Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Αγώνας για να ξαναφέρουμε στο τόπο μας τη χαμένη ελπίδα!

Aπό καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ.
     Ο ανιδιοτελής τούτος αγώνας έφερε ξανά την ελπίδα σε τούτο το τόπο. Ένα τόπο θαυμάσιο, στολίδι φυσικού κάλλους, με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης που ισχυρά πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα τον άφησαν να μαραθεί. 
      Τον μετέτρεψαν σε χωματερή ενός μεγάλου τμήματος της Δυτικής Ελλάδας.
       Στηριζόμενοι στην μη ενημέρωση των Δημοτών, στο φόβο τους για το αύριο, στα πολλά προβλήματα τους έπαιζαν ανενόχλητοι πολιτικά παιχνίδια στη πλάτη τους. 
        Με πυλώνες στη πολιτική τους τις πανάκριβες απευθείας αναθέσεις, τη μη είσπραξη των οφειλών των Δημοτών και τη κατασπατάληση των χρημάτων από το ΕΣΠΑ διαμόρφωναν εκλογικά αποτελέσματα επί δεκαετίες σε τοπικό επίπεδο.
    Με αυτό τον αγώνα βγήκαν στο ξέφωτο πολλά. ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
   Είμαστε ακόμη στην ΑΡΧΗ.
  Τα ποσά που θα δημοσιευτούν στη συνέχεια ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΤΑΓΟ.
   Κάποιοι φόρεσαν κοστούμια που δεν τους πηγαίνουν, νόμισαν και νομίζουν ότι είναι τα νέα τζάκια. Βρίσκονται σε μεγάλη πλάνη.
    Ξέχασαν από που ξεκίνησαν και δυστυχώς εκμεταλεύονται τη φτωχολογιά απροκάλυπτα.
Η ελπίδα και το χαμόγελο ήρθε ξανά στους πολίτες. 
     -Πείστηκαν οι πολίτες ότι δεν είναι πανίσχυροι οι τοπικοί άρχοντες όσο νόμιζαν ή όσο διέδιδαν.
 -Τέσσερις Δημοτικοί Σύμβουλοι που εκλέχτηκαν το 2014 έχουν παραπεμφθεί στο πειθαρχικό των ΟΤΑ για τα περαιτέρω.
 -Δυστυχώς η αντιπολίτευση δεν παίζει σωστά το θεσμικό της ρόλο.

   Μερικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι (οι άλλοι ξέρω τι θα κάνουν) της πλειοψηφίας ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ. Σταματήστε αυτό το ΚΑΤΗΦΟΡΟ.
   Η σύμφωνη γνώμη σας ή η σιωπή σας είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ.

Αγαπητοί Συνδημότες
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.
  -Αφήστε σας παρακαλώ το καναπέ της τηλεόρασης, της απάθειας, της λογικής του δεν γίνεται τίποτε. 
 -Γίνετε ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και ΟΧΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ.
Ο ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. 
Ο ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός

36 σχόλια:

  1. Κώστα σε έχουμε βαρεθεί με όλες αυτές τις δήθεν αποκαλύψεις με αθροισμένα ποσά για να φαίνονται πολλά για να εντυπωσιάζεις τους δημότες μιλώντας για υποθετικά φαγοπότια ημετέρων. η πολιτική σου πλευρά των δήθεν ενημερωτικών άρθρων φάνηκε και δεν είναι ούτε αμερόληπτη ούτε απρόσκοπτη και σαν μορφωμένος άνθρωπος καταλαβαίνω τα πολιτικά παιχνίδια σου και έχω απογοητευτεί.... περίμενα μια ενημέρωση για το τι πραγματικά συμβαίνει και όχι άρθρα με πολιτικά καυτερές σάλτσες για να φαίνονται νόστιμα. ίσως για να κερδίσεις πάλι έδαφος να πρέπει να γράφεις χωρίς πολιτικό σχολιασμό και αμερόληπτα. όλο αυτό το μίσος που εκπέμπεις προς κάποια πρόσωπα φαίνεται μπροστά από τα άρθρα σου και από ότι διάβασα σε μερικά σχόλια δεν είμαι ο μόνος που το διαπίστωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΘΩΚΟ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ.ΑΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Na sas krinei...ypomoni kai tha saskrinei san tous proigoumenous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δασκαλε οπως βλεπεις επιστρατευουν ενα απ τ αρχαιοτερα τεχνασματα βαζουνε τους χαφιεδες να σου ριξουν λασπη επειδη τολμησες να πεις αληθειες με τρανταχτες αποδηξεις.Μην μασας απ αυτα τ αγραμματα θρασιμια.,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αθλιοι δεν είστε άξιοι να λασπώσετε το Κώστα. Μπράβο Κώστα. Βγάλτα όλα στο ξέφωτο. Εχουν χάστι τον ύπνο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τρέμουν το σκαμνί που θα καθήσουν. Θα ακούνε το τρένο να σφυρίζει στα Διαβατά ,όπως ο Παπαγεωργόπουλος. Δάσκαλε συχγαρητήρια . Εφερες την ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αθλιοι δεν είστε άξιοι να λασπώσετε το Κώστα. Μπράβο Κώστα. Βγάλτα όλα στο ξέφωτο. Εχουν χάστι τον ύπνο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αθλιοι δεν είστε άξιοι να λασπώσετε το Κώστα. Μπράβο Κώστα. Βγάλτα όλα στο ξέφωτο. Εχουν χάστι τον ύπνο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παπαγαλάκια του Δημαρχείου βρείτε χρηματικά εντάλματα που δημοσιεύτεικαν και δεν είναι αληθινα. Μέχρι τότε βγάλιε το σκασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 6 26 Αν φοράς παντελόνια βγες επώνυμα και γράψε πιό προσωπικό χατήρι ζήτησε ο Τριαντακωνσταντής , πότε και από ποιόν. Διαφορετικά είσαι ένας βρώμικος και άθλιος συκοφάντης. Εχε κατά νου ο Θεός βλέπει από ψηλά. Τους ψεύτες τους τιμωρεί. Κώστα προχώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας καταλαβουν τα κουτσαβάκια του δημαρχείου οτι ζουμε στην ελλαδα της δημοκρατιας και της ελευθεριας δεν ζουμε στην αλβανία. ας πανε εκει να κουμανταρουν ανθρώπους. οχι εδω. και ας καταλαβουν οι προγονοι μας αγωνιστηκαν για να ζουμε ελευθεροι και να εκφραζουμε την γνωμη μας. κώστα μη σταματας να βγαζεις τα κακως πεπραγμενα της καθε δημοτικής εξουσίας, οπως κανεις τοσα χρονια, ο κοσμος περιμενει απο σένα για να μαθει εστω και λιγο την αληθεια απο αυτα που γινονται. συνεχισε να γραφεις, ο απλος λαος ειναι μαζι σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατάτμηση έργων και προμηθειών σημαίνει, στη στενή θα βρεθούν ,αυτοί που τη κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η κόρη του στρατιωτικού Δρίβα που είναι έμμισθη σύμβουλος του Δημάρχου ,τι δουλειά έχει μέσα στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου; Aυτό είναι παρανομία. Θύμιο Φερεντίνο γιατί δεν το θέτεις το θέμα; Eίναι δύσκολο να καταλάβεις οτι επηρεάζει τους υπηρεσιακούς παράγοντες στη δουλειά τους και παράλληλα φροντίζει για τις απευθείας αναθέσεις Μέλια κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κώστα γράψτους κανονικά. Προχώρα και μην φοβάσαι τίποτε. Είναι βρώμικα τρωκτικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βγάλτα όλα στο ξέφωτο. Θέλουμε να μάθουμε τα πάντα. Τόσα χρόνια κοιμόμαστε. Μπράβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρε πως καταντησε η δημοτική Αρχή??? Κανένας δεν παρευρέθηκε στην επίσκεψη στην κατούνα του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης που εγκαινίασε το νέο Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Δημητριακών Κατούνας «Η ΔΗΜΗΤΡΑ». Δεν ξερουν τι λενε, τι κανουνε, εχουν χασει εντελως τον ελεγχο.
    Δεν έχει μείνει στάλα αξιοπρέπειας, αγνόησαν επιδεικτικά τον υπουργό και απαξίωσαν την πρωτογενή παραγωγή της περιοχής και το νέο Συνεταιρισμό.
    Αυτό που προέχει για αυτους ειναι τα πανηγυράκια, οι ψητες προβατίνες, τα βεγγαλικά, οι εργολάβοι...???
    Τέτοια ξεφτίλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κώστα πότε θα περάσουν πειθαρχικό ?
    ξέρεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. eleoc 10:21 mas exete xesei me mia katouna les kai einai to kentro toy dhmoy. alitheia giati den mas lete poso xreos mas ferate sto dimo mas sti vonitsa to 2010 otan irthate me ton kalikrati? eixe plirosei h proigoumeni dimotikh arxh lefta me to tsouvali gia tin katouna.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ . ΑΦΙΣΑ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ. ΕΛΑ ΔΑΣΚΑΛΕ ΚΑΤΕΒΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΒΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ. ΦΤΙΑΞΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ξέχασαν από που ξεκίνησαν.... Μεγάλη κουβέντα που είναι καλό να προβληματίσει όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα κοράκια ψηφιζουν,όχι τους αετούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σωστος 11:31 π.μ. Αυτοι που επικροτουν τον αρθρα και παντα ανωνυμα, ειναι δυο-τρια ατομα γνωστα. Δηθεν και καλα ειναι πολλοι και στηριζουν τον συγκεκριμενο κυριο, που πλεον δε διδασκει στα σχολεια αλλα ειναι δημοσιος υπαλληλος στα Γραφεια της Δευτεροβαθμιας Εκπειδευσης. Κανενας λοιπον δε θα ακολουθησει κομματικα τον κυριο αυτον, αλλα προσπαθουν να ριξουν λασπη λες και δεν ξερουν ποσο δυσκολα δουλευει ο Δημος αυτη τη στιγμη, χωρις υπαλληλους, χωρις εργατες γενικων καθηκοντων,χωρις τις επιχορηγησεις που ειναι υποχρεωμενη η κεβερνηση να δινει στους δημους εδω και τρια-τεσσερα χρονια, χωρις,χωρις....Πεστε μας κυριε ηθικε της Δευτερ. Εκπαιδ. πως θα λειτουργησει αυτος ο τεραστιος Καλλικρατικος δημος? Ποτε δεν εγινε μια σωστη παρεμβαση συνεργασιας. Η μονη φωνη σας ειναι μεσα απο το site αυτο. Ο αλλος παραπανω λεει οτι τοσα χρονια κοιμαται, αλλα δε μας ειπε γιατι δεν εψαξε μονος του να βρει ολα αυτα? Ο αλλος μας λεει οτι οι προγονοι μας αγωνιστηκαν και αυτος καθεται, γραφει στα site και δεν αγωνιζεται ο ιδιος για τιποτα. Χαιρετατε μας τον πλατανο λοιπον, εσεις οι ηθικοι.
    Μελος Συλλογου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλάκα μας κάνετε,αν δεν μπορούν να πάνε στα σπίτια τους και υπάλληλοι υπάρχουν και εργάτες ,να τους βάλετε να δουλέψουν.

      Διαγραφή
  23. 3,47 Ελα μια μέρα να πάμε στο Γραφείο του Κώστα. Να δούμε αν κάθεται ή οχι. Αν δεν έρθεις είσαι συκοφάντης και βγάλε το σκασμό. Βέβαια δεν θα έρθεις γιατί δουλεύεις στο Δήμο με μαύρα. Βούλωσε το λοιπόν γιατί υπάρχει το ΙΚΑ, η επιθεώρηση εργασίας κλπ. Και να πείς στη Πανάγιω που σου κόβει εικονικά τιμολόγια να μην το ξενακάνει.
    Ενας ξάδερφός σου 3;47

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η κ. Πανταζη ειναι αξια σε αυτα που κανει. Δε χρειαζεται υποδειξεις απο σενα που σε τρωει το τεμπελιο. Δεν την τρομαζουν ουτε τα δικα σου σχολια ουτε κανενος αλλου. Πες τα σχολια σου επωνυμα αν τολμας κι εσυ και ολοι σας. Κακαριζετε μονο γιατι ειστε κοτες.

    Χρηστος Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 11, 14 Η Παναγιω να πάει να ψηφίζει καμία απευθείας ανάθεση στο τραμπούκο πατέρα της. Αυτά καλά τα κάνει. Μούγκα ρεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Μυλωνίδης στο ΔΣ στη Πάλαιρο έκανε συγκεκριμένες καταγγελίες για τον αγωγό από Κορπή μέχρι τον Αγιο Νικόλαο. Χρήστο Σ μπορείς να μας πείς τι έκανε η κ Πανταζή μέχρι τώρα για αυτές τις καταγγελίες; Eίπε ψέματα ο Μυλωνίδης ή δεν έκανε καλά την αρμοδιότητα της η κ Πανταζή; :Oσο για κότες που λές μέχρι εκεί φτάνει το επίπεδο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν έχει νόημα να τρωγόσαστε ανώνυμα μέσα σε μια ιστοσελίδα. το θέμα είναι τι κάνει ο καθένας στην εξουσία για τον δήμο γενικότερα, την ευημερία των δημοτών και την ανάπτυξη. δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα τα πράγματα στο δήμο μα είμαι σίγουρος ότι μπορούν να γίνουν χειρότερα σε μια χώρα η οποία βουλιάζει μέρα με τη μέρα. Μια λεπτομέρεια. Όλοι τρώμε και ζούμε από το δήμο αυτό δεν έχετε καταλάβει. Όταν πάει καλά ο δήμος είμαστε καλά κι εμείς. Ορισμένοι άμεσα κι ορισμένοι έμμεσα αλλά όλοι οι δημότες του δήμου. Όταν ο δήμος δημιουργεί εύπορο περιβάλλον για επενδύσεις αναπτύσσεται η αγορά, επεκτείνεται ο δήμος και δημιουργούνται θέσεις εργασίας και ευκαιρίες περαιτέρω ανάπτυξης. Δεν σας κατηγορώ αν ορισμένοι δεν μπορείτε να το καταλάβετε αυτό που λέω απλώς σας παροτρύνω να σκεφτείτε λίγο πριν αλληλοκατηγορηθείτε ότι τρώνε οι μεν και οι δε κάθονται. Όλοι τρώνε και κανένας μαζί αλλά όλοι ζουν. Δεν θα μπορούσα να διανοηθώ έναν δήμο όπου θα γινόταν προμήθειες π.χ. τσιμέντων από μία εταιρία στην αθήνα που είναι η εταιρία π.χ. που το κατασκευάζει. Το αποτέλεσμα θα ήταν να κλείσει π.χ. μια τοπική επιχείρηση που πουλάει τσιμέντα και σαν αλυσίδα θα έφευγε και ο υπάλληλος που απασχολούνταν εκεί και το ντόμινο δεν θα αργούσε να συμβεί επειδή η οικογένεια του επιχειρηματία και του υπαλλήλου θα σταματούσαν να αγοράζουν πράγματα λόγω οικονομικής αδυναμίας από π.χ. το σούπερ μάρκετ. Θα ήμασταν όμως ευτυχισμένοι τότε? Θα ήταν ευχαριστημένοι αυτοί που σπεύδουν να κατακρίνουν το οτιδήποτε γίνεται στο δήμο και επιφέρει δαπάνες σε τοπικό επίπεδο μόνο και μόνο επειδή έγινε μια προμήθεια σε κάποιον συγγενή που μισούν? Ας πάρει ο δήμος προμήθειες από τον χειρότερο εχθρό μου στο δήμο άλλα από το δήμο όμως. Ξέρω ότι κάνοντας κύκλο τα χρήματα αυτά θα βρεθούν και στη δικά μου τσέπη διότι θα καταλήξουν στο ταμείο του σούπερ μάρκετ στο οποίο δουλεύω και τέλος του μήνα θα πληρωθώ από αυτά. Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό στο κράτος δεν είναι για το καλό μας. Οι δήμοι μας θα γίνουν οι τελευταίες ασπίδες για την προστασία μας όταν το κράτος θα μας επιτεθεί ακόμα και αν πάρουν ρίσκο και αγνοήσουν τους νόμους για τους οποίους τόσο πολύ ενδιαφέρεστε όταν είναι να κατηγορήσετε αλλά καταπατάτε όταν είναι αντίθετοι με το συμφέρον σας. Ο κύριος Τριαντακωνσταντής λοιπόν τον παρακολουθώ τόσο καιρό να οδύρεται για την εφαρμογή της νομοθεσίας περί προμηθειών ώστε έκατσα και τη διάβασα που αν τηρούνταν στο ελάχιστο αυτή τη στιγμή όλες οι προμήθειες και οι υπηρεσίες του δήμου θα τις είχαν… από το εξωτερικό με ότι συνεπάγεται αυτό. Θέτω λοιπόν δημόσια έστω ανώνυμα προς το παρόν την εξής ερώτηση προς τον ίδιο. Ποια είναι η γνώμη σας για την σημερινή οικονομική κατάσταση του κράτους, ποιες οι επιπτώσεις της στους δημότες των δήμων και πώς μπορούν κατά την άποψή σας οι δημότες του κάθε δήμου να επιβιώσουν αυτής της πρωτοφανούς οικονομικής επίθεσης. Περιμένω την απάντησή σας. Μπορείτε προσωρινά να με αποκαλείτε Θεμίστιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οι τίμιοι λέγονται γραφικοί στις μέρες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο παραπάνω φιλόσοφος -Θεμίστιος- ως φαίνετε δεν ακολουθεί την ακοινώνητη φιλοσοφία αλλά έχει θέσει τον εαυτό του στην υπηρεσία της πόλεως (του Δήμου).
    «Ουδέ γαρ εξ αρχής νέος ων την εν ταις γωνίαις φιλοσοφίαν ειλόμην, αλλ' εκ παίδων εις εφήβους και εξ εφήβων εις άνδρας και εξ ανδρών εις τουτί το γήρας τη της πόλεως ευνοία συνδιελήλακα» (ed. Η. Schenkl, G. Downey και Α. F. Norman, 12. 3-6)

    Τι μας αφηγείται:
    α)"Όταν ο δήμος δημιουργεί εύπορο περιβάλλον για επενδύσεις αναπτύσσεται η αγορά, επεκτείνεται ο δήμος και δημιουργούνται θέσεις εργασίας και ευκαιρίες περαιτέρω ανάπτυξης....
    ....Δεν θα μπορούσα να διανοηθώ έναν δήμο όπου θα γινόταν προμήθειες π.χ. τσιμέντων από μία εταιρία στην Αθήνα που είναι η εταιρία π.χ. που το κατασκευάζει. Το αποτέλεσμα θα ήταν να κλείσει π.χ. μια τοπική επιχείρηση....
    Θα ήταν ευχαριστημένοι αυτοί που σπεύδουν να κατακρίνουν το οτιδήποτε γίνεται στο δήμο και επιφέρει δαπάνες σε τοπικό επίπεδο μόνο και μόνο επειδή έγινε μια προμήθεια σε κάποιον συγγενή που μισούν? "

    Σύμφωνα με τα παραπάνω το γνήσιο, αληθινό, ιερό και μοναδικό είναι ό τι συνδέεται με τον τόπο καταγωγής και μάλιστα προσλαμβάνει χαρακτήρα σχεδόν λατρευτικό τα πάντα για την σωτηρία της τοπικής κοινωνίας. /ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΣ/
    ο φιλόσοφος τοπικιστής με τρόπο υπερβολικό και νοσηρό, με την έννοια ότι κάθε τι που δεν συνδέεται αμέσως ή εμμέσως με τον τόπο καταγωγής απορρίπτεται σαν ρυπαρό, άχρηστο, ανίερο, κάλπικο, νοθευμένο, ξένο, ψυχρό και αδιάφορο και γι αυτό δίνει άφεση αμαρτιών (αν υπάρχουν) σε όσους τις πραγματοποιούν!

    Και παρακάτω ρωτά για την Ελλάδα και το μέλλον της.

    Μα είναι προφανές σύμφωνα με τα επιχειρήματα του φιλοσόφου, κάποιος με καταγωγή από το ασήμαντο χωριό του ιδρυτή κάποιου κόμματος, η βουλευτή, η υπουργού θα γίνει επιτυχημένος, αφού οι δημόσιες υπηρεσίες θα στελεχώνονται από συμπατριώτες των υπουργών ώστε ολόκληρα χωριά, πόλης και νομοί να ψηφίζουν με την ελπίδα για τον διορισμό στο δημόσιο και άλλα. Με κατάληξη να αδικείται ο μη προνομιούχος, επειδή δεν είναι συγχωριανός η στον κύκλο των γνωστών. Προστασία δηλαδή σε αυτό που κατέστρεψε την Ελληνική κοινωνία και έφερε την κρίση.

    Τέλος η νομοθεσία προβλέπει τις περιπτώσεις που προβλέπονται και όσες τιμωρούνται.

    Δεν γνωρίζω τα τοπικά σας καθώς τυχαία σε αναζήτηση για τον Θεμίστιο έπεσα στο σχόλιο και μου κίνησε το ενδιαφέρων, πάντως δεν βλέπω άλλα τοπικά site να έχουν τις καταγγελίες του συγκεκριμένου ανθρώπου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Είναι απίστευτο .... τρία χρόνια τώρα γράφεις οτι ακολουθούν τρομερές αποκαλύψεις. Δηλαδή δάσκαλε τους καλύπτεις !!!!! Πάντως τρία χρόνια τώρα δεν κάλεσε κανέναν ο εισαγγελέας , δεν τιμωρήθηκε κανένας και καμμία ποινή δεν επιβλήθηκε από την περιφερειακή διοίκηση ....
    Τέλςο αν είναι τόσο τρομερές οι αποκαλύψεις τότε γιατί δεν τις βγάζεις αμέσως ; Γιατί δεν πας στον εισαγγελέα αμέσως ; τι περιμένεις ;
    Αν περιμένεις να τις βγάλει προεκλογικά για προσωπικό σου ώφελος τότε είσαι υπόλογος και ίδιους με αυτούς ......
    Να συμπληρώσω ότι πλέον δεν σε πιστεύουμε γιατί δείχνεις απίστευτη εμπάθεια σε κάθε δήμαρχο εδώ και επτά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς 12:40 π.μ. Ο κ. Μυλωνιδης ειπε μονο οτι υπαρχει μια εντονη μυρωδια σε αποια σημεια. Δεν αναφερθηκε σε κανενα αγωγο απο Κορπη εως Αγιο Νικολαο, παρα εθιξε το Δημο και τον Προεδρο του χωριου για το μνημειο που εφτιαξαν για την γεννοκτονια των Ποντιων και οτι ο Προεδρος δεν ασχολειται με το χωριο, ο οποιος, οτι κι αν εχει ζητησει δεν του αρνηθηκαν απο το Δημο ποτε. Αν δεν του αρεσε το μημειο του κυριου που μιλησε για τις μυρωδιες, να μην το κοιταζει. Τοσα χρονια που ηταν ο συγκεκριμενος κυριος και τον επιασε τωρα ο πονος? Μαλλον δεν ειχε χρονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μερικά σχόλια για τους φίλους αναγνώστες.

    Παρακαλώ, καλώ και προκαλώ τον αναγνώστη που έγραψε ότι δεν μου έκαναν τα χατίρια ΝΑ ΒΓΕΙ

    ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ και να γράψει

    ΠΟΤΕ , ΤΙ και από ΠΟΙΟΝ ΖΗΤΗΣΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ να μου ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΧΑΤΙΡΙ ή ΡΟΥΣΦΕΤΙ.

    Αν δεν το κάνει ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.

    Ίσοι είμαστε φίλε ,αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ.

    Για το φίλο που ρωτάει πότε θα συνεδριάσει το πειθαρχικό συμβούλιο, απαντώ δεν γνωρίζω.

    Σε κάθε περίπτωση η παραπομπή δημοτικών συμβούλων που έχουν παραπεμφθεί και παραμένουν

    στις θέσεις τους ή αναβαθμίζονται αποτελεί ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΑΦΟ για τον ίδιο τον ΠΟΛΙΤΙΚΑ

    ΑΝΙΣΧΥΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ κ Αποστολάκη.

    Τον αποκαλώ πολιτικά ανίσχυρο για τον απλούστατο λόγο ότι ο κουνιάδος του έχει εισπράξει

    από το Δήμο με απευθείας αναθέσεις πάνω από 200.000 ευρώ.

    Για το φίλο που μιλάει για μίσος του απαντώ. Τα συναισθήματα μίσος, ζήλια, εκδίκηση είναι άγνωστα σε εμένα.

    Για το φίλο που μιλά για στήριξη της τοπικής αγοράς από τις απευθείας αναθέσεις τον καλώ και παρακαλώ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ προσεχούς ΠΕΜΠΤΗΣ αλλά και παλιότερα άρθρα για το θέμα.

    Απλά σήμερα του λέω όταν την ΠΕΜΠΤΗ πληροφορηθεί ένα μαγαζί του Αγρινίου πόσα έχει εισπράξει ΤΟΤΕ αν είναι καλοπροαίρετος μακάρι να προβληματιστεί. ΟΨΟΜΕΘΑ.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο κ Μυλωνίδης στη Πάλαιρο είπε , να ψάξετε τον αγωγό από τη Κορπή μέχρι τον Άγιο Νικόλαο γιατί υπάρχουν παράνομες παροχές κατά μήκος του αγωγού. Καλείτε η κ Πανταζή ως Αντιδήμαρχος ύδρευσης να ερευνήσει το θέμα και να ενημερώσει το ΔΣ. Αν δεν το πράξει θα καταγγελθεί για παράβαση καθήκοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 9:23 μ.μ. μην παραπλανεις τον κοσμο, γιατι δεν ειπωθηκε για καμια παρανομη παροχη στο συμβουλιο στην Παλαιρο. Οπως λεει και καποιος κυριος στο σχολιο του, επικρινε τον κ. Φουντογλου οτι δεν ασχολειται με τιποτα στο χωριο καθως επισης και για το μνημειο. Αφηστε τα παιχνιδακια προς την κ. Πανταζη γιατι αν καποιοι απο εσας δεν μπορειτε να το χωνεψετε, η κ. Πανταζη ειναι αντιδημαρχος και δουλευει καθημερινα για τα προβληματα. Αν νομιζετε οτι μπορουν να λυθουν ολα τα προβληματα συντομα ειστε ασχετοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο