Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

ΒΟΝΙΤΣΑ: 36χρονος χαστούκισε τη σύζυγό του και συνελήφθη

               Στη σύλληψη ενός 36χρονου άνδρα προχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα στη Βόνιτσα, αστυνομικοί του οικείου Τμήματος, για ενδοοικογενειακή βία.
         Ειδικότερα, ο άνδρας φέρεται να χαστούκισε και να απώθησε βίαια στις 11:45 το βράδυ της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου την επίσης 36χρονη σύζυγό του.
     Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.


7 σχόλια:

  1. Όπως πάει η δουλεια θα θέλουμε να κλασουμε και θα φοβόμαστε μήπως μας βγάλουνε στο ίντερνετ.Κυριες μου υπάρχουν και δικηγοροι να πάρτε διαζύγιο πολιτισμένα μην κάνετε ρόμπα τον άνθρωπο που μέχρι πρότινος ζούσατε μαζί και τον εαυτό σας περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά όχι ότι περίμενα σοβαρότερο σχόλιο σε μπλογκ του Ξηρομέρου. Γιατί φυσικά το ξύλο είναι το ίδιο με το κλασιμο.

      Μια ζωή αυτό ήσασταν σ αυτά τα μέρη:

      Αμόρφωτοι τραμπούκοι που ο ανδρισμός σας φτάνει μέχρι το να χτυπάτε ή να μειώνετε γυναίκες, παιδιά και ψυχικά ασθενείς. Α ναι, και στα κωλομπαρα.

      Και τόσο χεστηδες που το μόνο που σας ενδιαφέρει δεν είναι να μη τα κάνετε, αλλά να μη μαθευτεί.

      Διαγραφή
    2. Αυτό κατάλαβες εσύ ρε τέρας μορφώσεως απ' το σχόλιο μου;Πήρες φορά και δεν άφησες απο σαχλαμάρα να μην την πεις.Ενοουσα ότι γίνονται καθημερινά τέτοια πράγματα τα οποία δεν μας αφορούν και λύνονται με λάθος τρόπο,άσε που τα περισσότερα ζευγάρια τα 'βρισκουν' πάλι και τότε γίνονται δύο φορές ρόμπα.
      ΥΓ ο πολιτισμός σου φενετε απ' τις ανοησίες κι απ' τα ψέματα που γράφεις.

      Διαγραφή
    3. Το πόσο κυνικά μιλάς για την ενδοοικογενειακή βία σα να μιλάς για το καθημερινό καφέ δείχνει πολλά.

      Άστο δε το σώζεις.

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΈΝΗΔΕΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΕΒΟΥΝ ΠΑΝΤΡΕΙΆ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέχρι να μπει η κουλούρα είναι μετα βάφουμε τα νύχια και βάζουν το κολάν και πάει η φραπεδιά σύννεφο.Κανουν και υπομονή κάνα δυο χρόνια να περπατήσουν τα κουτσουβελα και τα φορτώνουν όλα στον άντρα τα προβλήματα και σε χρόνο ττ χωρίζουν,πλητούν λένε δεν μπορούν άλλο, φταίει ο άντρας για όλα.Οταν ολοκληρωθει το διαζύγιο περνουν την επιλεια απ' τον νομο και αμέσως κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά για να σιχαθουν τον πατέρα τους,Όταν ο πατέρας κάποια στιγμή χάσει την υπομονή του απ' όλες αυτές τις καταστάσεις και προβεί σε καμία χειρονομία μες στα νεύρα του τον κλείνουν και φυλακή στο τέλος. Και ζήσανε αυτοί καλά και μέλος καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά εσείς που σχολιάζετε αυτά έχετε πρόβλημα στον εγκέφαλο και τρώτε πολύ ξύλο ανδρικελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο