Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΠΟΦΑΣΗ Διατήρησης της ΝΙΚΗΣ ΔΡΙΒΑ ως ειδική συνεργάτης του Δημάρχου Γιώργου Αποστολάκη

                Με απόφαση του Δημάρχου κ. Γιώργου Αποστολάκη που δημοσιεύτηκε σήμερα στη "Διαύγεια" διατηρείται η  Νίκη Δρίβα, απόφοιτη της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Διαχείρισης Πληροφοριών, ως ειδικού συνεργάτη για την επικουρία του Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Η κα Δρίβα θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής.
        Κατά τα λοιπά θα ισχύει η υπογεγραμμένη ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με την οποία έχει συναφθεί η εργασιακή σχέση και η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών...






18 σχόλια:

  1. 38.000 !!!! ευρώ το χρόνο. Δημότη τώρα αρχίζει και έρχεται ο λογαριασμός της εκλογής. 5 ΚΑΙ 4 χρόνια δηλαδή 9 χρόνια η κυρία πλουσιοπάροχα αμειβόμενη χωρίς διαγωνισμό , χωρίς ΑΣΕΠ. Κατάλαβες Δημότη γιατί οι απόστρατοι στήριζαν το Δήμαρχο. Αν δεν κατάλαβες ενημέρωσε το άνεργο παιδί σου ή το αμειβόμενο με 500 ευρώ το μήνα ότι οι δύο κυρίες λαμβάνουν 76.000 ευρώ το χρόνο ή 304.000 !!!! ευρώ τη τετραετία. Να δούμε ο γιός του άλλου απόστρατου τι θα πάρει; Μάλλον με το καρχαρία τον βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κυρία από το νόμο δεν έχει καμία υπηρεσιακή σχέση με το Δήμο. Υπάγεται στο Δήμαρχο. Επομένως δεν έχει καμία δουλειά μέσα στην Οικονομική Υπηρεσία. Επιβάλλεται οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να απαιτήσουν την απομάκρυνση της. Να αφήσει τους υπαλλήλους να κάνουν τη δουλειά τους. Θα μπορούσε για παράδειγμα να ασχοληθεί και να παρουσιάσει στο Δήμαρχο ένα σχέδιο είσπραξης από τους τσαμπατζήδες που δεν πληρώνουν νερό, τραπεζοκαθίσματα κλπ. Θα μπορούσε να παρουσιάσει ένα σχέδιο καταγραφής και αξιοποίησης της δημοτικής περιουσίας. Αυτό σημαίνει ειδική συνεργάτης Δημάρχου. Η ειδική συνεργάτης δεν είναι Υπάλληλος του Δήμου. Αυτό που πολλές φορές λέει ο Δήμαρχος είναι παράνομο, ότι οι δύο συνεργάτιδες του είναι υπάλληλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο δημο ξηρομερου πέντε ειδικοί συνεργάτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συριζακη άσε τους συνεργάτες του δημάρχου ,την αξιοποίηση της περιουσία του δημου και την διαχείρηση της και πηγαίνετε να δηλώσετε υποταγή στον Μητσοτακαρο . Αλλωστε το κάνατε με τον Κασολα στον δεύτερο γύρω τον δημοτικών . Έχετε εμπειρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μνησικακία βασιλεύει σε τούτο το τόπο. Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Όποιον / α και να προσλάμβανε , τα ίδια θα γράφατε . Κανείς δεν ασχολείται αν οι συνεργάτες του δημάρχου καλύπτουν κενές θέσεις του δήμου , ούτε αν αποδίδουν στη δουλειά τους.

    Αλλά είπαμε

    ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

    Άιντε να πάει μπροστά αυτός ο τόπος με τόσους αργόσχολους κακόβουλους σχολιαστές των πάντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ να μην ήμουν κι εγώ αποστολακικός κουτάλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυριε Αποστολάκη εχω φακή σήμερα, την ξέρεις; δεν νομίζω?? Εσείς τρωτε χαβιάρι και μοιραζετε λεφτά με το τσουβάλι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΜΑΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ. ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΛΑΤΖΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΒΙΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΟΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΑΜΦΙΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ. ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΜΙΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ. ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ; ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΨΩΦΟΚΑΤΣΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΒΟΥΝΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι κοινωνικό αποκλεισμό ?
      ΟΛΑ ΝΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΉ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌ

      Διαγραφή
    2. γιατι κοινωνικο αποκλεισμό ?

      Να γίνονται οι προσλήψεις με διαγωνισμό

      Διαγραφή
  9. O αγώνας του απόστρατου τώρα δικαιώθηκε. Καθαρή συναλλαγή με τα λεφτά των Δημοτών. Είναι εκατοντάδες τα άνεργα παιδιά με τα ίδια προσόντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΡΑΦΕΙ Ο 26 Σεπτεμβρίου 2019 - 5:11 μ.μ. ΘΑ ΒΙΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΟΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΑΜΦΙΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑχαχαχαααααααααααααααααααααααα ΟΥΞΑααααααααααααααααααααααααααααα ΧΑΑΑΑΑααααααααααααααααααααα

    Στον ύπνο σου τον βλέπεις τον Τριαντακωνσταντή.....
    Είσαι και εσύ ένας άνεργος κοπρίτης επαγγελματίας αποστολόσκυλο που κάνει περιουσία με τα δικά μας λεφτά... και σχιάχτηκες;
    Εκλασες πατάτες γιατί σου βγάζει τα συνεταιρακια σου και σένα στην φόρα?
    Ο Κώστας απέκτησε φήμη ως διώκτης της διαφθοράς και έχει λάβει επαίνους απο όλη την κοινωνίας εκτος απο τους λωποδύτες σαν εσένα.
    ΦΗΜΕΣ λένε ότι τον έχουν δει μεταμφιεσμένο Τσοπάνο, ιερέα, ψαρά, προπονητή, ξυλουργό, Γιάννη Αγιάννη, Παλαιοκώστα και ψαχνει τα διεφθαρμένα άτομα για την την πάταξη της διαφθοράς.
    Άνοιξε τα γκαβά σου να διαβάσεις ΦΑΣΙΣΤΑ ποιοί πατικώνουν το χρήμα των δημοτών με τη σέσουλα.
    Τα νταηλίκια αλλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 942 Τζάμπα μάγκες είναι και θρασύδειλοι
    με σχόλια ανώνυμα κατά Κώστα που γράφει επώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 942 Τζάμπα μάγκες είναι και θρασύδειλοι
    με σχόλια ανώνυμα κατά Κώστα που γράφει επώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 9:42 φαινεται το επιπεδο σου και η μορφωση σου με τον τροπο εκφρασης και τεκμηριωσης της απαντησης σου. επισης φαινεται το μισος που βγαζεις σε ανθρωπους που δουλευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ 9:42 ΤΡΑΒΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΔΕΧΤΟΥΝ ΕΣΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ? ΑΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλοι οι και καλά νεοδημοκράτες που ψήφισαν καρυ το έκαναν με αντάλλαγμα όπως άλλωστε και αυτή . Τώρα αποκαλύφθηκαν στο κόσμο της ΒΟΝΙΤΣΑΣ ότι έχουν συμφέροντα (Τζεφριος, Καραλης ,Κυρκος ,Δριβας ) ντροπή σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο