Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

"ΠΡΕΜΙΕΡΑ" ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΜΕ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

Την Κυριακή η 1η συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου-Βόνιτσας. Την πρώτη συνεδρίαση υπογράφει ο προεδρεύων σύμβουλος Κωνσταντίνος Τσακάλης, ως ο πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος του πλειοψηφούντος συνδυασμού.

ΠΡΟΣ:
1.-Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου
2.-Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για την εκλογή των μελών του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και των μελών της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής.

          Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο δημοτικό κατάστημα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην Βόνιτσα την 08.09.2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ., ώστε να διεξαχθεί η εκλογή των μελών του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και των μελών της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στα άρθρα 64 και 74 του ν. 3852/2010, όπως τα άρθρα αυτά αντικαταστάθηκαν με τα άρθρα 71 του ν. 4555/2018 και 2 του ν. 4623/2019, αντίστοιχα.

Ο προεδρεύων σύμβουλος
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ

8 σχόλια:

  1. "Πρεμιέρα" στην ανάπτυξη και την δημιουργία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυκλοφορεί μία φήμη έντονα ( κυκλοφόρησε και παλιότερα) ότι πρώην Δημοτικός Σύμβουλος τη προηγούμενη Δημοτική περίοδο και νυν Αντιδήμαρχος του ίδιου Δήμου της Αιτ/νιας είναι υπάλληλος προ ετών στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας. Δεν είναι του Δήμου μας. Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και καθ΄ύλη αρμόδιος κ Βίτσας καλείται να ενημερώσει το ΔΣ και τους Δημότες αν είναι αλήθεια; Aν ναι ποιο ήταν το αντικείμενο εργασίας του που δούλευε και με τι ωράριο; Αν δεν ισχύει αρκεί μία απλή διάψευση. Πάντως πολλοί με ρωτάνε και απαντώ δεν γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλιώς ψηφίσαμε, άλλαθα έβγαιναν ,αλλα θα γίνουν.Με απλές συνοπτικές -δεξιές διαδικασίες. Αν αυτό δεν είναι πολιτική παρέμβαση τότε ποιο είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω είναι χαζό να καλείς τον αντιδήμαρχο να σχολιάσει φήμες. Έχει σοβαρότερες ασχολίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Aντιδήμαρχος επί των Οικονομικών κ Βίτσας είναι υπεύθυνος για ποιους πληρώνει ο Δήμος. Μακάρι να μην πληρώνουμε ανύπαρκτους υπαλλήλους. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα επέμβει ο εισαγγελέας. Τότε η μπάλα θα πάρει πολλούς. Φυσικά ο έχων τη πρώτη ευθύνη είναι ο Δήμαρχος ως πολιτικός Προϊστάμενος της Οικονομικής Υπηρεσίας. Αν δεν ισχύει είναι απλό. Να διαψευστεί. Σε αντίθετη περίπτωση θα κλάψουν πολλές μανούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι αλήθεια ότι είναι υπάλληλος στο Δήμο 6 χρόνια και αμείβεται με 1.600 ευρώ το μήνα ; Eξ αποστάσεως 100 χιλιομέτρων είναι υπάλληλος στο Δήμο; Tι ακριβώς συμβαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Μπούλης ξέρει κάτι για τον υπάλληλο; Ο Αδάμης ξέρει κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο