Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΤΑΚΟΥ: Καλλωπισμός της κεντρικής πλατείας - [ΦΩΤΟ]

           Πραγματοποιήθηκε ο καλλωπισμός της κεντρικής πλατείας Αστακού και μετά τον καθαρισμό, το φύτεμα θάμνων και άλλων φυτών η πλατεία άρχισε να αποκτά μια άλλη όψη.

Η Πρόεδρος της κοινότητας κα Αρετή Γριτσίπη, τονίζει: 
    Μετά το πέρας της καθαριότητας, του καλλωπισμού, του κλαδέματος και τη φύτευση των λουλουδιών στην πλατεία μας.
       Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κο Πάνο Χολή για την αφθονία των λουλουδιών που μας δώρισε.

Η Πρόεδρος
Αρετή Γριτσίπη........






8 σχόλια:

  1. Καλός ο καλλωπισμός αλλά κυρία Πρόεδρε της τοπικής κοινότητας Αστακού έχουμε χωρίς νερό τόσες μέρες παρακαλώ κάντε κάτι γι'αυτό...Είναι σαν μας κοροϊδεύετε και να μας περνάτε για χαζούς...Δεν πειράζει όμως τετραετία είναι θα περάσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τι θα τα ποτίζετε;
    Έχετε νερό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυρία αρετή δεν αμφισβητεί κανείς για τον καλλωπισμό του αστακού.... Πολύ καλή προσπάθεια... για το νερό μπορείτε να μας ενημερώσετε σαν πρόεδρος του αστακού γιατί υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα πλέων!!! Όχι τίποτε άλλο δεν μας έχει ενημερώσει κάνεις... Σαν πρόεδρος έχετε την καλοσύνη να μάς ενημερώσετε το ελάχιστον εσείς ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό είμαι σίγουρος είναι πρόταση Τζαχρηστα,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπραβο Αρετη!Βαλε ομως τη σφραγιδα σου στο να γινουν επιτελους οι απαραδεκτοι και επικινδυνοι εσωτερικοι δρομοι του Αστακου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Αρετή και Πάνο για την προσφορά. Όσο για το νερό θα βρεθεί λύση αρκεί να τα αφήσουν και να μην τα καταστρέψουν πριν την ώρα τους. Όσο για το κούρεμα φροντίστε να είναι όσο γίνεται ομοιόμορφα διότι οι καλοκαιρινοί " υπάλληλοι " αγγαρεία έκαναν. Έτσι έχουν κακομάθει . Μόνο κριτική ξέρουν να κάνουν και να πληρώνονται χωρίς να δουλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τώρα ανακαλύψατε το πρόβλημα του νερού και τόσο γρήγορα θεωρείται υπάρχει λύση?μπράβο κυρία Αρετή ασε τους άλλους να ακολουθούν ..


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αλλάξτε πρώτα κανένα πλακάκι στην πλατεία που είναι από την εποχή του Αδάμ και της Εύας,αλλάξτε λίγο την όψη της,λίγη φαντασία,καλαισθησία δεν έχετε;δώστε της μια άλλη πνοή μπας και μαζευτούν άνθρωποι και μικροεπιχειρηματίες γύρω γύρω από την πλατεία να ομορφυνει ο τόπος!τι χάλι είναι αυτό;ούτε στις τριτοκοσμικές χώρες δεν συναντάς τέτοια παρακμιακή πλατεία.η μοναδικη χρησιμοτητα της είναι να ρίχνουν δυναμιτακια στην Ανασταση και να κάνουν σουζες τα μηχανάκια.Λουλουδια έχουν φυτέψει κατά καιρούς πολλά.Αυτα θα μαραθούν (που να βρεθεί και το νερό να ποτιστουν;;;;;) σε 3 μέρες.Δεν ομορφαίνει αυτή η πλατεία με 3 βρωμοσαρδελες.ας σοβαρευτούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο