Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Κόπα Αμέρικα: Το σήκωσε ξανά η Χιλή - Μοιραίος για την Αργεντινή ο Μέσι έχασε πέναλτι(video)

     Σε μία επανάληψη του περσινού τελικού του Κόπα Αμέρικα η Χιλή κατάφερε να επικρατήσει της Αργεντινής στη διαδικασία των πέναλτι. 
    Αρνητικός πρωταγωνιστής για την «αλμπισελέστε» ο Λιονέλ Μέσι, αφού ο διεθνής άσος της Μπαρτσελόνα αστόχησε στο πρώτο πέναλτι της ομάδας του που για 4η συνεχόμενη φορά έφτασε στην πηγή και… νερό δεν ήπιε. 

ΒΙΝΤΕΟ
                Οι Αργεντινοί ξεκίνησαν στο ματς με μεγαλύτερη διάθεση και στο 21’ ο Ιγκουαΐν έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως το τελείωμά του μετά από λάθος γύρισμα του Μεδέλ δεν ήταν το αναμενόμενο και θύμισε σε αρκετούς το χαμένο τελικό του Μουντιάλ κόντρα στη Γερμανία..........

 
  Στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος διαιτητής Χέμπερ Λόπες με τις δύο κόκκινες που έδειξε σε Ντίαζ και Ρόχο προκάλεσε εκνευρισμό στις δύο ομάδες και επηρέασε σε ένα βαθμό το ρυθμό του αγώνα. 
   Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αγουέρο είχε και εκείνος στο 84’ μία ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην Αργεντινή, αλλά ούτε αυτός είχε το κατάλληλο τελείωμα. 
    Οι παίκτες του Τάτα Μαρτίνο είχαν άλλη μία σημαντική ευκαιρία στο 100’ της παράτασης, όταν ο Κλαούντιο Μπράβο με τη βοήθεια του… δοκαριού αποσόβησε την κεφαλιά του Αγουέρο. 
     Κάπως έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία του πέναλτι, στην οποία ο Μπίλια και ο Μέσι δεν μπόρεσαν να ευστοχήσουν από τα έντεκα βήματα και ο τίτλος κατέληξε για δεύτερη (συνεχόμενη) φορά στη Χιλή. 
Αυτός ήταν ο τέταρτος χαμένος τελικός για την Αργεντινή από το 1993, όταν και κατέκτησε το τελευταίο της τρόπαιο. 

Τα πέναλτι 
0-0 Βιδάλ: Απόκρουση Ρομέρο 
0-0 Μέσι: Άουτ 
0-1 Kαστίγιο: γκολ 
1-1 Μαστσεράνο: γκολ 
1-2 Αράνγκις: γκολ 
2-2 Aγουέρο: γκολ 
2-3 Μποσεζούρ: γκολ 
2-3 Μπίλια: Απόκρουση Μπράβο 
2-4 Σίλβα: γκολ 

Οι συνθέσεις: 
Αργεντινή: Ρομέρο, Μερκάδο, Οταμέντι, Φούνες Μόρι, Ρόχο, Μπίγλια, Μασεράνο, Μπανέγα (111' Λαμέλα), Μέσι, Ντι Μαρία (57' Κρανεβίτερ), Ιγκουαΐν (70' Αγουέρο). 

Χιλή: Μπράβο, Ίσλα, Μεδέλ, Χάρα, Μποσεζούρ, Μαρσέλο Ντίας, Βιδάλ, Αράνγκις, Φουενσαλίδα (80' Πουτς), Αλέξις (103' Φρανσίσκο Σίλβα), Εντουάρντο Βάργκας (109' Νικολάς Καστίγιο). 

http://www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο