Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Γιάννης Τριανταφυλλάκης Δήμαρχος Ξηρομέρου: «Βάζουμε χρήματα από την τσέπη μας»!!

          Συνέντευξη παραχώρησε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» στη Δήμητρα Λαοπόδη και την εκπομπή «Today… News» σχετικά με την έλλειψη καυσίμων στα απορριμματοφόρα αλλά και γενικότερα στα αυτοκίνητα του δήμου, όπως της δομής Βοήθεια στο Σπίτι. 
         Ο δήμαρχος Ξηρομέρου αναφερόμενος στο πρόβλημα είπε ότι δεν έγινε όπως ο διαγωνισμός από την προηγούμενη δημοτική αρχή νωρίτερα με αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχει πρόβλημα στην προμήθεια καυσίμων.
        «Σε αυτή τη φάση προσπαθούμε τουλάχιστον να ξεπεράσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας ακόμη και με χρήματα από την τσέπη μας. Τολμούμε να πούμε ότι για να ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα με θέματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα βάζουμε το χέρι μας στην τσέπη και με τα λίγα χρήματα που διαθέτουμε προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει η όλη κατάσταση να ρολάρει…

 
      Χθες προχωρήσαμε στη σύσταση της οικονομικής επιτροπής  και μέσα στην εβδομάδα θα αναμορφώσαμε τον προϋπολογισμό ώστε να βρούμε τα απαραίτητα κονδύλια για να προχωρήσουμε τις νόμιμες διαδικασίες για να προμηθευτούμε καύσιμα.

         Θεωρώ ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή έπρεπε να είχε κάνει νωρίτερα το διαγωνισμό, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα. Γνωρίζουμε όλοι ότι ένας διεθνής διαγωνισμός όπως είναι αυτός χρειάζεται αρκετούς μήνες 6-7 για να έχουμε αποτέλεσμα. Άρα έπρεπε να είχαμε προετοιμαστεί πολύ νωρίτερα».

          Αναφερόμενος στους ωφελούμενους του προγράμματος που στην πλειονότητα τους είναι ηλικιωμένοι υπάρχει αλλά και τα σχέδια της κυβέρνησης για την ανάπτυξη επιτέλους του Πλατυγιαλίου είπε: «Έντονο δημογραφικό πρόβλημα στην περιοχή. Η κοινωνική πολιτική όπως εκφράζεται μέσα από προγράμματα όπως είναι το Βοήθεια στο Σπίτι, ειδικά σε περίοδο κρίσης, όπως αυτή που διανύουμε είναι σημαντική και για τους δήμους.                   Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο και εμείς το στηρίξαμε και θα το στηρίξουμε. 

           Από εκεί και πέρα νομίζω ότι έχουμε ένα αναπτυξιακό εργαλείο στην περιοχή μας, όπως είναι αυτό του Πλατυγιαλίου, που μπορεί να δώσει λύση και στο δημογραφικό. Δηλαδή η προσέλκυση νέων ατόμων, ενός εργατικού δυναμικού με άλλα χαρακτηριστικά ηλικιακά, ποιοτικά και παραγωγικά. 
        Πρόθεση της Κυβέρνησης από ότι γνωρίζω από κεντρικούς κύκλους είναι να αξιοποιηθεί αυτή η μεγάλη επένδυση και γίνονται ήδη κάποιες συζητήσεις. 
      Υπάρχουν όμως αντικειμενικές δυσκολίες και για την περίπτωση του Πλατυγιαλίου, όπως δεν έχει γίνει η σύνδεση με την Ιόνια Οδό, αλλά νομίζω ότι με την συνεργασία της Περιφέρειας, του δήμου και της κυβέρνησης, αν δοθούν λύσεις θα μπορέσει να προχωρήσει η αγοραπωλησία του Πλατυγιαλίου.  
      Πιστεύω λοιπόν ότι το θέμα του Πλατυγιαλίου εντάσσεται στον στρατηγικό σχεδιασμό της χώρας και της Περιφέρειας. Επιδιώκω μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό και σε συντονισμό με τον Περιφερειάρχη ίσως έχουμε κάτι μεγαλύτερο τους επόμενους μήνες…».

Εφημερίδα «Συνείδηση»

47 σχόλια:

  1. κ. δήμαρχε, υπάρχουν 2 απλά ερωτήματα που χρίζουν απάντησης. 1ο. Όντως , ένας διαγωνισμός είναι χρονοβόρος κι αν υπάρξουν κι ενστάσεις , ενδεχομένως το εξάμηνο που αναφέρεσθε να υπερβεί. Οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης τί κάνανε γιαυτό ; Γιατί δεν το ανέδειξαν καταγγέλλοντας το τουλάχιστον στην κοινωνία ; Οι σύμβουλοι της τότε συμπολίτευσης νυν δικής σας συμπολίτευσης γιατί το ανεχόντουσαν ; Εσείς βάζετε απ την τσέπη σας , λέτε. Σε 6 μήνες αυτά που θα βάζετε απ την τσέπη σας , θα τα πάρετε ; και με πιο τρόπο ; 2ο. Εσείς πότε θα κάνετε τον διαγωνισμό ; και μέχρι να ευδοκιμήσει , θα κάνετε απ ευθείας ανάθεση για τα καύσιμα , ναι ή όχι ; Προσωπικά πιστεύω ότι για τα καύσιμα θα κάνετε ό,τι έκαναν και οι προηγούμενοι δήμαρχοι ( Σαμαράς, Γαλούνης , Τζαχρήστας , Τριποτσέρης ,ξανά Γαλούνης , Αποστολάκης , Σολδάτος ) δηλ. απευθείας ανάθεση. Το σύστημα των καυσίμων δεν θα δεχτεί διαγωνισμούς....Εν αναμονή . Κάποιος μας θα διαψευστεί.Φοβάμαι ότι οι απ ευθείας αναθέσεις θα πάνε γόνα !!! Εν αναμονή . Μας ενδιαφέρει με ποιό τρόπο θα πάρετε - όσοι βάζετε απ την τσέπη σας , κάτι που δημοσιονομικά είναι παράνομο - πώς θα πάρετε τα βερεσέδια....Θα κόψετε μαϊμού εντάλματα και θα πάρετε τα χρήματα ; Η ενημέρωση σ'αυτό το θέμα και του πιο καχύποπτου πολίτη , είναι υποχρέωση της δημοτικής αρχής να το πράξει. Απλά , τα ίδια έκαναν και οι προγενέστεροι . Έβαζαν απ τη τσέπη τους κι τα έπαιρναν ετεροχρονισμένα και υπερτιμολογημένα για ανύπαρκτες σε τιμολόγια εργασίες . Μου είναι αδιανόητο να πιστέψω οτι κάτι παρόμοιο θα κάνει και η σημερινή δημοτική αρχή. Ειδομεν !!! Ν.ΚΟΝΤΑΞΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι και που είσαι ακόμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς γίνεται να βάζεις από την τσέπη σου αφού είναι στο ταμείο 3500€

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ που ξέρεις ότι το ταμείο έχει 3500; και είσαι σίγουρος για το πόσο;

      Διαγραφή
  4. Το Πλατυγιαλι είναι η μεγαλύτερη απάτη του αιώνα,αλλά εσύ Γιάννη που να καταλάβεις από αυτά ούτως ή άλλως οι επιχειρήσεις δεν είναι το αντικείμενο σου,απλά και εσύ πουλάς την ίδια μεταχειρισμένη καραμέλα.
    Τώρα για τα λεφτά που βάζετε από την τσέπη σας,έτσι σου είπε ο Λαινας να πεις έτσι λες.Θα μπορούσατε να κάνετε μια νόμιμη απευθείας ανάθεση για καύσιμα δεν είναι παράνομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά , ο νόμος προβλέπει 1 φορά απ ευθείας ανάθεση και παράλληλα διαγωνισμό. Υπάρχουν εγγενείς αδυναμίες για το διαγωνισμό , π χ αν τα καύσιμα τα πάρει η ΕΚΟ ή η ΒP ή η AVIN που θα τα αποθηκεύσει ο δήμος ώστε να προμηθεύονται υγρα καυσίμων τα απορριμματοφόρα κλπ Ι.Χ του Δήμου ; Αφού δεν έχει ειδικές εγκαταστάσεις . Μοιραία λοιπόν θα κάνει απ ευθείας αναθέσεις σε ενα πρατήριο στην Αλυζία , σε ένα άλλο στον Αστακό κι σε ένα άλλο στις Φυτείες. Να το θυμηθείτε ότι τα καύσιμα - απ τη φύση τους - δεν θα πάνε σε διαγωνισμό. Κι εκείνοι που κελαηδούσαν για τις απ ευθείας αναθέσεις και τις έκαναν σημαία προεκλογικά, θα το κάνουν γαργάρα ; ή θα το καταγγείλουν ; Βασίλη απ την Αλυζία , περιμένω να δω τη θέση σου για τα καύσιμα. Εύχομαι να διαψευσθώ.

      Διαγραφή
  5. Και το βοήθεια στο Σπίτι στον κωδικό καυσίμων έχει υπόλοιπο 2000 τι ψέματα είναι αυτα που λέτε. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γαλουνη πήρες και τα ψιλά......σκούπα δεν άφησες τίποτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντι να κανετε μπανια και να μοιραζεται θεσεις οταν τελειωσαν οι εκλογες,επρεπε να κανετε φυλλο και φτερο το μελλον του δημου να πιεσετε να κανουν τις αναθεσεις για να τις εχετε μετα,εαν ξεκινησες με τετοιες δικαιολογιες καλυτερα μην συνεχισεις,ειστε οι μονοι που μεσα σενα μηνα καταφερατε να ξενερωσετε οσους σας ψηφισαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε ανώνυμε αναγνώστη 9:18 μ.μ., μάλλον δεν μας παρακολουθείς τι έχουμε γράψει σχετικά με την προμήθεια των καυσίμων. Σε παραπέμπω λοιπόν σε επώνυμο σχόλιο μας, σε ανάρτηση που αφορούσε προμήθεια καυσίμων επί διοίκησης κ. Γαλούνη. Ευτυχώς τα γραπτά μένουν και τουλάχιστον εμείς θυμόμαστε καλά ποιες είναι οι θέσεις που έχουμε εκφράσει στο παρελθόν και σίγουρα δεν είναι οι θέσεις που άλλοι τρίτοι αυθαίρετα νομίζουν.

    https://mytikaspress.blogspot.com/2015/11/59532.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΣΥ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΣ,ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγαινε τον στον εισαγγελέα .απαράδεχτοι ,αλλά δικαιολογήσετε, σας ξέσκισε ο γιατρός και ακόμα κλαίτε

      Διαγραφή
  10. Να σταματήσουν οι βολεμένοι και οσοι έτρωγαν να κλαίνε και ας στηρίξουν την καινουρια αρχη μπας και δει λιγη ανάπτυξη ο καημένος αυτος ο τόπος. Φαγατε αρκετά κυριοι ανώνυμοι(γνωστοί)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αργά ή γρήγορα θα σκάσει μεγάλη βόμβα για χρέος του Δήμου Ξηρομέρου. Θα κλάψουν μανούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ακόμα δεν ήρθαν οι επιθεωρητές και ελεγκτές.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην βιάζεσαι είναι πολλλλαααααααα και ο φάκελος γεμίζει κάθε μέρα..... Κάθε μέρα και μια παρανομία στο φάκελο..... Να πάνε όλα μαζί να μην υπάρχουν αμφιβολίες

      Διαγραφή
  13. Γιαννη σε στηριξαμε να αλλαξεις κατι δεν αντεχουμε αλλες δικαιολογιες απο κανεναν,υπαρχει και εισαγγελεια για την διαχειριση απο την προηγουμένη δημοτικη αρχη.....εχετε το θαρρος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. k. 10.10m.m Βασίληδες απ την Αλυζία , υπάρχουν πολλοί. Δεν πειράζει , δεκτή και η δική σας κουβέντα κ. ιδιοκτήτη του μπλοκ ΜΥΤΙΚΑΣ ΠΡΕΣ όπως βλέπω. Μιας και είστε τόσο ευαίσθητος , συμφωνείτε για δαπάνες του Δήμου να βάζει λεφτά απ την τσέπη του ο Δήμαρχος ή οι Αντιδήμαρχοι ; Μπορείτε να μας πείτε κ. του ΜΥΤΙΚΑΣ ΠΡΕΣ πως θα πληρωθεί ο δήμαρχος ή οι Αντιδήμαρχοι ; όπως πληρώνονταν και με τον κ. Γαλούνη ; Με μαύρα χρήματα ; Πως θα κοπεί το τιμολόγιο για να πληρωθεί το Βενζινάδικο που βάζει βενζίνη απ την τσέπη του ο κ. Δήμαρχος , όπως τουλάχιστον
    δημοσιεύτηκε εκ μέρους του ; Απαντήστε σε αυτό που σας ρωτάω εφόσον είστε υπερευαίσθητος. Υπεύθυνα σας λέω οτι κανείς υπάλληλος ή δήμαρχος ή αντιδήμαρχος ή Σύμβουλος με τη νόμιμη οδό δεν δικαιούται να κάνει προσωπικές δαπάνες για την υπηρεσία του. Εσείς στη δουλειά σας π.χ αγοράζετε ένα φωτοτυπικό μηχάνημα για το σχολείο ; Αν ναί , πως θα ξεπληρωθήτε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φιλαράκι σου είπε κανείς ότι θα τα πάρουν πίσω και ζόριζεσαι η αξιοπρέπεια και μπεσα με το Γαλουνη πληρωνονταν από μερικούς ας κάνουν μερικοί ότι δε γνωρίζουν αρκεί που γνωρίζει ο κόσμος και τούς ανέβασε ψηλά εκεί που πρέπει όσο και να τους σηκωφαντυσαν. Με το Γιάννη ο κανόνας δε θα ναι εξεύρεση.

      Διαγραφή
    2. Η πρόθεση τους δεν είναι να τα ζητήσουν πίσω.... Τα βάζουν από την τσέπη τους με χαρά..... Δεν είδα σχολιακι όταν ο Γαλουνης τα έπερνε από τη δική μας και τα μοίραζε.......

      Διαγραφή
    3. 3:45 θα γίνει ορατός στην ώρα του και εσυ θα κρύβεσαι πάλι μέσα στα καφενεδάκια ...

      Διαγραφή
    4. 7:20 να το δω και να μην το πιστέψω πάλι προγραματικες δηλώσεις που θα κάνουν μπουμ...... Θα ήθελες πολύ αλλά.....

      Διαγραφή
  15. Συνέντευξη σε τοπική δημοσιογράφο.Το Πανταζή αντιγράφει και σε αυτό.Φιλαράκι αυτά που έκανε ο Τόλης παρατεταρτο τα κάνεις εσύ και τέταρτο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος Πανταζής; ο εξαφανισμένος;;;; ο αόρατος;;;;

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχα κλαίωωωωω
      Πες του να μας στείλει μια φωτογραφία για το σκρίνιο

      Διαγραφή
  16. 10:22 μμ στο σπίτι του κρεμασμένου δεν ψάχνουν για σκηνή... Γιατί δεν Ρωτάς τούς πρώην αντιδημάρχους του γαλουνη ;;; αυτοί ξέρουν καλύτερα από τον κάθε έναν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ολοι οι.... εντιμοι....ξερολες
    αρχισαν με φαρμακερα σχολια.Γιατι;
    Σιγα ρε παιδια ας τους αφησουμε να πατησουν
    λιγο στο χωρο τους και σε ενα εξαμηνο
    που ειναι σημαντικος χρονος,ας κανουμε τα σχολια μας
    για τα φλεγοντα θεματα που μας απασχολουν.
    Μεχρι τοτε ομως....χαμηλους τονους και υπομονη.
    ΥΓ.Εγω ΑΝ θελω και ΑΝ μπορω χαριζω ενα φωτοτυπικο οπου θελω.Σωστα;
    Βαζω βενζινι σε αυτοκινητο του Δημου.Σωστα;
    Δεν θελω πισω τα λευτα που εδωσα.Σωστα;
    Που το προβλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το πρόβλημα θα το δεις μεθαύριο που θα γίνονται οι απ ευθείας αναθέσεις για τα καύσιμα. Δεν σας λέω για άλλες προμήθειες , σας λέω για τα καύσιμα.Υπάρχουν δυσκολίες απ τη φύση τους για διεθνή διαγωνισμό στα καύσιμα. Οπότε μοιραία θα αναγκαστεί η δημοτική αρχή να κάνει απ ευθείας αναθέσεις , που εσύ πρωτύτερα τα κατηγορούσες. Τι δεν καταλαβαίνεις λεβέντη μου ; Και 1 χρόνο του δίνεται πίστωση , όχι 6 μήνες. Αλλά όταν λες βάζω απ την τσέπη μου για τα καύσιμα και δεν τα θέλω τα χρήματα αυτά , δεν το κοινοποιείς. Δεν σε τιμάει η αυτοπροβολή όταν έχεις κάνει σημαία το διαφορετικό του χτες με αυτό που θέλεις να παρουσιάσεις. Θα τα δείξει όλα ο χρόνος. Κράτησέ το αυτό που σας λέω. Θα αναγκαστεί η νέα δημοτική αρχή να κάνει απ ευθείας ανάθεση για τα καύσιμα . Θα το δείτε.

      Διαγραφή
    2. δεν νομιμοποιείται κανείς πολίτης να δώσει σε ενα Δήμο μια δωρεά είτε υλική είτε ρευστή. Αν συμβεί κάτι τέτοιο , απ τον νόμο επιβάλλεται αποδοχή της δωρεάς ( φωτοτυπικό ή φουλάρισμα βενζίνης στα οχήματα ) απ το Δημοτικό Συμβούλιο με πλήρη αιτιολόγηση της αποδοχής της όποιας !!! δωρεάς. Καταλάβετέ το. Υπάρχουν και νόμοι. Και όταν ένας Δήμος φτάσει σε σημείο να του δώσει ένας ταπεινός πολίτης π.χ ένα εξάμηνο δωρεά τις βενζίνες , ε τότες στον Δήμο αυτό κάτι δεν πάει καλά....

      Διαγραφή
  18. η ανακοινωση αυτη ειναι για να γινει η πρωτη κολοτουμπα κ τελικα να πανε σε απευθειας αναθεσεις που ελεγαν οτι αυτοι δεν θα κανουν ριχνωντας το βαρος στους προηγουμενους!!!!ανικανοοοτηηηητααα λεεεεγεεεεταιιιι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι χρόνο να δώσουμε αυτοί δεν έλεγαν θα τα αλλάξουν όλα και θα τα κάνουν σωστά από την πρώτη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κοίτα να εκμεταλλευτείτε το δρόμο που άνοιξε ο Γαλουνης αφήνοντας 10 έργα έτοιμα και άσε τις πονηριές κατά μέρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΒΑΖΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΡΕ.
    ΔΗΑΛΔΗ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΊΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ!!!!
    ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΤΌΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΕΩΡΓΑΛΗ ΚΑΙ ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΌΜΙΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΌΓΓΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΕΣ ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΆΡΕΙ ΠΙΣΩ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΆ ΕΤΣΙ?ΑΥΤΟ ΔΕ ΛΕΓΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αναρωτιέμαι πραγματικά αν οσοι σχολιάζετε,έχετε σκεφτεί πραγματικά αυτά που γράφετε.
    Ζητά 4 θέσεις ειδικών συμβούλων.
    Αρχιτεκτονα,Πολιτικό Μηχανικο ΠΕ,Νομικό και Ηλεκτρολόγο Τ.Ε.
    Ας αναλογιστούμε πρώτα τι άτομα και με τι προσόντα, είχε ο Δήμος στις ίδιες θέσεις τα τελευταία 20 χρόνια.
    Απο ιχθυολόγους,ακτινολόγους,οικονομολόγους,αλλά πολλές φορές και συμβούλους που δεν τους έμαθε το ευρύ κοινό ποτέ.Συμβούλους που το μονο που προσέφεραν ήταν ψήφους στο Δήμαρχο και σαν έργο τίποτα.
    Νομίζω πως κινείται σε μια σωστή βάση η επιλογή των θέσεων,αν εξαιρέσουμε τον Αρχιτέκτονα που θα ηταν προτιμότερο να ειναι οικονομολόγος ή 2ος πολιτικός μηχανικός.
    Για λόγους διαφάνειας ο ηλεκτρολόγος θα έπρεπε να ειναι ΠΕ&ΤΕ.
    Η στελέχωση είναι άλλο θέμα.
    Αν είναι μάγκας ο Τριανταφυλλάκης και θελει να δείξει πως δεν είναι μια απο τα ίδια,μπορεί να το κάνει με βάση το προσοντολόγιο και όχι τα ψηφαλάκια ή τις γνωριμίες.
    Όποιον και να βάλει,καλύτερος θα είναι απο τις προηγούμενου/ες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι προηγούμενες στις οποίες αναφέρεσαι έκαναν μέχρι και την τελευταία στιγμή πολύ καλά τη δουλειά τους αλλά τόση κακιά και μίσος απατούν τον τοπο.....Αναρωτιέμαι αν ήσουν ένας η μια από αυτές δε θα σε χάλαγε φαντάζομαι .....

      Διαγραφή
  23. Ο Γεωργουλας έκανε ξεκάθαρη τη θέση του για χρήματα !!! Είναι τόσο άσχετοι που ούτε αυτό δεν ξέρουν !!! Να δούμε το λεφτά έβαλες από την Τσεπη σ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τσέκαρε αυτά που λέει ο Γεωργουλας και τι ισχύει πραγματικά και τα ξαναλέμε 😂😂😂 μπεεεεεε

      Διαγραφή
  24. Πωπωπω κουβαρδαλικιααα, βάζουν λεφτά από την τσέπη τους.Σιγα μην μας πειςς ότι δεν θα περνεται και το μισθό.Αν πράγματι έβαλες από την τσέπη σού δεν θα έπρεπε να το λες αν έχεις σεμνότητα.Ωρα να μας πεις ότι είστε και οικονομικοί ευεργέτες του Δήμου.
    Τσεπωστε το μισθουλη σας,βολεψτε τους δικούς σας,δώστε καμμία χωρίς ρολόι παροχη και αφήστε τον κόσμο στα βάσανα του.
    ΥΓ, κάτι ακούγεται ότι ο Μέγας αντιδήμαρχος θέλει να προσλάβει γραμματέα για να ξοφλήσει γραμματειο,αληθεύει;ειδομεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μισθός υπήρχε αλλά τόσα ξέρεις τόσα λες χαχαχα άσχετη 🐳🐳🐳

      Διαγραφή
  25. Απ ευθειας αναθεσεις φιλε 11:19
    κανουν οι παντες.
    Το θεμα ειναι μια λεξουλα αγνωστη σε πολλους.
    ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.
    Αν μου πεις.Ξερεις πολλους εντιμους Δημαρχους;
    Θα σου πω ενα.
    Δημαρχος Πατρεων ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ.
    Οποιοι γνωριζουν κι αλλους ας αναφερουν τα ονοματα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εκεί στο Ξηρόμερο νέα ακόμη προπαγαντα κάνετε για τον τριανταφυλακη που τον πάτε αυτό τον τόπο αναρωτηθηκατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έκανε δήλωση ο παντελονατος βρε παιδιά χαλαρώστε λίγο ....που τον πήγε πολύ μπροστά

      Διαγραφή
  27. 7.20..για.να.αποτελειωση.αυτα.που.πεντε.χρονια.δεν.εκανε,τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εσύ των 11:40 όταν θα ακούσεις γιατί ξέρεις το φαγοπότι της κοινωφελής και όχι μόνο τότε θα δούμε ποιος γεωργουλας ξέρει και ποιος είναι ασχετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Βρε τεντημποιδες του γαλουνη ότι και να κάνετε ο τρυανταφυλακης θα είναι παράδειγμα προς μύηση σαν δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τόσο νωρίς τελειωσαν τα καυσιμα ώστε που το πρόγραμμα βοήθεια στο Σπίτι δομή Αστακου και κανδηλας σταμάτησε να λειτουργεί ποιον κοροϊδεύετε? Ντροπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο