανάλογο πολιτικό μπόι για να το διαχειριστείς. Και δυστυχώς αυτό στη χώρα μας λείπει. Με συνέπιες τα νησιά μας να βουλιάζουν, τα κέντρα προσφύγων στην ενδοχώρα να αποτελούν αναγκαστική λύση και η κοινωνία να διχάζεται στη λογική του "μακριά από μας". Όταν σπέρνεις ανέμους θα κληθείς να θερίσεις θύελλες. Και ο λογαριασμός στον πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τί μόνο τα νησιά θα έχουν επενδυτές? ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΕΞΗΗΗΗΗΗ ΚΑΙ ΤΑΣΙΑΑΑΑΑΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Αλέξη βλέπεις δεν ντρεπόμαστε λίγο που μερική θέλετε ακόμη ψωμί ελιά και κότσο βασιλιά

      Διαγραφή
  3. Αντε, καλη αρχη .Ειδατε εχουμε αμεση αυξηση του πληθυσμου.Αυτη θα ισορροπησει την αναγκαστικη εξοδο στη εποχη των μνημονιων των νεων Ελληνων επιστημονων .Ειδες ο κουλης? Ξερει απο ισορροπια..Αφου στο Ξηρομερο δεν πατησε τουρκος, ευκαιρια ειναι να γνωρισουν τα μεμετια την π.κατακτηση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να είσαι καλα Αλέξη και Τασία που με την πολιτικη των ανοικτων συνορων και του "ελατε να λιαστείτε" καταφέρατε να κάμετε την Ελλαδα νουμερο ενα προορισμο, προσφύγων και λαθρομεταναστών...ευχαριστούμε Συριζα για τα τοσα καλα που έκανες για την Πατρίδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν το αλλάζουν αυτοί που ήρθαν τώρα

      Διαγραφή
  5. Μια ανησυχητική εξέλιξη είχαμε πριν από μερικές ώρες, η οποία μάλιστα ανακοινώθηκε δια χειλέων του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη: Η Ειρήνη Αγαπηδάκη, ψυχολόγος στο επάγγελμα η οποία ανακοινώθηκε ως «Εθνική Συντονίστρια» στο κυβερνητικό σχέδιο για τα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα», βάσει των στοιχείων του βιογραφικού της, είναι υπάλληλος... του Τζορτζ Σόρος!
    από όλη την Ελλάδα επιλέχθηκε αυτή για να «συντονίσει» την εγκατάσταση στην χώρα 6.000 παιδιών μουσουλμάνων που μυστηριωδώς βρέθηκαν ασυνόδευτα στην Ελλάδα!Τι δεν μπορείτε να καταλάβετε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα!!!ρε γατάκια στο Αγρίνιο ΝΔ...
    Γιατί δεν μιλάτε τώρα....
    Πάλι ο Αλέξης τσιπρας φταίε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένα τεράστιο εθνικό προβλημα γίνεται αντικείμενο εύκολης κριτικής και αντιπαράθεσης. Δεν υπάρχει πιθανότητα ενσωμάτωσης (αυτό δείχνει η Ιστορία των μεταναστών), ορατός ο εθνικός κίνδυνος και η κοινωνική - εθνική αλλοτρίωση, ιδεολογίες άσχετες και αρνητικές προς τις αντίστοιχες της κοινωνίας μας. Όσοι πιστεύουν στον πολυπολιτισμό και τα πολυεθνικά κράτη είναι μακρυά από τη πραγματικότητα . Τα σύγχρονα κράτη υποστηρίζουν πλέον το εθνοκεντρικό κράτος, μετά από μια αποτυχημένη πορεία υποστήριξης του πολυεθνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φίλε 1:46 π.μ, αγνοείς ότι εδώ και τέσσερις μήνες, που έχουμε έκρηξη των εισροών μεταναστών και προσφύγων, είναι Πρωθυπουργός, και μάλιστα κοινοβουλευτικά αυτοδύναμος,ο Μητσοτάκης;. Και χρεώνεις στον τον Τσίπρα για τα προεκλογικά παραμύθια του Κυριάκου και την κυβερνητική του ανικανότητα;;. Φίλε μου το τερμάτισες. Δυστυχώς για τη χώρα μας φαίνεται ότι τα χειρότερα έπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ποια παραμυθια μιλας; συριζαιος και μιλας για παραμυθια; στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι λεει ο λαος. Μην μιλας για ψεματα εσυ που το κομμα σου με ψεματα ανελαβε την εξουσια, με παραμυθια γεμισε το λαο, παιρνοντας με το σπαθι του τον τιτλο του εθνικου παραμυθα και μετα ελεγε οτι ειχε αυταπάτες. Κατάλαβε λοιπόν ζαιε μου, οτι η πολιτικη των ανοικτων συνορων του Αλεξη, της Τασιας και της παρεας του, οδηγησαν αυτη την εκρηξη των ροων προς τη Χωρα. Βεβαια, λογικο μεσα στα πολλα παραμυθια του Αλεξη, νο νομιζες οτι ολα δουλευαν ρολοι πριν χασει τις εκλογες και τωρα ξαφνικα υπαρχει προβλημα. Τοσο αφελεις ειναι μερικοι. Απλα ηρθε η ωρα να νιωσουν ολοι οι Ελληνες τις συνεπειες των ιδεοληψιων και της πολιτικης των Συριζαιων στο μεταναστευτικο. Πριν λιγο καιρο, πταν καποιοι ελεγαν οτι θα υπαρξει προβλημα, το παρεακι του Αλεξη τους αποκαλουσε φασιστες. Τωρα που ολοι στην Ελλαδα 6α λουστειτε τις συνεπειες της πολιτικης του Αλεξη και της Τασιας, σας φταει ο Κυριακος που παει να βαλει ταξη στο χαος. Γι'αυτο πλεον εχω παυσει να αποκαλω αφελεις τους συριζαιους αφου απροκαλυπτα οι πολιτικες τους ιδεοληψιες αποδειχθηκαν επικινδυνες για τη χωρα. Θα επρεπε οσοι ψηφισατε Συριζα, ειτε σας κοροιδεψαν ειτε οχι αφου πιστεψατε τα ψεματα του Αλεξη, να ζητατε συγνωμη για την ψηφο σας, που δωσατε το δικαιωμα στον εθνικο παραμυθα και το παρεακι του να κανει τη χωρα, αποθηκη ανθρώπων και ψυχων

      Διαγραφή
    2. Προς 5.48
      Οχι τα χειρότερα εφυγαν και ηταν η παρενθεση Συριζα. Θα φτιαξουν απο εδω και περα τα πραγματα. Ευτυχως υπαρχει σοβαρη Κυβερνηση πλεον. Αν εσυ δεν το εχεις καταλαβει μεινε στο συννεφακι του ΣΥΡΙΖΑ. Προσεχε μονο την ανωμαλη προσγειωση γιατι το κομμα εχει παρει την κατρακυλα. Ευτυχως ο κοσμος καταλαβε τι παραμυθι ετρωγε απο τον Αλεξη και το παρεακι του.

      Διαγραφή
    3. Καί πρό πάντων φίλε μου δεν ξεχνάμε ποιος χρεωκοπησε την χώρα ποιοί φέραν 400€τον μήνα ποιοί φέραν τα μνημόνια ποιοί κατηγορούνται για σκάνδαλα ποιοί φέραν τούς Αλβανούς στην Ελλάδα ποιοί πρόδωσαν την Κύπρο κλπ κλπ

      Διαγραφή
  9. Χαίρομαι που ή δεξιοί! Φέρνουν επενδύσεις στο Νομό μας...
    Τ λέει για αυτό ο Μητροπολίτης μας.
    Κ.κ Κοσμάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 6.03
      Εσενα ο Κοσμας σου εφταιξε; ΕΣΥ ψηφισες Αλέξη, "πιες" τωρα την πολιτικη ανοικτων συνορων του Αλεξη και της Τασιας. Τις δικες σου ευθυνες με την ψηφο σου, μην τις αναζητας αλλου ζαίε.

      Διαγραφή
  10. ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ; ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΨΗΦΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΗΜΩΝ....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ...ΟΥΤΕ ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑ Η ΦΑΣΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ. ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ...ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΟΣΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο κάθε ψηφοφόρος δεν φταίει σε τίποτα ,
    εάν δέν γίνονται τα όσα γράφονται προεκλογικά
    στα φυλλάδια και τα προγράμματα.
    Και δέν είναι ούτε θέμα αφέλειας των ψηφοφόρων,
    ούτε είναι θέμα κοροϊδίας.
    απλά ερχεται ο κσιρός που ως ψηφοφόροι
    με την συνεχή επανάληψη και σύγκριση
    σε κόμματα και πολιτικές,
    μαθαίνουμε και εμπεδώνουμε καλλίτερα,
    τί πρέπει νσ ψηφίζουμε σε επόμενες εκλογές.
    Ωριμάζουμε ως ψηφοφόροι δηλαδή.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 9.33
      Ειδες σε προεκλογικα φυλλαδια οτι θα ξεπουλησει τη Μακεδονια;
      Ειδες σε προεκλογικα φυλλαδια οτι θα γεμισει τη χωρα προσφυγες και μεταναστες;
      Ειδες σε προεκλογικα φυλλαδια οτι θα βγαλει με νομους εξω απο τις φυλακες ολους τους εγκληματιες και κλεφτες;
      Ειδες σε προεκλογικα φυλλαδια οτι θα αυτα και πολλα άλλα; Ειδες σε προεκλογικα φυλλαδια οτι θα ψηφιζε και αλκο μνηνονιο και οτι θα γονατιζε τη μεσαια ταξη; ειδες σε πριεκλογικα φυλλαδια οτι θα προωθουσε την ανωμαλια;
      Τα ειδες πουθενα αυτά; ΟΧΙ
      Εκει κρύβεται η επικινδυνότητα των ιδεοληψιων του ΣΥΡΙΖΑ. Φιδι στον κορφο μας τρεφατε ολοι εσεις που τον ψηφισατε. Τουλαχιστον να βαλατε μυαλο για τις επομενες εκλογες.

      Διαγραφή
    2. Εις 12,11 π.μ. αμέσως εσύ να κομματικοποιήσεις το σχόλιό μου.
      εγω αναφερθηκα γενικά για μια συνήθεια που επικρατεί:

      άλλα να γράφονται στα προεκλογικά φυλλάδια και άλλα να γινονται μετεκλογικά, ή
      να γίνονται μετεκλογικά, ότι ηθηλημένα αποσιωπούν προεκλογικά.
      Γενικα μίλησα λοιπόν και οχι κομματικά.
      Άντε. γίνε επιτέλους φίλαθλος και άσε την γηπεδική σου εξέδρα οπαδέ,
      Χούλιγκανς...

      Διαγραφή
    3. Εις 12.46
      Ναι αλλα δεν σε ειδα να παιρνεις θεση εναντιον του ΣΥΡΙΖΑ, εκτος αν διαφωνεις....ασε τα κολπακια και τους χαρακτηρισμους στυλ φιλαθλος και χουλιγκανς. Μια ετσι μια αλλιως για να θολωνουν τα νερα, κολπάκια και πονηριές.
      Ολοι ξερουν αλλωστε ποιο κομμα χαιδευει τα αυτακια των αναρχικων. Θες να μας πεις την αποψη σου επ'αυτού;

      Διαγραφή
    4. καλά ρε 1:05 τι νόμισες ότι είναι,
      το ίδιο ο ΣΥΡΙΖΑ με τα άλλα κόμματα ?
      Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πιό Προοδευτικό Ευρωπαϊκό Πολιτικό Κόμμα
      που σέβεται εξίσου όλες τις ιδεολογίες.

      Διαγραφή
  12. Φίλε 6:55 μ.μ σχολίασα την άποψή σου με επιχειρήματα που δεν αντικρούεις και καταφεύγεις σε επιθετικό φανατικό ασυνάρτητο παραλήρημα μιας άλλης εποχής. Θλίβομαι και σε αφήνω στον κόσμο σου. Τέλος .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 10.47
      Σε ποια επιχειρήματα αναφερεσαι ακριβώς; μαλλον εχουμε αλλη εννοια στο μυαλο του ο καθενας ως προς τη λεξη "επιχείρημα". Ποιο ειναι το επιχειρημα σου, οτι η ΝΔ δεν μπορεσε σε 4 μηνες να αντιμετωπισει το προσφυγικο που αφησε παρακαταθηκη ο Συριζα με μια ιδεοληπτικη αντεθνικη πολιτικη 4 ετών, που καλεσε ολους τους απανταχου προσφυγες και λαθρομεταναστες της γης, να ερθουν στην Ελλαδα; ρε πας καλα; δεν υπαρχει φανατισμος, αγανακτηση υπαρχει που ειστε τοσο πωρωμενοι οι ζαιοι που δεν μπορειτε να δειτε τα απλα λογικα πραγματα. Σας δυσκολευουν οι ιδεοληψιες της φασιστερης παρενθεσης με τις οποιες ποτισατε 4 χρόνια. Ο Συριζα που ΕΣΥ ψηφισες φταιει για το οτι η χωρα εγινε αποθηκη ανθρωπων. Να στο ξαναπω. Ο Συριζα που ΕΣΥ ψηφισες φταιει για το οτι η χωρα καταντησε αποθηκη ανθρωπων. Η Κυβερνηση θα κανει οτι μπορει αλλα ΚΑΙ στο μεταναστευτικο, τα μπαχαλο που αφησε ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι μεγαλο. Το λενε και Συριζαίοι ανοικτα πλεον σε μια αποστροφη αληθειας και αυτοκριτικης. Εσυ και μερικοι ακομη πιστευετε οτι ο Συριζα τα εκανε ολα καλα. Τους βλεπουμε καθε μερα στα καναλια να αρθρωνουν δημοσιο λογο, να προσπαθουν τουλαχιστον και γελαμε. Μονο γι'αυτό ειναι. Αντε κλαψε τωρα γιατι με την ψηφο των αποδημων δεν προκειται να επαναληφθει το εγκληματικο λαθος των ψηφοφορων να επιτρεψουν στην φασιστερη παρενθεση συριζα να ξανακυβερνησει και να κανει μπαχαλο τον τοπο. Ονειρα γλυκα συντροφε.

      Διαγραφή
  13. Φιλέ μου 6:03 το 1992 μ Κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη Κωνσταντίνου ο αγαπημένος του υπουργός άνοιξε τα σύνορα κ μπήκαν η αβλανη στην Ελλάδα τώρα ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μ τους εκάστοτε υπουργούς κ δημάρχους τοποθετούν Πακιστάν σε κάθε νόμο...Μπράβο...
    Όσο για τους ομογενείς φίλε μου! για εμένα δεν πρέπει να ψηφίζουν...δεν μενούν εδώ και δεν γνωρίζουν τ
    Προβλήματα μας....
    Όσο για τον κύριο κοσμα Λυπάμαι που δεν περνει τ λόγο κ να το αποτρέψει αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλέ μου 6:03 το 1992 μ Κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη Κωνσταντίνου ο αγαπημένος του υπουργός άνοιξε τα σύνορα κ μπήκαν η αβλανη στην Ελλάδα τώρα ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μ τους εκάστοτε υπουργούς κ δημάρχους τοποθετούν Πακιστάν σε κάθε νόμο...Μπράβο...
    Όσο για τους ομογενείς φίλε μου! για εμένα δεν πρέπει να ψηφίζουν...δεν μενούν εδώ και δεν γνωρίζουν τ
    Προβλήματα μας....
    Όσο για τον κύριο κοσμα Λυπάμαι που δεν περνει τ λόγο κ να το αποτρέψει αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 7.35
      Για ποιους Αλβανους αναφερεσαι; εισαι εκτος τοπου και χρονου εισαι ή πετας τη μπαλα στην εξεδρα για να αλλαξεις θεμα επειδη δεν ξερεις τι να πεις. Καλο σανό

      Διαγραφή
  15. μπηκαν οι βορειοηπειρωτες που τους κυνηγουσε το αιμοσταγες κοκκινοσταλινικο χοτζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φιλέ μου! 12:58...ή αλήθεια πονάει πάντα κ δεν αρέσει σε κανέναν...
    Γατάκι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγκρίνεις τους Αλβανούς με τους Αφγανους, Αλγερινους κτλ κτλ..κουνια που σε κουναγε....δεν πρεπει να εχεις βγει παραπερα απο το χωριο σου για να ξερεις τι γινεται...οτι διαβαζεις απο την Αυγη, μεχρι εκει ειναι η επαφη σου με τον εξω κοσμο και οσα σου λεει ο Αλεξης. Χαχαχα...φιλε εκει εξω υπαρχει ενας ολοκληρος κοσμος που λειτουργει τελειως διαφορετικα απο αυτα που σου λεει η κοκκινη προπαγανδα και ιδεολοψια..ψαξου λιγο... θα ξαφνιαστεις με οσα αγνοεις...γατσουλι...

      Διαγραφή
  17. Φιλέ 4:45 ο Αλέξης δεν έφερε στον νομό μας ξένους...δυστυχώς τους φέρνει ο κύριος Μητσοτάκης...
    Σε περίπτωση που τους έφερνε ο Αλέξης θα είχες ξεσηκώσει όλο τ νόμο τώρα...
    Κ αυτό είναι που σε στενάχωρη διότι δεν μπορείς να φώναζεις σου έχει κλείσει το στόμα ο κ Μητσοτάκης γιατί είσαι βολεμένος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αλεξης ομως γεμισε την Ελλαδα λαθρομετανάστες αφου τους προσκαλουσε με την Τασια και την πολιτικη των ανοικτων συνορων του Συριζα...τα ξεχασες αυτά σύντροφε; κοντη μνημη εχεις μου φαινεται...τωρα δυστυχώς πρεπει να γινει μια διαχείριση της κρισης με τον τροπο που επρεπε να γινει νωριτερα και που ο Συριζα λογω ιδεοληψιας και λαθρολαγνείας δεν ηθελε να κάνει. Αυτη ειναι η αληθεια ψηφοφορε συριζα οσο και να μην σου αρεσει. Το κομμα σου, η αριστερη παρενθεση γραφτηκε στα καταστιχα της Ιστοριας με μαυρες λέξεις. Ευτυχώς παρένθεση ήταν και τελείωσε. Ανελαβε μια σοβαρη κυβερνηση και ολα θα γινουν οπως πρεπει. Τα περι βολεμενων στα επιστρεφω γιατι μαλλον εσυ εισαι αριστερος με δεξιες τσέπες ή απο αυτους που δεν προλαβε να βολεψει ο Αλεξης πριν ξεκουμπιστει και βγαζεις τωρα την πικρα σου. Περαστικα και δες την χωρα να γινεται συγχρονο και σοβαρο κρατος οχι τσιρκο οπως ηταν πριν

      Διαγραφή
  18. Αντί να τσακώνεται για τα κομματικά, δε κοιτάτε λίγο πως θα διαχειριστουμε ο καθένας μας αυτή τη κρίση του αθελληνισμου και να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την εθνική μας ταυτότητα με ότι περικλείει αυτή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κριση ανθελληνισμου ειχαμε με την αριστερη παρενθεση. Ακριβης εκτελεση ολων οσων απαιτουσαν οι ξενοι σε βαρος των Ελληνων. Μην δινεις ελαφρυντικα στην αριστερη παρενθεση.

      Διαγραφή
  19. Απαντήσεις
    1. Καλά και εσυ πριν "αθελληνισμου" έγραψες...ας μπουμε στην ουσια και ας αποδώσουμε στον καθενα τις ευθυνες του και οι ευθύνες του Συριζα, ειναι συγκεκριμενες και αναγνωρισμενες απο ολους, ακομη και απο πρωην ψηφοφορους του που τωρα κανουν οτι δεν ξερουν τιποτα. Μονο οι πωρωμενοι δεν θελουν να το αποδεχτουν αυτο. Γι'αυτο και η αριστερη παρενθεση, παει, μπορα ηταν και περασε πιυ δυστυχως ομως καλουμαστε ολοι τωρα να διαχειριστουμε και να περισωσουμε τις καταστροφες που αφησε.

      Διαγραφή
    2. ας ελπίσουμε οτι στο τέλος
      θα τα καταφέρουμε και να μήν βαλτώσουμε ως Χώρα.
      και θα σωθούμε.

      Διαγραφή
    3. ας ελπίσουμε οτι στο τέλος
      θα τα καταφέρουμε και να μήν βαλτώσουμε ως Χώρα.
      και θα σωθούμε.

      Διαγραφή
  20. ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ (ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ)
    ΕΧΟΥΝ {ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ} ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ
    ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ.
    Ο Σύριζα είναι παρών στο παρόν,
    Και παρών στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το μεταναστευτικό ειναι Εθνικό Ζήτημα
    άν κανουμε κάτι θετικό ο καθένας μας
    Βοηθάμε την Χώρα μας.
    και να μήν σκεφτόμαστε αν θα κερδισει πόντους το κάθε κόμμα
    Να κερδίσει η Χώρα μας θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εύχομαι ο τύπος που γράφει με τόσο μένος για τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει βρει τον παράδεισο του με κάποιον διορισμό σε κάποια ΔΕΚΟ. Το κέντρο Υγείας της Βόνιτσας είναι ακέφαλο. Τους τελευταίους μήνες όσοι είχαν βρίσει τον Τσίπρα ή είχαν κατέβει με την ΝΔ σε κάποιες εκλογές, τυχαία, επιλεγοντα για καθιστά λεφτά.

    Αν και νομίζω ότι δεν είναι με την ΝΔ αλλά με την ΕΡΕ.

    Όσο για τα εθνικά θέματα, λυπάμαι πολύ, αλλά η Συμφωνία των Πρεσπών έγινε αποδεκτή από την ΕΡΕ, απλά δεν το έχουν πει ακόμα.
    Για το μεταναστευτικό, ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Αλλά να λέει στην διεθνή κοινότητα και άλλα στους οπαδούς. Ειδάλλως όπως και η Φώφη είπε η εθνική τραγωδία είναι προ των πυλών.

    Τέλος κάθε φορά που ταξιδεύει από και προς την Βόνιτσα θα απολαμβάνει σύγχρονους αυτοκινητόδρομους και θα θυμάται τον Αλέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί "τύπος"; Επειδή διαφωνεί με την πολιτικη του Αλεξη που εκανε τη χωρα αποθηκη ψυχών; Που ξεπουλησε το ονομα χωρις τη συγκαταθεση του ελληνικου λαου; Για τα μνημονια που ΔΕΝ εσκισε; Για το γονατισμα της μεσσαιας τάξης; Για ποιους αυτοκινητοδρόμους λες; Αυτους που απλά ολοκληρωσε ενω αλλοι τους ειχαν ξεκινήσει; Δικο του εργο ή επενδυση μπορεις να μας πεις εκτος απο τις μακετες που εγκαινιαζε;
      Μην μιλάς για διορισμους. Θυμασαι το θεατρο σκιων παραμονες των εκλογών, που 9 Συριζα εβλεπε τθ συντριβη και ολα τα στελεχη του πασχιζαν να διορθσουν γνωστους και φιλους; Την Τασια τη θυμασαι που πασχιζε να βαλει την κορη της στη Βουλη και οταν αποκαλυφθηκε η μεθοδευση, δεν ζητησε συγνωμη απο τον ελληνικο λαο, αλλα μονο απο τους ψηφοφορους του Συριζα για το κακο που τους εκανε, ενοψει εκλογων προφανως και απωλειας ψηφων.
      Ασε μεγαλε, ολοι ξερουμε το επαγγελματικο, ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ, και μορφωτικο υποβαθρο πολλων που ειχαν λαβει θεσεις επι διακυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ, στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι, που λεει και ο λαος.
      Το ποιος ελεγε αλλα μεσα στην Ελλδα και αλλα εξω, ειναι γνωστο και το ονομα του αρχιζει απο Αλ... μάντεψε.
      Η συμφωνια των Πρεσπων, εγινε ερημην του ελληνικου λαου και αν ο Τσιπρας ηθελε ας εκανε δημοψηφισμα, αλλα γιατι; Μετα θα επαιρνε ενα μεγαλοπρεπες ΟΧΙ που δεν θα μπορουσε να το κανει ΝΑΙ, σπεσιαλιτε του, οσο και να ηθελε.
      Ασε, αυτά που λες πες στην παρεα σου, οχι δημοσια, γιατι υπαρχει και αντιλογος.
      Ένας "τύπος".

      Διαγραφή
  23. Ο καραγκουνης δήλωνε ότι δε πρόκειται να έρθουν μετανάστες στο Αγρινιο . Αν αυτό συμβεί Κώστα οφείλεις να παραιτηθείς και εσυ Κ ο σαλμας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο