Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Υπόθεση Λαγούδη: «Την Ειρήνη τη δολοφόνησαν για οικονομικούς λόγους» – Ετοιμαζόταν να μείνει μόνιμα Αθήνα» (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)


Λείπουν 55.000 ευρώ από τους λογαριασμούς της – Τα είχε δανείσει σε κοντινό της πρόσωπο
Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία της κυρίας Ράνιας Αθανασοπούλου, της επιστήθιας φίλης της Ειρήνης Λαγούδη.

Είναι ίσως η μοναδική γυναίκα που την ήξερε τόσο καλά καθώς ήταν φίλες από την ηλικία των 5 ετών.  23 ημέρες μετά τον θάνατό της, η φίλη της επιμένει ότι τη δολοφόνησαν:«Ξέρω πολύ καλά ότι ετοιμαζόντουσαν να έρθει να μείνει η Ειρήνη μόνιμα στην Αθήνα με τα παιδιά της. Ξέρω πολύ καλά ότι ετοιμαζόταν να φύγει για Γαλλία με την άλλη κόρη της. Έκανε πολλά όνειρα για τη ζωή της. Κωλυόταν μόνο στο τι θα πει ο κόσμος γιατί είναι μια πολύ κλειστή κοινωνία εδώ. Θα την έλεγα ευτυχισμένη και πολύ χαρούμενη» λέει η κυρία Αθανασοπούλου.

Οι αστυνομικοί έχουν κάνει φύλλο και φτερό τους τραπεζικούς λογαριασμούς της άτυχης μητέρας.
Αυτό που γνωρίζουν από μαρτυρίες είναι ότι στις αρχές Δεκεμβρίου η Ειρήνη Λαγούδη πούλησε 40 στρέμματα αντί 75.0000 ευρω.
Σύμφωνα με πληροφορίες δυο ημέρες μετά δάνεισε 55 .000 ευρώ σε ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο.
Τα χρήματα δοθήκαν μαύρα χωρίς να υπάρχει τραπεζική συναλλαγή.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, ο άνθρωπος ο οποίος πήρε τα δανεικά από την άτυχη γυναίκα το αρνείται και στις τρεις καταθέσεις του στις αρχές.
Η επιστήθια φίλη της Ειρήνης Λαγούδη, τονίζει πως «κάποιοι αρμόδιοι δε βλέπουν τα εμφανέστατα σημάδια που οδηγούν στη δολοφονία. Δεν πρέπει να κλείσει η υπόθεση για κανένα λόγο».
Τις επόμενες ημέρες πραγματογνώμονες  της οικογένειας θα μετάβουν εκ νέου στο Αγρίνιο για να εξετάσουν πάλι το μισοκαμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη.
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
star.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο