Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Τζαβάρας: «Τι δουλειά έχει η Αιτωλοακαρνανία στη Δυτική Ελλάδα;»

Επιμένει στη θέση που διατύπωσε και προκάλεσε αίσθηση για την «μετακόμιση» των νομών Αχαΐας και Ηλείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου , η οποία θα έχει έδρα την Πάτρα, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ., Κώστας Τζαβάρας.

Σε δηλώσεις του στην «ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ», ο κ. Τζαβάρας, εκτίμησε ότι η κίνηση αυτή είναι αυτονόητη και τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι φυσιολογική η πρότασή μου. Γιατί ορισμένοι να πέφτουν από τα σύννεφα; Αυτά μαθαίναμε όλοι μας από τα σχολικά χρόνια. Η Πάτρα είναι η πρωτεύουσα της Πελοποννήσου και αυτή η αρρυθμία πρέπει να αποκατασταθεί».
Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό είναι πλέον θέμα ολόκληρης της Αχαΐας και της Ηλείας, των δημάρχων, των φορέων του νομού,  να πάρουν δύναμη και να διεκδικήσουν την αλλαγή αυτή, που θα ωφελήσει όλη την  περιοχή.
Η ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΣΤΗΝ… ΗΠΕΙΡΟ
«Τι δουλειά έχει η Αιτωλοακαρνανία στη Δυτική Ελλάδα», διερωτήθηκε και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι με την ολοκλήρωση της Ιονίας Οδού, πρέπει πλέον να υπαχθεί στην Περιφέρεια Ηπείρου, καθώς οι  αποστάσεις έχουν μικρύνει σημαντικά και αυτή η εξέλιξη είναι η πιό σωστή», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ηλείος βουλευτής.
ΣΤΗΝ Κ.Ο. ΤΗΣ Ν.Δ.
Σύμφωνα με πληροφορίες την σχετική πρόταση με την αιτιολόγησή  της, ανέπτυξε ο κ. Τζαβάρας στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, που μετά την εισήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπήρξαν τοποθετήσεις βουλευτών για διάφορα θέματα.
«Κατσιφάρας-Σπίρτζης ενταφίασαν  την Πατρών-Πύργου»
Ο πρώην υπουργός απαντώντας σε σχετική ερώτηση της «Γ» για τις εξελίξεις στην Πατρών-Πύργου, άσκησε δριμεία κριτική στον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Απόστολο Κατσιφάρα τονίζοντας: «Ο Κατσιφάρας έχει ενταφιάσει την Πατρών-Πύργου. Tον Μάρτιο του 2015 συμπορεύτηκε με τον υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη και αναβλήθηκε η δημοπρασία του έργου μια ημέρα πριν ανοίξουν οι προσφορές. Τώρα θα είχε ολοκληρωθεί. Αναζητήστε λοιπόν εκεί τις ευθύνες!»
gnomip.gr

4 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΥΠΑΓΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ. ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ. Ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΣ Η ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΦΩΚΙΔΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΡΟΥΜΕΛΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΥΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ. VENCEREMOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιφέρεια Δυτικης Ελλάδος.όπως ήταν παλιά. Μας σύνδεουν πολλά Αιτωλοακαρνανια. Λευκάδα. Ευρυτανία Φωκίδα. Με πρωτεύουσα το Ι. Μεσολογγί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω η Αιτωλοακαρνανία ανήκει στην Θράκη ε Τζαβαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω ότι η Αιτωλοακαρνανία έχει δουλειά στην Δυτική Ελλάδα αλλά όχι ο Τζαβάρας τώρα δημοψήφισμα για ανεξαρτησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο