Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση έκοψε την πίτα του ο "ΝΗΡΕΑΣ" στο Giannis Village στον Αστακό (ΦΩΤΟ)



          Με πολύ κέφι, τραγούδι χορό καταπληκτικό μενού χθες Κυριακή 28 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Giannis Village Resort στον Αστακό, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της εταιρείας ΝΗΡΕΑΣ. Την πίτα ευλόγησε ο αξιοσέβαστος ιερέας πάτερ Δημήτριος Τέγας, ο οποίος ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά.....


 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα διοικητικά στελέχη Κυριακίδης Γιώργος, Μπαλωμένος Γεράσιμος και Μπούκης Ανδρέας καθώς επίσης ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γαλούνης Ερωτόκριτος, ο Αντιδήμαρχος  κ. Τσάρκος  Βασίλειος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού κ. Νίκος Καλλισώρας, ο πρώην Δήμαρχος Αστακού κ. Παναγιώτης Στάικος, συνεργάτες επιχειρηματίες της περιοχής, και πολλοί εργαζόμενοι της εταιρείας.  
      Η οικογενειακή και ζεστή ατμόσφαιρα, το καταπληκτικό μενού και ο υπέροχος χώρος συνέβαλλαν σε μια μαγευτική βραδιά όπου οι καλεσμένοι διασκέδασαν μέχρι το πρωί.  

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΚΑΙ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.























1 σχόλιο:

  1. Τά παιδιά έχουν δημιουργήσει το καλύτερο συγκρότημα στον Αστακό, Με διαφορά έρχεται το επόμενο.αξιζει ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για το αριστούργημα που δημιουργήθηκε κ με τον άψογο χαρακτήρα τους δημιούργησαν το τέλειο, μπράβο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο