Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

O Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΑΛΑΙΡΟΥ "Αγιος Δημήτριος" συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου



   Με καμάρι και υπερηφάνεια τα μικρά παιδιά του Πολιτιστικού Σύλλογου ΠΑΛΑΙΡΟΥ "Αγιος Δημήτριος" παρέλασαν στην Πάλαιρο για την επέτειο του ΟΧΙ.
   Ο Σύλλογος γράφει: "Η πατρίδα μας σήμερα γιορτάζει, τα παιδιά του συλλόγου, τιμώντας αυτή την μέρα παρέλασαν για πρώτη φορά με υπερηφάνεια και λεβεντιά. Χρόνια Πολλά σε όλους τους Απανταχού Ελληνες".

          Επίσης μετά την παρέλαση κόντρα στο ψιλόβροχο, πολύς κόσμος παρακολούθησε το χορευτικό στην πλατεία, να δίνει μαθήματα χορού, με το υπέροχο Χασάπικο: "Ήλιε μου ήλιε μου βασιλιά μου" σε στίχους: Νίκος Γκάτσος και Μουσική: Μάνος Χατζιδάκις...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....
               Η Ομάδα απο το χορευτικό Σύλλογο ΠΑΛΑΙΡΟΥ "Αγιος Δημήτριος" χόρεψε το χασάπικο με συγχρονισμένα βήματα και πολλές φιγούρες, και πρόσφεραν ένα μοναδικό και ξεχωριστό θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο λιμάνι. Δυστυχώς η αδιάκοπη βροχή που άρχισε να πέφτει ανάγκασε το χορευτικό να διακόψει τη χορευτική εκδήλωση.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ...




















5 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια σε αυτον τον συλλογο που χωρις υποστηριξη εξαρτηση απο δημο και κρατος και με εχθρικη αντιμετωπιση απο καποιους , που παρεμβαινουν στην διοικηση του ισως,στις γιορτες της Αγιας Παρασκευης του Πασχα τις Εθνικες κλπ ειναι παρων.Αλλοι και αμοιβονται απο τον κοσμο και επιχορηγουνται για τις εκδηλωσεις που κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπαδοπούλου Στέλλα29 Οκτωβρίου 2017 στις 11:55 π.μ.

    Εκ του αποτελέσματος κρίνεται αυτός ο Σύλλογος.Βλεπωντας τα παιδιά να συμμετέχουν σε οτι και αν τους ζητηθεί σε εκδηλώσεις το μόνο που μπορείς να νιωθεις ειναι να εισαι τόσο μικρός μπροστά στη δύναμη των νιατων ,της θέλησης για,την προβολή της Παλαιρου.Έτσι ξεπερνας ολα τα προβλήματα που σου δημιουργούν οι " εξυπνοι" και δήθεν Με σεβασμό σε εναν καθαρό και αυτοδημιουργητο σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Συλλογος στηριχτηκε και στηριζεται απο το δημο και αν καποιοι δεν το ξερετε να ρωτατε. Το τριημερο εκδηλωσεων ποιος το στηριξε? Η Μαργαριτα η Μαργαρω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που μπορούμε να ρωτησουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παπαδοπούλου Στέλλα30 Οκτωβρίου 2017 στις 7:32 π.μ.

    Καθαρός Ουρανός αστραπες δεν φοβάται σας προκαλω σχόλιο 6,52 σε συνάντηση με όλους τους συλλόγους να ανοίξουν ολοι τα χαρτια τους να δούμε ποιοί εχουν το προνόμιο της χρηματοδότησης.Κάντε ποιο συγκεκριμένα ανώνυμα σχόλια οταν λέτε 3μερο εκδηλωσεων.θελω και εγω να μάθω πως έγινε αυτή η πετυχημένη εκδήλωση που έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο