Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Και τρίτο άτομο επιβεβαιώνει την παρουσία της Eιρήνης με δυο άνδρες στον Λούρο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη .Τρίτος μάρτυρας υποστηρίζει ότι το πρωί της εξαφάνισης της η άτυχη γυναίκα ήταν για αρκετή ώρα με δυο άντρες.
Αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μιλά ο ιδιωτικός ερευνητής ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση – θρίλερ.

Τι ισχυρίζεται νέος μάρτυρας
«Είδα την Ειρήνη με δύο άντρες την ημέρα του θανάτου της στο Λούρο. Ήταν στο δικό της αυτοκίνητο και τη είδα που καθόταν στοπίσω κάθισμα. Στο σημείο ήταν ήδη ένα τζιπ  χvρίς οδηγό. Τότε κατέβηκε ο  ένας από τους δύο άντρες από το αυτοκίνητο της Ειρήνης και μπήκε στο τζιπ. Λίγα λεπτά αργότερα τα δύο αυτοκίνητα έφυγαν μαζί».
 Είναι  η μαρτυρία ενός κατοίκου  κοντά στον Λούρο  που επιβεβαιώνει αυτό που είδαν και άλλοι δυο ψαράδες την Ειρήνη Λαγούδη να βρίσκεται με δυο άντρες λίγες ώρες πριν πεθάνει . Το αυτοκίνητο του ενός από τους δυο,  το τζιπ, έχει μπει ήδη στο μικροσκόπιο των αρχών για να φθάσουν και στην ταυτότητα του. Όλα τα σενάρια είναι πλέον ανοιχτά.
«Θα μπορούσε να είναι άνετα εγκληματική ενέργεια. Έβαλαν τη φωτιά, καίει για δέκα λεπτά, ένα τέταρτο. Οι πιθανοί εγκληματίες βλέπουν το αυτοκίνητο να φλέγεται, σου λένε θα καεί και δεν θα μείνει τίποτα. Ένα σενάριο είναι, για να σας δώσω να καταλάβετε ότι όλα τα ενδεχόμενα πρέπει να διερευνηθούν», αποκαλύπτει στο Star ο Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής.
Τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα και οι αρχές προσπαθούν να λύσουν το γρίφο σε βασικά πράγματα.
Γιατί η Ειρήνη Λαγούδη επέλεξε τον πιο επώδυνο και αργό θάνατο, αν υποθέσουμε ότι ήθελε η ίδια να δώσει τέλος στη ζωή της;
Γιατί δεν άφησε ένα σημείωμα, κυρίως στα τρία παιδιά της που τα μεγάλωνε μόνη της  και ήταν τόσο δεμένη μαζί τους;
Αν την προβλημάτιζε κάτι γιατί δεν το είπε στους δικούς της ανθρώπους;
Γιατί να θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της,  όταν  μόλις έξι μέρες πριν γελούσε μπροστά στην κάμερα και αστειευόταν με τις φίλες της;
Ελέγχονται πτυχές που δεν είχαν απασχολήσει τις Αρχές
«Ερευνώνται πτυχές που μέχρι τώρα δε είχαν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές. Στάλθηκε ερωτηματολόγιο και εντολή να ελεγχθεί  το είδος, η ποιότητα του καυσίμου και η ποσότητα», αναφέρει ο Βασίλης Ταουξής.
Στην αστυνομία κατέθεσε μάρτυρας – κλειδί
Σύμφωνα με πληροφορίες του Star μάρτυρες κυρίως στην περιοχή που ζούσε η άτυχη μητέρα, την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας,  φοβούνται να πάνε στην αστυνομία και να καταθέσουν. Κατάθεση όμως έχει δώσει ένας μάρτυρας –  κλειδί, καθώς ήξερε πολλά για τη σχέση της Ειρήνης Λαγούδη με ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο, στο οποίο οι αρχές προσπαθούν να διασταυρώσουν αν είχε δανείσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό .
Δείτε το video ΕΔΩ
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο