Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Πλήρης υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου και στην Κατούνα!


   -Απαγόρευσαν ξανά τον λόγο στον Κώστα Τριαντακωνσταντή. 
   -Ρεσιτάλ αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς, περιορισμού της ελεύθερης έκφρασης και αυταρχισμού, που θυμίζει άλλες εποχές, έδωσε για μία ακόμη φορά προχθές στην Κατούνα ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου  κ. Κουνέλης, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ στον Κώστα Τριαντακωνσταντή να πάρει το λόγο και να τοποθετηθεί σε θέματα του δημοτικού συμβουλίου. 
  -Η προσπάθεις φίμωσης είναι «απαράδεκτη» και «απαξιώνει» το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο Κώστας Τριαντακωνσταντής ΔΕΝ εκφοβίζεται και ΔΕΝ τρομοκρατείται...

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

   -ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ απο  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
  -Να λειτουργήσει ΑΜΕΣΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗ ΠΛΑΓΙΑ. Είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες από το Δήμο. Τα χρήματα που χρειάζονται υπάρχουν. Πολιτική βούληση χρειάζεται. Αν μου έδιναν το λόγο θα έλεγα συγκεκριμένα πως θα βρεθούν τα χρήματα.
**********
Αγαπητοί Αναγνώστες
      Συνεπής στη δέσμευση μου απέναντι σας προχωρώ  και σήμερα στην ενημέρωση σας για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε στη Κατούνα τη ΔΕΥΤΕΡΑ  23-10-2017.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1:
        Δυστυχώς αποδείχθηκε  για μία ακόμη φορά ότι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κουνέλης είναι πολιτικά ανεπαρκής στην άσκηση των καθηκόντων του. Κατά τη συνεδρίαση επικρατούσε χάος. Μιλούσε όποιος ήθελε, όποτε ήθελε, όσο ήθελε. Κυρίως για δευτερεύοντα  θέματα.
      Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης έτριβε τα χέρια του από χαρά. Νομίζει ότι η πολιτική του δεν έχει βγει  ή δεν θα βγει στο ξέφωτο. Εκμεταλλεύεται την έλλειψη ουσιαστικής αντιπολίτευσης κυρίως από τη Μείζονα Αντιπολίτευση.
        Ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Φερεντίνος  παγιδευμένος από τις δικές του πολιτικές αμαρτίες τη προηγούμενη δημοτική περίοδο ουσιαστικά βάζει πλάτη να περνά ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης και η Δημοτική του ομάδα τη πολιτική της. Έτσι υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα στη λειτουργία της Δημοκρατίας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο............

   
   -Δήμαρχε κ. Αποστολάκη τούτη τη δημοτική περίοδο ένα από τα βασικά που χρεώνεστε αρνητικά  πολιτικά είναι η υποβάθμιση της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Σας εξυπηρετεί πολιτικά και το ανέχεστε. Μακροπρόθεσμα όμως κάνετε μεγάλη ζημιά στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Δεν τιμάτε το θεσμό με αυτή τη πολιτική σας. Έχετε υπόψη ότι ο Δήμος θα υπάρχει και μετά το χρονικό διάστημα που έχετε τη πολιτική νομιμοποίηση να τον διοικείτε. 
  -Πρόεδρε του Δημοτικού  Συμβουλίου έχετε πάρει ένα κατήφορο αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς. Σας ζήτησα επανειλημμένα  να μου δώσετε το λόγο, σας υπέβαλλα αίτηση γραπτώς κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης  να μου δώσετε το λόγο να ενημερώσω το Δημοτικό Συμβούλιο για σοβαρά θέματα που είχαν σχέση με τα θέματα της συνεδρίασης του ΔΣ αλλά και για κάποια άλλα που σκοπίμως ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης δεν ανέφερε στην ενημέρωση του.
   -Είστε υπάλληλος του Δημάρχου κ. Αποστολάκη και της δημοτικής ομάδας της πλειοψηφίας Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου κ Κουνέλη. Δυστυχώς δεν τιμάτε τη τιμητική θέση που κατέχετε. Τόσο ο Δήμαρχος όσο και η Δημοτική του ομάδα ΦΟΒΑΣΤΕ να δώσετε το λόγο σε ενημερωμένους πολίτες.
     -Φοβάστε την αλήθεια. Τρέμετε γιατί θα αποκαλυφθεί η πολιτική σας ανεπάρκεια. Αν νομίζετε ότι θα με φιμώσετε  είστε βαθιά γελασμένοι. Πλανάστε πλάνη οικτρά.  
     -Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι πριν αποφασίσουν για ένα θέμα πρέπει να ακούνε όλες τις απόψεις. Το να μην θέλετε να ακούσετε όλες τις γνώμες ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Σας παραδίδω στη κρίση των Δημοτών και να έχετε κατά νου ότι αυτά που θέλω να μάθουν οι Δημότες και οι πολίτες  ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ.  
    Είτε το θέλετε, είτε δεν το θέλετε. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. Ενοχλώ μεγάλα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. Το γνωρίζω και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ Θεού θέλοντος. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2
       Μείωσαν λογαριασμούς από χρηματικούς καταλόγους ύδρευσης και από χρηματικούς καταλόγους τέλους κοινοχρήστων χώρων. Τούτη τη φορά μετά τη γενική κατακραυγή δεν τόλμησαν να διαγράψουν οφειλές όπως έκαναν στα παλιά Σκλάβαινα για μικροκομματικούς λόγους με το αλήστου μνήμης επιχείρημα ότι στα παλιά Σκλάβαινα είχε να πάει νερό  πολλά χρόνια, ενώ η αλήθεια είναι ότι δεν έλλειψε ποτέ και μάλιστα είναι το μοναδικό χωριό που έχει αποκλειστικά νερό Κορπής.
    Ενοχλεί η αλήθεια. Αλλά δεν κρύβεται αιώνες τώρα και σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης Δήμαρχε κ. Αποστολάκη και Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3
       Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία ο Απολογισμός του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης. Καμία αναφορά για τη τήρηση της νομιμότητας. Καμία αναφορά για τη προκλητική κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος.
     Εδώ ζητούσα επίμονα το λόγο. Δεν μου δόθηκε γιατί ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου λειτουργεί ως υπάλληλος του Δημάρχου και της πλειοψηφίας.
   Ερωτώ το λογιστή κ. Κουνέλη τα λεχθέντα για το διπλογραφικό σύστημα που δεν υπάρχει στο Κέντρο Μέριμνας παρότι ο νόμος το ορίζει ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ; Aπαντήστε κ. Κουνέλη. 
      Τα υπόλοιπα θα τα εξετάσουν  οι αρμόδιοι της πολιτείας. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ Δήμαρχε κ. Αποστολάκη και  Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας.
Αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η επιχορήγηση του Κέντρου Μέριμνας με το ποσό των 150.000 ευρώ.  

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4:
1)-Έγινε δεκτή η αίτηση του κ. Κοτρώτσου Ιωάννη για παράταση μισθώματος του δημοτικού κυλικείου στη θέση "Ρούγα" Παλιαμπέλων για έξι έτη.

2)-Έγινε δεκτή η αίτηση της "ΑΡΩΜΑ ΙΟΝΙΟΥ Α.Ε" για παράταση μισθώματος δημοτικού αναψυκτηρίου Παλαίρου μέχρι συμπλήρωση δωδεκαετίας έως 01.02.2022 κατά πλειοψηφία. 
       Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μωραΐτης Νίκος διαφώνησε και πρότεινε τη διεξαγωγή άμεσα δημοπρασίας. Ερωτώ τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας και ειδικότερα αυτούς της Παλαίρου γιατί δεν συμφώνησαν με αυτή τη πρόταση; H πρόταση αυτή ήταν υπέρ ή κατά των συμφερόντων του Δήμου και των Δημοτών;  -Παρακαλώ απαντήστε.

3)-Έγινε δεκτή η αίτηση του κ. Μασούρα Αλέξιου για παράταση μισθώματος του Δημοτικού Ιχθυοτροφείου "Μυρτάρι" στη θέση "ΧΩΡΑ".

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 5:
     Το έργο βιολογικός της Κατούνας, το άνοιγμα των λουτρών ΤΡΥΦΟΥ, ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης τα παρέπεμψε στο απροσδιόριστο μέλλον. Σε παρέμβαση μου, χωρίς να μου δοθεί ο λόγος, ρώτησα αν τα 10.000.000 ευρώ για το βιολογικό της Κατούνας υπάρχουν, ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης έκανε πως δεν άκουσε.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 6:
      Αν και εφόσον υπάρχει νερό κατά το Δήμαρχο, μετά τρία χρόνια που διοικεί, θα δοκιμάσει το καινούργιο δίχτυο της Κατούνας. Παρακαλώ κρίνετε τη τοποθέτηση αυτή.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 7:
Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία η "Μεταφορά διαθεσίμων των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης στις ομάδες Λογαριασμών Νο 250 κλπ"

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 8:
      Έγινε για μια ακόμη φορά αναμόρφωση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2017. Είναι ομολογία αποτυχίας της οικονομικής  πολιτικής της Δημοτικής Αρχής αν σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου γίνεται αναμόρφωση του προϋπολογισμού. Σε αυτό συμφωνούν οι πάντες.
     Ένας από τους λόγους που ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης φοβάται να κάνει τη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τη λογοδοσία του Δημάρχου που προβλέπεται από το νόμο. -Εσείς Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου τι κάνετε για το θέμα;
     -Eνας από τους λόγους που σας αποκαλώ υπάλληλο του Δημάρχου. Ενοχλείστε βέβαια. Με αφήνει παγερό αδιάφορο. Ας προσέχατε.

******************
Αγαπητοί Αναγνώστες
    Έχω καταθέσει αιτήσεις, με αριθμούς πρωτοκόλλου αρμοδίως, στη τεχνική υπηρεσία του Δήμου, στο ΦΟΣΔΑ, στην Οικονομική υπηρεσία του Δήμου, στους Δημοτικούς Συμβούλους  της Παλαίρου και στα τοπικά συμβούλια Παλαίρου και Πογωνιάς τέλη Ιουλίου. -Απάντηση δεν πήρα καμία. Τυχαία; OXI BEBAIA. Στο κατάλληλο χρόνο θα πούμε πολλά. 
     Καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη να μεριμνήσει να εφαρμοστεί η κείμενη νομοθεσία. Σε διαφορετική περίπτωση αν δεν λάβω απαντήσεις το επόμενο δεκαήμερο επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμη ενέργεια μου. 
      -Αρμόδιοι που απευθύνονται οι αιτήσεις, Τι φοβάστε και δεν απαντάτε ως οφείλετε στις αιτήσεις ενός πολίτη;

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.........

**********
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ:
Οι φωτο τραβήχτηκαν απο τον Μίλτο Πάτση τον οποίο και ευχαριστούμε...


























26 σχόλια:

  1. τι ακσαν τ αυτια μ.....οτ τα σφαγεια πουτε δε τα ταξε ου δημαρχους και οτ δεν ειπε οτ θα γενουν ωρε ντιπ αχρηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΜΗΝΥΜΑ είναι το εξής:

    Η απαξίωση η αδιαφορία και η υποβάθμιση γενικά του θεσμού της ΤΟΠΙΚΉΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ όσον αφορά την συμμετοχή των Δημοτών στο Δημοτικό συμβούλιο. Άδεια αίθουσα !!

    ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Τριαντακωσταντή αν ήσασταν δήμαρχος θα δίνατε το λόγο σε κάθε δημότη ; Από που προβλέπεται , όταν μάλιστα αφορά το ίδιο πρόσωπο με προφανείς σκοπούς ; Πότε θα συζητούνταν τα θέματα του ΔΣ; Έχετε δίκιο ότι αντί για παρατάσεις μισθώσεων έπρεπε να γίνουν διαγωνισμοί. Και ο δήμος θα κέρδιζε και κάποιοι που μονοπωλούν τις εγκαταστάσεις σαν ιδιοκτήτες, θα ήταν πιο εγκρατείς. 'Οσον αφορά το παιδικό σταθμό Πλαγιάς, ξέρετε πόσα παιδιά απαιτούνται για να δικαιολογείται η λειτουργία του ; Υπάρχουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Κατούνα πήγαν όλα Καλά ο γαμπρός του βουλευτή πήρε το έργο οι ανεμογεννήτριες θα γίνουν κ ζησαν αυτοί Καλά κ εμείς χειρότερα. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καραγιάννης προς Νέρωνα
    Τα αποδυτήρια του γηπέδου στο σχολείο γιατί δεν τα φτιάξατε παρότι υπάρχουν εντάλματα πληρωμένα;
    Aπάντηση Νέρωνα
    Τα υλικά τα αγοράσαμε ,αλλά δεν τα φτιάξαμε γιατί η ομάδα δεν κατέβηκε να παίξει;
    Kαραγιάννης
    Ο εργολάβος πήρε 4.500 ευρώ
    Νέρωνας
    Πήρε 2.891 ευρώ.
    Πιάστηκε με τη γίδα στη πλάτη και εσείς Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας τον καμαρώνατε. Δήμαρχε να τον χαίρεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δάσκαλε όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παλαίρου και ο Τάκουλας τη κονόμα και το μισθό τους κοιτάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για γραφική ύλη με δικαιούχο τη Ζαρκαδούλα Αννα, ξαδέρφη της γυναίκας του Νέρωνα. κόπηκαν γύρω στα 75.000 ευρώ για τις ανάγκες του Κέντρου Μέριμνας. Κόπηκαν και άλλα για γραφική ύλη. Βασίλη Τζεφριε, Νίκο Ασπρογέρακα πως ανέχεστε και καταδέχεστε να εξευτελίζεστε με αυτό το τρόπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aφου ψηφίστηκε εο Απολογισμός του 2016 κατά πλειοψηφία ο Φερεντίνος ψήσισε ναι για την επιχορήγηση των 150.000 ευρώ του Κέντρου και είπε από εδώ και στο εξής θα ασχοληθώ με το Κέντρο Μέριμνας. Είναι ναι ή όχι στημένο και ξεπουλημένο το παιχνίδι από τους δύο που διοίκησαν και διοικούν το Δήμο; Ο ένας καλύπτει τον άλλο χωρίς να ντρέπονται. Αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόσα εικονικά έργα το 2016 παραλέβατε Πανάγιω και Σπέκα; Που πήγαν τα λεφτά μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H Πλαγιά έχει πολλά παιδάκια και δικαιούται Παιδικό Σταθμό. Μπράβο Τριαντακωνσταντή που το υποστηρίζεις το δίκαιο αίτημα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο τραμπούκος από τη Κατούνα το χειμώνα κουρνιάζει και ξεκαμπάει το καλοκαίρι στα πανηγύρια που ονομάζουν πολιτισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δάσκαλε ο Κουνέλης τώρα που παίρνει 1200 ευρώπουλα το μήνα όχι υπάλληλος του Δημάρχου είναι αλλά και ....... Αυτός για το χρήμα οχι μόνο γυρολόγος γίνεται αλλά μπορεί να πάει οπουδήποτε. Δεν τον ξέρεις καλά. Πάντως χαίρομαι που τους ξεφτελίζεις. Δυστυχώς τους ψήφισα. Αλλά θα έρθει και η άλλη εκλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπομονή ,θα σας φτιάξει ο Σκουρλέτης με τον νέο νόμο.😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ξεπέρασαν σε ψέμα και κονόμα και τους πρυτάνεις του είδους Γεωργοθόδωρο και Ντόφαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΕΡΩΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙ .
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ;
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ .ΤΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΡΩΝΑ ..... ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ ......
    ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ ΛΟΓΟ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ . ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ .
    ΝΕΡΩΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ . ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στον 1 41 θελω να πω οτι αφου δεν τσακονοταν λενε στο σιμβουλιο φευγαν ο ενας μετα τον αλλον γιατι δεν ειχε σασπενς οπως λενε τι να πω κ μη χειροτερα θεε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλε αναγνώστη 2:52
    Οι λαϊκές συνελεύσεις σε όλα τα χωριά και στις έδρες των τριών πρώην Καποδιστριακών τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που λέγεται λογοδοσία του Δημάρχου και η συμμετοχή των Δημοτών στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου είναι οι απαραίτητες ελάχιστες προϋποθέσεις συμμετοχής των Δημοτών στα Δημοτικά δρώμενα.

    Η αμφίδρομη αυτή σχέση Δημοτικών Συμβούλων και Δημοτών είναι αναγκαία για να λειτουργήσει η Δημοκρατία. Eπίσης υποστηρίζω και τη διεξαγωγή τοπικών Δημοψηφισμάτων σε σοβαρά ζητήματα. Για παράδειγμα έχω προτείνει τοπικό δημοψήφισμα για τη μεταφορά των σκουπιδιών της Λευκάδας. Φυσικά έχω αντίθετη γνώμη στη μεταφορά.

    Δεν έχει να χάσει ο τόπος, η Δημοκρατία, οι Δημότες, η Δημοτική αρχή από τους ενεργούς πολίτες. Αντίθετα η σύνθεση των απόψεων προάγει την επίλυση των προβλημάτων. Θεωρώ πως πρέπει να συμφωνείτε. Αν όχι δικαίωμα σας.

    Ο αριθμός των παιδιών στη Πλαγιά είναι αρκετός και ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ είναι αναγκαίος. Αν μου δοθεί ο λόγος στο ΔΣ θα αναπτύξω τις σκέψεις μου για την εξεύρεση των πόρων. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εσύ ο αριστερός πεποιθήσεων δουλεύεις στο Δήμο και πληρώνεσαι με μαύρα χρήματα . Πληρώνεσαι με εικονικά τιμολόγια.Από εδώ και στο εξής θα βρείς το ΙΚΑ μπροστά σου. Έτσι δεν είναι Πανάγιω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κάποιοι πλούτισαν ρε αριστερέ με τα εικονικά τιμολόγια που κόβουν. Εσένα θα σε έχουν να τους παρακαλάς για ένα κομμάτι ψωμί. Ξύπνα ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κάποιοι πλούτισαν ρε αριστερέ με τα εικονικά τιμολόγια που κόβουν. Εσένα θα σε έχουν να τους παρακαλάς για ένα κομμάτι ψωμί. Ξύπνα ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αποστολάκη οπως τα καταφερες μας φορτωσες παι τον σολδατο χιλιες φορες καλυτερα απο τα ρεζιλικια που κανεις αλλα μας ελεγες οτι θα εκανες και βαλαμε με σενα τζεφριε γιατι δε μιλας εσενα στηριξα εκτος και συμφωνεις με αυτα που κανει ο παντελης και οι αλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. O ξάδερφος του Γιωργοθόδωρου που δουλεύει με μαύρα , ξέρει η Πανάγιω, υποστηρίζει το Νέρωνα. Αγράμματε αριστερέ ,αν ξέρεις ο Νέρων έκαψε τη Ρώμη, ο Γιωρθόδωρος και ο Νέρωνας βάζουν στο κουμπαρά τα χρήματα μας. Τα χρήματα των Δημοτών. Βούλωσε το λοιπόν και βγάλε το σκασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Bασίλη Σώζο ήρθε η ώρα να μιλήσεις, γιατί έφυγες νωρίς. Πες αυτά που λες χαμηλοφώνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το κεντρο μεριμνας ειναι παραγωγικο παντελης κ καρελου οι καλυτεροι δεν καθοντε με τα χερια σταυρωμενα κανουν αυτα που δεν μπορεσε κανενας να κανει τοσα χρονια μπραβο τους κ τιποτα αλλο δεν εχω να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Kώστα έχουν χάσει τον ύπνο τους. Δεν ξέρουν από θα τους έρθει ο έλεγχος. Τρέχουν σε Δικηγόρους, βρίσκονται σε πανικό.Μπράβο για την αντοχή σου και που κατάφερες να σπάσεις το φόβο που είχαν σπείρει στο κόσμο. Ο πολύς κόσμος κατάλαβε τώρα πως παίζετε το παιχνίδι. Καλή δύναμη και να φυλάγεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο