Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Κριτική, ανταλλαγή επιστολών με Κατσαούνη, εισηγήσεις

          Ο γιατρός Παναγιώτης Στάϊκος και επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου, με ανακοίνωση του επισημαίνει: 

            Εκεί στον Δήμο Ξηρομέρου Θα πρέπει να βάλουν καλά στο κεφαλάκι τους, πως έχουμε Αστική Δημοκρατία, με την οποία μπορεί κάποιος να συμφωνεί ή να διαφωνεί, αλλά όταν μετέχει σε ΟΤΑ οι οποίοι αποτελούν έναν από τους Πυλώνες της Δημοκρατίας μας, είναι υποχρεωμένος να την ανέχεται και να σέβεται τους κανόνες και τους Νόμους της.
      Έτσι λοιπόν στις Αστικές Δημοκρατίες ολόκληρης την Ευρώπης, υπάρχει η Παράταξη της Συμπολίτευσης, η οποία κυβερνά και οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης και οι ρόλοι τους είναι τελείως διακριτοί 
     Η αντιπολίτευση σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να επιβάλει το πρόγραμμα της ακόμη και αν το θεωρεί ορθότερο, αφού ο λαός με τις εκλογές επέλεξε το πρόγραμμα της Συμπολίτευσης.........



      Όμως η Συμπολίτευση δεν μπορεί να λειτουργεί ασύδοτα και παράνομα με τσαμπουκάδες και το έτσι μου γουστάρει!!!
       Τότε έρχεται η ώρα της Αντιπολίτευσης, η οποία έχει υποχρέωση  να ελέγχει  την Συμπολίτευση για την Νομιμότητα των Αποφάσεων και προπαντός για την προστασία του Δημοσίου Χρήματος, από σπατάλη(Ειδικοί Συνεργάτες {προεκλογικά γραμάτια, χωρίς δικαίωμα σύνταξης ούτε μιας μελέτης} καμιά 500.000 ευρώ σε ένα Δήμο, όπου ο κύριος Δήμαρχος δηλώνει είναι ένα βήμα πριν την χρεοκοπία, σύμβουλος   άμισθος – έμμισθος), σφετερισμό ή κλοπή και να μην κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, αλλά να κάνει δημιουργική αντιπολίτευση εκτός από την καλόπιστη κριτική, να παρουσιάζει και τις προτάσεις της για το καλό του τόπου και της Κοινωνίας.
            Αυτό λοιπόν έκανα για εγώ από το πρώτο συμβούλιο, ανεξάρτητα με το τι έγινε σε άλλους Δήμους από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, και ψήφισα σε όλα ΝΑΙ και αν αυτά που θα φέρνει στο Συμβούλιο η Συμπολίτευση είναι για το καλό του τόπου και διασφαλίζουν την νομιμότητα και την προστασία του Δημοσίου χρήματος από κλοπή, τότε μέχρι το τέλος της τετραετίας έχω τα κότσια να ψηφίσω σε όλα ναι.
          Αν όμως διανοηθεί κάποιος να κλέψει Δημόσιο χρήμα, δεν θα τον πάω στον Εισαγγελέα, αλλά θα του κόψω το χέρι, υφιστάμενος τις συνέπειες της πράξης μου.
          Μπορούμε φυσικά, αφού δεν είμαστε εχθροί (παρά τα όσα αισχρά, συκοφαντικά, παράνομα και ανέντιμα συνέβησαν προεκλογικά), αλλά Πολιτικοί Αντίπαλοι, οι σχέσεις μας να είναι άριστες και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο να πίνουμε παρέα τον καφέ μας, όπως γινόταν την περίοδο που ήμουν Δήμαρχος με όλους τους Συμβούλους Αντιπολίτευσης και όπως κάνω και σήμερα με ελάχιστους Συμβούλους της Δημοτικής Αρχής.
         Όμως να ξεχάσουν κάποιοι πως μπορούν να φιμώσουν τον Στάικο, γιατί τότε κακό του κεφαλιού τους.
       Ο Στάικος είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την τιμή, την αξιοπρέπειά του και της οικογενείας του ακόμη και με την ζωή του.
     Συκοφαντίες και παρόμοια σημαίνουν ΘΑΝΑΤΟ-.-.!!!! 

        Παρουσιάζω λοιπόν τις προτάσεις μας επάνω σε σημαντικά θέματα, μαζί με εισηγήσεις μου προς το Δημοτικό Συμβούλιο, όπως και την αλληλογραφία μου με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβούλιου κύριο Ελευθέριο Κατσαούνη και αναμένουμε εάν η Δημοτική Αρχή εννοεί, αυτά που λέει περί συνενώσεως!!!   

Αστακός 2/10/2019

Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Υ.Γ 1:
Στο τελευταίο Συμβούλιο απουσίαζα, όπως είχα ενημερώσει και τον κύριο Δήμαρχο, λόγω θανάτου στενού συγγενικού μου προσώπου.
Υ.Γ 2:
Ξενιτεμένε μου και λατρεμένε μου γιέ, ότι σου έχω υποσχεθεί ισχύει στο ακέραιο και ξέρεις πολύ καλά τι δυνατά συναισθήματα μου γεννά η ξενιτιά!!!!
Αξιοπρέπεια ή θάνατος!!!!

Αλληλογραφία Παναγιώτη Στάϊκου με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβούλιου Ελευθέριου Κατσαούνη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 
Αστακός 23/09/2019

ΠΡΟΣ
Dr. Παναγιώτη Στάϊκο
Επικεφαλή της παράταξης
«Αναζωογόνηση Ξηρομέρου»
Σχετ. Η από 16/09/2019 αίτησή σας

Κύριε, Παναγιώτη
    Πριν φέρω στο Δημοτικό Συμβούλιο την πρότασή σας για τα θέματα που αναγράφετε σε αυτήν θα ήθελα να σας πω τα εξής:
      Έτσι όπως τα αναφέρετε στην αίτησή σας έχω τη γνώμη ότι πρέπει να τα συζητήσουμε πριν την ημερήσια διάταξη και να πάρετε απαντήσεις από τους καθ΄ύλην αρμόδιους.
     Αν θέλετε το Δημοτικό συμβούλιο να πάρει συγκεκριμένη απόφαση και όχι διαπίστωση πάνω σε αυτά τα θέματα, σας παρακαλώ να μου στείλετε τις εισηγήσεις σας για να τις συμπεριλάβω στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Επί τη ευκαιρία θέλω να σας επισημάνω και τα παρακάτω:
      Ξέρετε την εκτίμηση που έχω στο πρόσωπό σας  και τα τόσα πολλά που μας συνδέουν εδώ και πολλά χρόνια.
    Δεν θέλω σε καμία περίπτωση και με στεναχωρεί αφάνταστα, να ερχόμαστε σε αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις. Θέλω να υπάρχει μεταξύ μας συνεργασία και επικοινωνία και να κρατάμε και οι δύο τον πολιτικό διάλογο και τις δημοκρατικές διαδικασίες σε υψηλό επίπεδο. Μας ενώνει η κοινή αντίληψη και προσπάθεια για ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά του τόπου μας.
    Θα σας παρακαλούσα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου όταν κάνουμε συζήτηση, ερωτήσεις και τοποθετήσεις πριν την ημερήσια διάταξη να αναφέρεσθε σε οτιδήποτε επιθυμείτε και θα υπάρχει από το προεδρείο εύλογη ανοχή στον χρόνο.
     Όταν όμως ξεκινάει η συζήτηση των θεμάτων τότε επιβάλλεται  να αναφερόμαστε αποκλειστικά στο συγκεκριμένο θέμα που είναι προς συζήτηση και λήψη απόφασης.
     Εκεί θα υπάρχει ανοχή στον χρόνο όταν η τοποθέτηση είναι πάνω στο θέμα. Θα εφαρμόζουμε όμως αυστηρά το χρονοδιάγραμμα, όταν η τοποθέτηση είναι εκτός θέματος και τα λεγόμενα δεν μπορούν να γραφούν στα πρακτικά της συνεδρίασης  και στην απόφαση που καλούμαστε να πάρουμε.
      Πιστεύω να το κατανοείτε αυτό και να μην αναγκάζομαι, όπως είμαι υποχρεωμένος από τη θέση μου, να σας διακόπτω  και να ερχόμαστε σε προσωπική αντιπαράθεση και σύγκρουση. Όπως ανέφερα και παραπάνω είναι το τελευταίο πράγμα που επιθυμώ στη μεταξύ μας σχέση και επικοινωνία.
     Όσον αφορά τον  τρόπο των υπογραφών που απαιτούνται για να φέρετε θέματα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν θέλω και δε σκοπεύω να τον τηρήσω.
        Είστε αρχηγός παράταξης με πολυετή θητεία και μεγάλη εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση. Όταν θέλετε να φέρετε θέματα για συζήτηση με διάθεση προσφοράς και εποικοδομητικές προτάσεις , να είστε σίγουρος ότι θα τα προωθώ για συζήτηση και υλοποίηση χωρίς να στέκομαι στον τύπο.
Τελειώνοντας ελπίζω και πιστεύω ότι θα έχουμε καλή συνεργασία και θα ανεβάσουμε το επίπεδο των συνεδριάσεων και αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ    
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ   

******************
Προς
Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
Κύριο Ελευθέριο Κατσαούνη

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε
     Κατ αρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω, που είχατε την ευγενή καλοσύνη να επικοινωνήσετε μαζί μου, πράξη η οποία ασφαλώς θα συμβάλει στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας, που είναι και το ζητούμενο.
       Ασφαλώς είδατε με την ψήφιση από εμένα ΟΛΩΝ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, ότι έχετε να κάνετε με έναν Άνθρωπο –Δημοκράτη, ο οποίος άφησε πίσω του τα όσα αισχρά και ανεπίτρεπτα που έγιναν προεκλογικά από την παράταξή σας με χρηματισμούς, γραμμάτια για εξόφληση θέσεων Ειδικών Συμβούλων, οι οποίοι θα παίρνουν ο καθένας όσα χρήματα παίρνει ο Αρχηγός της Αεροπορίας, αισχρά –ψευδή ταξίματα διορισμών και την προσπάθεια Ηθικής εξόντωσης μου με αυτά που λέγατε, ότι ο Στάικος είναι πατερίτσα των Πανταζή –Γαλούνη, ή όταν ψηφίζεις Στάικο είναι τι ίδιο με το να ψηφίζεις Γαλούνη, αφού αυτοί τα έχουν βρει μεταξύ τους, πράγμα που ήταν η απολυτή χυδαία συκοφαντία.
         Και πάντα θα ψηφίζω ΝΑΙ σε ότι είναι καλό για τον τόπο μας ακόμη και αν εμπεριέχει κάποια παρανομία-παρατυπία αρκεί να μην κλέψει κανένας από εσάς ούτε και μάλιστα με περίοδο απόλυτης χάριτος (6) μηνών μέχρι να μάθετε πράγματα, τα οποία θέλετε, γιατί τότε δεν θα πάω στον εισαγγελέα, αλλά απλά θα του κόψω το χέρι.
Ε τι άλλο θέλετε από εμένα;;;;
          Όσο για το περιεχόμενο των τοποθετήσεων μου επάνω στα θέματα με το αν είναι εντός ή εκτός θέματος, μάλλον θα με περάσατε για μαθητή του Γυμνασίου, όπου ο καθηγητής μηδένιζε το γραπτό που έκρινε πως ήταν εκτός θέματος, το οποίο όμως ένας άλλος καθηγητής το θεωρούσε εντός θέματος και έβαζε και μεγάλο βαθμό.
         Ασφαλώς το περιεχόμενο των τοποθετήσεων μου είναι αυστηρά προσωπική υπόθεση, με την προϋπόθεση, ότι δεν θα περιέχει ύβρεις ή θα ξεπερνά τον χρόνο που δικαιούμαι.
Σε κάθε άλλη περίπτωση αφαιρέστε μου τον λόγο.
       Αυτό είναι κατοχυρωμένο δικαίωμα μου από το Σύνταγμα και οφείλω απλά να κάνω εποικοδομητική και χρήσιμη Αντιπολίτευση χωρίς φόβο και χωρίς πάθος.
Το στόμα όμως δεν μπορεί να μου το φιμώσει κανένας .-.-.!
         Ευελπιστώντας σε μια γόνιμη και δημιουργική συνεργασία σας αποστέλλω τις  εισηγήσεις για τα δύο θέματα, όπου με την Αίτησή μου είχα ζητήσει να έρθουν στο Δημοτικό Συμβούλιο.
     Θα ακολουθήσει και άλλη αίτηση με εισήγηση, για την σύνδεση του Πλατυγιαλιού με την Νέα Οδό, όπως ανέφερα και στο τελευταίο συμβούλιο .

Αστακός 23/9/2019
Με τιμή και φιλικούς  χαιρετισμούς
Παναγιώτης Στάικος.

******************
Εισήγηση
Του Επικεφαλής της Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου Παναγιώτης Στάικος για  λήψη απόφασης σχετικά με το προσωπικό και την Υπηρεσία καθαριότητας της Δ.Ε. Αλυζίας.

       Είναι γνωστό πως για κάποιους λόγους το μόνιμο προσωπικό της Δ.Ε. Ααλυζίας δεν είναι στην θέση του, με αποτέλεσμα  όχι μόνο η καθαριότητα να είναι πλημμελής και να δέχομαι πολλά παράπονα από τους κατοίκους Αλυζίας, αλλά για να καλύψουν την ανεπάρκεια του Δήμου μας στον τομέα αυτό, να χρησιμοποιούνται εργάτες από τα  οχτάμηνα, το οποίο είναι παράνομο και μάλιστα πάντα οι ίδιοι στο απορριμματοφόρο, λες και αυτοί είναι τα κορόιδα, ενώ κάποιοι άλλοι που είναι οι μάγκες, δεν έχουν πατήσει το πόδι τους στον Δήμο ούτε μια ημέρα.
      Αν είναι έτσι να έχουμε τουρίστες οχταμηνίτες και δούλους (υπάρχει και φωτογραφικό υλικό), την επόμενη φορά θα είναι πιο έντιμο να μην πάρουμε κανέναν.
    Προτείνω να λάβουμε απόφαση Δ.Σ για την απ΄ ευθείες ανάθεση της αποκομιδής των απορριμμάτων στον εργολάβο, που κάνει την αποκομιδή στον τέως Δήμο Αστακού  αρκετά ικανοποιητικά, μέχρι να γίνει με τον νέο προϋπολογισμό με δημοπρασία όπως με την Δ.Ε Αστακού και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα της Αλυζίας να αναλάβουν τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων, οι οποίοι είναι σε κακό χάλι.

Με τιμή
Παναγιώτης Στάικος    
Επικεφαλής της Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

                                      ******************
Εισήγηση
Του Επικεφαλής της Παράταξης  Αναζωογόνηση Ξηρομέρου Παναγιώτης Στάικος για λήψη απόφασης Λήψη απόφασης σχετικά με την καταλληλότητα  του νερού ύδρευσης προς πόση, σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα  του Δήμου μας.

        Επειδή έχει γίνει από κάποιους δυσφήμιση των πόσιμων νερών του Δήμου μας και σε επάνω αυτό το θέμα κάποιοι έχτισαν με αδίστακτο τρόπο πολιτικές καριέρες, πρέπει άμεσα και αφού γίνει επισταμένως  καθαρισμός των δεξαμενών σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα, να ληφθούν δείγματα από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το οποίο εμπιστεύομαι απόλυτα και όχι από την Διεύθυνση Υγείας του Νομού, την οποία δεν εμπιστεύομαι καθόλου – σε βαθμό μάλιστα ανυποληψίας, για τις συνθήκες με τις οποίες γίνεται από αυτούς η λήψη των δειγμάτων και η μεταφορά τους στα εργαστήρια τους, οι οποίες στις περισσότερες φορές με περίσσια ασυνειδησίας δεν πληρούν τους όρους και τους κανόνες, που επιτάσσουν οι αρχές, οι κανόνες και οι δεοντολογίες της προληπτικής Ιατρικής Επιστήμης.
        Έτσι λοιπόν με αίσθημα ευθύνης μετά τα αποτελέσματα και αφού θα γίνεται ο καθαρισμός των δεξαμενών από τον εργολάβο, ο όποιος θα προκύψει μειοδότης κατά την δημοπρασία για τον καθαρισμό των δεξαμενών, να βγούμε και να πληροφορήσουμε τους πολίτες ,αν μπορούν άφοβα να δίνουν στα παιδιά τους να πίνουν νερό από τα δίκτυα ύδρευσης του Δήμου  μας.
        Νερό από την δεξαμενή άπαξ κατάλληλο, είναι δια παντός κατάλληλο, υπό την προϋπόθεση, ότι θα γίνεται ο καθαρισμός των δεξαμενών τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο, γιατί διαφορετικά στο ίζημα– υλή  που μένει στον πάτο των δεξαμενών, αποτελεί ιδανικό υλικό για την ανάπτυξη μικροβίων.
        Η μέχρι στιγμής γνώση μου είναι πως από πλευράς μικροβιακού φορτίου όλα να νερά του Δήμου μας είναι κατάλληλα προς πόση, με το πλέον κατάλληλο από όλα το νερό του Αστακού από τον Άγιο Δημήτριο, εκτός από το νερό του κάτω Καραϊσκάκη, το οποίο είναι ακατάλληλο και χρειάζεται υπερχλωρίωση και καθαρισμό της δεξαμενής κάθε δυο μήνες.
        Σε κάποια διαμερίσματα υπάρχει μια επιπλέον σκληρότητα από πλευράς αλάτων, η οποία όμως δεν τα καθιστά ακατάλληλα.
        Την οριστική λύση την προτείναμε στο πρόγραμμα μας, το οποίο οι πολίτες όμως δεν αποδέχθηκαν στις εκλογές που πέρασαν.

Αστακός 23/9/2019
Με τιμή Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

                                    ******************
Εισήγηση
Του Επικεφαλής της Παράταξης  Αναζωογόνηση Ξηρομέρου Παναγιώτης Στάικος για  λήψη απόφασης σχετικά με την λήψη απόφασης για την σύνδεση του Λιμανιού του Πλατυγιαλιού με την Ιόνια Οδό.

     Είναι γνωστό ότι ο Πρόεδρος της Νέας  Οδού (Ιόνιος Οδός), εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την σύνδεση του Πλαταγισμού  με την Νέα Οδό .
     Γι αυτό θα πρέπει να λάβουμε απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία Διαπαραταξιακή Επιτροπή θα πρέπει να επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Νέας Οδού και το Υπουργό Υποδομών μαζί με όλους τους Βουλευτές του Νομού, όπου θα τους τονίσουμε την άμεση ανάγκη ολοκλήρωσης των  μελετών και την ένταξη του έργου.

Αστακός 24/9/2019
Με τιμή
Παναγιώτης Στάικος    
Επικεφαλής της Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου


9 σχόλια:

  1. Καλα τα λεει ο βετεράνος της αυτοδιοίκησης αλλά δέν τον καταλαβαινει ο κοσμος και ψηφιζει στο δημο με κριτηρια επιφανειακά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέτε κύριε Δημοτικέ σύμβουλε της μειοψηφείας........Συκοφαντίες και παρόμοια σημαίνουν ΘΑΝΑΤΟ-.-.!!!! Εγώ απαντώ δια της οδού τής συντεταγμένης Πολιτείας.....Αρθρο 333 Ποινικού Κώδικα....Απειλή : Συνεπώς, η δίωξη και η ποινή για απειλή, στοιχειοθετείται όταν:

    α) Με οποιοδήποτε τρόπο, προφορικό, γραπτό, νεύματα, εκφράσεις, κινήσεις, ο δράστης απειλήσει το θύμα. Εάν η απειλή συνδυάζεται με προσβολή άλλου εννόμου αγαθού του θύματος, ο δράστης τιμωρείται με την αντίστοιχη διάταξη που προστατεύει αυτό το αγαθό.../..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εννοείτε ότι ειναι εντός εισαγωγικών αυτή λέξη.

      Διαγραφή
  3. Εσενα καρναβα σε τσουζει κατι και απαντας η εχεις τη μυγα και μυγιαζεσαι.η νιωθης οτι εισαι θυμα και φοβασαι για οτι εκανες και ειπες προεκλογικα εις βαρος του σταικου .νομικες συμβουλες δεν εχουμε αναγκη και κυριως απο εναν απλο πολιτη σαν εσας χωρις νομικες γνωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3 Οκτωβρίου 2019 - 8:23 μ.μ. Χά ωρέ μασκοφόρε, εκιό πλές περί φόβου...Εχου σκιαχτεί, έχου παρασουλήσ, κατρίσκα απάνεμ...Αει σαπέρα ωρέ , νοσταλγέ της κουκούλας και του μηδενισμού !!!Αμα ντρέπεσαι για τ όνομά σου, δεν σε καλύπτει ο φερεντζές
    !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Ειλικρινά δεν βλέπω τον λόγο να υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση εκ μέρους του κ. Καρναβά προς τον κ. Στάικο. Κι εγω μπορεί να διαφωνώ , πολιτικά, με τον κ. Στάικο , αλλά βρε Γιάννη ...υπάρχουν και κάποια όρια. Λίγο φρένο δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 4 Οκτωβρίου 2019 - 10:33 π.μ. Αγνωστε φίλε μου, πολιτικά μπορεί να συμφωνήσω και σε κάποια μαζί του, όμως εναν άνθρωπο που διαχρονικά , απειλεί, βρίζει και χλευάζει , αδυνατώ να τον κρίνω ώς πολιτικό και μονο....Οχι , όσο ο κύριος Στά'ι'κος θα εμφανίζει ενα προφίλ με ακραίες και παράνομες εκφράσεις , θα με βρίσκει πάντα απέναντί του. Κάποτες ( ευτυχώς που τα γραπτά μένουν ) μου απάντησε ώς εξής....Καρναβά, αν ποτέ σε βρώ κομματάκια στο δρόμο , εγω θα σου προσφέρω τις πρώτες βοήθειες, και στη συνέχεια ανάρτησε φωτογραφία του με ενα τσεκούρι ξυλοκόπου , κραδαίνοντάς το , με ύφος KONAN...αν κρατούσε κουταλάκι θα το κατανοούσα ( χρειάζεται για την περισυλλογή των χιλίων κομματιών).....Προσωπικά μετα απο 9 χρόνια συνύπαρξης εδώ μέσα έχω απόλυτη εικόνα για τον Χαρακτήρα του γιατρού,.....καί όπως του έχω πεί αρκετές φορές ...το Ξηρόμερο δεν τον χρειάζεται στα κοινά του...ας αφοσιωθεί στο επαγγελματικό του λειτούργημα,,,,Στό Ξηρόμερο είμαστε άγριοι απο μόνοι μας ...δεν χρειαζόμαστε τις φοβέρες του Στά'ι'κου...Αν λοιπόν παρακολουθείς ( υποθέτω πώς το κάνεις , αφου έχεις αποψη για την στάση μου απέναντί του )θα πρέπει να έχεις αντικειμενική εικόνα , και θα ξέρεις ότι σπάνια κρίνω την πολιτική του δραστηριότητα ή την επαγγελματική του δράση...Αντιδρώ όμως πάντα με σθένος και επώνυμα στούς ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΆΔΕΣ ΤΟΥ...Καλή σου μέρα φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν έχει νόημα φίλε Γιάννη να υπάρχει αυτή η κόντρα. Εγω ως φίλος σου το λέω κι απο αγάπη. Με σένα εχω πιει κι ενα καφέ , ουζο , μπύρα. Με τον κ. Σταικο δεν εχω πιει ούτε καφέ ...
      Εξάλλου , εμείς εκπέμπουμε σε άλλο μήκος κύματος . Φιλικά ο 10.33 π.μ

      Διαγραφή
  7. Αει τσαμπουνα παραπερα καρναβα γιατι στου ξηρομηρου δεν συ παιρν ληβεντημ να βαρεις νταουλια κι να χουρευουν οι αρκουδις .αει κρυψ στη σπηλια που ανηκεις που θα μιλησεις εσυ για το σταικο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο