Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Μίνι τεχνική υπηρεσία με ειδικούς συνεργάτες συγκροτεί ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ

         Πλέον δεν είναι ασυνήθιστο, ότι αρκετοί δήμαρχοι προσπαθούν μέσω πρόσληψης ειδικών συνεργατών, να καλύψουν τα κενά από την υποστελέχωση των δήμων τους κυρίως σε ειδικότητες που σχετίζονται με την ωρίμανση έργων.
         Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο δήμος Ξηρομέρου, όπου νέος δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης, αποφάσισε να προσλάβει ένα πολιτικό μηχανικό, ένα αρχιτέκτονα μηχανικό, ένα ηλεκτρολόγο μηχανικό και ένα νομικό..........



           Θα καλύψει δηλαδή όλες τις θέσεις ειδικών συνεργατών, που βάσει νόμου δικαιούται, με ειδικότητες που συγκροτούν επί της ουσίας μία μίνι τεχνική υπηρεσία, με στόχο βέβαια ο δήμος στη νέα δημοτική περίοδο να «τρέξει» έργα. 
       Και βεβαίως σαν κίνηση είναι αξιέπαινη, αν αναλογιστεί κανείς ότι υπάρχουν περιπτώσεις αιρετών της αυτοδιοίκησης που τις θέσεις των ειδικών συνεργατών που δικαιούνται τις πρόσφεραν εν είδει αργομισθίας σε συγγενής ή πολιτικούς τους φίλους!

Εφημερίδα «Συνείδηση»

32 σχόλια:

  1. Ναι τι θα έλεγες εσυ αγαπητό blog ότι δεν είναι αξιέπαινη ;
    Ότι θα χρεώσει ένα δήμο ολόκληρο με 4 συνεργάτες
    Ας αναλογιστούν οι πολίτες λοιπόν .....ρε τι ψηφίσαμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακούγεται όμως ότι οι θέσεις είναι προεκλογικά τσξιματα.θα φανεί κατά πόσο οι ειδικοί συνεργάτες είναι γνώστες των αντικειμένων που θα αναλάβουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και γι αυτούς λεφτά από την τσέπη σου θα βάλεις ;Αλλά πως θα δικαιολογηθείς στο κείμενο του Στάικου ,αναμένουμε και τα ονόματα για να δούμε αν θα πέσει μέσα ο προλαλήσαντας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στους τελευταίους αιρετούς ήταν και ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορει να μην ειναι συγγενεις η κολλητοί αλλα ορισμενοι ειχαν κατεβει με το συνδυασμό του μηπως ειναι εξόφληση η προεκλογική δέσμευση για βόλεμα καλα το παει ο δημαρχος !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δύο γλαστρούλες στη αυλή σου
    δυο σκυλάκια στον κήπο σου για να περνάει όμορφα η ζωή.
    Χαλάς την πιάτσα γιατρέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ,ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΟΓΚΟΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΞΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ,ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και ο ξερολας αντιδήμαρχος από τόν Πρόδρομο είναι και αυτός στην μίνι τεχνική υπηρεσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος και σωστός δρόμος για να αρχίζει να δουλεύει ο Δήμος μπράβο στη δημοτική αρχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ιδιωτικά σου λεφτά μπορείς τα σπαταλάς
      ΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ ΧΡΉΜΑ ΕΊΝΑΙ ΧΡΗΜΑ ΔΗΜΌΣΙΟ

      Διαγραφή
  10. Όταν σε ενδιαφέρει το χρώμα της γάτας και όχι το αν πιάνει ποντίκια τότε με αυτά ασχολείται ο κόσμος. Αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι η αποτελεσματικότητα τον πράξεων αποφάσεων της νέας δημοτικής αρχής. Το ποιος το σκέφτηκε ποιος το απόφασισε ποιος ποιος ποιος δεν ενδιαφέρει κανένα . Αυτό που πρεπει να ξέρει η δημοτική αρχή είναι ότι με τα μέσα δράσης που έχει με το στελεχιακό της δυναμικό με τους οικονομικούς πόρους που έχει και πρέπει να βρει και πάντα μεσα από καλή πίστη και διαφάνεια να φέρει αποτελέσματα και να επαναφέρει την κανονικότητα στο δήμο.Ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του έχουν χρόνο να κριθούν για το έργο τους τις παραλήψεις τους αλλά και τα θετικα αποτελέσματα της δουλειάς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε βλάκες σπαταλά το δημόσιο χρήμα ντροπηηηηη τόσα που εφαγαν οι προηγούμενοι μουγκσ άντε τεμπέληδες του αρετακια....θέλατε σαν τους ειδικούς του Γαλουνη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το πρόβλημα δήμαρχε θα διαπιστώσεις ότι είναι σε αλλά τμήματα του Δήμου που έχουν πολλούς τεμπέληδες. Μάλλον λάθος ειδικότητες πήρες για ειδικούς συνεργάτες εκτός αν τα ταξιματα που έχεις να ξεπληρωσεις ήταν όλοι μηχανικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν δεν έλεγες το μπράβο θα έσκαγες Ζαρκαδούλα .Οταν πήγανε ο Σταικος το νερό στο χωριό σου τα Βλυζιανά όχι μπράβο δεν του έπεσε αλλά τον έβριζες .Νομιζεις ότι σε ξεχάσαμε Τριαντάφυλλο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι οργανωτικός ο τρυανταφυλακης βρε και θα σας νοικοκυρεψει μην βιαζεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τώρα γαλουνακια και σταηκε σας πειράζει που νομιμα θα πάρει επιστήμονες ε; όταν ο μωχάμετ σας,πλήρωνε γλαστρουλες ρουσφετουλες και κολλιαδες για σχολικούς τροχονόμους και νιαφες να κυκλοφορούν παντου με τα συτοκινητα του δημου τζαμπέ τότε δεν σας πειράζε ε;καθήστε και κλάψτε σαν τις μαύρες χηρες,ο τριανταφυλλακης είναι πολύ πιο μαγκας απτον μουστακαλή και σύντομα θα το δειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εν ονόματι του νοικοκυρέματος ...
    υπερχρεώνονταν η οικονομία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι υπάλληλοι του Δήμου προάγονται σύμφωνα με το πόσο προπαγανδίζουν και πόση χολή εκτοξεύουν όχι σύμφωνα με τις ικανότητες τους. Ο Δήμαρχος δεν θα έπρεπε να κανει τέτοια φάουλ .Αυτή είναι η αξιολόγηση του; Ίσως να αδικεί τους υπόλοιπους αλλά δεν το σκεφτόμαστε αυτό.Το θέμα είναι αν ο ''Πρωτοσαλτε'' εξυπηρετεί τα συμφέροντα του.Ετσι θα πάει ο Δήμος μπροστά;Αν δεν είναι αυτό τάξιμο τι είναι;Μετά να πάρετε κανένα συμβασιούχο να κάνει τη δουλειά σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Σαμαράς είχε ομολογήσει πως ο Σταικος εκανε την πιο συναινετική αντιπολίτευση.Ας φροντίσει ο κύριος Τριανταφυλλάκης να εκμεταλλευτεί την μεγαλοψυχία του σταικου ο οποίος έχει τα κότσια να τον στηριξει στα δύσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. εσυ ο 11:16 όταν πάψεις να είσαι νούμερο και γίνεις κανονικός πολίτης με όνομα και επίθετο έλα στο μαγαζι να σε κεράσω καφέ και να σου μου πεις για τα βλιζιανά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. δήμαρχε παρότι έδωσες 10 μέρες για κατάθεση δικαιολογητικών ακούγεται ότι για μία από τις θέσεις που έχουν προκηρυχθεί ένα κορίτσι είναι ήδη στο δήμο και αναλαμβάνει καθήκοντα . ισχύει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο τρυανταφυλακης θα μας κάνει όλους τζέντλεμαν μην βιαζεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ πότε θα μας κάνει τζέντλεμαν ?
      Όλη μέρα δίνει συνεντεύξεις στα τοπικά κανάλια
      λες και είναι δημοσιογράφος

      Διαγραφή
  22. Ρε παιδιά εσείς που γράφεται ενάντια τα γράφατε και επί Γαλουνη. Ο νόμος ορίζει ειδικούς συνεργάτες. Τους πληρώνει το κράτος. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι εξυπνακηδες- εξυπνακησες γράφεται πικρόχολα σχόλια. Προφανώς φτιάχνει μια μίνι τεχνική υπηρεσία γιατί εκεί πάσχει ο δήμος. Τώρα όσο αφορά τα υπόλοιπα σχόλια και τον Σταικο αυτά είναι ανοησιες(κομψά). Σταματήστε επιτέλους. Κατασπαταληση δημοσίου χρήματος είναι όταν μια μελέτη επί Γαλουνη πληρώνοντας 40000 και τώρα με 1000 το μήνα θα έχεις πολυυυ περισσότερες.... Ξυπνάτε πιααααα όσο για τους τεμπέληδες των άλλων τμημάτων να κοιτάξεις καλύτερα τα παιδιά του Γαλουνη που φεύγουν στις 1 και οι υπόλοιποι φεύγουν στις 6 κύριε 11:14 ψεύτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ναι ρε φίλε θυμήθηκαν του Στάικου τους ειδικούς χωρίς επιμελώς να αναφέρουν ότι τότε δεν απαιτούνταν πτυχίο από το νόμο. Και μετά που άλλαξε ο νόμος τα κορίτσια που πήρε είχαν πτυχίο και μάλιστα έβαλαν τα γυαλιά σε πολλούς εκεί μέσα που το παίζουν αυθεντίες αλλά τους πόνεσε πολυ γιατί κάποιοι ξεφτυλιστηκαν. Ξεχασαν τους ειδικούς της Κουμανδρακη ξέχασαν του Γαλουνη. Εκει στις εμμονές τους κολλημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ .ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ;

      Διαγραφή
  24. Το που πάσχει ο Δήμος το γνωρίζουν όλοι...και δεν είναι η τεχνική υπηρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ναι ρε φίλε είχε έναν όλη τη θητεία 1 ατομο
    και δύο κορίτσια τους τελευταίους 6 μήνες που έφυγε η μόνιμη υπάλληλος για το Αγρίνιο και που συνταξιοδοτούνταν άλλοι δυο. Με ποιον θα δούλευε ; Μιλάμε για όγκο δουλειάς με τόσα έργα. Από τις αποφάσεις Δημοτικού συμβουλίου και δημαρχιακής από τις δημοπρασίες μέχρι τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής. Κι αυτά τα κορίτσια τα κράτησε από ανάγκη γιατί σαν stage είχε δει τις ικανότητες τους.Δεν νομίζω να είπε κάτι άλλο ο άνθρωπος τα γράφει όλα κάτω από την ανάρτηση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο