Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Μια νέα ΚΟΠΕΛΑ που εργάστηκε στον ΑΣΤΑΚΟ έχει ανάγκη από αίμα - Έκκληση S.O.S. για αίμα

          Αντιμέτωπη με σοβαρό αιματολογικό πρόβλημα βρίσκεται ένα νέο κορίτσι, η ΒΕΡΙΝΑ ΑΝΤΟΝΙΕΤΤΙ, η οποία εργάστηκε σε επιχείρηση και στον Αστακό και αυτό το διάστημα νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο στην Αθήνα. 
        Μάλιστα ο άνδρας της και οι φίλες της, μας το κοινοποίησαν και απεύθυνουν έκκληση σε όλο τον κόσμο να σπεύσει να βοηθήσει. 

Ο σύζυγος της Μιχάλης Βασιλόπουλος γράφει στη σελίδα του στο Facebook:

         "S.O.S. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ. Η κοπέλα είναι η γυναίκα μου, η Βερίνα Αντονιέττι. Νοσηλεύεται στο Λαϊκό με μια σπάνια ασθένεια του αίματος (θρομβωτική πορφύρα). Ο οργανισμός της καταστρέφει το αίμα που λαμβάνει και υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ για αίμα, ώστε να μπορέσουν οι γιατροί να τη διατηρήσουν στη ζωή ώσπου να ανταποκριθεί στη θεραπεία. 
      Αν εσείς ή κάποιος γνωστός σας μπορεί να δώσει αίμα (οποιαδήποτε ομάδα) ας πάει σε κάποιο από τα παρακάτω νοσοκομεία λέγοντας ότι είναι για τη ΒΕΡΙΝΑ ΑΝΤΟΝΙΕΤΤΙ ΤΟΥ ΤΙΜΠΕΡΙΟ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑϊΚΟ: Λαϊκό, ΚΑΤ, Άγιοι Ανάργυροι, Αμαλία Φλεμινγκ, Σισμανόγλειο, Αγία Όλγα, Γεννηματάς, Σωτηρία, Ερυθρός, Άγιος Σάββας, Ιπποκράτειο, Αλεξάνδρα, Αρεταίειο, Νίμιτς, Ευαγγελισμός......



      Για τις ώρες τηλεφωνείστε στο νοσοκομείο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ μπορείτε να πάτε σε νοσοκομείο της περιοχής σας με τα παραπάνω στοιχεία, αφού καλέσετε για να ενημερωθείτε αν δέχονται αιμοδότες και ποιες ώρες. Επίσης ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ! 
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο