Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Οριστικά κλείνει η Τράπεζα Πειραιώς και στον ΜΥΤΙΚΑ

ΑΠΟ MYTIKAS PRESS

-Καίριο πλήγμα στον Μύτικα, σε όλη την Δ.Ε. Αλυζίας και σε Κάλαμο και Καστό.

     Πληροφορούμαστε ότι το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Μύτικα, οδεύει οριστικά προς κλείσιμο προς τα τέλη Φεβρουαρίου. Η πληροφορία μας είναι έγκυρη και δεν χωρά αμφισβήτηση.
    Δεν χρειάζεται εμείς να εξηγήσουμε τις μεγάλες επιπτώσεις που θα έχει το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς του Μύτικα. Καθένας το αντιλαμβάνεται.....     Εμείς το αναφέρουμε και ελπίζουμε να υπάρξει έστω και την υστάτη ώρα μία κινητοποίηση, μήπως και καταφέρουμε να αποτρέψουμε την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, όχι μόνο για τον Μύτικα, αλλά για ολόκληρη την Δ.Ε. Αλυζίας, αλλά και τα νησιά μας Κάλαμο και Καστό Λευκάδας.
     Προσωπικά είμαστε πολύ απαισιόδοξοι και εκτιμούμε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι. Θεωρούμε την κατάσταση μη αναστρέψιμη.

Πηγή: http://mytikaspress.blogspot.gr/

4 σχόλια:

 1. Ας προτιμούσαν την Πειραιώς οι κάτοικοι του Μύτικα και όχι την εθνική. Αλλά η Πειραιώς ήταν καλή να έρχονται οι αγρότες η όπως έλεγαν οι βλάχοι και να τους τα παίρνουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΓΙΑΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ-ΑΓΡΙΝΙΟ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ .....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όταν ένα κατάστημα δουλεύει μόνο δύο φορές το μήνα με τις συντάξεις φυσικό είναι να κλείσει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ας πάνε και οι κάτοικοι του Μύτικα αστακό η Βόνιτσα να δουν και αυτοί την γλυκά. Όπως έρχονταν οι χωριάτες που έλεγαν να πάνε και αυτοί να ρίξουν λίγο χρήμα στον αστακό η Βόνιτσα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο