Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019

ΑΓΡΙΝΙΟ: Ποια πρόβατα; Εδώ κριάρια μονομαχούν σε κεντρικό δρόμο! (video)

          Η κατάσταση με τα θρυλικά πρόβατα στον περιφερειακό του Αγρινίου περνά σε μια εντελώς νέα φάση. Πλέον δεν μιλάμε για προβατάκια που πάνε προς το κέντρο και τα μετράς και στο τέλος μπορείς να κοιμηθείς κιόλας.
      Εδώ μιλάμε για κανονική… κριαρομαχία στη μέση του δρόμου, συγκεκριμένα στην οδό Καπετάν Δία, παραπλεύρως ενός καταστήματος αρτοποιίας και μπροστά στα μάτια περαστικών και κατοίκων.
        Το παράδοξο θέαμα επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά τις βουκολικές μας ρίζες καθώς και ότι είναι αδύνατον τελικά να το λύσουμε το θέμα. Ας το πάρουμε χαμπάρι, έτσι θα πορευόμαστε, θα οδηγούμε το πρωί για δουλειά και κριάρια θα μονομαχούν για τα μάτια μιας προβατίνας δίπλα από μεγάλα σούπερ μάρκετ!
        Αν μας πείραξε κάτι πάντως, είναι που δεν βρέθηκε ένας να τα χωρίσει τα κριάρια καθώς το ένα το λυπήθηκε η ψυχή μας! Τέσσερες κεφαλιές έπεσαν, τέσσερις φορές έπεσε κάτω το άμοιρο! Κι εκεί, να επιμένει! Κριάρι κανονικό!

Δείτε το video:

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

{Το κέρατό τους το τράγιο}

Ανώνυμος είπε...

ρε σεις ?? μπας και είναι και αυτα ..... ((παράτυποι μετανάστες)) σαν τους υπολοίπους που συρρεουν στην χώρα μας ??και δεν είναι ντόπια ? η νοοτροπία τους με κάνει και απορώ ..

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ζώα ΕΙΝΑΙ ζώα

Ανώνυμος είπε...

και δέν αλλάζουν

Ανώνυμος είπε...

Ελενχος,για τον βιντεολιπτη, εμπίπτει εις τα πνευματικά δικαιώματα, τών κριαριων, υπόλογος με το νέο νόμο!