Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Μεγάλη διάκριση απέσπασε η ΔΩΡΑ ΜΟΣΧΟΝΑ στους ΚΙ΄ Δελφικούς Ποιητικούς Αγώνες

        Δεν έχουν τέλος οι διακρίσεις για την Δώρα Μοσχονά, η οποία πλέον ξεπερνά τα στενά όρια της Ακαρνανίας και κατακτά πανελλαδικά επίπεδα αναγνώρισης, μετά την διάκριση που απέσπασε σήμερα στους  31ους Δελφικούς Ποιητικούς Αγώνες που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών.
     Η Δώρα Μοσχονά κέρδισε επάξια μία ακόμη διάκριση σε διαγωνισμό ποίησης στους Δελφούς με το ποίημα της «Ο Χρησμός» που διαγωνίστηκε ανάμεσα σε συνολικά 372 συμμετοχές ποιημάτων.
      Η Μεγάλη διάκριση που απέσπασε η Δώρα Μοσχονά από τα Παλιάμπελα Βόνιτσας, η οποία δίνει πολύ αξιόλογα δείγματα και έμμετρης γραφής, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον τόπο μας.......



      Να τονίσουμε ότι  στον μυστηριακό χώρο των Δελφών, μέσα σε κλίμα ποιητικής μυσταγωγίας διεξήχθησαν σήμερα Κυριακή 12 Ιουνίου οι ΚΙ΄ Δελφικοί Ποιητικοί Αγώνες, οι οποίοι διοργανώνονται από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών επί 31 χρόνια. Στους αγώνες συμμετείχαν Έλληνες ποιητές από όλη την Υφήλιο. Φέτος, από τις 372 συμμετοχές, όσα ποιήματα προκρίθηκαν μεταξύ αυτών και της Δώρας Μοσχονά εκφωνήθηκαν από τους ίδιους τους συμμετέχοντες και κρίθηκαν από πενταμελή επιτροπή. Η εκδήλωση περιελαμβάνε επίσης Προβολή ταινίας, για τον Άγγελο Σικελιανό, Απαγγελίες ποιημάτων, ξενάγηση στην πόλη των Δελφών και Απονομές βραβείων. 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο