Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

ΒΟΝΙΤΣΑ: Mε επιτυχία ο 18ος Ημιμαραθωνιος Άκτιος Δρόμος (ΦΩΤΟ: Στέλλα Λιάπη)







            Δρομείς κάθε ηλικίας με αγάπη στον αθλητισμό, και στο τρέξιμο, δήλωσαν και φέτος το «παρών» στην Βόνιτσα στον 18ο Ημιμαραθωνιο Άκτιο Δρόμο.
       Οι καιρικές συνθήκες, η εκπληκτική διαδρομή και όλο το οργανωτικό δυναμικό του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να στεφθεί η διοργάνωση με επιτυχία...

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΛΙΑΠΗ....






































 





















































































































































6 σχόλια:

  1. παναγιω μπαλαφας καρυ παντελης κτιστης κοσμος πουθενα τρομερη επιτυχια τιμολογια θα κοπουν πληρωνε μακακα βονιτσανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι εγινε 1 Οκτωβρίου 2017 - 7:27 μ.μ. δεν μπορεσες να τα κανεις εσυ αυτα και θελουμε να μην τα κανει κανενας αλλος? ναι φιλος παναγιω μπαλαφας καρυ παντελης κτιστης τα οργανωσαν ολα και απο 20 -30 ατομα που ετρεχαν καποτε εγιναν 200-300 και προβαλλουν τον τοπο μας. εσυ κατσε στη σπηλια σου τωρα και ευχησου να ψοφησει η κατσικα του γειτονα. αει στα κομματια πια δεν θελετε να γινεται τιποτα καλο σε αυτο τον τοπο. και ναι ρε φιλε θα χρειαστει να κοπουν τιμολογια γιατι δεν γινεται τιποτα τζαμπα. αν δεν θες να κοβονται τιμολογια βγες δημαρχος και κατηργησε τα ολα μην κανεις τιποτα να καθομαστε ολοι στα σπιτια μας να βλεπουμε τηλεοραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kliste kamia lakouva vre lakouves pou eiste xeiroteri apo tous proigoumenous.Exete kai trasos kai milate.Telika eixe dikio o lakouvas pou merikous tous eixe gia klotsies stin proigoumeni thiteia.An nomizete pos kanate kati ayta ta tria xronia eiste gelasmenoi.Min milate kai kanete douleia gia tous polites.Min anisixite tha to parete kai eaeis to mathima sa na to kserete.Ypomoni kia tha to deite.

      Διαγραφή
  3. Κρίμα που δεν πήγα... Είχα σίγουρο το μετάλλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην φοβασαι 2 Οκτωβρίου 2017 - 1:16 π.μ. λακουβες οπως υπηρχαν επι της δικια σας θητειας δεν υπαρχουν. ειχατε κατασκαψει τη βονιτσα και πεφταν τα μηχανακια στα διαζωματα της ασφαλτου και του χωματος και πηγαιναν οι ανθρωποι στο νοσοκομειο τα ξεχασατε? μην μιλας για λακουβες δεν σε παιρνει. ειχε αγανακτησει ο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τουλάχιστον αυτός ήταν της λακουβας και όχι της σακούλας, προσπάθησε να σας φτιάξει τον Δήμο από τα όργια που έκανε ο δήμαρχος σας, να ξεχάσουμε που πήρε τα λεφτά από το δάνειο για το σχολείο ή ότι κάλυψε τους δρόμους με απομεινάρια από πίσσα και λέει ότι τα πληρώνει. Δες εντάλματα. Είπαμε δεν αλλάζετε εσείς θέλετε τον Δήμο για να φάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο