Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κολώνα του ΟΤΕ έγειρε επικίνδυνα και είναι έτοιμη να πέσει πάνω σε σπίτι στη ΒΟΝΙΤΣΑ

    Επικίνδυνη κλήση έχει πάρει μια κολώνα του ΟΤΕ στην οδό Σουλίου στη Βόνιτσα. 
              Όπως βλέπουμε και στις εικόνες, ο κίνδυνος να πέσει πάνω στο σπίτι, το οποίο σχεδόν το ακουμπάει είναι ορατός και πιστεύουμε πως το πρόβλημα πρέπει να διορθωθεί τάχιστα.
      Ωστόσο ουδείς αρμόδιος έχει ενδιαφερθεί (έχουν ειδοποιηθεί εδώ και μία εβδομάδα) να την αποκαταστήσει με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του σπιτιού και οι γείτονες να κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή.
      Ο στύλος του ΟΤΕ είναι έτοιμος να πέσει με ότι τραγικό μπορεί να έχει μια τέτοια εξέλιξη ως αποτέλεσμα. Μήπως πρέπει να υπάρξουν ζημιές,  τραυματισμοί ή  να θρηνήσουμε θύματα για να πράξουν το αυτονόητο!!!
     Η εικόνα της κολώνας που έγειρε επικίνδυνα, πάνω απο τα κεφάλια των κατοίκων προκαλεί τρόμο, αλλά όπως φαίνεται, δεν είναι τόσο... επείγον ώστε να παρέμβουν οι αρμόδιες αρχές του ΟΤΕ....






11 σχόλια:

  1. Δώσε πόνο δεν καταλαβαίνουν τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι καλά που είσαι και εσύ ξηρόμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι και σε άλλα σημεία κολόνες έτοιμες να πέσουν και έχουν γίνει αναφορές στο Δήμο εδω και πολύ καιρό αν πέσει πάνω σε σπίτι ποιος Θα το αποζημιώσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι και μια μακαριου Κύπρου και δεν ενδιαφέρεται κανείς παρα τις αναφορές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποιος δημος ρε μεγαλε?ποιος δημος εξυπνε 10-44μμ?υπαλληλος του ΟΤΕ εισαι κ τα εβαλες με τον δημο?μας πηνει το αιμα ο ΟΤΕ!!!!!!!!!ο ΟΤΕ κ οχι ο ο δημος!!!!!!!ενας αντι ΚΑΡΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πληρώνεται τους λογαριασμούς του ΟΤΕ κανονικά και σκασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τσ λεφτα καλα τα παιρνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιος δημος μωρε νουμερα? Τον οτε γιατι τον πληρωνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O dimos perase to kalokairi kai den katharise ena dromo koitage mono to vathiavali tora pou den exoume tin plaz katharizoume tous dromous kai kanoume figoura sta feismpouk.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο