Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

ΠΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ Πρόεδρος Βασιλόπουλου: Κόψτε τα κλαδιά που προεξέχουν από τα κτήματα στο δρόμο!

          Ο Πάνος Πετρονικολός πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βασιλόπουλου Ξηρομέρου, ενημερώνει τους ιδιοκτήτες να προβούν άμεσα στην κοπή των κλαδιών δέντρων, θάμνων κλπ που εξέχουν από τις ιδιοκτησίες τους (οικόπεδα και κτήματα) προς το αγροτικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, τα οποία εμποδίζουν την ασφαλή κυκλοφορία των πεζών και παρεμποδίζουν τη διέλευση οχημάτων.. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      Καλούμε τους δημότες της Τοπικής Κοινότητας Βασιλόπουλου να προβούν άμεσα στη κοπή των κλαδιών των οικοπέδων τους που προεξέχουν στο δρόμο.
        Επίσης καλούμε τους ιδιοκτήτες που έχουν ελαιοστάσια δίπλα σε δρόμους της κοινότητας, μετά τη συγκομιδή του ελαιοκαρπού, να προβούν στην κοπή των κλαδιών που προεξέχουν στο δρόμο, εντός 2 μηνών από σήμερα............



        Με την παρέλευση της προθεσμίας, αν δεν συμμορφωθούν και χωρίς άλλη προειδοποίηση είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε στις όποιες νόμιμες ενέργειες για τη διασφάλιση των δημοτών και οχημάτων.
     Τα έξοδα κοπής και απομάκρυνσης των κλαδιών θα επιβαρυνθούν οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων και ελαιοστασίων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ



18 σχόλια:

  1. Και φυσικά μην ξεχνάμε να τηρούμε τους νόμους του κράτους ως νομοταγείς πολίτες ,προπαντός για την υγεία μας και επιδεικνύοντας τον πολιτισμό και σεβασμό μας στους συμπολίτες μας .

    «Σε ποιους χώρους θα απαγορεύεται πλήρως το κάπνισμα και η κατανάλωση προϊόντων καπνού, σύμφωνα με τις νέες διατάξεις του υπουργείου Υγείας

    Νέα αυστηρότερα μέτρα για την απαγόρευση του καπνίσματος, περιλαμβάνει το νομοσχέδιο σκούπα του υπουργείου Υγείας που ετέθη σήμερα σε δημόσια διαβούλευση.

    Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται η καθιέρωση του ένστολου προσωπικού της ΕΛΑΣ μεταξύ των αρχών επιβολής της αντικαπνιστικής νομοθεσίας, καθώς και η επέκταση της απαγόρευσης του καπνίσματος σε υπαίθριους χώρους δραστηριότητας, ψυχαγωγίας και συγκέντρωσης ανηλίκων καθώς και η συμμόρφωση με την κοινοτική νομοθεσία για σταδιακή απαγόρευση κυκλοφορίας στην ελληνική αγορά προϊόντων καπνού μάσησης.
    Για κάθε παράβαση της παρούσας διάταξης επιβάλλεται πρόστιμο ύψους διακοσίων (200) ευρώ στους παρανόμως καπνίζοντες και πεντακοσίων (500) ευρώ στους υπεύθυνους διαχείρισης των παραπάνω χώρων. Με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών καθορίζονται οι ειδικότεροι όροι σχετικά με την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς και υπαίθριους χώρους όπου υπάρχουν ανήλικοι.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που νομιζεις οτι βγηκες προεδρος στο μανχαταν.για χαλαρωσε λογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκέψου πόσο προϊστορικος είσαι... Για το καλό σας το λέει καημένε..άσχετοι από σας υποφέρουμε χαμένα κορμια

      Διαγραφή
  3. Καλά κάνει ο Πρόεδρος
    Εφαρμοζει πιστά και αυστηρά τις καθ' ύλην αρμοοδιότητες και σύμφωνα με τους νόμους.
    Οου το βλεπρις εσυ το κακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά κάνει ο Πρόεδρος
    Εφαρμοζει πιστά και αυστηρά τις καθ' ύλην αρμοδιότητες και σύμφωνα με τους νόμους.
    Οου το βλεπρις εσυ το κακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ σωστα θετει το θεμα ο προεδρος του βασιλοπουλου, και ετσι πρεπει να κανουμε ολοι.
    περιμενω να θεσει και το θεμα τον παρανομων παροχων και να δωσει αντιστοιχα την ιδια προθεσμια να τις κανουν νομιμες.
    επισης επειδη τον βλεπω και λιγο δραστήριο να θεσει και το θεμα καθαριοτητας δεν γινετε να πεταμε στον δρομο και στα ρεματα οτι ειδους σκουπιδια, μπουκαλια κλπ και σε πολλες περιπτωσεις μεχρι και βοθρους.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυρ Λάζαρε.
      αφότου καταργήθηκε απο τον Δήμο μας, έστω και μία μή νόμιμη παροχή υδρευσης,
      το σωστό και κοινωνικά δίκαιο είναι, να καταργηθούν όλες μα όλες οι μή νόμιμες παροχές ύδρευσης και αν λέμε εάν , υπάρχουν μή νόμιμες παροχές ύδρευσης.

      Διαγραφή
  6. Με το ποτάμι τι γίνεται ξεκίνησες εργασίες προσεχε υπάρχει ένα σημείο που θα μπλεχτεί η κατάσταση πρόσεχε μην ανακατεύεις πολύ την τράπουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9:42 είσαι θεούλης καλά τα λες, της φωτιές που βάζουνε κάθε μέρα όλοι μέρα μέσα στους κήπους κ μας πνίγουν στον καπνό δεν τους βλέπει αντε μην το ανοίξω κ έχω να πω πολλά, έλεος με το ψ......ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαζί σου πρόεδρε !!!!!! Και αστους να μουγκρίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θασεφαι ολιγνος στο καραισκακη.ελα ναδεις εργα που κανει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε αθεόφοβοι για εσάς το λέει... Στο δρόμο επιτρέπεται να φαίνονται οινσημανσεις που από τα δέντρα έχουν καλυφθεί... Φτιάξε το σπίτι σας... Καθαρίστε... Σας λέει κάτι κακό. Ο λιγνος τι κάνει στο Καραϊσκάκη??? Πάει. Πρατινα??? Κέρνα κι ένα κρασί κι όλα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο πετρονικολος κανει τα αυτονοητα και εχει υποχρεωση ως προεδρος να τα κανει.Ετσι δινει το παραδειγμα(στο ξηρομερο) και σε αλλους προεδρους που εγκλεγονται και κοιτουν την παρτι τους και την κλικα τους αντι το χωριο τους γενικοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρόσφατα στην Κρήτη έγινε ατύχημα γιατί ελαιόδεντρα της πόλης κάλυπταν τις σημανσεις και ο οδηγός μηχανάκι ου δεν είδε το στοπ... Με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να χαροπαλευει..
    Επίσης γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να γρατζούναμε τα αυτοκίνητα μας όταν περνάμε απ τους δρόμοι υς του χωριού? Τρίτον είναι θέμα καλλωπισμού. Ασχέτως προσωπικής κόντρας κι αντιπάθεια καλό θα ήταν να αναγνωρίζουμε το καλό που προσπαθεί να κάνει ο Πάνος στο χωριό. Επιτέλους θα πρέπει να εξαλειφθεί ο ωφαδελφισμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε ζώα αμορφωτα που το μυαλο σας ειναι πισω απο αλλο κόσμο σας φταίει ο Μπάζας τωρα?? Που κοιταει να κανει καλο για όλους μας?? άχρηστοι της μοίρας σας είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο ΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΣΑΣ ΞΥΝΙΖΕΙ. ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ, Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΙ Η ΚΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΔΕ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ , ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ. ΚΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο πρόεδρε μην μασάς και ας σπασης αβγά όλα νόμιμα αμπέλια και λαγογαμηστρες χορτάσαμε φτιάξε αφτο που πρέπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο