Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Ξεχύλισε η οργή του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟΥ: Γέμισε από σκουπίδια η Παραλία του Αστακού- Το Τριώδιο άνοιξε στο λιμάνι μας με τον πιο γλαφυρό τρόπο!!!!

Το Τριώδιο άνοιξε στο λιμάνι μας με τον πιο γλαφυρό τρόπο.!!!!

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ!!
        Θα ήμουν πολύ μικροπρεπής και ανήθικος, αν την είχα στήσει με το κινητό, περιμένοντας να αφήσει κάποιος με μειωμένη περιβαλλοντική συνείδηση εκεί στο πλέον Τουριστικό σημείο του Αστακού αυτές τις ασχήμιες ή πολύ περισσότερο εάν κάποιος με αυτό τον τρόπο ήθελε να συκοφαντήσει την Δημοτική Αρχή!!!!
         Δυστυχώς η εικόνα αυτή είναι έτσι για 10 ημέρες, πράγμα το οποίο δείχνει πλήρη αδιαφορία και ανικανότητα και διάλυση από πλευράς Δημοτικής Αρχής, παρά το γεγονός για τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων (εκτός από αυτά των νεκροταφείων) έχουν διατεθεί τεράστια ποσά!!!...



    Μήπως οι φίλοι της Συμπολιτείας μπορούν να μας πουν πόσα έχουν διατεθεί για τον καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων και του παραλιακού μετώπου  (όχι παραμυθάκια), γιατί εγώ ασφαλώς ξέρω, όπως ξέρω και τα ποσά για τα νεκροταφεία (δεν θα σας πω τα χιλιάρικα ευρώ, αλλά μόνο ότι το συνολικό ποσόν τελειώνει σε .558,88 ευρώ).!!! Υπομονή.!!!
          Δυστυχώς και σήμερα στις 10:00 το πρωί που πέρασα η εικόνα ήταν η ίδια, γιατί οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν χθες, παρά το γεγονός ότι χθες όταν τραβούσα τις φωτογραφίες, με έβλεπε Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας!!!

Καλές Απόκριες με ξεχωριστές εικόνες καρνάβαλου.!!!

Αστακός 29/1/2018

Παναγιώτης Στάικος
........................
************************
Επανέρχεται ο Παναγιώτης Στάικος συμπληρωματικά και τονίζει: 

Και επειδή οι Κινέζοι λένε μια εικόνα χίλιες λέξεις!!!!
Δυο εικόνες, ένα εκατομμύριο λέξεις.!!!
   Και επειδή κάποια κινητά δεν ανοίγουν κάποιους συνδέσμους, παρακαλώ να μπουν υπό μορφή φωτογραφιών!!!
          Ευχαριστώ ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS για την πηγή μέσα από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στα ερωτήματα που θέσατε, σας απαντώ εγώ πως μέσα στο Νεκροταφείο του Αστακού που περνώ πολύ συχνά τον τελευταίο χρόνο δεν είδα εργαζόμενους συνεργείου, αλλά μόνο εργάτες από τα 8τάμηνα και τους εργάτες αποκομιδής απορριμμάτων, πράγμα το οποίο μπορώ να καταθέσω και ενόρκως, όπως και πολλοί άλλοι (αλλά εγώ έχω πει, δεν πιστεύω σε πολιτική με εισαγγελείς).!!!

Αστακός 29/1/2018

*********************





**************************





8 σχόλια:

  1. Ευτηχως που φωναζει κ καποιος σε αυτο το τοπο μαζι σου γιατρε.

    θελω ομως μια χαρη να πας στο δρομο χρυσοβιτσα πλατυγιαλη και να κανεις μια δημοσιευση για το δρομο που ειναι σε αθλια κατασταση [δεν υπαρχει δρομος] γιατι εμενα δεν με ακουει κανενας και κοροιδευουν απο το δημο μεχρι και η περιφερια.θα ειμαι υποχρεως ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετσι δεν βγενεις δημαρχος ρε ξυπνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΛΑΘΑΚΙΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
    https://www.youtube.com/watch?v=ENQh__6RhcM

    Επισης μπορει κανεις να ανατρέξει και σε προεκλογικες δηλωσεις του σημερινου δημαρχου σε διαφορα διαδικτυακα μεσα οπου υποστηρίζει οτι δεν έιναι δυνατον τη σημερινη εποχή (το 2014 και έχουμε 2018) ο δημος ξηρομέρου να μην εχει προχωρησει σε ανακυκλωση.ΔΕιτε εδω στο 7.52:
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=487&v=5-lPCT8if6o

    Τα αποτελεσματα της ανακύκλωσης στην οποια προχωρησε αμεσα η σημερινη διοίκηση του δημου φαινοντα ξεκαθαρά στις φωτογραφιες του κυριου Σταικου.

    Παρακολουθηστε το ολο.

    Λυπάμαι για όλους μας! Ο Δήμος ξηρομερου στην χειροτερη κατασταση που εχει υπαρξει ποτε.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κυριε σταικε αφου βγαζετε τοσο καλες φωτογραφιες γιατι δε βγαζετε και τις ζημιες του νερου που τη περασμενη εβδομαδα με τοσο κρυο οι υπαληλοι του δημου και ο αντιδημαρχος εκαναν μεγαλες προσπαθειες να φερουν το νερο;αυτα τα σκουπιδια πως βρεθηκαν εκει; ποιος τα πεταξε;γιατι δεν τα πεταξαν στους καδους; ΥΓ 1 μας εχετε κουρασει ΥΓ2 τη χασατε τη μπαλα καληνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΛΥΒΑΝΕΙΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΦΟΤΟΓΡΑΦΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΠΝΟΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ ΑΣΧΟΛΙΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΤΟ ΠΣΕΦΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΦΚΙΑΞΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΕ ΑΦΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ 30-40 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΟΧΕΣ Η ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΄΄΄΄΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ;ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;Η ΠΑΛΙ ΓΑΡΓΑΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο