Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι (Γερόλυμος, Τζαχρήστας, Λαϊνάς, Παληογιάννης) του Δήμου ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

          Με απόφαση του δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι: Γερόλυμος Σωτήριος, Τζαχρήστας Παναγιώτης, Λαϊνάς Κωνσταντίνος και Παληογιάννης Παναγιώτης, με θητεία ένα (1) έτος, από 01.9.2019 έως 31.8.2020 .

      Ως αντιδήμαρχοι ορίζονται οι παρακάτω δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας:
ΘΕΜΑ: Ορισμός Αντιδημάρχων και Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων.
ΑΠΟΦΑΣΗ
90 / 2019
Ο Δήμαρχος
Έχοντας υπόψη:
1.-Τις διατάξεις του άρθρου 59 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης» (Α' 87), όπως αντικαταστάθηκε από την παρ.1 του άρθρου 68 του Ν.4555/2018 (Α’ 133) Πρόγραμμα Κλεισθένης Ι, αναφορικά με τον ορισμό των Αντιδημάρχων και την αναπλήρωση του Δημάρχου και από το άρθρο 5 του Ν.4623/2019 (Α' 134).
2.-Τις διατάξεις του άρθρου 2 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει............



3.-Την υπ' αριθ. 28549/16.04.2019 (ΦΕΚ 1327/17.04.2019 τεύχος B’) απόφαση ΥΠ.ΕΣ. "Πρωτοβάθμιοι και Δευτεροβάθμιοι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Χώρας, σύμφωνα με το ν. 3852/2010, όπως ισχύει."
4.-Τις διατάξεις του άρθρου 92 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης» (Α' 87), όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 33 του Ν.4483/2017 (Α’ 107) και της παρ. 3 ε' άρθρου 3 ν.4051/2012 (Α' 40), αναφορικά με την αντιμισθία.
5.-Τα επίσημα πληθυσμιακά δεδομένα της τελευταίας απογραφής έτους 2011 (αποφ. ΓΠ191/20.3.2014 (Β’ 698) για τον Δήμο Ξηρομέρου , σύμφωνα με τα οποία ο πληθυσμός του ανέρχεται στους 11.737 κατοίκους.
6.-Το γεγονός ότι ο Δήμος Ξηρομέρου έχει τρείς (3) Δημοτικές Ενότητες.
7.-Το γεγονός ότι στο Δήμο Ξηρομέρου μπορεί να ορισθούν τέσσερις (4) Αντιδήμαρχοι.
8.-την εγκύκλιο ΥΠ.ΕΣ. εγκ.82/59633/20.08.2019: Ορισμός Αντιδημάρχων.
9.-Τον Οργανισμό Εσωτερικών Υπηρεσιών του Δήμου. (ΦΕΚ 724/τ. Β΄/21.3.2014)
10.-Τις διατάξεις του Ν. 4623/2019
11.-την αριθ. 90/59849/21.8.2019 εγκύκλιο του ΥΠΕΣ.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
Α.-Ορίζει τους κατωτέρω δημοτικούς συμβούλους ως Αντιδημάρχους του Δήμου Ξηρομέρου, με θητεία από 01.9.2019 έως 31.8.2020, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, και τους μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:

1.-τον Γερόλυμο Σωτήριο του Φωτίου καθ' ύλην Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

Οικονομικών θεμάτων και ιδίως:
i.-Την εποπτεία και ευθύνη των οικονομικών και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου και συγκεκριμένα των: Προσόδων, ΤΑΠ και Τελών Καθαριότητας-Φωτισμού, Ελέγχου Δημοτικής Περιουσίας, Ταμειακής Βεβαίωσης Εισπράξεων Κοινοποιήσεων φορολογητέας ύλης, Προϋπολογισμού, Εκκαθάρισης Δαπανών, Λογιστηρίου - Διπλογραφικού, Ταμείου, Αποθήκης, Διαχείρισης υλικών και αποθεματικού εξοπλισμού γραφείων.
ii.-Την έγκριση των δαπανών και τη διάθεση όλων των εγγεγραμμένων στον προϋπολογισμό πιστώσεων, συμπεριλαμβανομένων των πιστώσεων που εγγράφονται σε αυτόν με αναμόρφωση, με την έκδοση της σχετικής απόφασης ανάληψης υποχρέωσης.

Διοικητικών και θεμάτων Κοινωνικής Προστασίας και ιδίως:
-την εποπτεία και ευθύνη των Διοικητικών Υπηρεσιών και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου και συγκεκριμένα των αρμοδιοτήτων του Γραφείου Διοικητικών Υπηρεσιών, Γραμματείας Οργάνων Διοίκησης, Ληξιαρχείου, Δημοτολογίου, Δημοτικής Κατάστασης, Πρωτοκόλλου και Διεκπεραίωσης.
-την έκδοση των πράξεων μετακίνησης εκτός έδρας,
-την εξυπηρέτηση και ενημέρωση των Πολιτών,
-τη λειτουργία των ΚΕΠ,
-τη λειτουργία των Κοινωνικών Υπηρεσιών.
την έκδοση και υπογραφή όλων των αποφάσεων, εγγράφων και δικαιολογητικών που σχετίζονται με τις πιο πάνω ανατιθέμενες αρμοδιότητες.
-Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής
-Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

2.-τον Τζαχρήστα Παναγιώτη του Ιωάννη καθ' ύλην Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:
-Τεχνικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων , Μελετών και Συγκοινωνιών και ιδίως την εποπτεία και ευθύνη των Τεχνικών Υπηρεσιών και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου και  συγκεκριμένα του Τμήματος των Τεχνικών Έργων, Τεχνικής και Γραμματειακής Υποστήριξης - Τεχνικό Αρχείο, Επίβλεψης έργων, Εκτέλεσης Έργων Οδοποιίας, Εκτέλεσης Κτιριακών Έργων, Εκτέλεσης Έργων Υπαίθριων Χώρων, Εκτέλεσης Έργων Ηλεκτροφωτισμού, Δικτύων, τεχνικών Συνεργείων, αρμοδιότητες του τομέα των Συγκοινωνιών.
-Την ευθύνη της Συντήρησης και Επισκευής Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, και Διαχείρισης Υλικών, Καυσίμων, ανταλλακτικών μηχανολογικού εξοπλισμού και της συντήρησης των οχημάτων.
-Την εποπτεία και ευθύνη σε θέματα υγιεινής των εργαζομένων.
-Την ευθύνη του τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας.
-Την ευθύνη των θεμάτων λειτουργίας των σφαγείων.
-***Την ευθύνη των πολεοδομικών θεμάτων
-Την ευθύνη των παιδικών χαρών****
την έκδοση και υπογραφή όλων των αποφάσεων, εγγράφων και δικαιολογητικών που σχετίζονται με τις πιο πάνω ανατιθέμενες αρμοδιότητες.

     Επίσης ορίζει τον Τζαχρήστα Παναγιώτη του Ιωάννη κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Φυτειών και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:
α)-Την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα.
β)-Τη μέριμνα για τη διατήρηση του εξοπλισμού, που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα, σε κατάσταση καλής λειτουργίας.
γ)-Την υπογραφή, με εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων, που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας.
δ)-Τη συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.
ε)-Έχει την ευθύνη λειτουργίας στα όρια της δημοτικής ενότητας και σε συνεργασία με τον καθ' ύλην αρμόδιο αντιδήμαρχο με τα μέσα που θα οριστούν από αυτόν, για τα εξής αντικείμενα:
-της συντήρησης και διαχείρισης των συστημάτων ύδρευσης και των αντλιοστασίων.
-της καθαριότητας όλων των κοινόχρηστων χώρων της εδαφικής περιφέρειας της Ενότητας της αποκομιδήςκαι διαχείρισης των αποβλήτων.
-της εποπτείας του προσωπικού που θα οριστεί να παρέχει υπηρεσίες εντός της δημοτικής ενότητας στα ανωτέρω αντικείμενα.
-Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής
-Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

3.-τον Λαϊνά Κωνσταντίνο του Ιωάννη καθ' ύλην Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:
-Ύδρευσης και Αποχέτευσης και ιδίως την εποπτεία και ευθύνη της επισκευής, της συντήρησης και της καλής λειτουργίας των υδραυλικών έργων ύδρευσης, αποχέτευσης ακαθάρτων και ομβρίων και των εγκαταστάσεων επεξεργασίας πόσιμου και ακάθαρτου νερού, της κατασκευής έργων επέκτασης ή ανανέωσης των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης του Δήμου και των αντίστοιχων εγκαταστάσεων επεξεργασίας νερού, της καταγραφής των καταναλώσεων νερού στους υδρομετρητές.
-Την ευθύνη Προστασίας και προαγωγής της Δημόσιας Υγείας.
-Την ευθύνη του τομέα της Πολιτικής Προστασίας.
-Την ευθύνη της λειτουργίας του ΔΑΚ Αστακού.
Καταστημάτων, επιχειρήσεων και εμπορίου
-τον έλεγχο καταστημάτων και επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
-την έκδοση πάσης φύσης αδειών που απαιτούνται για τη λειτουργία επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
-την έκδοση πάσης φύσης αδειών που απαιτούνται για τη λειτουργία οποιασδήποτε επιχείρησης, εκμετάλλευσης, οργανισμού, φορέα.
-τη χορήγηση αδειών άσκησης επαγγέλματος.
-τον υγειονομικό έλεγχο των καταστημάτων και επιχειρήσεων, την προστασία του καταναλωτή.
-τη λειτουργία Δημοτικών και λαϊκών αγορών, εμποροπανηγύρεων, την άσκηση υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων και τη χορήγηση των σχετικών αδειών.
-τη Διαφήμιση, και τους χώρους για την τοποθέτηση πλαισίων προβολής υπαίθριας διαφήμισης.
-την επιβολή πρόστιμων για τα παράνομα πλαίσια και τις παράνομες πινακίδες (ν.2946/2001, ΦΕΚ 224Α'/2001).
την έκδοση και υπογραφή όλων των αποφάσεων, εγγράφων και δικαιολογητικών που σχετίζονται με τις πιο πάνω ανατιθέμενες αρμοδιότητες.
-Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

        Επίσης ορίζει τον Λαινά Κωνσταντίνο του Ιωάννη κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Αστακού και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:
α)-Την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα.
β)-Την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη  δημοτική ενότητα.
γ)-Τη μέριμνα για τη διατήρηση του εξοπλισμού, που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα, σε κατάσταση καλής λειτουργίας.
δ)-Την υπογραφή, με εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων, που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας.
ε)-Τη συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.
στ)-Έχει την ευθύνη λειτουργίας στα όρια της δημοτικής ενότητας και σε συνεργασία με τον καθ' ύλην αρμόδιο αντιδήμαρχο με τα μέσα που θα οριστούν από αυτόν, για τα εξής αντικείμενα:
-της καθαριότητας όλων των κοινόχρηστων χώρων της εδαφικής περιφέρειας της Ενότητας, της αποκομιδής και διαχείρισης των αποβλήτων.
-Της εποπτείας του προσωπικού που θα οριστεί να παρέχει υπηρεσίες εντός της δημοτικής ενότητας στα ανωτέρω αντικείμενα.

4.-τον Παληογιάννη Παναγιώτη του Ευσταθίου καθ' ύλην Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:
-Την εποπτεία και ευθύνη του Περιβάλλοντος, Πρασίνου και της Καθαριότητας.
-Την ευθύνη της καθαριότητας όλων των κοινόχρηστων χώρων της εδαφικής περιφέρειας του Δήμου, της αποκομιδής και διαχείρισης των αποβλήτων, και της οργάνωσης και διάθεσης των μέσων και του ανθρώπινου δυναμικού που απαιτούνται κάθε φορά σε κεντρικό επίπεδο.
-την επίβλεψη μελετών και έργων προστασίας περιβάλλοντος, Πρασίνου.
-Την ευθύνη των Δασών, Δασυλλίων, δημοτικών και κοινοτικών καλλιεργητικών εκτάσεων και βοσκοτόπων, προστασία και διαχείριση των υδάτινων πόρων.
-Τις δράσεις για τα αδέσποτα ζώα.
-Την εποπτεία και ευθύνη των κοιμητηρίων.
-τα θέματα πρωτογενούς τομέα (Αγροτικής Ανάπτυξης, Κτηνοτροφίας, Αλιείας).
την έκδοση και υπογραφή όλων των αποφάσεων, εγγράφων και δικαιολογητικών που σχετίζονται με τις πιο πάνω ανατιθέμενες αρμοδιότητες.

       Επίσης ορίζει τον Παληογιάννη Παναγιώτη του Eυσταθίου κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Αλυζίας, και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:
α)-Την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα.
β)-Την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα.
γ)-Τη μέριμνα για τη διατήρηση του εξοπλισμού, που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα, σε κατάσταση καλής λειτουργίας.
δ)-Την υπογραφή, με εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων, που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας.
ε)-Τη συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.
στ)-Έχει την ευθύνη λειτουργίας στα όρια της δημοτικής ενότητας και σε συνεργασία με τον καθ' ύλην αρμόδιο αντιδήμαρχο με τα μέσα που θα οριστούν από αυτόν, για τα εξής αντικείμενα:
-της συντήρησης και διαχείρισης των συστημάτων ύδρευσης και των αντλιοστασίων.
-της εποπτείας του προσωπικού που θα οριστεί να παρέχει υπηρεσίες εντός της δημοτικής ενότητας στα ανωτέρω αντικείμενα.

      Β. Οι ανωτέρω κατά τη διάρκεια της θητείας τους δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι μέλη του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου.
    Γ.-Η ανάκληση του αντιδημάρχου είναι δυνατή μετά την πάροδο έξι (6) μηνών από τον ορισμό του, με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του δημάρχου, για λόγους που ανάγονται στην άσκηση των καθηκόντων του
   Δ.-Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος Τζαχρήστας Παναγιώτης του Ιωάννη, που αναπληρώνει το Δήμαρχο, και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο Γερόλυμο Σωτήριο του Φωτίου.
Ε.-α.-Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κου Τζαχρήστα Παναγιώτη του Ιωάννη που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος κος Γερόλυμος Σωτήριος του Φωτίου.
β.-Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κου Γερόλυμου Σωτήρη του Φωτίου που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος κος Τζαχρήστας Παναγιώτης του Ιωάννη.
γ.-Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κου Λαϊνά Κωνσταντίνου του Ιωάννη που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος κος Παληογιάννης Παναγιώτης του Ευσταθίου.
δ.-Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κου Παληογιάννη Παναγιώτη του Ευσταθίου που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος κος Λαϊνάς Κωνσταντίνος του Ιωάννη.

 ΣΤ. Η παρούσα να δημοσιευτεί μία φορά σε μία ημερήσια εφημερίδα και, αν δεν υπάρχει ημερήσια, σε μία εβδομαδιαία της πρωτεύουσας του Νομού και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».

Ο Δήμαρχος
Τριανταφυλλάκης Ιωάννης

Κοιν.
-Οριζόμενους Αντιδημάρχους
-Τμήμα Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών
-Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης
-Υπαλλήλους του Δήμου
-ΚΕΠ

125 σχόλια:

  1. Χαχαχαχαχαχαχα! Με εξαιρεση εναν οι αλλοι 3 παλιες καραβανες! Λαινά τι καλυτερο θα κανεις τωρα; Παλι αντιδημαρχος ησουν με Γαλουνη 4 χρονια! Ταχα μου ο Γαλουνης δεν ηταν καλος ε ενω τωρα ειναι ολα καλα; Γελαει ο κοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ώπα!
    Τρίτος ο Λαινας;
    Ο ιδρυτής της παράταξης;;;;;;
    Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή επιτυχία στους 3 ,όσο για τον τέταρτο γελάει όλο η κοινωνία ..
    Δεν τον βαρεθήκατε πια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γερόλυμος ότι καλύτερο μπορούσες να βάλεις ,εύγε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αστακός Τίποτα;;;
    Όλα στις φυτείες;;
    Αντιδημαρχίες αναπληρωτές δημαρχου;;
    Τι λέει ο αστακος;;;;
    Ευχαριστημένος;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ. ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΝΝΗ . ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΦΥΤΕΙΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα επιτέλους δεν θα το χωνέψετε οτι είμαστε ΕΝΑΣ Δήμος; Αν υπήρχαν π.χ 4 άτομα ικανά απο την Σκουρτού γιατί να μην μπούν και οι 4 αντιδήμαρχοι απ τη Σκουρτού ; Λύσεις στα προβλήματα μας ενδιαφέρουν κι όχι προσωπολατρείες και τοπικισμοί. Το πρόβλημα φίλε μου είναι αλλού και δεν το εντοπίζεις . Αντιδήμαρχος για 1 έτος !!! κι όχι για 2 έτη. Η ιδανική θητεία για να δείξεις έργο είναι τα δύο έτη. Άρχισαν τα όργανα. Πολλοί οι μνηστήρες και θα πάρουν όλοι απο 1 έτος θητείας ...Μια από τα ίδια. Και στο τέλος του 2ου έτους θα αρχίσουν οι αποσκιρτήσεις. Ανεμομαζώματα (πολιτικά εννοώ ) Ανεμοσκορπίσματα....

      Διαγραφή
    2. ΈΤΣΙ ΕΊΝΑΙ ΟΠΟΊΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΏΣΕΙ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΑ,
      ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΉΜΑΡΧΟ.
      ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΤΉΡΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.

      Διαγραφή
    3. ΈΤΣΙ ΕΊΝΑΙ ΟΠΟΊΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΏΣΕΙ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΑ,
      ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΉΜΑΡΧΟ.
      ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΤΙΡΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.

      Διαγραφή
    4. απο πολιτικούς με συντηριτική-κλασική πολιτική αντίληψη
      μήν περιμένουμε και πολλά πράγματα
      ετσι δηλαδη για καμία υπογραφή, να στελνουν και καμία
      επιστολή, να πηγαίνουν και σε καμιά συνεστίαση συλλόγων πολιστιτικών και να χαιρετάνε τους θαμώνες των κοσμικών κέντρων
      κάπως θα φύγει και αυτή η τετραετια
      συντηρητικά και τετριμμένα πράγματα δηλαδή

      Διαγραφή
  7. Kirioy Golia to koroidepsan to agori mas ,pouli krima...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Λαινας δεν ήταν αντιδήμαρχος του Γαλουνη;
    Εφόσον ήταν αποτυχημένος τώρα πως τον ξαναβάζετε;;;
    Ποιον δουλεύεται δηλ;;;
    Τα μούτρα σας;;
    Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Α ρε Λαινά κωλοτουμπαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα σε φάει υο μαύρο σκοτάδι Τριανταφυλλάκη με αυτούς που εμπλεξες..
    Νύχτα θα σε φανε..
    Ούτε διετία δε βγάζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως λέγατε να υποθέσω ότι δε θα βγει επίσης χαχαχαχα
      Μπορείτε να κλάψετε ακόμα γατάκια ,Τριανταφυλλακης για πολλές τετραετίες

      Διαγραφή
  11. Δυο αντιδημαρχίες στις φυτείες;;
    Ο αστακος Τίποτα;;;
    Ματζαρη μπαμπουρη καραμέλα τι κανεται εσείς;;;;
    Γιατί σας ψήφισαν;;
    Για να σας κάνουν κουμάντο η κατοχή και οι φυτείες;;
    Ο πρόδρομος κσι η αλυζια;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλή θητεία καλή δύναμη σε όλους. ΣΩΤΗΡΗ το χωριό περιμένει πολλά απο σένα. Δεν μας αξίζει αυτή εγκατάλειψη. Πρόεδρος ανύπαρκτος μόνο αν γίνει κατι θα είναι για το συμφέρον του. Αυτό πιστεύω να σταματήσει τώρα. Η τελευταία ελπίδα εσύ είσαι το χωριό σε τίμησε πιστεύω και εσύ να κάνεις κ θα κάνεις γιατί όλοι ξέρουμε τι άνθρωπος είσαι το καλύτερο για το χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με θητεία 1 χρόνο , δεν προλαβαίνει να κάνει τίποτα ...ώσπου να μάθει , πάνω στο έτος το πιθανότερο θα τον αλλάξει.

      Διαγραφή
    2. Ας ξεκινήσει να κάνει κι ας πάρει παράταση...

      Διαγραφή
    3. 8:10 μην αγχώνεσαι μαθαίνει γρήγορα συν ότι ξέρει κιόλας.... Όλα τα χρόνια δούλευε κια έμαθε....

      Διαγραφή
  13. Για να θυμηθούμε.
    Λαινας με Πυθαγόρα Σαμαρά πρόεδρος και Αντιδήμαρχος 1998-2002 & 2002-2006.
    Τον συναντάμε το 2006-2010 με το συνδυάσμο του κ.Μπονη που δεν εκλέγεται.
    2010-2014 τον συναντάμε αντιπολίτευση με τον συνδυάσμο του κ.Λύτρα και την χρυσή ευκαιρία με τον παλιό του γνώριμο από τα παλιά ΕΑΣ Ξηρομέρου συνδυάσμο Λυτρα κτλ ΓΑΛΟΥΝΗ 2014-2019 Αντιδήμαρχος και αναπληρωτής δήμαρχος.
    Τώρα μια νέα εποχή ξεκινάει για τον κ.Λαινα 2019-2023.
    Ο κ.Τζαχρηστας έχει και αυτός τη δική του σταδιοδρομία.
    Ο δε Κ.Γερολυμος νέος και καινούργιος.
    Ο κ.Παληογιαννης σχετικά νέος στα κοινά.
    Αναμένουμε.
    Σπύρος Δ Αϊβαλιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βάλατε το Λαϊνά να τρέξει για το νερό !! Χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. O αντιδήμαρχος όλων των δημαρχων και φυσικά του Γαλουνη θα πεθάνουμε όλοι αλλά ο ΛΑΙΝΑΣ θα είναι αντιδημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Λευτέρης Μαντζαρης που είναι;Πώς θα κάνει τα έργα που έλεγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Τζαχρηστας τώρα ως υπεύθυνος αντιδήμαρχος των έργων υποδομής θα υπογράψει και την παραλαβή της πλατείας φυτειών που δεν έχει γίνει με βάση το σχέδιο δημοπράτησης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επιτέλους έβαλαν και έναν αξιόλογο άνθρωπο , τον Σωτήρη , Σωτήρη τέρμα στους τζαμπατζήδες του δήμου μας από αύριο οποίος χρωστάει να πληρώσει αλλιώς να τους κόψουμε αμέσως το νερό και ότι άλλο μπορούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αίσχος!!! Γερολυμος? Λαινας; Παλιες τακτικες ξεπερασμενες. Dj. Ο Μαντζαρης ήταν ο καλύτερος.Και είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο dj ξέρει. Εσύ φίλε μου που επιμένεις δεν ξέρεις...... Η μάλλον ξέρεις και δεν σε συμφέρει γιατί κόπηκαν τα 20 50 10 ανάλογα τα έργα.....

      Διαγραφή
  20. ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ.
    ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ.....
    ΟΥΤΕ ...ΣΑΣ
    ΟΥΤΕ....ΜΑΣ
    ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΧΑΣΕΣ ΤΟ
    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μεγάλο φάουλ του δήμαρχου να μην έχει τον πρώτο των πρώτων σε ψήφους Λευτέρη Μαντζαρη, και μεγαλύτερο φάουλ να ξαναβγάζει αντιδήμαρχο Λαϊνά που ήταν σε άλλη δημοτική αρχή και οι πολίτες τους έδιωξαν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στο τέλος αυτινής της διετίας έλα να δεις που θα πάει η επίπλαστη ενότητα που ήδη έχει ραγίσει. Πίσω ειναι ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ , ΓΚΟΛΙΑΣ , ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ , ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ , ΜΑΤΖΑΡΗΣ κλπ

      Διαγραφή
  22. Ούτε ένας από τον Αστακό η καλή μέρα από το πρωί φαιναιται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Λαινα νερό νερό νεράκιιιιιιιοοιοοοοοΓιώργο που είσαιιιιιιιιιιικάποτε ελεγες Νιαφααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θα τους μάθεις όλους γιατρέ από την καλή! Για τον κύριο από την κανδηλα δεν έχω γνώμη όμως ο Λαϊνάς δεν σε 6 υπολογίζει καθόλου. Όσο για τον ξερολα που δεν σε αφήνει 6 βήμα σύντομα θα καταλάβεις ότι δεν ξέρει τι του γίνεται κ6το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί προβλήματα! Για 6 μάθε τι6εκανε σαν υπάλληλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μας εσύ τι έκανε σαν υπάλληλος όχι ανώνυμα επώνυμα να δούμε τι παντελόνια φοράς..... Είμαι διατεθειμένος να μάθω έλα από το λιογερνα μια βόλτα Παρασκευή βράδυ να μου τα πεις γιατί δουλεύω μαζί του 10 χρόνια και ξέρω τι δουλειά έκανε....

      Διαγραφή
  25. Δυστυχώς υπάρχουν κάκιστες επιλογές ,γκολ από τα αποδυτήρια και γελάνε οι μουστάκες του Ερωτόκριτου ,όσο για όσους διαμαρτύρεστε γιατί δεν μπήκε Αστακιώτης αντιδήμαρχος ,έχετε Αστακιώτη τον δήμαρχο και είδαμε τι εντελώς λάθος επιλογές έκανε ,η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έδω δεν βγήκε ποτέ Αστακιώτης δήμαρχος ,θα βγει αντιδήμαρχος Αστακιώτης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλή επιτυχία Σωτήρη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φτιάξτε πάλι στέρνες αν θέλετε νερό.Απο αύριο θα ξεφυτρώνουν σαν τα σαλιγκάρια οι χώρις άδεια και ρολόι βρύσες ειδικά στον συξ.Για κάθε μία νόμιμη θα έχουμε δύο παράνομες.
    ΥΓ.Γιατι δεν τον έβαζες άνευ χαρτοφυλακίου;Ούτος ή άλλος αυτός τίτλο θέλει και μισθό δεν τον νοιάζουν οι αρμοδιοτητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πάλι ο λαινας ρε παιδιά ;;; Γιάννη σε ψηφίσαμε για κάτι καλύτερο για κάτι καινούριο , τι θα κάνει ο λαινας ; Όσα έκανε και με τον γαλουνη ;;;; Πολύξερος και ξεροκεφαλος είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο καλύτερος είναι ο Μαντζαρης. Απορώ γιατί δεν τον αξιοποιησε και εβαλε Γερολυμο ξερολα. Ο Τζαχρηστας φαινεται καλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ο ΓΕΡΌΛΥΜΟΣ δεν είναι ξερόλας σαν εσένα. ΔΟΥΛΕΎΕΙ 11 χρόνια στο Δήμο και φρόντισε και έμαθε. Εσύ τι κάνεις στη ζωή σου; σε κόβω για καφενοβιο

      Διαγραφή
  31. Το ΣΥΚΞ είναι μεγάλη αποθήκη ψήφων να δούμε μέχρι πότε όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Θα πρότεινα μη λέγονται ακριτομυθιες και να δώσουμε χώρο και χρόνο στη νέα δημοτική αρχή και αν μπορούμε ας βοηθήσουμε ο καθένας από την μεριά του και αν δεν εργαστούν σωστά μετά ο λιθοβολισμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χοντρές κουβέντες στης πλατείες και φεστες στα καφενεία από τον σφιχτερμαν απέτυχε με τον Γαλουνη που είχε το νιαφα γαϊδούρι και άλογο που έτρεχε στα αντλιοστάσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδιά ο Νιαφας ο ΑΥΤΟΦΟΡΑΚΙΑ του Γαλουνη ήταν..... Κάτι άλλο ότι προλάβαινε..... Βρωμάνε οι δεξαμενές....

      Διαγραφή
  34. Εσείς ξερολες της δεκάρας ρωτήστε πρώτα αν ο Λευτέρης ήθελε θέση αντιδημάρχου.Ο άνθρωπος εχει επάγγελμα κ μπορεί να υπηρετήσει το Δήμο και από άλλη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλή επιτυχία στο έργο σου Σωτήρη ευτυχώς έχουμε αντιδήμαρχο από την Παπαδάτου το αξίζεις και πάλι καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Χαλαρώστε και απολαύστε το ! Ελπίζω να ξέρετε τι εστί προπέτης,άρα δεν υπάρχει λόγος να είστε ! Μίζεροι μια ζωή ρε φίλε ,έλεος !
    Προχώρα Γιάνναρε !!!
    Είμαστε μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ή επιλογή Κ Λαϊνά είναι πολύ καλή. Είναι ικανότατος αποτελεσματικοτατος το έχει αποδείξει όλες τις φορές. Εκλέγεται Προέδρος του χωριούττου (πολύ νέος) απαιτεί (Δήμαρχος ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ) κ γίνεται ή όμορφη πλατεία και τελευταία την δεξαμενή Νερού. Με όποιον έβαλε πρωτιές. (στην πολιτική κάνουμε πρόσθεση και ΠΟΛΛΑΠΛΗΣΤΙΑΣΜΟ) τους αριστερούς και δεξιούς ψάλτες που δεν έχουν ψήφους τι να τους κάνεις. Εσείς που βγάζετε χολή και κακίες είστε καλύτεροι και ικανοτεροι. Αυτά τα γράφει ένας που είχε μεγάλη κόντρα μαζί του. Δυστυχώς όποιος έχει ψήφους αυτούς περνουν οι Δήμαρχοι μαζί τους για να ΕΚΛΕΓΟΎΝ. Όλοι περιμένουμε αποτελεσματα. Βιολογικός ΣΦΑΓΕΊΑ καθαριότητα κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Καλά τα λες τον πήρε ο για να εκλεγεί αλλά πρώτα Ο ένας έβριζε τον άλλο. Μην ξεχνάς επίσης ότι δεν είχε πάντα πρωτιές όπως λες, με Μπονη και Λύτρα πάτησε ο Γαλουνης τον έβγαλε πάλι.

      Διαγραφή
  38. Λαινας ο σκιωδης δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μου αρέσει που μιλάτε μόνο για άντρες ...
    Εδώ έχουμε και μια κυρία που έδωσε τη ψυχή της με τον αγώνα της παίρνοντας πάνω από 500 σταυρούς και τη βλέπουμε και αυτή απ έξω .........
    Κύριε Τριανταφυλακη την ´´Αυρα γυναίκας’’’όπως και αποκαλέσατε γιατί δε τη βλέπουμε ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο τζαχρηστας ο καλύτερος με διαφορά ο γερολυμος νέος και μορφωμένος με όρεξη για δουλειά οι άλλοι δύο δεν σχολιάζω ιδικά για τον έναν που είναι παλιός γνώριμος του παρελθόντος θα μετανιώσει που τον έβαλε γιατί είναι ξερολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Το Λαινα τον έκανε μάγκα ο Πυθαγόρας όπως και πολλούς άλλους και μετά σάλτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. o κ. Γερόλυμος πότε παραιτήθηκε από υπάλληλος του Δήμου Ξηρομέρου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10:59αφηνεις εντυπώσεις..... Ζήτα τα απαραίτητα χαρτιά και θα μάθεις μέχρι τότε ανάλογισου πόσο κακοήθεις και πρόβατο του κάθε γαλουνη και ζήσε ανάλογα μέσα στη λάσπη σου...... Κακομοίρη.....

      Διαγραφή
  43. ο ξερόλας απο την Παπαδάτου πότε ήταν στο δημαρχείο ρε παιδιά και δουλεψε και περιμένετε να δουλέψει και τώρα για τον Αστακό ? Κακή επιλογή κύριε Δήμαρχε .τους ξερόλες και τους κοντιλοφόρους δεν τους εμπστευόμαστε εσένα μπορεί να είναι φίλος σου για εμάς ένας απλός υπαλληλάκος του δήμου και του έδωσες αξίωμα χωρίς να υπολγίζεις κάν τον Αστακό?μα ούτε ένας αντιδήμαρχος ?εσύ καραμέλα τι λές ? είσαι ευχαριστημένος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν πάντα. Δούλευε νυχθημερόν. Αλλά. Ξέρει ήταν μάλλον όταν μπεκροπινες στα καφενεία και έλεγες ψέματα κακοήθειες και μπαρούφες να δικαιολόγησεις την ανυπαρξία σου. Η μπορεί να είσαι από αυτούς τους παράνομους που ζητούσαν ρουσφέτια από το Γαλουνη και σας την χαλαγε ο Γερόλυμος που δεν σας έκανε τη χάρη. Και υπάλληλακος δεν υπήρξε ποτέ. Ήταν είναι και θα είναι ΠΡΟΤΥΠΟ ΥΠΑΛΛΉΛΟΥ. Αυτός και άλλοι πολλοί εκεί μέσα που στα 5 χρόνια βρωμιάς κράτησαν το δήμο. Εσύ να μας πεις τι κάνεις στη ζωή σου...... Ανυπαρκτε

      Διαγραφή
  44. Τι τα ήθελες αυτά Γερόλυμε εσυ καλά δεν είχες την θεσούλα σου ως υπάλληλος και έμπλεξες με τα θηρία? και γιατί να απολογείσαι καθημερινά για όλα ενώ είχες την ηρεμία σου μπήκες σε μπελάδες και να σε βρίζουν όλοι τόσο εσένα και την οικογένειά σου?δεν θα ακούσεις καμία καλή κουβέντα όσα καλά και να κάνεις .και 4 χρόνια να είσαι αντιδήμαρχος θα σε περιμένουν στη γωνία χωρίς έλεος και στο τέλος θα σε πουλήσουν .Να το θυμάσαι .Ένας φίλος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μετά από αυτή την ανακοίνωση του δημάρχου ο οποίος είναι καθαρά επιλογή του ποιούς αντιδημάρχους θα διορίσει και ποιές αρμοδιότητες θα πάρει ο κάθε ένας φτάνω στο συμπέρασμα να πω !!! Μια από τα ίδια, και χειρότερα... Εκτός από τον δήμο Αλυζίας τον οποίον δεν τον έχουμε δει ακόμη. Αυτό είναι το ΝΈΟ!!! Αν είναι αυτό το νέο μπράβο σου παλικάρι μου που σε ψηφίσαμε. Ο κόσμος σε ψήφισαν για να κυβερνήσουν νέα, άφθαρτα και με όρεξη ΝΈΟΙ Άνθρωποι!!! Και όχι παλιούς δοκιμαζόμενους για τους οποίους ξέρουμε πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια ποιά είναι η πορεία τους στον δήμο Ξηρομέρου. Λυπάμαι που για μία ακόμη φορά αυτός ο τόπος θα ξεκινήσει με τις χειρότερες προϋποθέσεις..Και μην σκεφθείτε ότι θα αλλάξουν!!! Ο λύκος την τρίχα αλλάζει, όχι το τομάρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προχωρα γιαννη και μην λογαριαζεις σχολια σκοπιμοτητας.
      Εχουν μεγαλη πικρα οι ανθρωποι.
      Αλλιως τα ειχαν κανονισει και τακιμιασει οι προπολεμικες καραβανες και ηρθε η λαικη φαπα και σβουρηξε στα κεφαλια τους και τωρα σαν ζαλισμενα κοτοπουλα παραμιλανε!!!!! Βαλε τον δημο σε μια σειρα.
      Βγαλε τι εχουν φτιαξει στο δημο και στη δικαιοσυνη ολα να σφιξουν οι πισινοι τους

      Διαγραφή
  46. Τι να σου πω ρε Τριαντάφυλλακη,μακάρι να μπορούσα να πάρω τη ψήφο μου πίσω, άφησες Χριστίνα εξω που έδωσε ψυχή και αγώνα για να εκλεγείς,άφησες έξω το Φίλιππο το Σαμαλεγκο με πτυχία,εμπειρία,επίπεδο και έδωσες θέσεις σε δοκιμασμένους παλιούς και στον ξερολα το φιλαρακο σου,ακόμα και το Λιμενικό Ταμείο δεν θα το δώσεις στον Φίλιππα τα έχεις ήδη κανονισμένα να το πάρει άλλος παλιός του συστήματος και ο Φίλιππας που είναι το αντικείμενο του στην απέξω,κατά τα άλλα έκανες αλλαγή με το καινούργιο,αλλά φταίνε αυτοί που σε εξέλεξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. καλά έγινε τόση φασαρία και τόσα έξοδα για να πούμε και νσ κανουμε τρία πράγματα ?
    καθαριότητα , νερό και δημοτικός φωτισμός ?
    Πολύ "δούλεμα" πέφτει νομίζω μου φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τί χολή είναι αυτή πού βγάζουν ορισμένοι εναντίον του Λαϊνά? Τί παραπάνω κακό έκανε ποιο πολύ από τούς άλλους? Καί τέλος πάντων εάν ήταν τόσο κακός δεν θα έπαιρνε μερικές εκατοντάδες ψήφους. Καί αλήθεια πέστε μου ποια παράταξη δεν θά τόν ήθελε. Ό άνθρωπος δεν παρακαλάει τον παρακαλάνε. Περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι παραμυθάς και κάθε εκλογική αναμέτρηση ψάχνει νέα θύματα κάθε φορά άσε που είναι και ξεροκέφαλος και θέλει να γίνεται πάντα το δικό του

      Διαγραφή
  49. ποιά είναι η μόρφωση του Γερόλυμου;δεν νομίζω να έχει δπουδάσει τίποτε.Λόγω της δουλειάς του στον δήμο σαν υπάλληλος ξέρει τα διαδικαστικά και γι αυτό τον έκανε αντι δήμαρχο ο Τριανταφυλλάκης ο οποίος δεν ξέρει τίποτε απ αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9:23 έχει πτυχίο ο Κος Γερόλυμος από το ατει της Αθήνας. Επίσης τελειώνει το μεταπτυχιακό του. Πείτε μας εσείς ακριβώς τι έχετε. Προφανώς τίποτα. Άρα με αυτό το σχόλιο προσπαθείτε να υποβαθμησετε έναν μορφωμένο άνθρωπο ο οποίος προφανώς εξελισετε και να καλυψετε την αμορφωσιά σας.....

      Διαγραφή
    2. Πάντως πτυχίο από τη σχολή Γαλουνη σαν εσένα δεν έχει φίλε μου. Τα δικά του δεν τρώνε μπανάνες.....

      Διαγραφή
    3. Ακριβώς δεν θέλουμε μορφωμένος υποφέρει η χώρα από δαύτους γνωστές και εμπειρία θέλουμε

      Διαγραφή
    4. Ακριβώς δεν θέλουμε μορφωμένος υποφέρει η χώρα από δαύτους γνωστές και εμπειρία θέλουμε

      Διαγραφή
    5. Ελπίζω να μην στείλεις τα παιδιά σου να σπουδάσουν γιατί θα μας καταστρέψουν..... Εσύ μίλησες για πτυχία.... Άρα είσαι εμπαθής άρα εσύ καταστρέφεις είσαι επικίνδυνος για τον τόπο....

      Διαγραφή
  50. Ο Μάντζαρης ήθελε και παραήθελε να γίνει αντιδήμαρχος ήθελε όμως να του υποσχεθεί οτι θα είναι αντιδήμαρχος τετραετίας.Ο Τριανταφυλλάκης όμως προτίμησε τον Γερόλυμο για τετραετία γιατί το παίζει ξερόλας και εντυπωσιάστηκε γιατι ο ίδιος δεν ξέρει πως λειτουργει ο δήμος.Η Χριστίνα δεν έχει δουλειά; και αυτή ήθελε αντιδήμαρχος και μάλιστα και αυτη και ο Μάτζαρης εχουν τσακωθει με διάφορους μέσα στο συνδυασμό για τα πόστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όποιος δεν είχε δουλειά ας ψήφιζε τον ... τακη
      μονο αυτός είναι άξιος για δουλειές.

      Διαγραφή
  51. Λαϊνάς Κώστας: Σε όποιο συνδυασμό και να πήγε είναι νικητής. Γραφτε εναντίον του γιατι δεν μπορειτε να τον φθάσετε. Δωσε πόνο Κώστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τώρα πονεμένε μας λες ότι είναι τίμιο και ηθικό να αλλάζεις συνδυασμό κάθε φορά και όταν γίνει η κωλοτούμπα εξιλεονεται ο άλλος.

      Διαγραφή
  52. ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΠΩΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΗ
    ΠΧ ΦΥΤΕΙΕΣ ΠΑΔΑΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΟΜΑΝΙΝΑ ΚΛΠ ΚΛΠ
    ΚΑΝΔΥΛΑ ΜΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΚΤΙΟΥ, ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΥΤΙΚΙΩΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ. Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΗ ΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ ΑΛΛΟΥ ΠΑΠΑΠΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΡΑΣΑ.
    100 ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΤΑΚΙΩΤΗΣ
    ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
    ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΧ ΣΤΡΙΓΓΥΛΟΒΟΥΝΙΟΥ.
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Γράψτε όσα θέλετε το 75 τα λέει όλα παινεψτε Γεωργούλα και ΣΙΑ αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.....όταν βγουν στο προσκήνιο τι πως πού πότε πολλυ το κλάμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Τι σημασία έχει φίλε που τα ξέρεις όλα αν ο Λαινας από το 1998 μέχρι σήμερα άλλαξε 5 συνδυασμούς;η προσφορά του παραμένει η ίδια και είναι μεγάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Γιατί να βάλει αντιδήμαρχο απο τον Αστακό; δεν είναι Αστακιώτης και δεν καταλαβαίνει πως αισθάνονται οι Αστακιώτες που τους υποτίμησε και δεν έβαλε εναν αντιδήμαρχο απ τον Αστακό.Εμεις φταίμε που πέσαμε ολοι πάνω σου να σε βγάλουμε Δήμαρχο Τρια νταφυλλάκη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Γι αυτό δεν θα πάμε μπροστά ποτέ σαν τόπος. Γιατί το μόνο που έχετε μάθει είναι να κακολογειτε, να κρίνετε και να προσπαθείτε να βγάλετε το μάτι του άλλου για να ικανοποιηθεί το δικό σας εγω. Πρώτου μιλήσετε βουτήξτε λίγο τη γλώσσα στο μυαλό και με οξεία κρίση και καλή βουληση μπορείτε μετά να εκφερετε άποψη. Μπροστά δεν θα πάμε ποτέ, όχι λόγω αντιπροσώπων αλλά λόγω κοινωνίας και νοοτροπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ήρεμα παιδιά τι νέο και παλιό και κουραφέξαλα. Ο Δήμος έχει βάλει κάποιο πλάνο και βάσει αυτού θα δουλέψουν οι αντιδήμαρχοι και οι υπόλοιποι. Όλοι δίνουν τις εξετάσεις τους πλέον, από έξι μήνες και μετά ο δήμαρχος θα αξιολόγηση και θα αποφασίσει για όλους άκου νέοι και παλιοί. Όπως βολεύει κάποιους όχι δεν είναι πλέον για πειράματα και χαρές κανενός ο δήμος. Καλή αρχή Γιάννη σε όλους έχεις τους καλύτερους φτάνει να το αποδείξουν κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 11,39 π.μ.
      Ο δήμαρχος θα κάνει μετά από ένα χρονικό διάστημα και μετά,
      τη δική του αξιολόγηση στους 4 διορισμένους του αντιδημάρχους
      Και μείς οι δημότες θα κάνουμε τη δική μας αξιολόγηση και με τα δικά μας κριτήρια και όχι φυσικά με τα ιδια κριτήρια του δημάρχου.

      Διαγραφή
  58. ΚΑΛΆ ΕΣΥ ΈΤΣΙ ΌΛΑ ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΊΖΕΙΣ
    Ν άξερες τι δουλιές έχει τούτος ο Δήμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ! Όταν σας έλεγε ο Γαλουνης δεν είναι νέος ο συνδιασμος του Τριανταφυλλακη έχει όλη τη σαβούρα που πέταξε ο ίδιος δεν τον πιστευατε !! Σας αξίζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλος ο κόσμος ξέρει να κάνει αυτό που έκανε ο γαλουνης φίλε γιαυτό τελείωσε. Έχουμε μάστερ πλαν εμείς.κανα βολεμένο είσαι

      Διαγραφή
  60. Φίλε 11:53 κάνε λίγο υπομονή και θα δεις .....τι να πει ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ μόνο κουτάλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Επιλογες παλαιομοδιτικες εκτος απο Γερολυμο.Πρώτο δείγμα δημάρχου μετριο εως κακο. Με τις επιλογες του υπερισχυσσν τα λεγόμενα βαρια χαρτιά και όχι το 75 της εκαατό που έλαβε στις εκλογές.ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ και ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ κρυφτήκαν δεν ανελαβαν θέσεις ευθύνης βολευτηκαν με θεσεις χωρις πολιτικό κόστος και συμμετέχουν στις εκδρομές του Συλλογου Γυναικών για δημόσιες σχέσεις.Μετά φταιει ο ΛΑΙΝΑΣ όταν αυτοι κρύβονται .Το τι θα κάνει αυτός θα έχουν και αυτοί την ευθυνη τους γιατι τα Αστακιοτόπουλα ειναι μόνο για θεωριες στα καφενεια.Δημαρχε δρν το ξεκίνησες καλα τουμάχθστον διόρθωσε τα στραβα που υποσχεθηκες.Ειδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. κ.1.01 π.μ , μάλλον κρίνετε εξ ιδίων . Αντιπαρέρχομαι τους χαρακτηρισμούς σας που ξεχειλίζουν από έρποντα φασισμό . Καμία εντύπωση δεν αφήνω κύριε μου . Απλά ρωτάω και τίποτα άλλο. Προσωπικά αν ήμουν στη θέση του κ. Γερόλυμου , θα ανακοίνωνα μόνος μου πότε παραιτήθηκα από υπάλληλος ώστε να ξέρει ο κόσμος . Αλίμονο να μην μπορεί ένας πολίτης να ρωτήσει κάτι για έναν σύμβουλο. Και τρις αλίμονο να μπορεί να ρωτήσει εφόσον πάρει την άδειά σας κ.1.01 π.μ . Αλλά αυτό είναι το πολιτικό σου πιόν . Δεν ψήφισα Γαλούνη που με φωτογραφίζετε . Ούτε θα σας λύσω το έντονο πρόβλημα που έχετε με τον κ. Γαλούνη. Ξεπεζέψτε λίγο απ την αλαζονία που σας διακρίνει. Οι δημοτικοί σύμβουλοι και ο δήμαρχος κρίνονται απ όλους !!! Αν δεν το έχεις καταλάβει , μείνε στο αποφαζίζομεν και διατάσσουμεν ...της Επταετίας ( 1967-1974 ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αντί να γράφετε σχόλια γιατί δεν πάτε στο δημαρχείο να ρωτήσετε και να δείτε μόνος σας;;;;;;; τυχαίο δεν νομιζω

      Διαγραφή
  63. Ο ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕ ΕΙΔΗΚΟΤΗΤΑ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝ ΠΤΥΧΙΟ ΜΗΝ ΚΟΡΙΟΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΞΕΡΟΛΑΣ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ του γαλουνη ήταν όλοι με διδακτορικό!!!Ντροπή να λέτε ψέματά

      Διαγραφή
    2. Λυπάμαι που σας απογοητεύσω αλλά όλα αυτά υπάρχουν με χαρτιά όχι με κουβέντες ελάτε μια βόλτα από το δημαρχείο να δείτε το φάκελο ΕΛΕΓΧΜΕΝΟ και έγκυρο.... Ψέματα προφανώς λες εσύ φίλε συκοφαντη 1:08 αν έχεις τα απαραίτητα προσόντα πήγαινε να τον ζητήσεις να τον δεις και μετά γράψε....

      Διαγραφή
    3. Σωστά 1:08 αν είσαι η γνωστή κυρία που σου χάλασε τα "σχέδια" εσύ μέσα από το δημαρχείο λογικό να τα γράφεις.... Η αν είσαι ο άλλος ο κύριος με τα πτυχία τρώω μπανάνα αλλα περιμένω να με ξελασπώσει ο Αρετακιας πάλι λογικό.....

      Διαγραφή
  64. Ότι και να λέτε για τον Λαϊνά είναι λίγο το ποίο πολύ το του απέδειξε το χωριό από τους 170 ψήφους που είχε πάρει την προηγούμενη τώρα 100 με το στανιό βγάλτε τα συμπεράσματά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Εσύ φίλε 1.10 που φοράς παντελόνια γιατί δεν γράφεις το όνομα σου? Ρώτα τους υπαλλήλους τι έκανε. Συκοφαντίες τσακωμούς κ φυσικά συχνές απουσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε 6:06 δεν είναι το δικό σου για να σου πω το δικό μου ωστόσο αν θες πίνουμε ένα καφέ να μου τα πεις.... Όσο για συκοφαντίες κτλ είναι τα γνωστά γαλουνικα του καφενείου.....

      Διαγραφή
  66. Τόσο αγαπητός ο λαινας που στον αστακο 3 τετραετίες τώρα περνει από 15 ψήφους 😁😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ο Λαινας είναι μόνιμος με τα δημαρχιακα αυτή είναι η δουλειά του δημαρχιακα και Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξηρομερου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΣΑΣ-ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ:Κ ΔΗΜΑΡΧΕ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΛΗΘΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ;ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΛΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΝ ΟΧΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΕΣΕΙΣ Κ ΝΤΙΝΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ;ΕΣΕΙΣ Κ ΠΟΛΥΖΟ ΒΑΣΙΛΗ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 5ΕΤΙΑ ΤΟΥ Κ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΣΑΣ ,ΓΙΑΤΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ Κ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥΠΡΟΣΩΠΟΥ.ΓΙΑ ΕΣΑΣ Κ ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΛΕΥΤΕΡΗ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ καλά τα λες φίλε έτσι είναι, για να δούμε τους εισαγγελείς και τα δικαστήρια που λέγανε.

      Διαγραφή
    2. Φίλε 8:39 έρχονται γοργά γοργά.....

      Διαγραφή
  70. Παρακαλείσθε οι υπερασπιστές ατόμων και προσώπων να είσθε πιο διακριτικοι διότι καρφωνεστε ως ψωνισμενες μανταμιτσες.
    Η καλύτερη απάντηση είναι τα εργα και οχι οι αλλαζονικες απαντήσεις. Όλοι ξέρουν τα κριτήρια μεσω των οποίων οριζοντε οι αντιδήμαρχοι. Στην Ελλάδα είμαστε και οχι στη Σουηδία....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε 7:55 προφανώς είσαι μια τέτοια Κατίνα και ξέρεις να κρίνεις...... Αντε στη στάνη σου.....

      Διαγραφή
  71. Τόσα άτομα ψηφίζουν εκεί ρε φίλε όλα κ όλα μη γίνεσαι άλλο εμπαθείς στοχοποιησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Κάνεις λάθος παπαγαλάκι του Λαϊνά ότι με όποιον συνδυασμό πήγε ο Λαϊνάς είναι πάντα νικητής .Νικητης ήταν με τον Σαμάρα ,τον Γαλουνη και με τον Τριανταφυλλάκη που μόνο τους κοινό τα πολλα χρήματα που ρίξανε για να πάρουν τις εκλογές .
    Όταν έβαλε με τον Λύτρα και τον Μπονη ΕΧΑΣΕ άρα 3νικες 2 ήττες.Που λίγο έλειψε να μας κάνετε και μεγαλοπαράγοντα τον Λαϊνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΜΌΛΙΣ βάζουμε μία σκούπα να καθαρίσουμε ένα χώρο
    τα σκουπίδια πρέπει να τα ρουφάει όλα η σκούπα.
    ΚΑΙ μετά κάνουμε και μια φασίνα έτσι να ιδρωνει και αυτι μας λιγο.
    καλό κάνει.
    και γυμνάζομαστε πεστο έτσι, και λίγό.
    ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΚΆΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΊ
    αυτό λέγεται ΚΆΘΑΡΣΗ η ΑΥΤΟΚΆΘΑΡΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Να αναλάβει ο κύριος Σαμαλεγκος το Λιμενικό Ταμείο,το αξίζει,γνωρίζει, είναι μέρος του αντικειμένου του, Ναυπηγος από τους καλύτερους.
    Εκτός αν ξέρει κάτι παραπάνω ο Δήμαρχος και δεν τον εμπιστεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Το καλυτερο αντιδημαρχο τον ειχε ορισει ο αρετακιας

    αντιδημαρχο με σκαιπ απο τα κογκα

    Ωρε ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ο γερολυμος ξέρει να ελέγχει μόνο τους φεκελους που θέλει αυτός...τον δικό του τον έχει κλειδωμένο καλά κ μερικών άλλων υπομονή έρχεται κ οι σειρά μερικών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2:15γελανε και τα πλακάκια με αυτά που λες..... Πόσο λάσπη πια..... Ντροπή σας πραγματικά

      Διαγραφή
  77. Έχετε τρελαθεί να ασχοληθεί με ένα πλαϊνά, τον οποίον και οι πέτρες ακόμη ξέρουν τι εστί!!!! Ο Τριανταφυλλάκης ήρθε στην ανάγκη να επαναλάβει μια από τα ίδια που έκαναν και οι προηγούμενη.. επιλογή του λοιπόν... το ωραίο είναι ότι αυτό το ονομάζουν Ν Ε Ο !!! Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο θα πρέπει να γελάσουμε η να τα βάλουμε με την τείχη μας... Από την άλλη με τον γερόλυμο !!! Τι Είναι παλι Αυτό ??? Όπως γράφουν ποιό επάνω αυτός έρχονταν 10 το πρωί για δουλεία σαν υπάλληλος!!!! Τώρα σαν αντιδήμαρχος τι περιμένεις να σου προσφέρει??? Κατά την γνώμη μου με αυτές τις κοκορομαχίες που ακούω από τους ίδιους και την ανικανότητα που έχουν οί υπόλοιποι να αναλάβουν δεν πρόκειται για μία τετραετία να γίνει τίποτε απολύτως... το
    Μόνο που λένε ομαδικός είναι ότι ειναι όλα κατεστραμμένα... Νε γι'αυτό σάς ψηφίσαμε!!! Να αναλάβει κάποιος και να πει ότι δεν μας ενδιαφέρει τι ήταν, εμείς θα δουλέψουμε σκληρά και θα πραγματοποιήσουμε το πρόγραμμα το οποίο σας υποσχεθήκαμε...
    Παρά ακούμε μόνο παράπονα για την προηγούμενη δημοτική αρχή... κρίμα γι'αυτό το τόπο και τα νέα παιδιά που κάθισαν εδώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε 11:33 να μην λαούς τα ξέρεις έλα εσύ να τα κάνεις καλά.... Ο γερόλυμος έφτανε 10 από τα χαρτιά στις υπηρεσίες. Έτσι εφτανε κια ο Μπαρμπακης της τεχνικής αλλά αχνά..... Ετσιιιιιιιιισαουρα

      Διαγραφή
  78. Φίλε 11:33 είδες κάποιον από αυτούς που ανέλαβαν να μην δουλεύει? Εκτός αν σου είπαν η δεν είδες η δεν άκουσες. Η μάλλον είσαι σπίτι και κοιμάσαι.... Μάλλον η αλήθεια πονάει που όλα τα φησαν κάρβουνο..... Και να μην ακούγεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Δεν θα μιλήσω για τις αντιδήμαρχιες αλλά τουλάχιστον το Λιμενικό Ταμείο να το αναλάβει το κύριος Φιλιπας Σαμαλεγκος που είναι το στοιχείο τού. Η κυρία Χριστίνα Ταπραντζη έκανε αγώνα και αξίζει,τουλάχιστον ας αναλάβει κάτι μια γυναίκα, καλύτερη ήταν η Ντίνα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. 1:45 πμ ... τα συμπεράσματα δεν βγαίνουν σε μια εβδομάδα που έχουν αναλάβει!!! Γι'αυτό δεν σε κάνει έξυπνο αυτό που γράφεις.... θα ρωτήσω εσένα;;; είσαι ευχαριστημένος με την πορεία και τα εργα του κωστα ;;; Ήταν με τον Πυθαγόρα έφυγε!! Μετά πήγε με τον λύτρα, μετά πήγε με τον γαλουνη , μπορεί να μου διέφυγε και κανένας. Ποιό ήταν το έργο του γενικά στον δήμο;;; εκτός από τον πρόδρομο.. Εσύ τώρα τί νομίζεις ότι θα καθίσει με τον Γιάννη;;; ποτέ δεν βγάζουμε συμπέρασμα για κάποιον που είναι μόνο 4 ημέρες σε αυτή την θέση... Ενώ συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε από την στιγμή που τον ξέρουμε πρίν 20 χρόνια... μπορείς να το καταλαβαίνεις τώρα?? Ή ΌΧΙ??? Τέλος εγώ θέλω ποιό πολύ από τον κάθε έναν να πετύχει αυτή ή δημοτική αρχή... Και ας μου λες ότι κοιμάμαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι είναι όπως τα λες φίλε,ο άνθρωπος αυτός πάντα άλλαζε συνδυασμό γιατί πουθενά δεν πέτυχε,δεν είναι τυχαίο αυτό.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο