Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

AGRINIOPRESS: Αιολικό πάρκο στον Πεταλά; Κακό που μας βρήκε!

                Στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου ειπώθηκαν τόσα πολλά για τον πόλεμο, τον εμφύλιο, τους παπάδες και τον μαρξισμό (για ακόμη μια φορά) ώστε  πέρασε άβρεχο ένα θέμα σημαντικό. Ότι μας ξέφυγε το αιολικό πάρκο στη Πεταλά, εκεί που είναι η άγρια φύση! Και δεν προλαβαίνουμε να το αποτρέψουμε!
      Μάλιστα, είμαστε διπλά υπόλογοι απέναντι στην ανθρωπότητα διότι η περιοχή του αιολικού πάρκου είναι και στα όρια του δήμου Αγρινίου και θα μπορούσαμε να ανακατευτούμε και να μη γίνει ποτέ! Φτου! Γκίνια! Μας ξέφυγε!
        Ο Παπαναστασίου, δε, είπε ότι δεν έχει κάποιο έγγραφο να του ζητάει άδεια αλλά θα το κοιτάξει. Α, μπράβο, να το κοιτάξει λίγο γιατί προλαβαίνουμε να το ακυρώσουμε. Είναι γνωστό ότι οι ανεμογεννήτριες κάνουν κακό στην άγρια ζωή και στις έγκυες γκιώνισσες που το βράδυ στα βουνά θέλουν ησυχία! Άλλωστε αιολικά πάρκα έχουν όλες οι υπανάπτυκτες χώρες, οι προηγμένες καίνε λιγνίτη και μάλιστα κρατικό, μονοπωλιακό!....



    Σφάλμα μεγάλο. Όπως ακούστηκε, πέραν του ότι τα αιολικά πάρκα καταστρέφουν το περιβάλλον (αντίθετα από τον λιγνίτη που το σενιάρει…) ο μόνος που βγάζει κέρδος είναι ο ιδιώτης, ο «επενδυτής», όπως τον περιέγραψε ο σύμβουλος που μίλησε για το θέμα κρατώντας με το ζόρι την αηδία του…
          Αυτό το χάλασε λίγο ο δήμαρχος Αγρινίου που, εν τη αφελεία του, είπε «εξ όσων γνωρίζω τα ανταποδοτικά τα παίρνει ο δήμος Αμφιλοχίας που έχει εκδώσει και την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων»! Δηλαδή εκτός από τον άτιμο τον «επενδυτή» (μπλιάχ) έχουν όφελος και οι κάτοικοι της Αμφιλοχίας; Ωιμέ, τι θα ακούσουμε ακόμη!
         Έχουμε χρόνο όμως. Η στήλη προτείνει να κινητοποιηθούμε εδώ εμείς οι μαχητικοί Αγρινιώτες, όπως μόνο εμείς ξέρουμε. Ειδικά όσοι έχουν ανακατευτεί με το Πάρκο εδώ και μερικά χρόνια, άνετα μπορούν να διασφαλίσουν ότι τα άγρια άλογα του Πεταλά δεν θα ενοχληθούν ποτέ από το δαιμονικό «βουπ-βουπ» που κάνουν οι ανεμιστήρες του καπιταλισμού και της κερδοφορίας σε βάρος του Λαού.

η συντακτική ακτιβιστική μονάδα
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο