Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

ΝΙΚΟΣ ΖΩΓΑΣ για συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου: Στο ίδιο «έργο» θεατές!

        Ο Νίκος Ζώγας, Δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου, με τον συνδυασμό του Π. Στάϊκου, μετά την τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την περασμένη Παρασκευή, τονίζει: 

Για τα τεκταινόμενα της Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου την περασμένη Παρασκευή 20/9/19

     Για τα τεκταινόμενα της τακτικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ξηρομέρου που έλαβαν χώρα την περασμένη Παρασκευή 20/9/19 στις 6:30 μ.μ
     Ως προς την ενημέρωση των δημοτών μετά λύπης μου έχω να κάνω γνωστή την διαπίστωση ότι παραμένουμε δυστυχώς στο.... "Ίδιο έργο θεατές"
      Οι απευθείας αναθέσεις αγγίζουν ήδη ένα ποσό μαμούθ για τον δήμο μας, αυτό της τάξης των 6.171.000€
       Την ίδια ώρα που ο Δήμος είναι χρεωμένος επίσης στο υπέρογκο ποσό των 4.300.000€.

      Ενώ προεκλογικά ακούγαμε σημαία της νέας δημοτικής αρχής ότι θα σταματήσουν οι απευθείας αναθέσεις, στην πρόσκληση που μας ζητήθηκε να παραστούμε αναγράφηκε ως θέμα η διαπίστωση αναγκαιότητας για απευθείας ανάθεση για την προμήθεια καυσίμων...
        Εγώ προσωπικά καταψήφισα γιατί είμαι ενάντια στις απευθείας αναθέσεις αυτού του είδους, υποστηρίζω μόνο τις πραγματικές έκτακτες ανάγκες όπως είναι η ύδρευση και η αποχέτευση...........



    Φυσικά και συμφωνώ ότι τα οχήματα του δήμου πρέπει να κινούνται, όμως με διαγωνιστικές διαδικασίες.
       Παράδειγμα θα μπορούσε να έχει γίνει συνάντηση- συνεννόηση με τον πρώην δήμαρχο τουλάχιστον ένα μήνα πριν την 2η Σεπτεμβρίου που έγινε επίσημα ανάληψη των καθηκόντων την νέας δημοτικής αρχής, για την λειτουργικότητα του δήμου και ένα έχει διευθετηθεί το θέμα όπως πρέπει.

       Η νέα δημοτική αρχή νομιμοποίησε όλες τις προηγούμενες απευθείας αναθέσεις της πρώην δημοτικής αρχής καθώς και οι ΝΥΝ και οι πρώην ψήφισαν Ναι στον απολογισμό του Λιμενικού Ταμείου και της Κοινωφελής επιχείρησης του Δήμου οικονομικού έτους 2018.

       Προσωπικά ψήφισα Όχι γιατί οι δημότες που με ψήφισαν μου έδειξαν εμπιστοσύνη για να υπερασπιστώ τα συμφέροντα τους και τα χρήματα τους  ώστε να ζουν στον τόπο τους με αξιοπρέπεια, δηλαδή να έχουν το νερό πόσιμο και επαρκές, την καθαριότητα, τους δρόμους κ.α και δεν μου επιτρέπεται να τους προδώσω.

       Επίσης να πω ότι επειδή το φως νικάει πάντα το σκοτάδι και η αλήθεια έφερε στο φως την πραγματική πατερίτσα του κου Γαλούνη.

Υ.Γ. 
       Ότι είναι πραγματικά αναγκαίο θα το στηρίζω, ότι όμως δεν είναι, θα με βρίσκει αντιμέτωπο.

Με εκτίμηση 
Νικόλαος Ζώγας
Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου






56 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΖΩΓΑ. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ ΤΙ ΨΗΦΗΣΕ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα
      Έχουμε δημοκρατία και κάθε σύμβουλος έχει διαφορετική γνώμη από τον κάθενα δεν έχουμε χούντα του 73

      Διαγραφή
  2. Προεκλογικα η νεα δημοτικη αρχη δεν ειπε οτι θα σταματησει τις απ ευθειας αναθεσεις.
    Ειπε οτι δεν θα ειναι ο κανονας και θα τις μειωσει κατα πολυ.
    Ειπε οτι δεν θα κανει εικονικες αλλα για πραγματικες αναγκες των δημοτων.
    Αρα κυριε συμβουλε η αφετηρια σας για να ξιφουλκησετε προς την νεα δημοτικη αρχη ειναι ενα ψεμα.
    Οπως ψεμα ειναι οτι θα μπορουσε η νεα δημοτικη αρχη να λυση το θεμα 1 μηνα πριν το Σεπτεμβριο. Διοικηση στο Δημο ηταν αλλος.
    Οσο για αυτο που λετε στο τελος οτι ειναι αναγκαιο θα το στηριζω , αναγκαιο δεν ειναι να εχουν καυσιμα τα οχηματα του δημου για να μην βρωμισει??? Δεν το ψηφισατε για να κερδισετε εντυπωσεις βασιζομενος σε ενα ψεμα. Καλη συνεχεια και αν δεν αρθουν οι δημοτικοι συμβουλοι στο υψος των περιστασεων μονο θα εκτιθονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντυπώσεις κερδίσατε εσείς με τα ψέματα που λέγατε !!!!!

      Διαγραφή
  3. Πόσα θες να μας τρελάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Νίκο, να καταλάβει ο κόσμος ποιος είναι πατεριτσα του Γαλουνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Ζιώγα με τον πακτολο τόσων αναθέσεων της προηγούμενης δημοτικής αρχής και αναθέσεων έχει καταλάβει ο κόσμος.....μουγκα ε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νίκο αυτά τα λέγανε μέχρι να πιάσουν την καρέκλα!!!! Τώρα θα περάσουν και τον γαλούνη στις απευθείας αναθέσεις... τώρα μέτρα τα σχόλια που θα ανερούν Αυτά που έλεγαν για Τις αναθέσεις... Καλά ρε Νίκο ήθελες πολύ να το καταλάβεις ότι θα είναι πάλι μία Από τα ίδια και ίσος και χειρότερα;;;; και ξέρεις γιατί ;;; τούς αντιδημάρχους που είχε ο γαλούνης τους ίδιους ακριβώς έχει και τώρα ό Τριανταφυλλάκης... κρίμα!!! Πολύ κρίμα, γι'αυτό τον τόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΙΛΕ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΩΝΤΑΙ
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
    ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΘΟΡΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣΕ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΥΠΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα δούμε και άλλες κωλοτούμπες από τον νέο δήμαρχο... Στις απευθείας αναθέσεις μιλάμε για πολλά χρήματα κάτω από το τραπέζι.. Τι σημαίνει δεν προλαβαιναμε και τα δώσαμε κατευθείαν με αυτόν που τα συμφωνήσαμε;;; απο αρχες Σεπτεμβρίου εβγαλαν το θεμα στον αερα οτι δεν κινούνται τα οχήματα του δημου.. Μέχρι σημερα δεν μπορούσανε να πάρουνε 3 προσφορές από βενζινάδικα;; Τώρα που βούτηξε στο μέλι δεν ξαναβγαινει έξω... Και θα μας έχει με φθηνές τριτο - τεταρτες δικαιολογίες..
    Αυτή είναι άλλη μια αρχή της παρακμής του δήμου Ξηρομέρου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλά είπε κάποιος ότι ο Σταικος είναι δέκα φορές προοδευτικότερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τισ απευθειασ ναθεσεισ που εκανεσ οταν ησουν προεδροσ στη παλαιομανινα επι σαμαρα θα μασ πεισ κατι ή θα το κάνεις γαργαρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απ τον νόμο ο πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας δεν εχει αρμοδιότητες για απ ευθείας ανάθεση. Μπορεί να συνεννοούνταν με τον κ. Πυθαγόρα Σαμαρά και ο 2ος τα περνούσε στις απ ευθείας αναθέσεις του Δήμου. Και σήμερα ο πρόεδρος του χωριού ως 300 κατοίκους διαχειρίζεται μόνον 1000 ευρώ το έτος και ως 2000 κατοίκους 3000 ευρώ.

      Διαγραφή
  11. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυό μήνες είχανε μέσα στο δημαρχείο είχανε πριν αναλαβουνε και ξέρανε το πρόβλημα από την αρχή και κάνανε τίποτα να είχαν κλεισει το θέμα από το καλοκαρι

      Διαγραφή
    2. 5:50 να ρωτήσεις την υπηρεσία αν του άφηνε ο Γαλουνης να κάνουνε κάτι. Δεν ήταν συνεργασιμος καθόλου. Όλο ειρωνεία τουπέ και προσπάθεια να κρύψει τα παντα

      Διαγραφή
  12. σταικο σου φυγε η ομαδα .σηκωσε μπαϊράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέει ο κύριος Ζιωγας όπως ελεγαν και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του κυρίου Τριανταφυλακη όταν μπαίνεις στο χορό τότε να σε δω ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. Κύριε Ζιώγα ορθά έπραξες και δεν ψήφισες. Εγώ θα ήθελα να μάθω και πως αιτιολόγησες στο δημοτικό συμβούλιο την αρνητική σου ψήφο, δεν μου αρκεί αιτιολογία στο blogg. Το ξερό όχι δεν αρκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νικο μπραβο συμφωνω με την αποψη σου.Δεν σε ψηφισα παροτι σε εκτιμω γιατι εχω εκ διαμετρου αντιθετη κουλτουρα και σημπεριφορα απο τον αρχηγο σου.Προχωρα ετσι σωστα και δημοσια συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έγινε παράγοντας κ ο Νικολακης αν είναι δηνατον αρε καληκρατη τον έβγαλες δημοτικό σύμβουλο με 190 ψήφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ξεκίνησες τον πόλεμο κατά του τριαντάφυλλακη ήταν σίγουρο αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 4.300.000 αυτο δέν είναι χρέος είναι του δράμα λη καταστροφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπράβο Νίκο είσαι μεγάλος μάγκας!Έτσι είναι όπως ακριβώς τα λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δε τολμά να κουνηθεί στο Γαλουνη ο Γιαννάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κύριε Ζώγα δεν είναι ότι καλύτερο να βάζετε μπροστά την ασχετοσύνη σας προκειμένου να κερδίσετε ψεύτικες εντυπώσεις ! Όταν θα κρυώνουν τα παιδιά στο σχολείο και όταν θα βρωμάει το Ξηρομερο από τα σκουπίδια να δούμε τι θα λέγατε ! Επίσης ένα μήνα πριν αναλάβει η νέα δημοτική αρχή ;;;; Χαχαχα κλαιν και οι πέτρες με αυτά που γράφετε ! Σοβαρευτηκε έχουμε πρόβλημα Χιούστον !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. τι θα πεις στους δημοτες οτι δεν ειναι πραγματικα αναγκαιο να εχει καυσιμα ο δημος να κινηθει το οποιο το αφησε ο γαλουνης στον τριανταφυλακη???? δεν ειναι αναγκαιο νικο???? τι θα πεις στους παλαιομανιωτες οτι ψηφισα να μην εχει καυσιμα το πυροσβεστικο και αμα αρπαξουμε φωτια στην παλαιομανινα να καουμε?????? πολυ απειρος και ευκολες εντυπωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 10:05 πμ Καλά ρε φίλε μάντης Είσαι ??? Θυμάμαι όταν έβγαζε προεκλογικά λόγο ο Τσίπρας έταζε μειώσεις σε αυτά πού πληρώναμε και αυξήσεις σε αυτά που θα περνάμε !!! Όταν βγήκε έκανε ακριβώς το αντίθετο!!! Τώρα ο Τριανταφυλλάκης ψήφισε κοινωφελή, και λιμενικό !!! Τα βρήκες όλα εντάξει ;;; με τις αναθέσεις τι έγινε ;;; τις βάφτισες στο όνομα της ανάγκης των οχημάτων ;;;; Νίκο όπως σου γράφει ο η 10:05 πάλι οι ίδιοι αντιδήμαρχοι είναι τι περίμενες να κάνουν κάτι διαφορετικό από αυτό που έκαναν τόσα χρόνια ;;; αχ ρε νέο πολύ παλιό μας βγήκες κρίμα τον ψήφο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  24. ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΠΛΙΝΓΚ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ.
    ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΑ BLOGGS ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
    ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.
    ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018.
    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Κύριος Ζιωγας τα παιδιά του τα έχει γραμμένα στα ΚΔΑΠ Φρόντισε πότε να μάθει ποιος είναι πρόεδρος και να κάνει μαζί του μια συνάντηση σαν δημοτικός σύμβουλος να ρωτήσει πως λειτουργεί η Κοινωφελής να ζητήσει στοιχεία και μετά να ψηφίσει. ..
    Ο κύριος Ζιωγας έκανε το κάτι απλό είπε όχι για να κερδίσει τις εντυπώσεις όπως όχι είπε και για τα καυσιμα ...
    Τα παιδιά του δεν θα κρυώνουν το χειμώνα στο ΚΔΑΠ ΚΑΙ στο σχολείο ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ποιος ειναι αυτΟς ο Ζιωγας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και ο Γαλουνης όταν έκανε τις απευθείας αναθέσεις ειχε κι αυτός δικαιολογίες,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ήθελε να γίνει και πρόεδρος στην ένωση ο Νικολάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Έλα Νικολακη, αστούς να λένε...
    Δεν το άντεξαν...
    Δώσε πόνο
    Μην απαντάς
    Κρατά γερά !!!



    Μόνο τόσο λίγη χολή βγάζετε;
    Ανθρωπάκια δύστυχα.....xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 8:01 μμ Εσύ θα μάς πεις ποιο είναι το νέο ;;;; και Από που ήρθανε οι δύο αντιδήμαρχοι που έχετε τώρα;;; νέοι να κοιτάξετε τα παλούκια τα δικά σας!!! Και μην σας ενδιαφέρουν οι οδοντογλυφίδες των άλλων.. που θέλεις να σου πούμε και Ποιός είναι ο ζιωγας??? Για διαφάνεια μιλάει... τι δεν καταλαβαίνεις ??? Πρόταση έχεις ?? Τι πουλάς μόνο πνεύμα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Βρε άσχετοι τι σχέση έχει η ψήφιση του ισολογισμού και απολογισμού των νομικών προσώπων με την λειτουργία και έξοδα των σχολείων,των κδαπ και γενικότερα του Δήμου; Αυτά καθορίζονται από το προϋπολογισμό του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αγαπητέ κύριε 7:35
    Εγώ ψήφισα σε όλα ΝΑΙ και το αιτιολόγησε πλήρως .!!!!
    Στην παράταξη μας έχουμε εσωπαραταξιακή δημοκρατία ,στην οποία επικρατεί πλήρης ελευθερια θέσης ,σεβόμενοι ο ένας τον άλλον και την διαφορετική άποψη και μετά το πέρας του Συμβουλίου πίναμε μαζί την μπιρίτσα μας και έτσι θα κάνουνε πάντα .!!!;
    Δεν ρώτησες όμως ,γιατί κάποια blogs ,δεν ανάρτησαν ακόμη την δικιά μου ανάρτηση ,ενώ ανάρτησαν του φιλου μου του Νίκου;;;
    Μπες στο Δραγαμεστο News και θα την δεις και γράψε μου το σχόλιο σου.
    Περιμένω
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ασ ψήφισε η δημοτική αρχή καπια πράγματα δεν πάει να πει πως δεν θα .ελενχτει ο Γαλουνης η δεν θα γινει έλεγχος παντου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΤΏΡΑ ... αυτόφωτε 1 κ'18 Π.Μ.
      μας πλημύρισες φώς

      Διαγραφή
  35. Πώς τον ειδατε τον γαλουνη στο συμβούλιο άνετος ε;;;;;;Ακόμα περιμένουμε ενημέρωση τι παραλάβετε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τζάμπα και βερεσε θα περιμενουμε ενημερωση
      ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΕΤΑΚΗΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΊΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ
      αλλάζουν μόνο στη "φάτσα"

      Διαγραφή
  36. Νικόλα. προχώρα και μήν ακούς
    ΓΑΛΟΥΝΗ/ΓΙΑΝΝΗ/ΣΤΑΙΚΟ
    και κάποια στιγμή θα συναντηθούν οι Ιδέες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ο Γιαννακης δεν πίστευε στα μάτια του ότι όλα ήταν εντάξει με τους απολογισμούς .Φανταστείτε να είναι εντάξει και ο απολογισμός του 2018 .Ε ρε γλέντια της αντιπολιτευσης πως θα χορεψει στο ταψι το νεο δημοτικο συμβουλιο? Γιατί κάποτε και τα ψέματα εχουν κοντά ποδάρια είδομεν.
    μέχρι στιγμής Γιάννης 0 αντιπολιτευση 5 το μεγάλο ποσοστό εκλογής Γιάνημ σε 4 μήνες θα φτάσει μονοψήφιο νούμερο λένε οι κακές γλώσσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι τέτοια λέγατε και στις εκλογές και σας τακτοποίησε.μην είστε βιαστικοί

      Διαγραφή
    2. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ .ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ.ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ 80% ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ .ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ

      Διαγραφή
  38. Μπράβο ρε Ζιώγα μαγκα με την αντίπολίτευσή σου. και η αντιπολίτευση θέλει μαγκιά τελικά Ζιώγα είμαστε μαζί σου καν τους να χάσουν τον ύπνο τους μερικοί ξερόλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γαλουνης απ ευθειας αναθεσεις.Τριανταφυλλακης απ ευθειας αναθεσεις .Αρα ο Τριανταφυλλακης ειναι ιδιος με Γαλουνη .χαμενος μονο ο πολιτης και ο σημερινος δημαρχος που φθειρεται καθε μερα αλαγη ειπαμε .αυτο ειναι μεταλαξη οχι αλλαγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 10.32 πόσο άσχετος μπορεί να είσαι εσύ τα ΚΔΑΠ Ανήκουν στην κοινωφελη επιχείρηση που με πρωτοβουλια του προέδρου κυρίου Γεωργουλα ιδρύθηκαν και ήρθαν και στον Αστακο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ολα καλα αυτα που γραφετε κάνατε κάτι για το κέντρο υγείας της Κατούνας ο κόσμος πεθαίνει πρώτη φορά ακούγεται αυτό στα χρονικά μας την Παρασκευή να κλείνει το κέντρο υγείας και να γίνει τη Δευτέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ Νίκο μού προχορα έτσι και μην μασάς Ναι εκεί που πρέπει και μεγάλα ΌΧΙ εκεί Πού θα υπάρχουν οσμές διαπλοκής και προσωπικές εξυπηρετήσεις είς βάρος των δημοτών και γενικότερα του δήμου μάς!!!Υ.Γ για δύο τρεις συντοπίτες μας που διάβασα παραπάνω ότι δεν σε ξέρουν δωστους την ευκαιρία να σε μάθουμε στα δημοτικά συμβούλια είτε θετικά είτε αρνητικά με Της αποφάσεις σού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. κ.Ζιώγα Νίκο. τους έβαλες 😎

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο