Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Σοβαρά τραυματίας ποδηλάτης αστυνομικός μετά από επίθεση σκύλου στη Λυσιμαχία (φωτο)

Το πρωί του Σαββάτου σημειώθηκε άλλο ένα περιστατικό επίθεσης σκύλου σε ποδηλάτη στην περιοχή του Αγρινίου, με δυσάρεστο μάλιστα αποτέλεσμα.

        Συγκεκριμένα ο Λάμπρος Σκουφής ο οποίος είναι υπαστυνόμος και  επικεφαλής της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Αγρίνιο, δέχτηκε επίθεση από σκύλο στην περιοχή της Λυσιμαχίας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
         Καθότι αθλητής της ποδηλατικής ομάδας Γ.Π.Σ. Αγρινίου και παρόλο που έφερε πλήρη ποδηλατικό εξοπλισμό δεν κατάφερε να αποφύγει το συντριπτικό κάταγμα στον καρπό και το ράγισμα στην κλείδα και την λεκάνη. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης........



    Χειρουργήθηκε το πρωί της Τρίτης και έχει προγραμματιστεί σε έξι εβδομάδες δεύτερη επέμβαση για αφαίρεση των βιδών ενώ η λάμα θα μείνει μέσα μόνιμα.
         Ο υπαστυνόμος πρόκειται να υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου ενώ γίνονται έρευνες για το εάν το σκυλί που προκάλεσε το ατύχημα, έχει ιδιοκτήτη ή οχι.

Χαρακτηριστικες οι εικόνες από τα τραύματα του αστυνομικού:




4 σχόλια:

  1. κάνω τον συνήγορο του διαβόλου ..τον δάγκωσε ο σκύλος η όχι ?? αυτό είναι πολύ σημαντικό ... και δεν το διάβασα κάπου ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρά μιλάς τώρα??? Αυτό είναι το σημαντικό η ότι ο άνθρωπος πήγε να πάει κια βολτα και βρέθηκε στο νοσοκομείο? Κάποτε τα ζώα τα Ειχαν για φυλακές και πλέον τα έχουν πάνω κι από παιδιά... Αισχος

      Διαγραφή
  2. ανωνυμε 11:12 για ποιο λογο το ρωτησα αυτο ? και γιατι ειναι συμαντικο ? διοτι αν βρουν τον ιδιοκτητη και τον πανε δικαστικά μπορει να στηριχτεί πανω σε αυτο.... γι αυτο και λεω ειναι σημαντικό . τωρα απ την αλλη ειμαι μαζι σου ειναι απαραεκτο αυτα τα σκυλια να βρισκονται διχως ελεγχο και να διμιουργουν προβληματα . το αν καποιοι ανθρωποι ειναι αναίσθητοι και τα αφηνουν ελευθερα αυτο δεν συμαινει οτι οι υπολοιποι πρεπει να ανεχτουν αυτη την κατασταση .τα σκυλια φυλακες εχουν καποιο σκοπο να διαφυλάσσουν μονο κοπαδια η περιουσιες , και οχι να τα αφηνουν ανεξέλεγκτα . και το λεω ξανα ειναι συμαντικο στο δικαστηριο !! αλλο πανικοβληθηκα απο το σκυλι , και αλλο με δακγωσε το σκυλι..ο ποδηλάτης εχει απολυτο δικαιο για μενα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο