Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Αύριο Παρασκευή θα δημοσιεύσουμε άρθρο με τίτλο: κ. ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΣΟΛΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γράφει ο:  Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 
Μαθηματικός


-Επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ Κασόλα, ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ.
        Σύμφωνα με το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών του Μαΐου- Ιουνίου 2019 επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης αναδείχθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κασόλας.  Ο κ. Κασόλας υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος και τη Δημοτική Περίοδο Ιανουάριος του 2011 μέχρι 31 Αυγούστου 2014.  
     Ο κ. Κασόλας μέρος αυτής της Δημοτικής Περιόδου υπήρξε Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου μας.......

   
       Αύριο 13 Σεπτεμβρίου 2019 ημέρα Παρασκευή θα δημοσιεύσουμε άρθρο που αφορά τη περίοδο αυτή. Θα θέσουμε ερωτήματα και θα καλέσουμε το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κασόλα να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο και τους Δημότες για θέματα που θα αναδείξουμε.  

      -Βέβαια η θέση μας για Διαχειριστικό και Οικονομικό Έλεγχο του Δήμου, του Κέντρου Μέριμνας, του ΦΟΣΔΑ κλπ  από συστάσεως τους μέχρι σήμερα είναι ΕΠΙΚΑΙΡΟ όσο ΠΟΤΕ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

9 σχόλια:

  1. Αυτος ελειπε ρε φιλε στο εξωτερικο τι να μας απαντησει πλακα μας κανετε τελικα ολοι σας σοβαρευτειτε ποια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 'Aφησε το καρχαρία και τη παρέα του ανενόχλητο ,να κάνει πάρτι με το δημόσιο χρήμα. Μήπως για να μην βγούν και τα δικά του στον αέρα; Kώστα βγάλτα όλα και για όλους στο ξέφωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kώστα να τον ρωτήσεις για τα 400.000 ευρώ χρέος που άφησε στο ΦΟΣΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ρωτήσω το φίλο 5:48 δεν νομίζω να ήσουν εκεί για να ξέρεις ότι άφησε 400.000 ευρώ χρέος μου φαίνεται ότι ακούς πολύ τα παπαγαλάκια το χρέος που άφησε ήταν μηδέν

      Διαγραφή
  4. Ο αυθεντικός υβριστής είναι ο Νέρωνας δηλαδή ο Α.Π του Α και της Β. Χαιρετίσματα στη Μπούχαλη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για αυτό κάνανε τη πάπια μπροστά στο πάρτι του δημοσίου χρήματος από Κάρυ, Λάκια, Νέρωνα κλπ επί 5 χρόνια. Ο ένας συγκαλύπτει το πάρτι του άλλου. Θα απολογηθούν άπαντες. Σε όλους θα είναι βαρύς ο πέλεκυς. Έρχονται οι οικονομικοί επιθεωρητές. Ραντεβού στα γουναράδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σύμφωνα με αυτά που μου έλεγε ο δάσκαλος έρχονται άγρια οστρογάρμπια, ,παγεροί θυελλώδεις βοριάδες. Ο σώζων ευατόν σωθήτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν κουραστηκατε να μιλάτε για οικονομικούς ελεγκτές κ δικαστήρια. Τόσα χρόνια ατελείωτα λόγια και λάσπη. Όσο για αυτόν με τα γουναραδικα ας ψήσει κανένα γουρούνι και να αφήσει την κρητική.....Δεν τον παιρνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί δεν ασχολείστε με τα προβλήματα σας και ασχολείστε με τον Αποστολάκη λέγοντας κατηγορίες 20 χρόνια. Δεν βλέπετε ότι ο Αποστολάκης δεν πιάνετε και σας έχει γραμμένους. Αντε πηγενετε για ύπνο γιατί οι εκλογές θέλουν 4 χρόνια να ξαναγίνουν. Και τότε πάλι ο Αποστολάκης θα είναι δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο