Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Αντικαταστάθηκε η ετοιμόρροπη κολώνα του ΟΤΕ που κρέμονταν να πέσει πάνω σε σπίτι στη ΒΟΝΙΤΣΑ (ΦΩΤΟ)

 
           Για να μη γράφουμε μόνο τα αρνητικά, αξίζει να τονισθεί πως μετά απο ανάρτηση μας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) για μια  Κολώνα του ΟΤΕ που είχε γείρει επικίνδυνα και ήταν έτοιμη να πέσει πάνω σε σπίτι στην οδό Σουλίου στη Βόνιτσα, η αντικατάσταση της πραγματοποιήθηκε σε λιγότερο απο δύο ημέρες (μεσολάβησε Σαββατοκύριακο), από συνεργείο του ΟΤΕ. 
            Ήδη σήμερα το πρωί, τοποθετήθηκε καινούργια κολώνα και έπαψε να υπάρχει ο κίνδυνος να πέσει πάνω στα κεφάλια των κατοίκων του σπιτιού και των διερχομένων.

    Απο το Γραφείο Τύπου ΟΤΕ λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση: 
  "Καλησπέρα σας, σε συνέχεια άρθρου σας με τίτλο «ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κολώνα του ΟΤΕ έγειρε επικίνδυνα και είναι έτοιμη να πέσει πάνω σε σπίτι στη ΒΟΝΙΤΣΑ» (http://xiromeronews.blogspot.gr/2017/10/blog-post_686.html#more), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η συγκεκριμένη κολώνα αντικαταστάθηκε σήμερα. 
Στη διάθεσή σας,
Γραφείο Τύπου - Εταιρική Επικοινωνία Ομίλου ΟΤΕ"

        Επίσης ο Φίλος μας απο τη Βόνιτσα, που μας έστειλε τις φωτο, ικανοποιημένος απο την εξέλιξη, σημειώνει: "Η βλάβη αποκαταστάθηκε. Καινούργια κολώνα ΟΤΕ. Το σπιτάκι σώθηκε. Ευχαριστούμε όλο τόν κόσμο που βοήθησε... Να είστε όλοι καλά!"..........








4 σχόλια:

  1. Επιτελους .Επερπε να κινηθούν θεοί και δαίμονες για να κάνουν την δουλεια τους και θέλουν και μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σας...θέλουν μανταλάκια τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουτε ο θεος ουτε κανενας δαιμονας πρεπει να κινηθει ,απλα ενα τηλεφωνο χωρις χρεωση στην εταιρεια και θα ειχε αντικατασταθει ο στυλος !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο