Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Κόντρα για τις απευθείας αναθέσεις: Δημοσίευμα του Blog Xiromeritis - Τι απαντά το Μytikas press!

         Το Blog Xiromeritis αναφέρεται με δημοσίευμα στις απ' ευθείας αναθέσεις της νυν δημοτικής αρχής με τίτλο «Σταματημό δεν έχουν οι απ' ευθείας αναθέσεις στο Δήμο Ξηρομέρου». 
         Στο εν λόγω δημοσίευμα απαντάει τεκμηριωμένα το Blog Μytikas press με τίτλο: "Στις απ' ευθείας αναθέσεις «Το έργο συνεχίζεται» μας λέει ο κ. Γεωργούλας, παραπέμποντας μας σε ανάρτηση του Blog Xiromeritis"...
Αναλυτικά...

Σταματημό δεν έχουν οι απευθείας αναθέσεις στο ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

           Μόλις που πέρασε καλά καλά ένας μήνας από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Ξηρομέρου και η απευθείας ανάθεση παει... σύννεφο!
    Έχουμε και λέμε, αντλώντας επίσημα στοιχεία από το Διαύγεια του Δήμου:
1. Απευθείας ανάθεση για την υπηρεσία αναβαθμίσεις προγραμμάτων λογισμικών οικονομικής υπηρεσία με την απόφαση 116/2019 Δημάρχου και ποσού 15.000,00 ευρώ. 
2. Απευθείας ανάθεση για προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας με απόφαση Δημάρχου υπ’ αριθ. 114/2019 και ποσού 18.770,00 ευρώ..........



3. Απευθείας ανάθεση για προμήθεια υγρών καυσίμων με την υπ’ αριθ 113/2019 απόφαση του Δημάρχου και ποσού 24.000,00 ευρώ
4. Απευθείας ανάθεση για τον έλεγχο ποιότητας νερού Δήμου Ξηρομέρου με απόφαση Δημάρχου 110/2019 και ποσό 7.967,00 ευρώ
5. Για ΚΤΕΟ αυτοκινήτου 135,00 ευρώ

         Παράλληλα έχει αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του Δήμου Ξηρομέρου πρόσκληση με σκοπό την υποβολή  προσφοράς  για να γίνει η  εξής απευθείας ανάθεση:
1. Απομαγνητοφώνηση πρακτικών συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου 2019 ποσού 4.500,00 ευρώ
Το έργο συνεχίζεται...

****************************
Απαντώντας στις καταγγελίες, το Μytikas press σχολίασε:
       Απο το e-mail του δημοτικού συμβούλου κ. Κώστα Γεωργούλα, πρώην Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, πήραμε σύνδεσμο για ένα άρθρο του Blog Xiromeritis, με το οποίο απ' ότι φαίνεται έχει κάποια σχέση με την διαχείριση του και αυτό δεν το λέμε για κακό, καλό είναι, και γνώμη μας είναι ότι όλα τα Blogs συνεισφέρουν στον δημόσιο διάλογο με τον πλουραλισμό των απόψεων που καταθέτουν.

          Σας συστήνουμε να το διαβάσετε το άρθρο, γιατί ο ενημερωμένος πολίτης όλα πρέπει να τα διαβάζει, να τα κρίνει και να τα φιλτράρει. Αναφέρεται στις απ' ευθείας αναθέσεις της νυν δημοτικής αρχής, έχει τίτλο «Σταματημό δεν έχουν οι απ' ευθείας αναθέσεις στο Δήμο Ξηρομέρου» και κλείνει με την φράση «Το έργο συνεχίζεται...».

      Την δική μας γνώμη για τις απ' ευθείας αναθέσεις την έχουμε καταθέσει καθαρά, σαφώς και με πλήρη λεπτομέρεια πρόσφατα και είναι διαχρονική μας γνώμη (δείτε εδώ).
      Για όσους δεν καταλαβαίνουν ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ή καταλαβαίνουν αυτό που τους βολεύει, θα το πούμε με πιο απλοϊκά λόγια.
       Δεν θέλουμε απ' ευθείας αναθέσεις του τύπου που γνωρίσαμε, καθαρισμοί λιμένα Μύτικα, επισκευή φώτων λιμένα Μύτικα, καθαρισμοί Νεκροταφείων, καθαρισμοί αλσυλίων, ΚΗΦΗ Κανδήλας, καθαρισμοί αντιπυρικές, καθαρισμοί ομβρίων, καθαρισμοί κοινόχρηστων χώρων, απ' ευθείας ανάθεση βάψιμο Γυμναστηρίου Παπαδάτου εσωτερικά, απ' ευθείας ανάθεση βάψιμο Γυμναστηρίου Παπαδάτου εξωτερικά και πολλές άλλες απ' ευθείας αναθέσεις, που όλοι όσοι έχουν επαφή με την πιάτσα της αγοράς, αξιολογούν την ποιότητα τους.

        Θέλουμε λελογισμένη χρήση των απ' ευθείας αναθέσεων, με όλους τους προμηθευτές και εργολάβους στο παιχνίδι χωρίς εξαιρέσεις, όπου και το ένα ευρώ της απ' ευθείας ανάθεσης θα είναι έργο πραγματικό προς όφελος του Δήμου και των δημοτών.
            Επίσης θέλουμε επίσημη σύμβαση με υδραυλικό για την Δ.Ε. Αλυζίας, να ξέρουμε ποιον πληρώνουμε και πόσο, πάνω από το τραπέζι και όχι με προφορικές εργασίες και πήγαινε δικαστήριο να τα πάρεις, εμείς σου υπογράφουμε για ένα ποσό, όπου δεν μπορεί να ελέγξει κανείς και τίποτα, γιατί μέχρι τώρα αυτό γινόταν με τον υδραυλικό στην Αλυζία, ο οποίος και αυτός έτσι είναι όμηρος της εκάστοτε δημοτικής αρχής και ο κ. Γεωργούλας το γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτό συνέβαινε.
           Και εννοείται δεν θέλουμε προφορικές εργασίες πάνω από 560 χιλιάδες ευρώ, που μέχρι τώρα έχει καταγράψει η τέως δημοτική αρχή, όπου επαναλαμβάνουμε κανείς δεν μπορεί να ελέγξει τίποτα.
        Αυτά εμείς δεν τα θέλουμε και ούτε θα τα υπηρετήσουμε, σε αντίθεση με τον κ. Γεωργούλα που τα υπηρέτησε.
      Άρα η φράση στο τέλος του άρθρου «Το έργο συνεχίζεται....», είναι τραγική ειρωνεία να την προσυπογράφει κάποιος που 5 χρόνια είχε συμμετοχή σε αυτό το έργο (μέλος της τέως δημοτικής αρχής) και νομίζει ότι όλα θα έχουν καλώς, άμα και οι άλλοι θα κάνουν τα ίδια. Όχι δεν θα γίνουν τα ίδια... και αν γίνουν, εμείς θα είμαστε πάλι απέναντι.
Ο κ. Γεωργούλας θα είναι απέναντι;
Αν ναι, θα τον συγχαρούμε για την μεταμέλεια του και την αλλαγή του. 

*****************************

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟY ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ MYTIKAS PRESS 
Το καλύτερο που έχει να κάνει όποιος δεν είναι σίγουρος για τον εαυτό του και τους άλλους είναι να σωπαίνει mytikas press. Φιλικά Κώστας Γεωργούλας

 Κύριε του mytikas press οποίος έχει τη μύγα μυγιάζεται.
      Εντάξει μας πείσατε ότι η απευθείας ανάθεση της νυν Δημοτικής Αρχής είναι νόμιμη και της πρώην είναι παράνομη, δεν χρειάζεται να γράψετε άλλα άρθρα.
     Αλλά μάλλον οριστήκατε και εσείς άμισθος σύμβουλος η νομικός της παρούσας Δημοτικής Αρχής...εύγε!
   Επειδή λοιπόν αναφέρεστε στο πρόσωπο μου αφήνοντας υπονοούμενα η λέγοντας το ευθέως, όπως το πάρει κανείς, σε προκαλώ εσένα προσωπικά, το blog σου αλλά και όποιον άλλο επιθυμεί να αποδείξει ότι οποιαδήποτε απευθείας ανάθεση διενεργήθηκε επί θητείας μου ήταν παράνομη και ειδικότερα από το 2016 και μετά με το νέο νόμο ότι δεν τηρούνταν η νομοθεσία.
       Σε πληροφορώ λοιπόν και σε ενημερώνω πως όλες οι εργασίες, υπηρεσίες, προμήθειες κλπ της Κοινωφελής επιχείρησης που διετέλεσα πρόεδρος και πρωτογενή αιτήματα έχουν και προσκλήσεις για προσφορές προς κάθε ενδιαφερόμενο και αποφάσεις και συμβάσεις και εντάλματα και όλα τα συναφή και νόμιμα δικαιολογητικά.
       Δεν θυμάμαι ποτέ μα ποτέ να υπήρξε προμηθευτής που να είχε όλα τα δικαιολογητικά και να κατέθεσε την οικονομικότερη προσφορά και να τον εξαίρεσα από την διαδικασία.
         Επίσης δεν θυμάμαι ποτέ να πήγα με κάποιον στα δικαστήρια για να πληρωθεί, δεν θυμάμαι ακόμα εργασία που να μην έγινε όπως μας λέτε και για τούτο βεβαιώνουν οι αρμόδιες επιτροπές παραλαβής και το ΔΣ κατόπιν σχετικού ελέγχου.
      Εγώ κύριε άφησα έργο, άφησα 3 ΚΔΑΠ που εξυπηρετούν 200 παιδιά και τις οικογένειές τους, άφησα το λαογραφικό μουσείο στην Παλαιομάνινα που λειτουργεί κανονικά και σας προτείνουμε να το επισκεφτείτε, άφησα το Γυμναστήριο Παπαδάτου που επίσης λειτουργεί κανονικά και ένα έτοιμο ΚΗΦΗ που περιμένει την άδεια του για να αρχίσει τη λειτουργία του. Άφησα ακόμη αυτοκίνητο για να λειτουργεί το πρόγραμμα στήριξης υπερηλίκων Αλυζίας και έκανα επέκταση σε όλα τα χωριά του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι σε όλα τα χωριά του Ξηρομέρου. Άφησα 11 υπαλλήλους νέους με διαγωνισμό ΑΣΕΠ, νέες θέσεις εργασίας. Τέλος οι δράσεις μας σε εκδηλώσεις, σχολεια , κλπ είναι γνωστές και πολλές φορές αναφερόμενες.
       Δεν θα αναφερθώ ξανά στα παρελθόντα χρέη που εξοφλήθηκαν και στα νέα που δεν υπήρξαν ποτέ γιατί καταντάει γραφικό όπως γίνεστε και εσείς με τις αναρτήσεις και την επίθεση προς το πρόσωπο μου...
      Και μαντέψτε? Όλες οι διαδικασίες έγιναν με μηδέν υπαλλήλους διοικητικούς και οικονομικούς της κοινωφελής .           Έγιναν με προσωπική μου εργασία και με την πολύτιμη βοήθεια της οικογένειας μου και κάποιων εργαζομένων της κοινωφελής που βοήθησαν πέρα από τις δυνάμεις τους...
       Αλλά ξέρετε μόνο να κράζετε σαν κοράκι ακόμη και για συμβολικές ταμπέλες...
       Θα σας παρακαλούσα η λάσπη που πετάτε στον ανεμιστήρα να χετε το νου σας μην σας βρει στο μέτωπο γιατί το δικό μου είναι καθαρό.

*********************
Σχολιάζοντας λιτά την απάντηση το MYTIKAS PRESS τονίζει: 

mytikaspress είπε...
  -Συμφωνούμε κύριε Γεωργούλα με την φράση σας όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται.
  -Δεν χρειάζεται από μέρους μας να προσθέσουμε τίποτα. Ο καθείς ας βγάλει τα συμπεράσματα του. Όλοι καταλαβαίνουν.
ΦΙΛΙΚΑ

37 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ . ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πες μας τώρα Βασίλη Σούλα αφού λες για το Γεωργούλα ότι 5 χρόνια συμμέτοχο στις απευθείας αναθέσεις τι έχεις να πεις για Λαινας και Γκολιας;;;; ε;;; μούγκα στη στρούγκα;;;
    Αυτοί που τους πήρατε μαζί σας δεν είναι συμμέτοχοι ε;;;;;
    Άντε λοιπόν όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι μισείς το Γαλουνη και στηρίζεις αντίθετα γι'αυτό λοιπόν λίγα λόγια και καλά... και να σου πω μη βιάζεσαι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως ψήφιζαν αυτοί τις απευθείας αναθέσεις φίλε. Πες μας μιαν υπογραφή που έχει βάλει ο Γκολιας ειδικά, γιαυτό έφυγαν από το Γαλουνη χωρίς να ιδρώσει το αυτί τους. Από τους λίγους που δεν είναι γλάστρες, και με άποψη για το τόπο τους

      Διαγραφή
  3. Η δημοτική αρχή είχε σαν προεκλογική καμπάνια τις απευθείας αναθέσεις
    Τώρα τι ειβαι αυτά που διαβάζουμε;
    Θα νας τρελάνουν;;;
    Τόσες απευθείας αναθέσεις πριν ακόμη ξεκινήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τότε Γιατί κατέκριναν την προηγούμενη δημοτική αρχή και κάνουν ακριβώς τα ίδια και Ποκυ χειρότερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενώ οι προηγούμενοι 2.01 έπρεπε να το κάνουν έτσι? Τελικά το mutikaspres είναι ότι το ΣΚΑΙ για την κυβέρνηση. Λες ότι δεν θα στηρίξεις σπευθειας αναθέσεις πάνω από 560000 που έκανε η προηγούμενη δημοτική αρχή. Αυτή τη στιγμή σε 1 μήνα έχουν ήδη περάσει τις 60000 κ έχουν 4 χρόνια ακόμη μπροστά τους. Για να δούμε τι θα γίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλή. Μέθοδο των Τριών
      στον 1 μήνα >>>>> 70.000 ευρω απευθείας αναθέσεις
      στους 52 μηνες >>> Χ ?
      Χ = 3.640.000

      Διαγραφή
  6. Συμφωνούμε κύριε Γεωργούλα με την φράση σας όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται.
    Δεν χρειάζεται από μέρους μας να προσθέσουμε τίποτα. Ο καθείς ας βγάλει τα συμπεράσματα του. Όλοι καταλαβαίνουν. Όσο για την λάσπη, μιλάμε πάντα με πραγματικά στοιχεία, αλλά διαφέρουμε σε αυτό που είπαμε πιο πάνω. Εσείς θεωρείτε ότι οι πολίτες δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει γύρω τους.

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα
      Εννοείται καταλαβαίνουν οι πολίτες
      Και Γιαυτο σας σιχάθηκαν από τον πρωτο μήνα κιολας που κυβερνάτε

      Διαγραφή
    2. Αστεία και γελοία.όπως προεκλογικά .καλά σας διέλυσαν

      Διαγραφή
  7. Χαχαχαχα ο Γεωργουλας ξέχασε τα δικά του... Στο σπίτι το Υ κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τις δημοπρασίες ( δηλ.τα απ το νόμο απαιτούμενα έγγραφα ) τα κάνουν οι υπάλληλοι . Το Δημ. Συμβούλιο απλώς συνεδριάζει και αποφασίζει να τα εγκρίνει ή όχι. Ο νόμος είναι σαφής . Μία και μόνον μία απ ευθείας ανάθεση και ταυτόχρονα για την προμήθεια του προϊόντος ανάθεσης, μαζί διαδικασία διαγωνισμού. Λελογισμένες απ ευθείας αναθέσεις κύριοι όσοι το υποστηρίζετε δεν υφίστανται. Δεν προβλέπονται απ τον νόμο. Απλά μπήκατε στον γάιδαρο καβάλα και βλέπετε οτι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς η δημοτική αρχή και αναγκάζεται να κάνει απ ευθείας αναθέσεις . Θα δείτε οτι στο τέλος οι αναθέσεις θα είναι πάνω κάτω σε οικονομικό οι ίδιες και οι εργολάβοι που θα παίρνουν την ανάθεση θα είναι οι φίλα προσκείμενοι στη σημερινή δημοτική αρχή και πάει λέγοντας....Θα είναι μια διαχείριση απο τα ίδια , όπως εχτές και προχτές.... Κωλοτούμπες σε σχέση με αυτά που έλεγαν. Όσο για το ΜΥΤΙΚΑΠΡΕΣ γιατί μόνον σύμβαση σε εργολάβο υδραυλικό στην Αλυζία ; ο Δήμος έχει κι άλλες δημοτικές ενότητες . Σύμβαση χρειάζεται σε πολλά πράγματα στην Αλυζία κλπ δημοτικές ενότητες. Οι απ ευθείας αναθέσεις δικαιολογούνται απ τον νόμο μόνον για πλημμύρες , φυσικές καταστροφές , λιμοί , λοιμοί και καταποντισμοί. Δεν θα μπώ στη διαδικασία να ρωτήσω αν το θεωρεί ή όχι θετικό ο ΜΥΤΙΚΑΣ ΠΡΕΣ , την εργολαβία "έμμισθης " ή άμισθης στήριξης του στη σημερινή δημοτική αρχή. Το ίδιο έκανε και επί κ. Κουμανδράκη , κ. Σαμαρά. Αυτός κρίνεται. Εμείς , είχαμε άλλη εικόνα για το Σαιτ αυτό . Τώρα μας δίνεται - απ τη στάση του - να αναρωτηθούμε , μήπως είναι η Ακριβοπούλου και ο Καψώχας στην ΕΡΤ-1 επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ; Έλεος πιά.... Δεν έχει ανάγκη ο κ. Τριανταφυλάκης και η δημοτική αρχή από νομοκάνονες !!! Η δημοτική αρχή θα πράξει το έργο της και στο τέλος της θητείας της θα κριθεί αναλόγως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έλεος πια. Ο καθένας από τη δική του πλευρά είναι ο καλύτερος από όλους. Εγώ αναρωτιέμαι όλοι όσοι δουλεύετε στο Δήμο σε ποιόν δίνετε αναφορά? Από ποιόν ελέγχεστε? Τι ώρα χτυπάτε κάρτα και τι ώρα φεύγετε? Ή Ο καθένας δουλεύει όπως το βλέπει σωστό από το δικό του μυαλό. Ακόμα και τους εποχιακούς που προσλαμβάνονται θα πρέπει να γίνονται έλεγχοι στο έργο που προσφέρουν διότι ο Δήμος δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Έλεος πια ο κόσμος έχει κουραστεί. Ας δώσουμε λίγο χρόνο στην νέα Δημοτική Αρχή να συνειδητοποιήσει το χάος που βρήκε και να ξεκινήσει δυναμικά και έντιμα όμως το έργο της δίνοντας λογαριασμό στους πολίτες για να έχουν εικόνα. Καλημέρα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Γεωργουλας έχει αφήσει έργο στον δήμο μας 3 Κδαπ που πηγαίνουν 200 παιδιά 11 εργαζόμενοι πρόσληψη μέσο ΑΣΕΠ λαογραφικό Μουσείο Παλαιομάνινας Κηφη Κανδήλας γυμναστήριο Παπαδάτου αυτοκίνητο και επέκταση προγράμματος βοήθεια στο Σπίτι σε όλα τα χωριά του δήμου γραφεία με γραμματεία λογισμικό πρόγραμμα ξεχρεωσε οφειλές παρελθόντων ετών και δεν οφειλη η κοινωφελής ούτε ένα ευρώ σε κανέναν ...
    Κάτω τα χέρια από τον Κώστα ψαχτητε αλλού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν άφησες ΧΡΕΟΣ 15000 στους υπαλλήλους σου?
      Για απαντά.
      Υπάρχει στο διαύγεια.

      Διαγραφή
    2. Είπε ο Ζαρςντης και πήγε στο καφενείο του.......

      Διαγραφή
    3. Να μας πείτε πόσο κόστη σε το γυμναστήριο παπαδατου και πόσα τελικά "φτιάχτηκαν" ντροπή αλλά σχόλια ψεύδους να μας λειπουν

      Διαγραφή
  11. Ποσο καταστροφικος ειναι
    ο πολιτικος φανατισμος.
    Ηρεμια κυριοι, ΟΛΟΙ για το
    καλο του Ξηρομερου πασχιζουν.
    Αφηστε τους πολιτικους να βγαζουν τα
    ματια τους.Οχι κι εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πολυ εγω ρε φιλε ηρεμησε λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πολυ εγω ρε φιλε ηρεμησε λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Mytikapres πετάχτηκε από το πουθενά να δώσει εξηγήσεις απαντήσεις γιατί όμως ;
    Τόσο πολύ αγαπάει ο κύριος Σιούλας τον Δήμο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θέλει να μιλήσει τόσο πολύ ο κύριος Γεωργουλας, εντάξει λοιπόν ας μας πει για εναν εργολαβο Αλβανό πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ του έχει αναθέσει και πόσο στοιχίζουν αυτά που έφτιαξε ο συγκεκριμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ 11:22 ανέθεσε ο Γεωργουλας ;; Δεν βλέπουμε στο Διαύγεια μην ρίχνεις λάσπη δεν είναι αντιμο αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έντιμο είναι τα λεφτά που πετάχτηκαν στο δημοτικό γυμναστήριο παπαδατου 17000 και αν έπεσαν 1000 αυερω θα είναι θαύμα.....

      Διαγραφή
  17. Γεωργουλα απαντά στο σχόλιο του 11:22 τι να απαντήσεις η μάσα ει άι μεγάλη έχεις το θράσος να μιλάς και να απαντάς κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να μπείτε στο Διαύγεια της κοινωφελούς και να τα δείτε όλα είναι ο μόνος πρόεδρος που τα έχει ανεβάσει στο Διαύγεια 1805 αναρτήσεις οι προηγούμενοι που ήταν ;
    Για να μπορούμε εμείς σήμερα να βλέπουμε και να κρίνουμε την κοινωφελή είναι χάρις στον κύριο Γεωργούλα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εθνοσωτήρας ο Γεωργουλας ρε !!! Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Τριανταφυλλάκης πήρε τις εκλογές γιατί είχε μια ομάδα που έξω και στο διαδύκτιο ποινικοποίησαν τα πάντα.Έλεγαν και έγραφαν υπερβολές για τους αντιπάλους τους,σου έβαζαν ταμπέλα αν μιλούσες η καθόσουν με κάποιους που αυτοί δεν το θεωρούσαν σωστό,διέδιδαν νούμερα για ποσά που κατασπαταλήθηκαν που αν τα ψάξει κανείς θα δει οτι δεν ισχύουν,στο βαθμό τουλάχιστον που έλεγαν.Συκοφάντησαν υποψήφιους με ψεύτικα επιχειρήματα για τις προθέσεις τους.Και έρχονται στο π΄ρώτο συμβούλιο και ψηφίζουν τους απολογισμούς όλων των νομικών προσώπων του Γαλούνη που όποιος του μίλαγε στην παραλία ήταν κλέφτης κατα την γνώμη τους.Να μην αναφερθώ στις απ ευθείας αναθέσεις που ανατρ΄χιαζαν απο αηδία οταν μιλούσαν για αυτές και στον πρώτο μήνα της θητείας τους ξεπέρασαν τις 700000 .Ε,ΟΧΙ!!!δεν θα σας χαριστούμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΝΔΗΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΚΗΦΗ ΤΩΝ 50 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΛΑΙΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εκεί στην Κανδήλα αν αφήνατε τον Γεωργούλα να ολοκλήρωση το έργο του θα βλέπατε πολλά πράγματα όπως σας έφτιαξε το Κδαπ αγοράστηκε αυτοκίνητο και έκανε επέκταση προγράμματος βοήθεια στο σπίτι που χάσανε οι προηγούμενοι πάντα χορηγούσε αθλητικό υλικό στο δημοτικό σχολείο καθώς και στην ομάδα της Κανδήλας έχει έτοιμο το Κηφη που αν καταφέρουν και το εντάξουν τα κερδοι θα είναι πολλά από πολλές πλευρές στήριξη σε υπερήλικες συνδημότες μας και καλή επιχορήγηση του Κηφη μέσου ΕΣΠΑ.. αυτά τα ολίγα για την Κανδήλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Βάλθηκαν να τον ξεπεράσουν σε όλα τον Γαλουνη όχι μόνο στο εκλογικό ποσοστό αλλά καί στις απευθείας αναθέσεις, άλλωστε πρώην γαλουνικους έχει δίπλα του ο δήμαρχος, έτσι έχουν μάθει,αν κοπούν αυτά που ήξεραν θα λακιξουν.
    Τί λένε τώρα αυτοί που πριν καυτηριαζαν όλα αυτά;
    Φυσικά τίποτα,τώρα πρέπει υπάρχουν ανάγκες επείγουσες,πριν όχι,Σαν το μνημόνιο που μετά το βάφτισαν συμφωνία με τους θεσμούς.
    ΥΓ.Που είσαι Γαλουνη θα λέμε σε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε 4 χρόνια δεν θα υπάρχει ο γαλούνης.γράψτο

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο