Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΚΑΤΟΥΝΑ: Μπορεί να μην φτάνει το νερό στα σπίτια αλλά τρέχει το νερό στα χωράφια! - Κατασπατάληση νερού με λάστιχα (ΦΩΤΟ)




           Σε απόγνωση είναι οι κάτοικοι της Κατούνας καθώς εδω και καιρό, έχουν ξεμείνει από νερό. Τα παράπονα είναι έντονα και όπως λένε οι ντόπιοι, πολλοί χωριανοί ποτίζουν παρανόμως τις καλλιέργειές τους και τις κτηνοτροφικές μονάδες από το δίκτυο της ύδρευσης γι αυτό και συνεχώς παρουσιάζονται προβλήματα στην επάρκεια.
       Ο φωτογραφικός φακός του Παναγιώτη Τσούτσουρα εντόπισε κατασπατάληση νερού με λάστιχα, απο τα οποία μεγάλη ποσότητα νερού διοχετεύεται, άγνωστο για πόσο καιρό, για την άρδευση των κτημάτων της περιοχής. Ο αγωγός ύδρευσης είναι ξέφραγο αμπέλι, τοποθετούν λάστιχα ανεξέλεγκτα για να ποτίσουν τις καλλιέργειές τους, με αποτέλεσμα να μην φτάνει το νερό στα σπίτια και να τρέχει το νερό στα χωράφια!........


  
       Με όλα αυτά είναι φανερό ότι ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας πρέπει να παρέμβει, να προστατεύσει το δίκτυο, το δημόσιο αγαθό, το νερό, να σταματήσει το νερό να μεταφέρεται στα χωράφια και να εντατικοποιήσει τους ελέγχους για την νεροκλοπή καθώς και τις παράνομες συνδέσεις.

Ο Παναγιώτης Τσούτσουρας, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τις φωτογραφίες και γράφει: 

        Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα το μάθημα μας είναι οι παράνομες εγκαταστάσεις δικτύου νερού. Ήρθε και  στην Κατούνα η μεγάλη σχολή. Κλέψε και εσύ μπορείς. Μέγας χορηγός ο δήμος και όλη η ομάδα του.
         Αφού εγκαταστήσουμε το δίκτυο στις ελιές - βλέπε φωτο- ή στο αμπέλι ή στα καπνά ποιό πριν ή γεμίζοντας τα πηγάδια, σε στάνες και πάει λέγοντας, με την ευλογίες τις ομάδας που αναφέρω ποιο πάνω για λίγους ψήφους;;; αδιαφορώντας εάν το χωριό είναι χωρίς νερό.
       Το φινάλε ποιο είναι;; -Κάνω εγώ την δουλειά μου και όλοι οι συνάνθρωποι μου ας παν να γαμ@@@@ν.
Καλό σας βράδυ!













11 σχόλια:

  1. "Πάλι καλά" Θα μπορούσε η κατάσταση να είναι χειρότερη.
    Πολλά τα άπλυτα και η μπουγάδα μικρή. Κύριοι Δημοτικοί άρχοντες... τι λέτε?
    Δεν είστε πλέον αξιόπιστοι, έχετε ολοκληρωτική απώλεια του κύρους και της αξιοπρέπειας.
    Σωτήρη και οι άλλοι, ξεσκεπάζεται σιγά -σιγά το μυστικό της εκλογή σας..

    Μία βρύση πόσους ΨΗΦΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιδού οι αποδείξεις. Τι άλλο θέλετε κύριοι αρμοδιοι του Δήμου για να δειτε ότι το νερό πάει στα μποστάνια και στα σπίτια της κατούνας έρχεται.... κοπανιστός αέρας!!!
    Βάλτε τέλος στην κλοπή του νερού. Οι παράνομοι το παίζουν έξυπνοι και πληρώνουν μόνο τα κορόιδα. Για τέτοιου είδους ενέργειες δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αναρωτιεμαι χθες βραδυ στις 10 το αγροτικο μιτσουμπισι που ειναι για της κατουνα τι δουλειες ειχε στον μυτικα μπροστα στην εκκλησια οι φωτογραφιες πανε στην περιφερεια σε γραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΟΤΊΖΕΙ ΤΑ ΑΜΠΈΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΡΕΛΟΥ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΗΣ Ο ΣΤΟΥΠΑΣ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΜΗΝΟ ΕΝΩ ΝΕΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΕΙΘΕΙ. ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4/24μμ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΤΟ!!!!!!!!!!!ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ 2η3 ΦΟΡΕΣ !!!!!!!!!!ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Κ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΟΥΣΙΑ. ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΓΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ.ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΗ ΔΙΑΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΔΩ ΣΤΗ ΚΑΤΟΥΝΑ. ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο καλά κάνετε πέστε κιαλα παιδιά του αποστολακι είστε όλοι εσείς που τον λασπολιγιται τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οποιος γνωριζει το χωραφι της κυριας καρελου που ποτιζετε κ τη εχει μεσα φυτεμενο ας βγει δημοσια με ονοματεπωνυμο να μας το πει γιατι μονο λασπη προσπαθειτε να τις ριξετε κ τιποτε αλλο παλιοψευτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς 4:24μ.μ. Πες μας που ακριβως εχει η κ. Καρελου χωραφια και τι εχει σπειρει και ποτιζει αυτη τη στιγμη παρανομα; Και βγες αν τολμας επωνυμα. Αλλα φοβασαι μηπως και σου απαντησει και σε κολλησει στον τοιχο λασπολογε/α. Τρεχει ολη μερα να τακτοποιει πραγματα που τα παρελαβε σουρωτηρια. Οσον αφορα για τον κ. Στουπα, εσεις εκει πανω δεν ξερετε απο που ποτιζει τις ελιες του; Αλλα ετσι ειναι επειδη δουλευει κι αυτος και οι συγγενεις του ολη μερα κι εχουν καλη σειρα σας βγαινει το ματι. Ζηλια ψωρες και λασπολογοι. Αραγε αυτα τα λαστιχα που φωτογραφιζει ο κ. ηθικος, ποσα χρονια ειναι εκει και που ξερουμε εμεις οτι ειναι παρανομα; Και προς τον 6:02 μ.μ. Διαλυση ειχατε βαρεσει μονοι σας εκει πανω πριν ενταχθειτε στον Δημο Ακτιου-Βονιτσας. Αν εχετε τα κοτσια φυγετε και μεινετε μονοι σας, γιατι ειχατε μαθει <> και σας ποναει. Ελεος πια, αλλαξτε λιγο νοοτροπιες, βαρεθηκαμε.
    Κ.Μ. Βονιτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όντος έτσι είναι ή κυρία καρελου τρέχει όλη τη μέρα!!! ας είσαστε λίγο προσεκτικοί και να μην τους παίρνει όλους ή μπάλα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο