Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Καλημέρα απο την ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑ - Εθελοντική δράση για τον καθαρισμό των γραφείων της Κοινότητας [ΦΩΤΟ]






          Εθελοντικός καθαρισμός πραγματοποιείται σήμερα στην Παλαιομάνινα, με πρωτοβουλία του νέου προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Σπύρου Ζώγα, για καλλωπισμό των γραφείων της κοινότητας και του περιβάλλοντος χώρου. 
       Ο Καθαρισμός περιλαβάνει πλύσιμο δαπέδου, σκούπισμα προαυλίου χώρου, πλύσιμο στις πόρτες και τζάμια, βάψιμο και άσπρισμα εξωτερικά και εσωτερικά, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για έναν γραφείο πιο όμορφο και πιο τακτοποιημένο. 
         Επίσης ο πρόεδρος Σπύρος Ζώγας δέχτηκε την επίσκεψη του Προέδρου της τοπικής κοινότητας Αγραμπέλου Δήμου Τάγκα και αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος....












































6 σχόλια:

  1. Παράδειγμα προς μίμηση!!! Συγχαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ .ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΑΓΑΠΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ .ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΦΙΛΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΉ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

    ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ Π.ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Δ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια Σπύρο για την προτωβουλία σου . Καλή θητεία να έχεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο τέλος τις θητείας θα κριθεί ο πρόεδρος κ το έργο του...
    Ωστόσο τ εύχομαι καλή δύναμη κ υπομονή μ τους Συμπολίτες του χωριού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ξεκινάς πολύ καλά αυτό που σού ανέθεσε και πίστεψε σε σένα οι ψηφοφόροι της παλαιομανινα ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ για τέτοιες πρωτοβουλίες και είμαι σίγουρος ότι πίσω είναι τα καλύτερα γιατί από συζητήσεις που έχουμε κάνει έχεις όραμα να κάνεις το χωριό μας πανέμορφο!!!Υ Γ.παντα δίπλα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρώτη κυρία πρώτο παράδειγμα πρώτη φορά γενική καθαριότητα στη κοινότητα μας όλοι μαζί για τη εγκΤαλειμενη παλαιομανινα εύγε κυρία προεδρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο