Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

18 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε Κατούνα, Βόνιτσα, Αγρίνιο, Αμφιλοχία

     Στοχευμένοι έλεγχοι από διάφορες υπηρεσίες και Αστυνομικά Τμήματα στην περιοχή ευθύνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας της Ακαρνανίας πραγματοποιήθηκαν σήμερα και είχαν σαν αποτέλεσμα 18 συνολικά συλλήψεις.

Αναλυτικά, στη Βόνιτσα έγιναν τρεις συλλήψεις μετά από έρευνες σε οικίες, παρουσία δικαστικού λειτουργού. Στις 9 το πρωί συνελήφθη ένας 24χρονος επειδή κατείχα δυο μαχαίρια μήκους 45 και 19 εκατοστών. Επίσης συνελήφθη μια 47χρονη για κατοχή 55 φαρμακευτικών δισκίων Leoxtanil (παράβαση του νόμου περι ναρκωτικών) και μια 51χρονη για ρευματοκλοπή.
     Σε έλεγχο λεωφορείου του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων στην Αμφιλοχία, συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί ηλικίας 23, 20 και 209 ετών που δεν διάθεταν ταξιδιωτικά έγγραφα......



   Αστυνομικοί της Τροχαίας του Αγρινίου, συνέλαβαν τέσσερα συνολικά άτομα που οδηγούσαν οχήματα χωρίς να διαθέτουν άδεια ικανότητας οδήγησης.
      Επίσης στο Αγρίνιο, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος συνέλαβαν δυο άτομα ηλικίας 43 και 36 ετών για λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ) χωρίς την προβλεπόμενη από τον νόμο άδεια. Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη ένας 64χρονος  στην περιοχή της Κατούνας.
       Τέλος, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών στην περιοχή της Αμφιλοχίας συνελήφθη ένας 56χρονος επειδή στην αυλή του καλλιεργούσε ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 30 εκατοστών.

http://www.agriniopress.gr/

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΜΠΟΜΠΟΛΟΙ ΒΑΡΔΗΛΟΓΙΑΝΗΔΕΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΙ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΙ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΕΟΙ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΜΠΟΜΠΟΛΟΙ ΒΑΡΔΗΛΟΓΙΑΝΗΔΕΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΙ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΙ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΕΟΙ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο