Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: "Με το αίμα μου θα έγραφα στην κολόνα του κτιρίου: Αξιοπρέπεια ή Θάνατος - Απέτυχε η προσπάθεια μου, την οποία ασφαλώς θα επαναλάβω!"

               Ο γιατρός Παναγιώτης Στάϊκος και επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου, με αφορμή το σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη στο δημαρχείο και "Προς αποκατάσταση της αλήθειας" τονίζει:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΊΚΟΣ: Προς αποκατάσταση της αλήθειας

Αγαπητό Blog
Επειδή κάποια blogs έχουν την αντίληψη πως βρισκόμαστε στην εποχή του Ζαγοριανάκου και αναρτούν ότι τους γουστάρει και ότι δεν τυγχάνει της αρεσκείας τους δεν το αναρτούν, είπα σε παραβρισκόμενο διαχειριστή blog ,ο οποίος εκτελεί χρέη γραφείου τύπου του Δημάρχου με ασύστολη προπαγάνδα, όπως έκανε και προεκλογικά, ότι στο τέλος  της  συνεδρίασης θα έκανα  φλεβονέντηση  και  με το αίμα μου θα έγραφα στην κολόνα του κτιρίου:
Αξιοπρέπεια ή Θάνατος

       Αφού σε όλη την προεκλογική περίοδο υπήρξε έντονη προσπάθεια για την  ηθική μου εξόντωση με συκοφαντίες και ανηθικότητες, που σε συνδυασμό με από τον πακτωλό χρημάτων έφεραν αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο δεν αποτελεί ντροπή για εμένα, αλλά για το Ξηρόμερο............



           Και επειδή είμαι πολύ έμπειρος γιατρός μετά από 42 χρόνια μάχιμης Ιατρικής, για μένα είναι πολύ εύκολο πράγμα να κάνω φλεβοκέντηση με το μικρό νυστέρι, το οποίο ασφαλώς δεν με φοβίζει, όπως μπορεί να φοβίζει άλλους γιατρούς, αφού όλοι γνωρίζουν πως η λέξη –έννοια  φόβος είναι ανύπαρκτη, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία και να γράψω με το αίμα μου:
Αξιοπρέπεια ή Θάνατος και όχι να κόψω τις φλέβες μου, όπως αναληθώς αναφέρθηκε!!!

           Λύθηκε όμως το λάστιχο, γιατί κάποιος το τράβηξε και απέτυχε η προσπάθεια μου, την οποία ασφαλώς θα επαναλάβω (αφού για να γίνει αυτό το Δημαρχείο με την περικαλέστατη αίθουσα και τα εκατοντάδες έργα στις θητείες μου έχω "δώσει το αίμα μου"!!!!
Γιατί για εμένα το θέμα πια είναι αξιοπρέπεια ή θάνατος!!!

        Γι αυτό άφησα και το μούσι,το οποίο είπα πως θα κόψω, αν κοπεί αυτή η ντροπή του Ξηρομέρου της τελευταίας 20ετίας να ψηφίζουν οι ψηφοφόροι με τα 50ρικα ή αν θα βγω από την φυλακή, αν χρειαστεί να πάω εκεί, για  να έχω προστατέψει στο ακέραιο την αξιοπρέπεια την δική μου και της οικογένειας μου.  
-Μηδενική ανοχή.!!! 
-Τελεία και παύλα.!!!

-Τι θα αφήσουμε ως παρακαταθήκη στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας, ότι στο Ξηρόμερο δεν υπάρχει ψήφος χωρίς 50ρικο;;;;
-Όποιος το επιχειρήσει στο μέλλον δεν θα του μείνει σταγόνα αίμα και όχι λίγα cc, που χρειάζονται για μια απλή φλεβοκέντηση.!!!

Προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Αστακός 19/10/2019

Παναγιώτης Στάικος



16 σχόλια:

  1. Ότι να ναι ! Είσαι και επιστήμονας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποντάρεις στο δήμαρχο που είναι γιατρός να σε σώσεις γιατί δεν πας το βράδυ να κάνεις το χαρακίρι σου βαρεθήκαμε τα σόου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καντο στον ιδιοτηκο σου χωρο κ.Σταικο.Στο δημαρχειο και μαληστα σε δημοσια συνεδριαση του ΔΣ δεν εχεις κανενα δικαιωμα να κανεις ολες αυτες τις ανοησιες που λες,ο λαος του Ξηρομερου μηλησε και εκαστος κατα τα εργα αυτου.Ο προεδρος του Δ.Σ πρεπει να μεριμνησει για την σωστη λειτουργια των συνεδριασεων,ο κ,Δημαρχος ωφειλη να αποστηλει το εν λογω δημοσιευμα και την απαντηση Σταικου στο εισαγγελεα ,γιατι η ανοχη σε τετειες περιπτωσεις ειναι συνενοχη,επειτα δε και απο την απαντηση Σταικου εαν δεν το κανουν θα ειναι αποκληστικα και μονον αυτοι συνενοχοι για οτι ηθελε συμβει απο εδω και περα στο Δ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κος Παναγιώτης Στάϊκος μπορεί να έχει ή να θεωρεί ή έστω να υποθέτει και να διαφωνεί πολιτικά σε κάποια θέματα που συνέβησαν και όπως ισχυρίζεται ο κ. Στάϊκος προεκλογικά στον δήμο μας και να θέλει με τον δικό του τρόπο να εκφράσει την δημοκρατική του διαμαρτυρία.
    Ομως Κε Παναγιώτη Στάϊκο θεωρώ ότι η όποια διαμαρτυρία σας θα πρέπει να είναι κατα την προσωπική μου άποψη, εντελως αναίμακτη.
    Με εκτίμηση !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ δεν ξέρω τι είναι φλεβοκεντηση αλλά ρε μπαγασα Στάικο σε παραδέχομαι!!!Είναι κρίμα δύο δήμοι Ξηρόμερο και Βόνιτσας να ψηφίζουν με χρήματα.ξεσηκωθειτε ρεεεεε...ο άλλος να έχει μουστάκι και να ακούς από πρωτοκλασάτους συμβούλους:αυτός μας ζήτησε 3000 για να μπει υποψήφιος κ.λ.π...Μην χαλιεσαι φίλε όμως θα πληρώσουν νομικά αλλιώς απ' το Θεό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο σπιτι σου Σταικο μπορεις να κανεις οτι θες,Το δημαρχειο ομως ειναι δημοσιο κτηριο και ανοικει σε ολους μας ,οφειλεις να σεβεσαι το χωρο και ολους οσους βρισκοντε εκει.Για αυτο εκει δεν πεζουμε θεατρο,ουτε τρελητσα,ουτε βαφομαι τους τοιχους ,απο που το βρικες οτι ο καθενας μπορει να γραφει στους τοιχους του Δημαρχειου οτι αυτος νομιζει και με οποιο μεσον αυτος κρινει,ο χωρος ειναι δημοσιος και ωφειλουμε ολοι να τον διατηρουμε καθαρο και να τον σεβομαστε ιδιως δε οι δημοτικοι συμβουλοι,για αυτο σταματα να νομιζεις οτι ειναι ιδιοκτησια σου ανοικει σε ολους τους ξηρομεριτες και εγινε με τα λεφτα του Ελληνα φορολογουμενου για αυτο δεν εχεις κανενα δικαιωμα να γραφεις οτι σου καπνισει στις κολωνες του,εχεις δε σαν δημοτικος συμβουλος την υποχρεωση να σεβεσαι το δημοτικο συμβουλιο και ολους τους πολιτες που βρισκοντε εκει.Τις διαφορε σου πηγαινε να τις λυσεις αλλου και με τον προσηκοντα τροπο.Οι ξηρομεριτες ειναι σοβαροι,ευγενεις και υπεριφανοι ανθρωποι και δεν συκωνουν τσαμπουκαδες τρελητσες και τα καμοματα που κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι είναι αυτά καλέ???σοβαρά τώρα?που νομίζετε ότι είστε? ειλικρινά αυτήν την πορώση με τα κοινά και εκεί και στο Ακτίου Βόνιτσας δεν το καταλαβαίνω...λίγη σοβαρότητα παρακαλώ σας βλέπουν και νέοι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παναγιωτη,"ουδεις αχαριστοτερος του ευεργετηθεντος",αλλα και:"εασον αυτον χαιρειν,ου γαρ οιδασι τι ποιουσι".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ορισμενοι απο την πλευρα τριανταφυλλακη θελουν οπως λενε προστατεψουν το δημαρχειο και το δημοτικο συμβουλιο απο τα λεγομενα σταικου και μαλιστα να ενημερωσουν και τον εισαγγελεα .οι ραδιουργοι και τα φερεφονα τριανταφυλλακη τοσο προεκλογικα οσο και σημερα προσπαθουν να φιμωσουν τη δημοκρατικη φωνη σταικου με εργολαβους επωνυμους και ανωνυμους που δεν δισταζουν να αποκαλουν το σταικο απουχημενο και το γαλουνη κλεφτη αυτοι που πονταραν με τη ραδιουργια τους στα ψεματα στην αλαζωνεια στην εξοντωση τον πολιτικων τους αντιπαλων ωστε να βγουν απο το βουρκο που τους ειχε καταταξει οι κοινωνια να το παιζουν προστατες του ξηρομερου .χτυπανε τον σταικο γιατι τους εκοψε τη μασα χτυπανε το σταικο γιατι ηταν πετυχημενος δημαρχος των μεγαλων εργων χτυπανε το σταικο γιατι ηταν ειναι και θα ειναι αγωνιστης .μη φοβαστε κυριοι η δημοκρατια και το δημοτικο συμβουλιο δεν κινδυνευει απο το σταικο αλλα ψαξτε αναμεσα σας γιατι το προβλημα ειστε εσεις της νεας δημοτικης αρχης μιας πραγματικα καλπικης αρχης που στηριχθηκε στα παραπανω .την αντιπολιτευση θα την υποστειται γιατι ανοιξατε τους ασκους του αιολου που η διψα για εξουσια και ο εγωισμος με τη ραδιουργια τους κανατε ολους εναντιον σας και το χειροτρο κανατε τους ξηρομεριτες να πεισμωσουν με την νεα αρχη οτι δεν ησασταν ετοιμοι για το δημο αλλα εισται και επικυνδυνοι . η αναζωογονηση ολοκληρη η παραταξη με τον παναγιωτη σταικο ειναι η μονη παραταξη που θα σταματησει φαινομενα ξενα προς τον τοπο μας .εχουμε χρεος να ενημερωνουμε τους πολιτες και να ελεγχουμε την δημοτικοι αρχη στα παντα με διαφανεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα στερνά τιμούν τα πρώτα.
    Κρίμα, αξιοπρέπεια χρειάζεται προπαντός η ήττα.
    Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η ψήφος του κάθε ψηφοφόρου έχει την έννοια της εξαγοράς.
    Εκτός από τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ και της Χ.Α, όλοι οι άλλοι ψηφίζουν γιατί το κόμμα τους έχει υποσχεθεί η τους έχει ήδη δώσει προσωπικά ανταλλάγματα .
    Τα κομματικά χρίσματα, ειδικά τα προηγούμενα χρόνια που επιζητούσαν μετά μανίας οι υποψήφιοι για να εκλεγούν, δεν ήταν μια έμμεση εξαγορά συνειδήσεων και εν προκειμένω της ψήφου ;
    Μια αξιοπρεπής παραδοχή της ήττας και μια δυναμική αντιπολίτευση με προτάσεις, είναι αυτό που οφείλετε να πράξετε σεβόμενος την υστεροφημία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ .ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ.
    ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΜΑΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΑΚΙΩΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ. ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ. ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΤΟΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ. Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΙΩΝΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ??? ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΝΕΙΡΑ ΓΑΛΗΝΙΑ??? ΟΙ ΕΡΙΝΥΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν κοιμάσαι ήσυχα
      4 ωρες το μεσημέρι και 8 ωρες την νύχτα
      τότε να ξέρεις οτι είσαι και θεωρείσαι
      ευτυχής και πλούσιος(οχι σε χρηματα πλούσιος)

      Διαγραφή
  13. μια ζωή κ.2.57 π.μ ο Αστακός και το Ξηρόμερο γενικότερα και στην πλειοψηφία τους , αυτο ήταν ... επειδή κάποιοι έκοψαν άλυσο , δεν σημαίνει δα οτι πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Απλά πολεμάμε με την πειθώ , τον καλό λόγο και τα εύνομα επιχειρήματα μας. Κι αν είστε , όπως λέτε Αστακιώτισσα , και δεν το αμφισβητώ , τι έχουν κάνει οι προγενέστεροι για κάποιες σημαίνουσες στον Αστακό προσωπικλοτητες πχ Συμεών Προίκας , Τάτσης Μαγγίνας , Σπ. Μαγηίνας , Βασ. Χασάπης , Νικόλαος Τσέλιος , Γεώργιος Τσέλιος , Βαδ. Τσέλιος ( γιατρός εθνοσύμβουλος 1944 ΠΕΑΕΑ ) ; ΤΙΠΟΤΑ !!! Ε λοιπόν , να γιατί σας προανέφερα , δυστυχώς , στο Ξηρόμερο είμαστε 50 χρόνια πίσω απο άλλα μέρη της Ελλάδος . Ο Αστακός είναι το μοναδικό μέρος στην Ελλάδα που δεν υπάρ ει εμπορική -οικονομική κίνηση στην πλατεία του χωριού. Μια πλατεία μεγάλη και καλαίσθητη απο πάσης πλευράς. Ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο να διαβάσετε και τις άλλες απόψεις , απ τις δικές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φοβάμαι, ( το έχω προβλέψει προ πολλού ) ότι όσο κωφεύουν οι ιθύνοντες για την επικίνδυνη και καθ όλα αναξιοπρεπή συμπεριφορά του Κυρίου Στά'ι'κου εντός και εν ώρα Δ.Σ τού Δήμου Ξηρομέρου, θα βιώσουμε χειρότερες και πιό ακραίες συμπεριφορές εκ μέρους του..... Ενοχος δεν είναι μόνο ο δράστης, μα και οι συν αυτώ ανέχοντες την παράνομη συμπεριφορά αυτού !!!! Πρός εσάς κύριε Τριανταφυλλάκη η τελευταία μου αναφορά !!!!,,Σταματήστε τον εκφυλισμό του ρόλου της Δημαρχίας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο