Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΩΠΙΝΙΩΤΩΝ: Απολαυστική η μονοήμερη εκδρομή στην Αθήνα (ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Εκδρομή Κωνωπινιωτών: Πάντα θ’ ανταμώνουμε και θα ξεφαντώνουμε γιατί,  απλά…μας αρέσει να περνάμε καλά!

        Ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομερου σε συνεργασία με το Γυναικείο Τμήμα, πραγματοποίησε μορφωτική- ψυχαγωγική - προσκυνηματική εκδρομή για τα μέλη και τους φίλους του, την Κυριακή  29  Οκτωβρίου 2017, στην Αθήνα..........    Με σύμμαχο τον καιρό, που φρόντισε να ”ημερέψει”  την τελευταία Κυριακή του Οκτώβρη, οι Κωνωπινιώτες που διαμένουν στην γενέτειρα, οι φίλοι τους, αλλά και αυτοί που διαμένουν μονίμως στην Αθήνα, είχαν την ευκαιρία συναντηθούν στην πλατεία Συντάγματος, να περάσουν μαζί  λίγες υπέροχες στιγμές, τόσο κατά την περιήγηση στα αξιοθέατα της Αθήνας  με το τρενάκι, όσο και κατά την  επίσκεψη   στο Μουσείο της Ακρόπολης και στην Ιερά Μονή της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στη Λυκόβρυση , αλλά και κατά τη διάρκεια του φαγητού   στο φιλόξενο κέντρο  No 101 - Events Hall, στην Κηφισιά, όπου απολαύσανε υπέροχες γεύσεις και γλέντησαν με την ψυχή τους με επιλεγμένα μουσικά τραγούδια από τον κορυφαίο  Αθηναίο Dj και φίλο του Συλλόγου  Κωνσταντίνο Παλαιολόγο.
        Όταν η νύχτα σιγά – σιγά άρχισε ν απλώνεται, ήρθε και η ώρα της επιστροφής για το χωριό, με όμορφες εικόνες και συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης, απότοκα  της ημερήσια εκδρομής μας.
          Ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομερου και το Γυναικείο Τμήμα του, ευχαριστούν θερμά, όσους συμμετείχαν σ’ αυτή την εκδρομή, υποσχόμενοι και στο μέλλον να αναλάβουν  ανάλογες πρωτοβουλίες που προάγουν την ψυχαγωγία και την ενημέρωση.
ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ....
1 σχόλιο:

  1. Aπολογισμό δημόσιο για τη συναυλία στη Κουκουμίτσα θα κάνετε; Ο Νέρωνας και η παρέα του κάνουν τουπεκί. Τι ακριβώς συμβαίνει; Aκούγεται για πολύ χαρτούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο