Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΠΑΤΡΑ: Σκύλος δάγκωσε στον καρπό 23χρονη κοπέλα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου 2017 στην περιοχή γύρω από το ΑΤΕΙ της Πάτρας όταν σκύλος δάγκωσε μία κοπέλα Ελληνικής καταγωγής, ηλικίας 23 ετών στον καρπό του χεριού της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα γεννημένη το 1994 είχε βγάλει τον σκύλο της που ήταν ένα πιτ μπουλ για βόλτα, το ζώο ωστόσο συνάντησε ένα αδέσποτο λυκόσκυλο και αγρίεψε. Τα δύο σκυλιά άρχισαν να γαβγίζουν και να τσακώνονται κι όταν η κοπέλα προσπάθησε να μπει στη μέση και να σταματήσει τον σκυλοκαυγά, δέχτηκε δάγκωμα στον καρπό με συνέπεια να μεταφερθεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Λέγεται ότι την βοήθησαν περίοικοι που αντιλήφθηκαν τι συνέβη. Για το θέμα σχηματίστηκε δικογραφία. Το σοβαρό αυτό περιστατικό καταδεικνύει την ανάγκη της όσο το δυνατόν καλύτερης ενημέρωσης των ανθρώπων που αναλαμβάνουν να έχουν ένα κατοικίδιο ζώο και δη όταν πρόκειται για ράτσα σκύλων με επιθετική συμπεριφορά. Επίσης είναι σημαντικό να υπάρξει μία πιο αποτελεσματική μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα.
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο