Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Άλλαξε η εξωτερική όψη του Αγίου Νικολάου Καλυβίων (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)


Ολοκληρώθηκαν πρόσφατα οι εξωτερικές εργασίες βαψίματος του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Καλυβίων, με το οικοδόμημα να συντηρείται μετά από πολλά χρόνια και να αλλάζει όψη, εργασίες που πραγματοποιήθηκαν με χρήματα την εκκλησίας και δωρεές ενοριτών του χωριού μας!

Οι πολύμηνες προσπάθειες της Εκκλησιαστικής Επιτροπής και του πατήρ Θεοδόση Αθανασόπουλου, για να προγραμματιστούν και να ξεκινήσουν οι εργασίες, τελικά απέδωσαν ¨καρπούς¨ και μετά τη λήψη και της σχετικής αδειοδότησης, οι αναγκαίες παρεμβάσεις συντήρησης του ναού δρομολογήθηκαν και υλοποιήθηκαν σε σχετικά σύντομο διάστημα.
Να αναφέρουμε ότι, οι εργασίες περιελάμβαναν καθαρισμό του τρούλου, συντήρηση της κεραμοσκεπής και αντικατάσταση σπασμένων κεραμιδιών, ελαιοχρωματισμούς σε αποχρώσεις γκρι-καφέ στις εξωτερικές επιφάνειες του ναού καθώς και στην οικία-αποθήκη στο προαύλιο, αντικατάσταση σπασμένων τζαμιών, συντήρηση ρολογιού και φωτισμών στο κωδωνοστάσιο, οριοθέτηση μέρους του οικοπέδου με χαμηλού ύψους κράσπεδα και τέλος κλαδέματα και γενικούς καθαρισμούς περιμετρικά.
Έτσι λοιπόν, μετά από πολλά χρόνια ο Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, η εκκλησία του χωριού μας, άλλαξε ¨εικόνα¨ και ταυτόχρονα συντηρήθηκε με τις προσπάθειες και την στήριξη όλων των χωριανών μας!
Ανακοίνωση για την στήριξη του έργου του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Καλυβίων
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Καλυβίων Αγρινίου καλεί όποιον-όποια κάτοικο του εσωτερικού ή του εξωτερικού προσφέρεται να συνδράμει και να ενισχύσει οικονομικά ή μέσω δωρεών το έργο και τις ανάγκες του τοπικού ιερού ναού, μπορεί να καταθέτει το ποσό που θέλουν να προσφέρουν, στον κάτωθι λογαριασμό που διατηρεί ο Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Καλυβίων στην Εθνική Τράπεζας της Ελλάδος:
(IBAN) GR 240-110-79800000-798619-21819
Υ.Σ. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αναγράφουν και τα πλήρη στοιχεία της διεύθυνσής τους ώστε να τους αποστέλλεται η σχετική απόδειξη είσπραξης.
Τηλέφωνο επικοινωνίας Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Καλυβίων Αγρινίου 26410-95068
kalyvia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο