Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Ενημέρωση απο τον ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από αύριο Δευτέρα

Μεταβολή του καιρού το επόμενο διήμερο (Δευτέρα - Τρίτη) με βροχές και καταιγίδες που τοπικά θα είναι έντονες.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας
T.K. 300 06
Τηλ.: 26463 60500 /46
Fax: 2646042531
e - mail: info@dimosxiromerou.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
       Ενημερώνουμε και εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου, ότι εκδόθηκε σήμερα Κυριακή 6 Οκτωβρίου Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), το οποίο έχει δημοσιευτεί στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα με αυτό:
1.-Αύριο Δευτέρα (07-10-2019), ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται, από το πρωί στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες, από τις προμεσημβρινές ώρες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο, την Ανατολική Στερεά, την Αττική και την Εύβοια και πιθανόν τη Δυτική Μακεδονία. Από το απόγευμα στις Κυκλάδες, πιθανόν την Κρήτη και από το βράδυ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τη νύχτα στα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο και την Κρήτη και κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Ανατολική Στερεά, την Αττική και τις Κυκλάδες.....


2.-Την Τρίτη (08-10-2019) τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι τις πρωινές ώρες στα νότια τμήματα της Κεντρικής Μακεδονίας, την Ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Βόρεια Εύβοια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και μέχρι το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα. Από το απόγευμα τα φαινόμενα σε όλη τη χώρα θα εξασθενήσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες στο: https://www.civilprotection.gr

Ευχαριστούμε για την βοήθεια και την κατανόηση σας.
Παραθέτουμε τηλέφωνα επικοινωνίας:
Δήμαρχος: 2646360521
Γραμματεία Δημάρχου: 2646360536-46
Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Λαϊνάς Κων/νος: 26460360533
Τεχνική Υπηρεσία: 2646360530

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

11 σχόλια:

  1. Για αυτό δεν μαζέψατε τα μπάζα απ, την προηγούμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβαζοντας την επικεφαλιδα νομιζα οτι θα βρω ενημερωση για τον καιρο στον δημο μας και οχι την γενικολογη ανακοινωση της ΕΜΥ για ολη την Ελλαδα. Την ανακοινωση της ΕΜΥ την διαβαζω παντου. Αν θελετε καντε ενημερωση για τον δημο μας. Μην κανετε αγγαρεια. Δεν σας πιεσε κανεις. Ειπατε τελος η κοροϊδια στους δημοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8:11 είσαι για γέλια και για κλάματα . Σας σκίσαν στις εκλογές σας σκίζουν και τώρα .

      Διαγραφή
  3. Καλα κανουν καποιοι και πανε στην καλπη κι ψηφιζουν λευκό η ακυρο γιατι εχουν επίγνωση της ανειλικρίνειας απο μερικους υποψηφιους τοπικούς συμβουλάτορες του δημου μαε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στον δρόμο μετά την Τσαπουρνιά προς χρυσοβιτσα Πρόδρομο και βαλοστρατο τα μπάζα γιατί δεν τα μαζέψατε από την προηγούμενη κακοκαιρία είναι λάσπες μέσα στο δρόμο και το φρεάτιο βουλωμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε 11:43 Να επέμβει η πολιτική προστασία του Δήμου και της περιφέρειας γιατί στο σημείο αυτό είναι πολύ επικίνδυνο και ο δρόμος είναι της περιφέρειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολιτική προστασία σημαίνει Λαινάς ? Ποιος ειναι υπευθηνος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η πολιτική προστασία του Δήμου συνεχίζει να λέει δεν έχουμε πετρέλαιο να κινηθούν τα μηχανήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατι στηλαν κανα μηχανημα εξω απο την ζαφτσα που προχθες εκλεισε ο δρομος να καθαρισει? η μηπως στον πλημυρισμενο δρομο στην μπαμπινη χαλια μαυρα τα μπαζα εκει η σουδα διπλα στον δρομο ανηπαρκτη τι περιμενουν την επομενη κακοκαιρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην Αλυζια πάντως είχαν πετρέλαιο και ο αντιδήμαρχος έσπευσε άμεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο