Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟΥ: Βανδαλισμοί στις Ξαπλώστρες στην Πλαζ ΑΣΤΑΚΟΥ - [ΦΩΤΟ]

Ο γιατρός Παναγιώτης Στάϊκος και επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου, καταγγέλει τους βανδαλισμούς που αντίκρισε στις Ξαπλώστρες στη πλαζ Αστακού και αγανακτισμένος τονίζει: 

 -Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας, που είμαι Αστακιώτης!!!!
 -Σε ποια άλλη χώρα της Ευρώπης συμβαίνει αυτή η Ντροπή;;;;;;
 -Μα καλά είναι τελείως κανίβαλοι αυτοί οι τύποι; ΄
'Η νομίζουν πως καταστρέφοντας καινούργιες ξαπλώστρες, πουλάνε μαγκιά;
    Σκέτη ιεροσυλία στην πανέμορφη παραλία μπροστά στο Ξενοδοχείο ΣΤΡΑΤΟΣ, με την παραλία αρκούντως καθαρή (όχι τέλεια), αλλά είπαμε καμία κριτική στην Δημοτική Αρχή στην περίοδο χάριτος των (6) έξι μηνών και την θάλασσα ολοκάθαρη, ζεστή και γαλήνια.
   Δηλαδή η απόλυτη αρμονία και απόλαυση, αν έλειπε η ασκήμια της καταστροφής...

Αστακός 25/9/2019

Παναγιώτης Στάϊκος......














20 σχόλια:

  1. τι να πω ... αίσχος !! ποσο μικρόμυαλα & ανώριμα μπορει να ειναι καποια ατομα . αυτη ειναι η πεδία που εχουν , αυτα κανουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας φρόντιζαν να τις μαζέψουν
    Για ποιο λογο είναι πι ξαπλώστρες ακόμη εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ίδια και στη Βόνιτσα μη νομίζετε.

    Οι μισές ομπρέλες έχουν κοψίματα από αιχμηρό αντικείμενο.

    Δεν είστε για τίποτα, αλήθεια.

    Μια ζωή βανδαλισμοί και πίσω απ το κόσμο.

    Μόνο πρατινες κι αγιος ο θεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΤΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι βλακείες λες. ο ξενοδόχος ήταν δικές του κ καλά έκανε. είναι λογος αυτός να χαλάσουν τις ξαπλώστρες του δήμου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθος... Τις ξαπλώστρες τις είχε κάνει δωρεά στο Δήμο Ξηρομερου.

      Διαγραφή
  6. << Όσοι αφοδεύουν στη θάλασσα το βρίσκουν στο αλάτι >>
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο σας κ.Σταικο συγχαρητηρια.Η αληθεια ειναι οτι δεν σας ψηφισα το αντιθετο σας πολεμησα για τα καμωματα σας που για μενα ηταν περα για περα λαθος.Η παρεμβαση σας ομως αυτη ειναι απολυτως δικαιολογημενη αναγκαια και σωστη.Συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας είμαστε σοβαροί .!!!
    Οι ξαπλώστρες πρέπει να είναι εκεί ακόμη ,γιατί ο καιρός είναι θαυμάσιος και πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν τα μπάνια τους .!!!
    Τις περισσότερες τις έχει μαζέψει ο Δήμος .!!
    Αυτές τις έχουν καταστρέψει από το καλοκαίρι λοιπόν και όχι τώρα .!!!
    Όσο για αυτές του Ξενοδοχείου ,αφού έκλεισε η καφετέρια λογικό ήταν να τις μαζέψει .!!!!
    Το θέμα είναι το τραγικά χαμηλό επίπεδο κάποιων ,οι οποίοι νομίζουν πως με τις πράξεις τους αυτές κάνουν κακό στο Γαλουνη ή στο Τριανταφυλλάκη .!!!!
    Απλά είναι ανεγκέφαλοι και δεν καταλαβαίνω ,γιατί με τα σχόλια σας θέλετε να τους απαλλάξουμε ,αντί να τους καταδικάσουμε και να τους απομονώσουμε .!!!
    Ελάτε σήμερα στον Αστακό και πήτε μου αν η θάλασσα δεν σε προκαλεί να κάνεις μπάνιο ,το οποίο είναι πολύ καλυτερη από τον Αύγουστο .
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε όλη την Ελλάδα κύριε Σταικο έχουν μαζευτεί
      Στον αστακό θα κάναμε εξαίρεση ;;; Μπαχάμες

      Διαγραφή
  9. Re 9:15 exei 30 vathmous Kelsiou to kseris Oti kanoun akoma mpanio. Ti einai afta pou les ntropi sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τις ξαπλώστρες τις χαλάνε τα ιδια τα παιδιά σας είναι και οι ίδιοι που καταστρέφουν την παιδική χαρά σε καθημερινή βάση μετά τις 11 00 το βράδυ.
    Και το γνωρίζετε και εσείς οι ίδιοι δεν αλλάζετε επομένως τα σχόλια περιττά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να εφαρμοστει ο νομος , να γινει αυτοψία της καταστροφης , να σχηματιστει δικογραφία και μερικα τσογλανακια της παραλίας ας περάσουν για καφεδάκι στο τμημα . ολο και κατι θα εχουν να πουν .
    Γιατι αστυνομια ή λιμενικο κωφευουν και δε βαζουν σε λειτουργια τις διατάξεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ξέρω τι έγινε με τις συγκεκριμένες ξαπλώστρες, αλλά θα συμφωνήσω με τον τελευταίο σχολιαστή 4:46 μ.μ. Τις περισσότερες ζημιές σε δημόσιους χώρους τις προκαλούν οι ίδιοι οι χρήστες τους. Παιδιά και νέοι καταστρέφουν γήπεδα, παιδικές χαρές, κάδους σκουπιδιών κ.ο.κ., πολλές φορές μπροστά στα μάτια των γονέων τους. Εμείς οι εκπαιδευτικοί, όπως έχουμε χρέος, αναφερόμαστε συνέχεια στο πρόβλημα, συμβουλεύουμε ανάλογα τους μαθητές μας και εφιστούμε την προσοχή των γονέων στο εν λόγω θέμα. Το ίδιο θα ήθελα να κάνω και με το παρόν σχόλιο.Αγαπητοί γονείς, τα παιδιά σας, εσείς περισσότερο από τον καθένα κι από εμάς τους εκπαιδευτικούς, έχετε την υποχρέωση, αλλά και τη δυνατότητα, να τα παρατηρείτε, να τα συμβουλεύετε και να τα επιβραβεύετε ή να τα τιμωρείτε.Η ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ. Αν δεν σας απασχολήσουν τώρα "τα μικρά", όπως οι ζημιές που προαναφέραμε, θα σας απασχολήσουν αργότερα " τα μεγάλα" και τότε, ίσως να είναι αργά! Η ανοχή δε φανερώνει αγάπη και ενδιαφέρον για το παιδί. Αντίθετα, θα μπορούσε να φανερώνει αδυναμία ή και αδιαφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι ξαπλώστρες στο σκατολαγκαδο ήταν χαλασμένες κ σκισμενες από το καλοκαίρι..δεν έγιναν τώρα.. πηγαίνουν οι νταήδες αργά το βράδυ κ καταστρέφουν τα πάντα. Το ίδιο συμβαίνει κ στις παιδικές χαρές Όχι μόνο του Αστακού αλλά κ αλλού.. γονείς δεν έχουν να τους μαζέψουν αυτούς τους δήθεν μάγκες?ντροπή κ αίσχος..Στο σπίτι τους έτσι κάνουν;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να μη μιλησουμε για τις πινακιδες με τα αυτοκολλητα του ΠΑΟ κλπ ολοι ξερουν ποιοι τις καταστρεφουν αλλα δε μιλαει κανεις.Οι αρχες τι κανουν ποτε επιτελους θα ενδιαφερθουν???...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιες αρχές αδερφέ???Στον Αστακό δε λειτουργεί τίποτα..Μόνο κουτσομπολιό κ τίποτα άλλο..Κ Όχι μόνο αυτό.. Πριν τις εκλογές όλοι μας ξέρανε κ μετά μας γυρνούν τη μούρη τους απ άλλη..

      Διαγραφή

  16. Αγαπητέ Παναγιώτη Στάικο θα συμφωνήσω μαζί σου για τις καταστραμένες ξαπλώστρες στη παραλία αλλά εάν έκανες μπάνιο το καλοκαίρι στην πλαζ θα διαπίστωνες ότι από τα μέσα καλοκαιριού οι μισές ξαπλώστρες τόσο του δήμου όσο και της ιδιώτη ( κυρίως του ιδιώτη) ήταν κατεστραμένες. Τότε έπρεπε να διαμαρτυρηθείς όχι τώρα για να βγείς πάλι στο προσκήνιο.
    Θα περίμενα εκτός από τις κατεστραμένες ξαπλώστρες που σαφώς δείχνει σοβαρό πρόβλημα αγωγής να ασχοληθείς με το σοβαρότερο θέμα που είναι η εικόνα της παραλίας του Αστακού (πλάζ όπως την λέμε) της οποίας η εικόνα είναι απαράδεκτη και συμμέτοχος σ αυτό είσαι και εσύ διότι ποτέ κανείς δήμαρχος δεν φρόντισε να την διαμορφώσει εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου έστω και με εμπλουτισμό για να επεκταθεί κατά μερικά μόνο μέτρα ώστε να εξυπηρετούνται οι δημότες και να μην στριμώχνονται σε 50 -60 μέτρα.
    Για το θέμα υπήρξες αδιάφορος τόσο εσύ όσο και οι υπόλοιποι που «έκαναν απλώς το δήμαρχο» ( για τον τελευταίο δεν συζητάμε καν γιατί η ευαισθησία του αποδείχθηκε ανάλογη των κολυμβητικών του ικανοτήτων). Μόνο ο Κλαδευτήρας κάποτε τόλμησε να ρίξει λίγο παραπάνω αμμοχάλικο και αυτόν τον οδήγησαν στα δικαστήρια οι ίδιοι οι διοικούντες και οι παραδιοικούντες, όπως και λυπάμαι από το λέω και πολλοί από τους δημότες που όμως απολάμβαναν το μπάνιο τους στην διαμορφωμένη παραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο