Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ: Δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας! -Ξανά ο Απολογισμός 2018 στο Δ.Σ. ο οποίος καταψηφίστηκε αλλά ακυρώθηκε απο την Αποκεντρωμένη!!

Δύο συνεδριάσεις -Ειδική και τακτική- του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019, στο Δημαρχείο Βόνιτσας.

Συγκεκριμένα:
Α.-Ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας στη Βόνιτσα, στις 23 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 με μοναδικό θέμα ημερήσιας διατάξεως: 
   1.-Έγκριση απολογισμού και ισολογισμού Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας για το οικονομικό έτος 2018, κατόπιν της με αρ. πρωτ. 221795/14-10-19 απόφασης ακύρωσης του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου  (Εισηγητής κ Βίτσας Δημήτριος).

      Να σημειώσουμε ότι ο Απολογισμός 2018 του δήμου θα συζητηθεί για δεύτερη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ηδη η δημοτική αρχή "μετρά" μια αποτυχημένη προσπάθεια όταν στην προηγουμένη συνεδρίαση, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019, στο Δημοτικό Συμβούλιο, καταψηφίστηκε με 14-12 και δεν έγινε δυνατό να εγκριθεί ο απολογισμός-ισολογισμός. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
   Ωστόσο, η απόφαση ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη και επανέρχεται εκ νέου προς ψήφιση.(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)
............................................

   Β.-Επίσης, δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα, στις 19:00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για 18 θέματα της ημερήσιας διάταξης............



ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 

1.-Περί συγκρότησης Επιτροπής «για την διεξαγωγή δημοπρασιών για εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων του Δήμου» έως 31/12/2019. (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος) 
2.-Περί συγκρότησης  επιτροπής για την παραλαβή έργων έως 31/12/2019. (Εισηγητής κ. Πάντας Νικόλαος)
3.-Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας  (άρθρο 76 Ν.3852/2010). (Εισηγητής κ. Στούπας Θεόδωρος) 
4.-Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας για την Επιτροπή που αφορά στην παροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος για την στήριξη καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα, οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω οφειλών. (Εισηγήτρια κ. Πανταζή Παναγιώτα)
5.-Ορισμός ενός εκπροσώπου του νέου ΦΟΔΣΑ με τον αναπληρωτή του, για την Επιτροπή Καταγραφής ακίνητης και κινητής περιουσίας των συγχωνευθέντων Συνδέσμων Διαχείρισης Σ.Α. 1ης , 2ης , 3ης, και 4ης, ΓΕΝ Αιτ/νιας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. (Εισηγητής Δήμαρχος)
6.-Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος) 
7.-Αίτημα συμμετοχής του Δήμου στους επόμενους θερινούς αγώνες των Διεθνών Παιδικών Αγώνων (International Children’s Games) που θα διεξαχθούν στην Ουγγαρία τον Ιούνιο του 2020- Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. Έτους 2019. (Εισηγητής κ. Τσακάλης Κων/νος)
8.-Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για την τακτική Γενική Συνέλευση του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες. (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος) 
9.-Λήψη απόφασης για την άμεση επαναλειτουργία του  Ειδικού Δημοτικού Σχολείου της Βόνιτσας. (Εισηγητής κ. Μωραΐτης Επαμεινώνδας) 
10.-Αίτηση τροποποίησης και έγκρισης τεχνικής μελέτης για τη χρηματοδότηση πράξης με τίτλο : «ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ» (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος)
11.-1η Τροποποίηση Απόφασης υλοποίησης με ίδια μέσα του Υποέργου «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ» με Α/Α 1 της Πράξης ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ και Κωδ. ΟΠΣ 5001935 του Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014-2020». (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος) 
12.-Ανάκληση της με αρ. 146/2019 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί ορισμού αιρετών αντιπροσώπων για συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Αιτωλ/νίας, ως προς το σκέλος των αναπληρωματικών εκπροσώπων του Συνδέσμου. (Εισηγητής κ. Στούπας Θεόδωρος)  
13.-Λήψη απόφασης για την τοποθέτηση ρυθμιστικής πινακίδας εισόδου - εξόδου επί της παραλιακής οδού Βόνιτσας έμπροσθεν της οικίας του Σουλιώτη Θωμά. (Εισηγητής κ. Πάντας Νικόλαος) 
14.-Ανανέωση εξουσιοδότησης Ταμία Δήμου Ακτίου Βόνιτσας για την πραγματοποίηση συναλλαγών με την Τράπεζα Πειραιώς. (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος) 
15.-Ανανέωση εξουσιοδότησης Ταμία Δήμου Ακτίου Βόνιτσας για την πραγματοποίηση συναλλαγών με την Τράπεζα Eurobank. (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος) 
16.-Εξουσιοδότηση Δημάρχου για υπογραφή υπεύθυνου λογαριασμού με την Τράπεζα της Ελλάδος. (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος) 
17.-Ψήφισμα σχετικά με την Τουρκική Εισβολή στη Βόρεια Συρία. (Εισηγητής κ. Στούπας Θεόδωρος) 
18.-Περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019. (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος) 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΟΥΠΑΣ    

* Επιπλέον στοιχεία για τις εισηγήσεις (αποφάσεις Επιτροπών, έγγραφα κλπ.) παρακαλούμε να απευθύνεστε στην γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου ή στους αρμόδιους Υπαλλήλους. 


18 σχόλια:

  1. Χρεοκόπησαν το Δήμο για να κονομήσει το κάθε είδους αρπακτικό, τα πιράνχας, οι βδέλλες που πίνουν το δημόσιο χρήμα, τα λιοντάρια που κατασπάραξαν το χρήμα των Δημοτών. Χρεοκόπησαν το Δήμο για να επανεκλεγούν. Χρεοκόπησαν το Δήμο για να συντηρούν όλο αυτό το μηχανισμό που είδατε στις εκλογές, και που τον υπόλοιπο χρόνο ζει χλιδάτη ζωή χωρίς να δουλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βίτσα υπάρχει τέτοια βρωμιά και δυσωδία που δεν τους ξεπλένει ούτε ο Αχελώος. Πρόσεξε μην φορτωθείς τις αμαρτίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί άραγε ακυρώθηκε η απόφαση για τον απολογισμό - ισολογισμό από τον αποκεντρωμένο ...? Φαπα Δημητράκη Μασούρα και Κώστα Τριαντακωσταντη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει πουθενά Δήμος με το πληθυσμό του δικού μας που να έχει πληρώσει 500.000 ευρώ για γραφική ύλη, 100.000 ευρώ για ηχητική κάλυψη στον ίδιο Κτισ Παν, σε 33 εργολάβους και προμηθευτές 6.500.000 ευρώ . Υπάρχει Δήμος που να έχουν ρυθμίσει τα χρέη τους μόνο 420 και οι υπόλοιποι 7.500 ευρώ να μην πληρώνουν ποτέ. Και δεν ντρέπονται να λένε κερδίσαμε τις εκλογές. Με αυτή την ξεδιάντροπή συναλλαγή , διαπλοκή και διαφθορά τις κέρδισαν τις εκλογές. 'Οποιος Δημοτικός Σύμβουλος από την Αντιπολίτευση ψηφίσει τον απολογισμό του 2018 και την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του 2019 ουσιαστικά εισχωρεί στη πλειοψηφία και πουλάει τους ψηφοφόρους που τον ψήφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι μωρε χλιδατη μονο δεν ερχεσαι κ εσυ να παρεις τιποτα. Ποιος καλε πεσε κανενα ονομα γιατι εγω ξερω καποιους που δεν μπορουν να τα βγαλουν περα τωρα τι μας λες τα ακουμε βερεσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8:29 μμ Τουπέκα και ξανά τουπέκα. Τους ξέρεις και πολύ καλά μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε λαμογια
    Αν δεν πληρώσετε από τη δικαιοσύνη θα πληρώσετε με κάτι πιο χειρότερο από το θεό. Και να θυμάστε ότι για ότι παθαίνετε υπάρχει κατάρα του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κτιστης λενε Πηρε 100.000 ευρώ. Ξυπνάτε όλοι ρε ξυπνάτε οι μπουχετσες τρώνε με χρυσά κουτάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για τι φάπες λέτε μωρε .....παραπληροφόρηση ο απολογισμος εχει ΕΣΟΔΑ -ΕΞΟΔΑ -ΤΑΜΕΙΟ οποιος καταψηφίζει πρεπει να αιτιολογεί οχι να ρίχνει βεγγαλικά ... να μας πουν σημερα ο τριαντακωνσταντης και ο Ρόμπεν των Δασων Μασούρας αν θα το καταψηφίσουν θα γελάνε και οι πέτρες...... μαλλον θα λείπει απο την συνεδρίαση ο Μητσάρας η θα αποχώρησή οπως παντα κανει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εγινε λαμογιο περασε ο απολογισμος? Ετοιμασου ερχονται οικονομικοι επιθεωρητες.

      Διαγραφή
  10. ο λακιας για την βορεια Συρια....σαν να λεμε για αλγοριθμο σε πρωτη δημοτικου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Τα Γιάννενα ειναι κοντά. Κάποιοι λαλούν και κελαηδούν γιατί τους έχει πιάσει τρέμουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΡΕΜΕ ΕΡΤΟΓΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Παντελής αυτά που άρπαξε να τα επιστρέψει πίσω. Είναι η μόνη λύση για το θερμοσίφωνα. Αλλιώς θα κάνει χρόνια να φάει καλό φαγητό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΝΑΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ. ΓΡΑΦΤΕ ΚΙΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11:59 ένα πράγμα να θυμάσαι για τις εκλογές. Το Παντελή ο καριολης θα τον στίψει σαν λεμόνι. Ο Παντελής είναι τελειωμένος. Το χρήμα που έφαγε θα το πληρώσει ακριβά. Ενα ζόμπι και μισό είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Αποστολάκης δεν κατεβαίνει για δήμαρχος πάλι. Αλά τον νέο δήμαρχο τον έχει έτοιμο. Σας μιλάει αυτός που είναι διπλατου όλα τα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο