Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

ΝΙΚΟΣ ΖΩΓΑΣ: Απαντάει στα σχόλια που δέχτηκε σε ανάρτησή του με θέμα τη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου

      Ο Νίκος Ζώγας, Δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου, με τον συνδυασμό του Π. Στάϊκου, παίρνει θέση και απαντά στα ανώνυμα σχόλια που δέχτηκε στη προηγούμενη ανάρτησή του με θέμα: τα τεκταινόμενα της Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου την περασμένη Παρασκευή 20/9/19(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Νικόλαος Ζώγας: Η δική μου απάντηση στα ανώνυμα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησης

           Στην Δημοκρατία όλες οι γνώμες είναι σεβαστές. Και ο διάλογος επίσης, όμως επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία, σας παραθέτω τις απαντήσεις μου.
     Έχω να πω ότι: οι εντυπώσεις και οι φιέστες, καθώς και τα περί " παράγοντας και αρχηγιλικια" δεν ανήκουν σε μένα, είναι προνόμια άλλων.
        Σέβομαι το πρόσωπο του Κου Στάικου και γι αυτό επέλεξα μετά από την πρόταση του να είμαι στον συνδυασμό του. Αυτό δεν συνεπάγει ότι θα συμφωνούμε σε όλα. Δημοκρατία έχουμε. Εξάλλου οι απόψεις μου είναι γνωστές τόσο στον Κο Σταικο όσο και σε αυτούς που γνωρίζουν.
       Όλα τα υπόλοιπα αιωρούνται στην σφαίρα της φαντασίας σας...
     Θα το πω και πάλι, ο Δήμος μας είναι σε κρίσιμη οικονομική κατάσταση.........



       Επομένως, όσον αφορά το σχόλιο για το αν και πως θα κινηθούν τα πυροσβεστικά οχήματα και ιδίως της Παλαιομάνινας, όπως αναφέρθηκε, έχω να πω ότι δεν φταίω εγώ, φταίνε αυτοί που δεν έκαναν διαγωνισμό όταν έπρεπε αλλά και αυτοί που δεν ενδιαφέρθηκαν νωρίτερα να συνεργαστούν στα λειτουργικά θέματα του δήμου τα οποία ήταν γνώστες, και γι αυτό βρήκαν τον εύκολο δρόμο της απευθείας ανάθεσης. 
   -Γι αυτό εγώ δεν συμμετέχω σε αυτό το Κατρακύλισμα των απευθείας αναθέσεων.

      Στον σχολιαστή για το τι θα κάνω αν δεν έχουν θέρμανση τα παιδιά μου στο ΚΔΑΠ, έχω να πω ότι προτιμώ να κρυώνουν τα παιδιά μου παρά να είμαι συνένοχος στην οικονομική καταστροφή του Δήμου.
      Καλό όμως θα είναι να είστε πιο προσεκτικοί όσον αφορά τα παιδιά μου και γενικότερα την οικογένεια μου. Επίσης και από τα  3 παιδιά μου. 
     Ο Δήμος και συγκεκριμένα τα ΚΔΑΠ- Παιδικός επιδοτούνται δικαιωματικά μέσω ΕΣΠΑ, επομένως καλύπτεται και η θέρμανση.

Όσο για το ποιος είναι αυτός ο Ζιώγας;
Να σας ενημερώσω ότι το όνομα μου είναι Ζώγας!
 -Αλλά το επίπεδο κάποιων δεν τους επιτρέπει να το καταλάβουν...

Για το σχόλιο που μου προσάπτει ασχετοσύνη: 
    Ενημερώνω ότι, ο Δημοτικός Σύμβουλος όταν βρίσκεται στην θέση της Συμπολίτευσης οφείλει να διασφαλίζει την διαφάνεια και τα καθήκοντα του μέσω της οποιας θέσης του αντιστοιχεί.
      Ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης οφείλει να ελέγχει και όχι να είναι γλάστρα (μιλάω αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό μου και δεν με αφορά τι κάνουν οι άλλοι).

          Αγαπητοί μου φίλοι σχολιαστές, να είστε σίγουροι ότι θα παλέψω στο μέτρο του δυνατού για τον τόπο μου με σεμνότητα και ταπεινότητα απέναντι στον Δημότη, αυτό  το δικαίωμα μου το έδωσαν οι 400 Δημότες που με την ψήφο τους με εξέλεξαν 2ο στον συνδυασμό μας και τους ευχαριστώ ελπίζοντας να μην τους απογοητεύσω.

Φιλικά 

Ζώγας Νικόλαος 
Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου 

20 σχόλια:

  1. Κύριε Ζώγα, δεν σας κάλυψε η ''αναγκαιότητα '' της απ ευθείας ανάθεσης ? Δεν ενημερωνόσασταν για το σε ποια κατασταση βρισκοταν η ανάγκη καυσίμων για τα πάσης φύσεως αυτοκίνητα του Δήμου....Είχαν άλλο τρόπο για άμεση τροφοδοσαία καυσίμων και δεν τον ακολούθησαν....και εν τέλει...Δεν σας άφησε ΚΑΜΜΙΑ θετική σκέψη η κατάθεση της αναγκαιότητας στο Δ.Σ πρός έγκριση ???Εχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο ? ..Ναι θα συμφωνήσω μαζί σας για το ρόλο του Δημοτικού Συμβούλου και εν γένει της ελάσσονος αντιπολίτευσης. όμως αυτό πρέπει να γίνετε με σύνεση και ουσιαστική αντίδραση και όχι επειδή ΠΡΕΠΕΙ !!! Καλή σας μέρα, με καμμιά προσωπική αιχμή...Στον Δημοτικό Συμβουλο απευθύνομαι και όχι στον κύριο Νίκο Ζώγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριε ζιωγα έχει δίκιο ο καρναβασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πρόλαβε να αναλάβει ο καινούργιος δήμαρχος και του ρίχνεις ευθύνες σε ένα δήμο μπάχαλο η καταστροφή έχει όνομα Γαλουνης ο τριανταφυλακη Σ θα κριθεί όταν λειτουργήσει ο καινούργιος προϋπολογισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζιωγα κάνεις εντυπώσεις για να υπάρχει θέμα συζητησεισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζητά συγγνώμη από τον τριανταφυλακη ζιωγα για τον πόλεμο που του κανεισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά μην μας πει ο Καρναβάς τι θα ψηφίζουμε στα δημοτικά συμβούλια .Η λογοκρισία έχει πάψει και εαν δεν κατάλαβαν ορισμένοι ο συνδυασμός του Στάικου είναι συμπαγής και εχουν ελευθερία της γνώμης και της έκφρασης .αυτο ειναι δημοκρατία .η συμπολίτευση κατάλαβε τι ψήφισε η δεν το διάβασε .ή πήραν γραμμή ναι σε όλα γιατί αυτό σημαίνει ότι κάτι σάπιο υπάρχει και δεν έχουν γνώμη να εκφραστούν ελεύθερα και τους χτυπά η αντιπολίτευση γιατί εχασαν την μπάλα με το καλημέρα .Μπράβο Νίκο . Εμείς του συνδυασμού Στάικου στηρίζουμε την ελευθερία της έκφρασης για να κρατήσουμε το δήμο με καθαρά χέρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νικόλα. συγχαρητηρια για την ειλικρίνια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν έκανε ο ΣΑΜΑΡΑΣ απ ευθείας αναθέσεις και εσύ ήσουν πρόεδρος του χωριού και η σύζυγός σου Γραμματέας στην ΝΤΙΝΑ εσύ πολεμήσες τις απ ευθείας αναθέσεις,πηγές κόντρα στο ΣΑΜΑΡΑΙΙΚΟ ναι η Όχι.Βεβαίως Όχι για αυτό και στην επόμενη ήσουν υποψήφιος με την κυρία ΝΤΙΝΑ οπότε αυτά που λές τώρα τα στηρίζες τότε σιωπηλά.Συμβουλή , βγήκες επιθετικά χωρίς λόγο ενώ πολιτικά είσαι ανακόλουθως κανε υπομονή και θα κριθεί και ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΚΑΚΗΣ οχι στο Α εικοσαήμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νικολακη οσα λες ειναι σωστα.Εισαι ομως ανακολουθως γιατι τα ιδια εκανε και ο Σαμαρας και τοτε δεν μηλουσες απλως εγληφες,αλλα καλιο αργα παρα ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ κύριε Ζώγα λίγα σχόλια επί του κειμένου σας. Από τα λεγόμενά σας ( Δημοκρατία έχουμε ..) και κυρίως από την πρώτη ανάρτησή σας με την οποία δημοσιοποιούσατε την διαφοροποίηση σας από την θετική ψήφο του κ. Στάικου επικεφαλής του συνδυασμού αρχηγού σας στο μείζον θέμα της έγκρισης του απολογισμού του Λιμενικού Ταμείου και της Κοινωφελούς φανερώνετε την διάθεσή σας για ανεξαρτητοποίηση. Δεν κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία, αλλά κρύβεται την αρχηγική φιλοδοξία σας όπως την εκδηλώνατε όλη την μετεκλογική περίοδο την οποία πολλοί συνυποψήφιοι σας γνώριζαν.

    Η διαφοροποίηση σας σ ένα μείζον θέμα από τον επικεφαλής του συνδυασμού εάν δεν είναι ευθεία αμφισβήτηση της άποψης του επικεφαλής τότε είναι υποκρισία. Κάποιος εκ των δύο σας υποκρίνεται.

    Στο τρίτο σημείο που θα σταθώ είναι η αναφορά σου για το πώς θα κινηθούν τα πυροσβεστικά οχήματα και ιδίως της Παλαιομάνινας . Με αυτάρεσκο τρόπο « έχεις να πείς» ότι δεν φταις εσύ φταίνε αυτοί που δεν έκαναν διαγωνισμό όταν έπρεπε αλλά και αυτοί που δεν ενδιαφέρθηκαν νωρίτερα να συνεργαστούν στα λειτουργικά θέματα του δήμου τα οποία ήταν γνώστες, και γι αυτό βρήκαν τον εύκολο δρόμο της απευθείας ανάθεσης.

    Κουτοπόνηρος συλλογισμός « Εγώ δεν ήξερα, οι άλλοι ήξεραν». Τι δε γνωρίζατε ως υποψήφιος σύμβουλος και δη στην Παλαιομάνινα κύριε Ζώγα, ότι δεν μπορούσαν να κινηθούν τα πυροσβεστικά οχήματα. Δηλαδή τι γνωρίζατε ως υποψήφιος και αυτό το θέμα σας διέφυγε; Και εάν σας είχε διαφύγει προεκλογικά γιατί ως εκλεγείς σύμβουλος δεν ενδιαφερθήκατε νωρίτερα για να αναδείξετε το πρόβλημα. Ούτε μετέπειτα το πληροφορηθήκατε ή σιωπήσατε για να καταγγέλλετε την αδιαφορία των άλλων;
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βεβαίως θα κριθεί ο Τριανταφυλλακης στο εικοσαημερο γιατί πλέον οι πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου δεν είναι μόνο υποψιασμενοι αλλά και ενημερωμένοι με τα γεγονότα.. Η αλλαγή που ψήφισαν για να σταματήσει το τρελό φαγοπότι και η ασυδοσία δεν ταυτίζεται με απευθείας αναθέσεις όταν οι ίδιοι έβγαλαν το θέμα ότι τα οχήματα από αρχές Σεπτεμβρίου δεν κινούνταν.. ας είχε καλύτερη οργάνωση ο δήμαρχος και την πρώτη ημέρα που πήγε για την σελφη στο δημαρχείο να έπαιρνε και 3 τηλέφωνα για να στειλουνε προσφορές για καύσιμα.. αλλα τους φάγανε ακόμη δεν αρχίσανε τα φρου φρου και τα αρώματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πονάτε για 4 χρόνια και παραπάνω .τώρα κρυφτείτε στα λαγούμια σας και κλάψτε για άλλη μια μέρα

      Διαγραφή
  12. με 3 τηλεφωνα γινεται ο διαγωνισμος για τα καυσιμα λαλαμ??????

    ετσ σου πανε να λες οι αφανεις και μισθοδοτουμενοι συμβουλοι του μουστακια???????

    μας λειπει πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λαλαμ στο Νεοχώρι Όχι εδω

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα σαπίλα και ντενεκέδες !!!!!!! Προχώρα Δημαρχαρα είμαστε στο πλευρό σου
      Κύριε Ζιώγα ,Ζωγα ,Ζωγια για ζυγούρι καλός ήσασταν τώρα μείνετε στην αφάνεια σας παρακαλώ και αφήστε να κάνει η νέα δημοτική αρχή αυτό που ξέρει να κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο .Εχει ακόμα 3 χρόνια και 11 μήνες για να κριθεί .Καλο βράδυ Κεμαλ αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ ... ποσό μάλλον το Ξηρομερο αφού ακόμα κοιτάνε με το καλημέρα πως θα βγάλουν τα μάτια της διαφορετικότητας .Φιλακια Αστεράκια μουυυυυ

      Διαγραφή
  13. 25 Σεπτεμβρίου 2019 - 2:20 μ.μ...Ωρέ χλιμάρα Ανώνυμε , εχεις μπερδέψει το ψέμα σου με την αρρωστημένη φαντασία σου....και παρ όλο που χρησημοπειείς συνταγμενο λόγο.....είσαι πέρα βρέχ...Πού ωρέ χαμένε λέω εγώ στο σχόλιό μου τι θα ψηφίσει ο κύριος Ζώγας ??? κι αν στο αρρωστημένο σου μυαλό το εισέπραξες έτσι, τι σχέση έχει η πίεση πρός πράξη ( ετσι με κατηγορείς ) με τη λογοκρισία ??? Αει σαπέρα ωρέ.....Οπου τολμούν οι Αετοί, δόκιμο θα είναι τα Ανώνυμα σπουργίτια να κουρνιάζνε !!!! Αμα θέλς πλιότερα,,,,τίμησε τ όνομα της φαμήλια σου και των προγόνων σου δημοσια ..κι εδώ είμαι πάντα να σ ακουρμαστώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βρε καημένο Ξηρόμερο που κατάντησες να κάνει αντιπολίτευση ο Ζιώγας ...τόσα χρόνια βρε πολιτικε μεγάλε σε αυτό το φαγοπότι που ήσουνα κύριε Ζιώγα που λες ας κρυώνουν τα παιδιά σου στο κδαπ για να μην είσαι συνένοχος στην οικονομική καταστροφή του δήμου εδώ γελάμε σε ένα καταστρεμμενο δήμο από την προηγούμενη δημοτική αρχή θα μιλήσεις για συμμετοχή σου σε οικονομική καταστροφή.....λύπη και μόνο λύπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. οπως παντα ο Καρναβας εκτος θεματος .εμεις του απανταμε πολιτικα και αυτος μας μιλαει για αετους και πρασινα αλογα και γαιδαραγκαθα αλαζονεια απο καρναβα που δεν ξερει που πεφτ του ξηρομερο ντιπ σιαπερα ειναι η ζλαπ αταιγο π αλχται οταν βγαινει απο τη σπηλια που βρισκεται.μα ντιπ ζουντοβουλου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 26 Σεπτεμβρίου 2019 - 2:27 μ.μ. Ποιός είσαι σύ μωρ μαυρουκρούν ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο