Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Στο βυθό της λίμνης Τριχωνίδας το μυστικό για το θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη

Στο βυθό της λίμνης Τριχωνίδας το μυστικό για το θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη. Η οικογένειά της πιστεύει ότι το κινητό της τηλέφωνο πετάχτηκε στη λίμνη.
Δίχως τέλος είναι το θρίλερ που εκτυλίσσεται τον τελευταίο καιρό γύρω από τα αίτια θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα.

Αυτοκτονία ή δολοφονία; Αυτό είναι το κύριο ερώτημα που βασανίζει τα τρία της παιδιά και τον αδελφό της, οι οποίοι είναι πεπεισμένοι πως το κινητό τηλέφωνο της Ειρήνης μπορεί να το απαντήσει.
Η οικογένεια της άτυχης 44χρονης θεωρεί ότι στο μοιραίο σημείο που βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη βρίσκεται το κινητό τηλέφωνό της, το οποίο ακόμα δεν το έχουν εντοπίσει οι αρχές.
Δεν αποκλείουν μάλιστα το τηλέφωνο να πετάχτηκε μέσα στη λίμνη και να βρίσκεται στο βυθό της, μαζί με τις πολυπόθητες απαντήσεις που αναζητούν.
Από αυτό το τηλέφωνο η Ειρήνη λίγο πριν φύγει από τη ζωή φέρεται να είχε στείλει ένα τελευταίο μήνυμα στον άνθρωπο με τον οποίο είχε ερωτικό δεσμό, κάνοντας γνωστές τις προθέσεις της να δώσει τέλος στη ζωή της.
Ωστόσο, η οικογένεια της 44χρονης αμφισβητεί την εκδοχή της αυτοκτονίας και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κάποιος να έγραψε το μήνυμα αυτό, να το έστειλε και μετά να εξαφάνισε το κινητό τηλέφωνο.
Πάντως, όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο ιδιωτικός ερευνητής Γ. Τσούκαλης, αν το κινητό είναι όντως πεταμένο στη λίμνη και βρεθεί δε θα προσφέρει κάτι νέο στην έρευνα, αφού τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα από την άρση του απορρήτου, ενώ τα δείγματα DNA από τη συσκευή θα έχουν αλλοιωθεί από το νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο