Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Παρουσιάστηκε η ποιητική συλλογή του Αστακιώτη ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΛΛΙΑ: «Σύναξη ονείρων» στην ΑΘΗΝΑ - [ΦΩΤΟ]







        Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019, σε μια ζεστή, ποιοτική ποιητική βραδιά, στο Polis Art Café, Aίθριο Στοάς βιβλίου – Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα, η παρουσίαση της αξιόλογης ποιητικής συλλογής «Σύναξη ονείρων», του Γιώργου Κολλιά με καταγωγή απο τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. 
        Φίλοι και γνωστοί του Αστακιώτη δημιουργού έδωσαν το «παρών» στην παρουσίαση και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους γεμάτους ευαισθησία και δυναμισμό στίχους που περιλαμβάνει η συλλογή. Παρών στην εκδήλωση και ο Δημήτρης Στρατούλης μέλος ΠΓ της ΛΑΕ, Πρώην Υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης..........



Για το βιβλίο μίλησαν οι:
Ο Κώστας Καρούσος- πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών και ο Γιάννης Γερογιάννης- εκπαιδευτικός-ποιητής.
Αποσπάσματα διάβασαν οι:
Αργυρώ Βλαχογιάννη- οικονομολόγος, Κωνσταντίνα Ζαγάρη -ποιήτρια και Ηλίας Κωνσταντίνου- συγγραφέας, ποιητής, στιχουργός και την εκδήλωση συντόνισε η Κατερίνα Θανοπούλου, εκπαιδευτικός-ποιήτρια.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα-ποιητή: 
 Γιώργος Κολλιάς: Γεννήθηκε το 1965 στον Αστακό Αιτ/νιας. Συμμετέχει από το 1982 και μετά, στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες μέσα από τις γραμμές της αριστεράς . Είναι Κοινωνιολόγος και απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Λοντζ Πολωνίας. Ζει στην Αθήνα και από το 1993 εργάζεται ως ερευνητής στο Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ και ειδικεύεται σε θέματα ερασιακών σχέσεων και κοινωνικής πολιτικής. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος ερευνών και μελετών του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ Είναι παντρεμένος πατέρας ενός παιδιού.





























































1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο