Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μαυρομμάτης μέχρι τη μέση στην πλημμύρα…

            Αν και η μέρα δεν σηκώνει αστεία, οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στα δίκτυα και δείχνουν τον αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Θανάση Μαυρομμάτη σχεδόν μέχρι τη μέση στο νερό, όσο να ‘ναι, έναν προβληματισμό τον δημιουργούν.
         Έχει και το «επί τόπου» ένα ψυχολογικό όριο, μετά από το οποίο λες «πάει, δεν έμεινε τίποτε όρθιο». Διότι δεν είναι σίγουρο ότι μπαίνεις περισσότερο «μέσα» στο πρόβλημα έτσι, άλλωστε και ο περιφερειάρχης Ν. Φαρμάκης ήταν στην περιοχή κι ευτυχώς έμεινε σε στέρεο έδαφος......



          Για να το πούμε διαφορετικά, η αντίστοιχη φωτογραφία αν πιάσει καμιά φωτιά θα είναι ο αντιπεριφερειάρχης Θ. Μαυρομμάτης να περπατά στα κάρβουνα κι αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα.


4 σχόλια:

  1. Λες να τον δούμε να κάνει τον αναστεναρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δικαιολογία που κανείς τέτοιες αναρτήσεις γιατί δεν τον γνωρίζεις τον κ. ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ. Το άσχημο είναι ότι δεν μπήκες στον κόπο για να μάθεις το ποιος είναι ο κ. ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ Αλλά για ένα να είσαι σίγουρος ότι εάν χρειαστεί θα μπει και στη φωτιά.Καλα θα κανείς την επόμενη φορά να ρωτήσεις πρώτα γιατί δεν έχει ανάγκη από δημοσιότητα τον στηρίζουν και πιστεύουν πολύς κόσμος. ΜΠΡΑΒΟ κ.ΘΑΝΑΣΗ συνέχισε έτσι πάντα κοντά στα προβλήματα. Ρ. Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν τον ψηφισαμε να βγαζει φωτο μεσα στα λασπονερα αλλα να μην μας πνιγουν τα λασπόνερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο