Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΚΤΙΟΥ- ΒΟΝΙΤΣΑΣ: "Δουλειές με φούντες"!! ΔΕΙΤΕ πόσα χρήματα πήγαν σε μαγαζιά εκτός δήμου, λες και δεν υπάρχουν στη Βόνιτσα και στη περιοχή μας, καταστήματα που να διαθέτουν παρόμοια είδη!!!

Kυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα συνεχίσετε να στηρίζετε τη πολιτική του Κέντρου Μέριμνας; !!!

   -Το ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ- ΒΟΝΙΤΣΑΣ όχι μόνο δεν στηρίζει την τοπική αγορά ως όφειλε, αλλα δείτε παρακάτω πόσα χρήματα πήγαν σε μαγαζιά εκτός δήμου, λες και δεν υπάρχουν στη Βόνιτσα, Πάλαιρο, Κατούνα, καταστήματα που να διαθέτουν παρόμοια είδη. Γιατί καλά είναι τα πομπώδη λόγια και οι μεγαλόστομες κορώνες, αλλά θα πρέπει με πράξεις να στηρίζονται, ιδιαίτερα τώρα σε εποχές τεράστιας δυσκολίας λόγω της οικονομικής κρίσης, οι τοπικοί καταστηματάρχες και μαγαζάτορες.
   -Να θυμίσουμε στη δημοτική αρχή ότι: οι δημοτικοί άρχοντες δεν είναι «Καίσαρες» αλλά έχουν υποχρέωση να υπηρετούν τα συμφέροντα όλων των δημοτών και να στηρίζουν την περιοχή μας. Οι μεγαλοστομίες για διαφάνεια, αξιοκρατία και τιμιότητα πρέπει να επιβεβαιώνονται στη καθημερινότητα και όχι μόνο να αναφέρονται απλά στα άρθρα τους.
  -Την ψηφίσαμε για δημοτική αρχή των δημοτών και αποδεικνύεται δημοτική αρχή των κολλητών.

************
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ  ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

Αγαπητοί Αναγνώστες
   Την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 δημοσιεύτηκε ένα άρθρο με τίτλο "Δυναμική η παρουσία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ- ΒΟΝΙΤΣΑΣ- Στηρίζουμε ακάθεκτα τη τοπική κοινωνία". Το άρθρο υπογράφεται ως εξής:
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Μ.Α
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ.

    Σας μεταφέρω μία παράγραφο από το άρθρο και παρακαλώ να έχω τη προσοχή σας:
   "Oλες αυτές οι δαπάνες έγιναν και δόθηκαν σε προμηθευτές και επαγγελματίες του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Μόνο όταν δεν υπήρχαν έμποροι που να μπορούν να μας προσφέρουν την υπηρεσία ή το είδος που ζητούσαμε, καταφεύγαμε σε Δημότες του Δήμου μας που δραστηριοποιούνται σε όμορους Δήμους. Ελάχιστοι είναι οι προμηθευτές που χρησιμοποιήσαμε ως Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης και δεν ήταν δημότες του Δήμου μας. Ο μόνος λόγος που γινόταν αυτό ήταν ότι δεν υπήρχαν  παρόμοιοι έμποροι με τις υπηρεσίες που ζητούσαμε".
    Αν το παραπάνω άρθρο είχε την υπογραφή του αναφερθέντος φυσικού προσώπου δεν ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ. 
     Φέρει όμως την υπογραφή του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης και αυτό βεβαίως έχει τεράστια πολιτική σημασία και όχι μόνο...............



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1:
Σήμερα αρχίζουμε την ενημέρωση σας για δαπάνες που αφορούν το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης στην ευθύνη του οποίου μεταξύ των άλλων υπάγονται οι παιδικοί σταθμοί, τα γήπεδα κλπ.
      Παρακαλώ προσέξτε τους δικαιούχους, την αιτιολογία των δαπανών και αν αυτές οι εργασίες ή οι προμήθειες θα μπορούσαν να γίνουν ή να μην γίνουν από μαγαζιά εντός του Δήμου για τη ενίσχυση της Τοπικής Αγοράς, όπως ισχυρίζονται οι διοικούντες το Δήμο.




ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 1: 77.069,25 €
ΣΧΟΛΙΑ:
   Σε σύνολο δαπανών 77.069,25 ευρώ  μόνο περίπου 5.000 ευρώ πήγαν σε μαγαζιά εντός του Δήμου, τα υπόλοιπα πήγαν σε αυτές τις δύο επιχειρήσεις του Αγρινίου.
     Τα λιπάσματα που αναφέρονται παραπάνω θα μπορούσαν να φτάσουν για τα γρασίδια  ενός μεγάλου μέρους του κάμπου Παλαίρου-Πογωνιάς. 
     Φυσικά λιπάσματα, σπόρους, αρδευτικά συστήματα κλπ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. Γιατί δεν έγιναν οι προμήθειες από αυτά τα μαγαζιά;
   -Δήμαρχε κ. Αποστολάκη υπάρχουν και όρια εμπαιγμού των Δημοτών. ΕΛΕΟΣ.
     Παραδίδω στη κρίση των δημοτών και των αναγνωστών την ανακοίνωση και το Πρόεδρο του Κέντρου Μέριμνας που την υπογράφει.

**************
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2:
    Στις 4 Νοεμβρίου 2017 το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης, εκδίδει το χρηματικό ένταλμα πληρωμής 10 Α, με δικαιούχο το κ. Τέγα Γεώργιο του  Ιωάννη, με αιτία πληρωμής ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΑΛΑΙΡΟΥ έναντι ποσού 10.998, 80 ευρώ.
   Ο κ. Τέγας Γεώργιος του Ιωάννη είναι ΓΕΩΠΟΝΟΣ με έδρα το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.
      Έτσι στηρίζει  το Κέντρο Μέριμνας την ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ- ΒΟΝΙΤΣΑΣ; Mου θυμίζει τον πρώην αποτυχημένο Δήμαρχο κ. Σολδάτο που είχε δώσει σε μαγαζί με έδρα τη Νίκαια του Πειραιά με απευθείας αναθέσεις το ποσό των 160.000 ευρώ. Έτσι στήριζε και ο πρώην  αποτυχημένος Δήμαρχος την Τοπική Αγορά;
   -Μέσα στο Δήμο μας δεν υπάρχουν Γεωπόνοι Δήμαρχε κ. Αποστολάκη;
    -Υπάρχουν και όρια Δήμαρχε κ Αποστολάκη του εμπαιγμού των δημοτών. ΕΛΕΟΣ.

*****************
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3:
      Με την ίδια απόφαση 64/2017 της Οικονομικής Επιτροπής έχουμε τις παρακάτω απευθείας αναθέσεις στο κ. ΚΟΡΔΑΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ με έδρα το Αγρίνιο:

ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ με ελαστικοσυνθετικό τάπητα ΓΗΠΕΔΩΝ

ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 3: 53.784 €

        -Υπάρχει έστω και ένας Δημότης που πιστεύει ότι εδώ το συμφέρον του Δήμου δεν ήταν Η ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΥ ΔΙΣΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για ολόκληρο το Δήμο; Προφανώς τα ποσά μπήκαν έτσι ανά δημοτική ενότητα για να δοθούν με απευθείας αναθέσεις.
     -Yπάρχει έστω και ένας Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης τουλάχιστον που δεν θα φέρει το θέμα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο;
      -Υπάρχουν και όρια Δήμαρχε κ Αποστολάκη. ΕΛΕΟΣ. Δόθηκε το ίδιο έργο στον ίδιο εργολάβο. 

***********

ENHMEΡΩΣΗ 4:
   Κλείνουμε σήμερα την ενημέρωση σας για δαπάνες που αφορούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΔΕ ΜΕΔΕΩΝΟΣ:

ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 4: 34.113,6 €

Σήμερα δεν θα κάνω κανένα σχόλιο για αυτές τις δαπάνες. Θα το κάνω σε άλλη χρονική στιγμή.

Για σήμερα έχουμε:
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ:  77069,25 + 10998,80 + 53784 + 34113,6 = 175.965,7 ευρώ

***************************

  1)-Kυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ρωτήστε τους αρμόδιους του Κέντρου Μέριμνας, να σας ενημερώσουν μέσα στο ΔΣ για το περιεχόμενο του εγγράφου που ήρθε από το ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και τις μετέπειτα εξελίξεις.
  2)-Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κουνέλη λόγω και της επαγγελματικής σας ιδιότητας ρωτήστε, σας παρακαλώ  τους αρμόδιους του Κέντρου Μέριμνας: 
α)-εφαρμόστηκε η κείμενη νομοθεσία σε ότι αφορά το διπλογραφικό λογιστικό σύστημα ναι ή όχι; Aν δεν εφαρμόστηκε γιατί; Yπάρχουν ευθύνες;
β)-Ρωτήστε για την παρακάτω απόφαση του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας:
 "Αναθέτει την υπηρεσία εφαρμογής διπλογραφικού λογιστικού συστήματος στην ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ κ’ ΣΙΑ Ε.Ε. με Α.Φ.Μ. 997933646 Δ.Ο.Υ. Αιγίου, στην συνολική τιμή των 4.960,00 ευρώ με Φ.Π.Α."
  -Η εν λόγω λογιστική εταιρεία (αν δεν κάνω λάθος) δραστηριοποιείται στο Δήμο μας; 
  -Yπάρχουν  λογιστικές  εταιρείες ή λογιστές μέσα στο Δήμο που θα μπορούσαν να κάνουν αυτή την εργασία;  
   -Bέβαια εδώ θα μας πληροφορήσει και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λιάπης και φυσικά όποιος άλλος γνωρίζει.

*****************

Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι!
    -Μετά από αυτά θα συνεχίσετε να στηρίζετε την πολιτική του Κέντρου Μέριμνας; 
    -Η πολιτική σας στήριξη στην παραπάνω πολιτική ή η σιωπή σας είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ.

Επιπρόσθετα σας πληροφορώ ότι οι δαπάνες που θα δημοσιευτούν προσεχώς θα προκαλέσουν ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΤΑΓΟ πολλαπλάσιο του σημερινού.  

ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ............

42 σχόλια:

  1. Η όλη συλλογιστική του άρθρου είναι προβληματική.Ως δημότης που πληρωνει δημοτικά τέλη και φόρους ΔΕΝ με ενδιαφέρει εάν οι προμηθειες είναι απο τις ντοπιες επιχειρήσεις ή απο τις παραπέρα ΑΛΛΑ εάν εξασφαλιστηκαν οι ποιό χαμηλές τιμές στις αγορές αυτές.

    Η επιχειρηματολογία ότι πρέπει να προστατευτούν οι τοπικές επιχειρήσεις είναι έωλη και επικίνδυνη.
    Ας μειώσουν τα περιθώρια κέρδους οι τοπικές επιχειρήσεις για να γίνουν και οι ανάλογες προμηθειες.
    Με την κατσαπλιαδικη λογική κάποιων θα έπρεπε και η κυβέρνηση να αποκλειει προμηθευτες του εξωτερικού ακόμα και εάν προσφέρουν αγαθά και υπηρεσίες πολύ χαμηλές για να προστατευτεί η ντοπια παραγωγή .
    Επίσης όταν γίνονται μεγάλα εργα να αποκλειονται διεθνείς οικοι για να πληρώνουμε ακριβότερα εμείς οι πολίτες τα δημοσια έργα ,διότι προστατευουν το ελληνικό κεφάλαιο.

    Νομίζω ο συγγραφέας του άρθρου θα έπρπεπε να επικεντρωθεί σε ένα και μόνο σημείο,εάν δηλαδή στις προμηθειες εξασφαλιστηκαν οι ποιό χαμηλές τιμές μέσω κάποιου διαγωνισμού όπως κάνουν οι σοβαροί δήμοι της Λευκάδας και της Πρέβεζας.

    Ήδη τα τέλη ίδρευσης που μου χρεωνει ο δήμος καθώς και τα δημοτικά τέλη έχουν φτασει στο θεό επειδή ο δήμαρχος και η παρέα του θέλει να ικανοποιήσει τις κουμπαριές του και τις υποσχέσεις του σε μια στενή κλίκα.
    Αυτό θέλω να σταματήσει απο την επόμενη δημοτική αρχή.
    Θέλω να ελπίσω ότι έγκαιρα θα δημιουργηθεί ένα σχήμα που θα περιλαμβάνει από όλα τα κόμματα άτομα ικανά, σοβαρά και με όραμα για την περιοχή.

    Ουτε Αποστολάκηδες ούτε θύμιοι.
    Ας ελπίσω ότι θα το δώ αυτό στο προσεχές μέλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι αλήθεια όλα αυτά κύριε Παντελή Αποστολάκη; Πάνω απο 170.000 € έφυγαν σε μαγαζιά εκτός δήμου; Δηλαδή το δημοτικό χρήμα προορίζεται για το ξένο κόσμο και για την τοπική αγορά της Βόνιτσας, μόνο αέρα κοπανιστό;
    Γνωρίζεις κ. Παντελή Αποστολάκη ότι: «Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει»; Πόσο μάλιστα όταν αγνοείς τους ντόπιους και στηρίζεις του γείτονες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει θα κάνει μια γιορτούλα το κέντρο μεριμνας και θα μοιρασει ψητη προβατίνα ώστε να δείξει το “αμέριστο” ενδιαφέρον του για το Πολιτισμό και θα δώσει στους κολλητούς του προμήθειες για τα εμφιαλωμένα νερά κορπής. Μεγάλη υποκρισία. Από την αρχή της θητείας του, ο Παντελής Αποστολάκης θα μπορούσε να είχε κάνει ένα σχέδιο ώστε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που φεύγουν από τη Βόνιτσα για προμήθειες ή υπηρεσίες, να πέφτουν στην τοπική αγορά. Γιατί δεν το έκανε;
    Γιατί προφανώς τους ντόπιους καταστηματάρχες τους θέλει να κρατάνε απλωμένο χέρι ως ζητιάνοι, για να πάρουν κάποιο εργάκι-προμήθεια και να περάσει την εντύπωση στους ανθρώπους πως είναι ωφελούμενοι από τον Παντελή και όχι δικαιούχοι δημότες και μαζέψει μερικά ψηφαλάκια. Έτσι ο Παντελής επιχειρεί να στερήσει από ολόκληρη την πόλη την αξιοπρέπειά της. Κι ένας κόσμος που χάνει την αξιοπρέπειά του λυγίζει εύκολα και γίνεται πειθήνιος στον κάθε Παντελή.....

    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ... Να σταματήσουν οι επιλεκτικές «προτιμήσεις» προς κάποιους και να σταθούμε με αξιοπρέπεια, απέναντι στους μαγαζάτορες, οι οποίοι το δικαιούνται και το αξίζουν.... Δεν τους κάνουμε χάρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λεφτά υπάρχουν Ελληνάρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο δάσκαλος έχει απόλυτο δίκιο. Δεν πάει άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρόσθεσα τα χρήματα για τα λιπάσματα που υποτίθεται αγόρασαν και έριξαν στα γήπεδα. 15.000 ευρώ Δήμαρχε . Είναι απίστευτη και όμως αληθινή ρεμούλα. Κώστα συγχαρητήρια συνέχισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο κοσμάκη δίνουν πρατίνα, μπύρα και αυτοί τρώνε το χαβιάρι και φουσκώνουν τους λογαριασμούς τους. Ντροπή ρε. Μπόχα και βρωμιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νέρωνας, Πανάγιω, Τσινιάς κλπ είναι μαθητούδια του Γεωργοθόδωρου και του Ντόφαλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κασόλα αυτά ως αντιπρόεδρος της οικονομικής επιτροπής γιατί δεν τα φέρνεις στο Δημοτικό Συμβούλιο; Θα φανεί στο μέλλον αν είσαι πολιτικός γυρολόγος ως ακούγεται. Θύμιο είναι έτοιμος να λακίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Γεροκοστοπουλο δεν τον περνα ΚΑΝΕΝΑΣ φιλοι μου

      Διαγραφή
  10. KAI TI EINAI ΡΕ.. 175.000 ευρώ στραγάλια και δεν είδες ότι τάδωσες σε αγρινιώτες!!!!! και μετά καθόσουνα κι έγραφες ότι δήθεν οι δαπάνες δόθηκαν σε προμηθευτές και επαγγελματίες του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. ΡΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΟΥΚΟΥΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΓΚΟΛΕΖΟΙ.ΝΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΑΜΝΗΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. A re thimio,Nerona,kapelakia,kari,panagio kia sia ti travate kai esis me ton lao.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παιδιά θα ξανά ρωτήσω! Που χάθηκε ο Παντελής που έλεγε θα καθαρίσει τη διαπλοκή και κάθε είδους συμφέροντα; Μήπως πήγε να σκοτώσει τον καρχαρία που εμφανίστηκε στον Αμβρακικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προσπαθείτε να αμαυρώσετε το τεράστιο έργο του Παντελή. Πρατίνες ψητές, άλογα, τσαμπούνες, βεγγαλικά, ξύγκια, λίγδα, χαρτοπόλεμο. Μόνο πυραμίδες δεν μας έφτιαξε. Με χρυσά κουτάλια τρώνε οι κολλητοί και οι εργολάβοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο κυρ Παντελής ο έντιμος που κάνει πάρτι με το δημόσιο χρήμα. Ζαρκαδούλα, Παπανικολάου, Κορδάτος η χαρτούρα . Ρε για μαλάκες μας περνάτε. Ούστ από εδώ με τις αρπαχτές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λάκια Στούπα πάρτι γίνεται. Τίποτε δεν πήρες χαμπάρι ή και εσύ στο μέλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΕΒΕΖΑ ΚΑΙ Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ 1 ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ? ...ΕΡΩΤΩ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ? ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ? ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΧΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ? ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΥΧΑΙΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ ....ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ ? ΓΡΑΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ? ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ(ΦΟΡΑ) ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ.... ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΤΟΥΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. O τραμπούκος από τη Κατούνα τι λέει για όλα αυτά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. O Tσινιάς Δήμαρχε Αποστολάκη από ποιό κοντινό Δήμο πήρε απευθείας αναθέσεις; Kαι για τί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Tόσο καιρό έλεγε ο Τριαντακωνσταντής έπεσε ακρίδα στο Κέντρο Μέριμνας. Γιατί τον καλύπτατε το μποτίλια Δημοτικοί Σύμβουλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. O Μπαλατσούρας δεν σε άφηνε να μιλήσεις Κώστα γιατί έχει πάρει με απευθείας ανάθεση τις ασφάλειες των αυτοκινήτων του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σοσιαλιστή Προδρομίτη Σωτήρη να πείς εκεί στη Κατούνα οτι ο Παντελής και η παρέα του Πανάγιω, Σπέκας, και ο τραμπούκος αγόρασαν 15.000 ευρώ λιπάσματα να λιπάρουν τα γήπεδα. Θα γελάσει και η κολοβή αρνάδα Σωτήρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θύμιο Φερεντίνο ο Νέρωνας δεν έγραφε για υπερτιμολογήσεις, για εικονικά τιμολόγια οτι κόβατε εσύ και ο Σολδάτος. Τώρα που πιάστηκε με τη γίδα στη πλάτη τι θα κάνεις; Θύμιο σε ψήφισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. H κ Πανταζή ψήφιζε αυτά Χρήστο Σ. Επομένως δεν έκανε καλά τη δουλειά της. Μπορεί να μας πει όμως γιατί τα ψήφιζε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Με τη κουτάλα στο χέρι. Δεν ντρέπεστε ρε τρωκτικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΚΤΙΑ!!!!! ονομαζη την οικοδομηκη κατασκευει ο προην προεδρος το Δ.Σ.!!!!!!!ΑΚΤΙΑ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!προφανος τα κατασκευαζει απο χρηματα του δημου ΑΚΤΙΟΥ βονιτσας?ερωτω!ΚΩΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΩΡΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Άκου 53.000 ευρώ για το ίδιο έργο στον ίδιο εργολάβο με την ίδια απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής με απευθείας αναθέσεις. Αυτό λέγεται κατάτμηση επί της ουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είπε ο Παντελής.<<Ο μόνος λόγος που γινόταν αυτό ήταν ότι δεν υπήρχαν παρόμοιοι έμποροι με τις υπηρεσίες που ζητούσαμε". Υπάρχει έστω και ένας Δημότης που να μην συμφωνεί ότι αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα. Όλοι βέβαια ξέρουν γιατί το είπε. Δημοτικοί Σύμβουλοι ζητήστε να πάει σπίτι του. Διαφορετικά είστε συνυπεύθυνοι όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τέγας Γεώργιος. Γιός υψηλόβαθμου και καλοπληρωμένου υπαλλήλου της Νομαρχίας. Γνωστός ο πατέρας κομματάρχης του Βερελή που έφτιαξε εκείνο το τρένο που πηγαίνει από το Κρυονέρι στο Αγρίνιο και από εκεί με ταχύπλοα στη Πάτρα. Που τον ανακάλυψες ρε μποτίλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μιλάμε για μεγάλο πλιάτσικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το πρατήριο της Παλαίρου δεν θα συμπαρασταθεί στον ηθικό μποτίλια ; Γιατί κουρνιάσατε ρε παιδιά; Στο γιό του κομματάρχη του Βερελή , ως κομματάρχες δεν θα είσαστε κοντά του; Nτροπή σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιατί δεν έγινε διαγωνισμός για το γήπεδο στη Κατούνα; Aυτό που έγινε λέγεται κατάτμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. κ Βέμη-Καρέλου Αθηνά που μπλέξατε στο Κέντρο Μέριμνας; Λακάτε όσο είναι νωρίς. Διαφορετικά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Kopritaria peinales tou dimosiou xrimafos kala mas kanete omos afou o laos einai ston kafene kai ston kanape.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δάσκαλε έβγαλες στο ξέφωτο τη μαφία από το Μοναστηράκι. Γεωργοθόδωρο, Νέρωνα, Πανάγιω, Σπέκα, Γουρούνα, Τραυλοστάθη κλπ. Σου αξίζουν συγχαρητήρια. Έχεις τσαγανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Θυμάστε που ο Νέρωνας έγραφε για υπερτιμολογήσεις και εικονικά τιμολόγια. Τώρα κάνει τα ίδια με την ομάδα του. Που πάνε τα λεφτά Νέρωνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Θυμάστε που ο Νέρωνας έγραφε για υπερτιμολογήσεις και εικονικά τιμολόγια. Τώρα κάνει τα ίδια με την ομάδα του. Που πάνε τα λεφτά Νέρωνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Eνα είναι βέβαιο. Τα χρήματα αυτά δεν πήγαν για το σκοπό που κόπηκαν τα τιμολόγια και ένα δεύτερο βέβαιο είναι ότι ο μποτίλιας είπε πολλές φορές ψέματα. Το λόγο έχει το Δημοτικό Συμβούλιο. Θύμιο Φερεντίνο, Νίκο Λιάπη και Νίκο Μωραίτη ο κόσμος περιμένει πολλά από εσάς. Παντού συζητάνε αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο