Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Ανιψιά του Γ. Γεραφέντη η 29χρονη που είχε καταγωγή απο το Ρίβιο (Παπαδάτου) – έκκληση του δημοσιογράφου μέσω Facebook

     
    Συγγενής του Ξηρομερίτη αστυνομικού συντάκτη της ΕΡΤ, Γιώργου Γεραφέντη ήταν η άτυχη κοπέλα Μαίρη Γκούμα που βρήκε τραγικό θάνατο στην Αμφιλοχία όταν βρέθηκε με το αυτοκίνητο της στη θάλασσα….
     (Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη Μαίρη Γκούμα έμενε στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου και κατάγονταν απο το Ρίβιο (Παπαδάτου) Ξηρομέρου). 

     Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεραφέντης, απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει λεπτομέρειες για το απίστευτο τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην 29χρονη ανιψιά του, να επικοινωνήσει μαζί του............



   
Η νεαρή κοπέλα ανασύρθηκε νεκρή στην Αμφιλοχία, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έπεσε στη θάλασσα… 
Ο Γιώργος Γεραφέντης (φωτό από Facebook)

Το αυτοκίνητο της άτυχης κοπέλας (φωτό από e-maistros)

     Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Αμφιλοχίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Το σημείο της τραγωδίας (φωτό e-maistros)

       Από ιδιώτη δύτη έγινε έλεγχος της ευρύτερης θαλάσσιας περιοχής για την ύπαρξη πιθανών αγνοούμενων ατόμων με αρνητικά αποτελέσματα, ενώ με τη συνδρομή ιδιωτικού γερανού ανελκύστηκε από τη θάλασσα το προαναφερόμενο όχημα.
     Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας του Λιμεναρχείου Πρέβεζας.

newsit.gr
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο