Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ: Και Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας και στο Δ.Σ του Αμβρακικού Βόνιτσας;

Υπάρχει κώλυμα για τον Παντελή Αποστολάκη που εξελέγη μέλος του Συμβουλίου του Αμβρακικού Βόνιτσας;

      Μια παρέα συμπατριωτών, έμεινε έκπληκτη και μας κατήγγειλε το γεγονός ότι διάβασε στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Αμβρακικού Βόνιτσας και διαπίστωσε ότι ο πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Παντελής Αποστολάκης, εξελέγη μέλος στο Δ.Σ. του ιστορικού Αμβρακικού. 
     Σύμφωνα με τους συμπατριώτες, η τοποθέτησή του στον Αμβρακικού Βόνιτσας, η οποία έγινε προ ημερών, εμπίπτει σε νομικό ασυμβίβαστο και υπάρχει κώλυμα. 
    Συγκεκριμένα, ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ Ν.3057/2002, είναι σαφής και απαγορεύει:
  1.-Απαγορεύεται στο ∆.Σ. του αθλητικού σωµατείου να συνάπτει συµβάσεις εργασίας, ανεξαρτήτων υπηρεσιών, έργου, προµηθειών ή οποιεσδήποτε άλλες συµβάσεις µε οικονοµικό αντάλλαγµα, µε µέλη του ∆.Σ.. µε τις συζύγους, τα τέκνα, τους γονείς και τα αδέλφια τους ή µε νοµικά πρόσωπα στα οποία µετέχουν τα προαναφερόµενα πρόσωπα. Η παράβαση της διάταξης αυτής συνεπάγεται την έκπτωση των µελών του ∆.Σ. που έλαβαν τη σχετική απόφαση. Η έκπτωση ενεργείται µε απόφαση του αρµόδιου δικαστηρίου. 
    2.-∆εν επιτρέπεται να είναι µέλη αθλητικού σωµατείου όσοι συνάπτουν σύµβαση µε το σωµατείο για παροχή υπηρεσιών ή για εκτέλεση έργου µε αµοιβή είτε ατοµικά είτε ως οµόρρυθµοι εταίροι είτε ως διαχειριστές Ε.Π.Ε. ή µέλη διοικητικού συµβουλίου ανώνυµης εταιρείας, για όσο χρόνο διαρκεί η σύµβαση παροχής υπηρεσιών ή η εκτέλεση του έργου και για ένα (1) χρόνο µετά τη λήξη, µε οποιονδήποτε τρόπο, της σύµβασης ή την παράδοση του έργου, αντίστοιχα........



    3.-Η διαπιστωτική πράξη της έκπτωσης εκδίδεται από το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου, μέσα σε προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών, αφότου έλαβε γνώση. Σε περίπτωση παρέλευσης άπρακτης της ως άνω προθεσμίας, η πράξη εκδίδεται από το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, μέσα στην ίδια ως άνω προθεσμία. Με την ίδια πράξη κηρύσσονται έκπτωτα από το αξίωμα του μέλους του Δ.Σ. του σωματείου τα υπαίτια για τη μη έκδοση της ως άνω πράξης μέλη αυτού, τα οποία αντικαθίστανται κατά τις ισχύουσες διατάξεις.

     Από ότι τουλάχιστον γνωρίζουμε ο Παντελής Αποστολάκης εκπροσωπεί το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου και συνάπτει συμβάσεις έργου για την κάλυψη αναγκών του ΝΠΔΔ στον αθλητικό τομέα.
       Μετά από αυτό επικρατεί προβληματισμός που θα πρέπει να απαντηθεί για το αν υπάρχει κώλυμα στην εκλογή του στο Δ.Σ. του σωματείου Αμβρακικός και πρέπει ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου, να μας  διαφωτίσει αναφορικά με το νομικό πλαίσιο που διέπει το τι μέλλει γενέσθαι μετά την εξέλιξη αυτή.
   Εμείς οφείλουμε να το επισημάνουμε για να μην υπάρξει πρόβλημα στην ιστορική ομάδα Αμβρακικός. 
   Ελπίζουμε να μην προκληθεί πάλι πανικός….

10 σχόλια:

  1. Δεν το ήξερε; Τί προσπαθεί να αποδείξει και αυτός; Ας παραιτηθεί και να ζητήσει και ένα συγγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννης κερνάει , Γιάννης πίνει. Τόση προκλητικότητα σε συνδυασμό μα απίστευτη βλακεία δεν συναντάει κανείς εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι νόμοι αυτοί είναι για να υπάρχουν . Είναι για ομάδες με μεγάλα συμφέροντα . Εδώ μιλάμε για μια μικρή πόλη που για να φτιάξει ενα πραγματικά ενεργό συμβούλιο δυνοπαθεί. Τώρα το προβλημα του καθενώς που κρύβεται πίσω από την ανωνυμία ή του xiromero που όπως φαινεται έχει προφανή εμπάθεια με τον Αποστολάκη Παντελή , να λυθεί μακριά από τον Αμβρακικό . Ο Πας Αμβρακικός ειναι θεσμός για την Βόνιτσα και όποιος προσπαθεί να του κάνει κακό χτυπώντας τον με νόμους που δεν επειρεάζουν κανένας ή θέλοντας να απομακρύνει μέλος που όλοι γνωρίζουμε οτι θα βοηθήσει τον Αμβρακικό είναι ανεπιθύμητες κ ενεργεί με δόλο ενάντια στην ομάδα και την πόλη
    Επίσης να ενημερώσω οτι αντιδήμαρχοι αλλά και πρόεδροι νομικών προσώπον ήταν πιό παλιά εδω στην Βόνιτσα πρόεδροι και στο Δ.Σ. ομάδων. Ονομάζω μερικούς Γούδας Μιχάλης, Πέρλης Κωνσταντίνος στον Πας Αμβρακικό . Κασόλας Αθανάσιος πρόεδρος νομικού προσώπου και ΦΟΣΔΑ και παράλληλα και Πρόεδρος στον Α.Ο.ΒΟΝΙΤΣΑΣ.
    Όλοι αυτοί πρόσφεραν ενώ και καλά είχαν κωλημα κανένας τους δεν δέχθηκε καταγγελία.
    Xiromero κάτω τα χέρια σου και μακρινά από τον Αμβρακικό . Ο δήθεν καημός σου για την ομάδα, από πίςω αλλά έχει στο νου.
    Παρακαλώ να δημοσιευθεί
    Ενεργός φίλαθλος του Πας Αμβρακικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10:46
    Αφού επικαλούνται τους νόμους για να κάνουν τις απευθείας αναθέσεις
    θα πρέπει κι' εδω , να εφαρμοστούν αυστηρά οι νόμοι.
    Ολα τα άλλα είναι , αδικαιολόγητες δικαιολογίες.
    και όχι , δύο μέτρα και δύο σταθμά.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενεργέ φίλαθλε του Πας Αμβρακικού
    Βλέπε που έφερες την ομάδα και ποιός παλιός πάιχτης έρχεται στο γήπεδο. Με ξένες τσέπες να μην λέγονται μεγάλες κουβέντες.
    Ανενεργός παλαιός ποδοσφαιριστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τα χρήματα των Δημοτών, με εικονικές προμήθειες, με εικονικές αναθέσεις γίνονται ψήφοι και δημόσιες σχέσεις. Το γεγονός ότι δεν είχαμε ΔΣ στην ομάδα μέχρι στιγμής δεν σε προβληματίζει; Το γεγονός ότι οι αυτοδιοικητικοί μπαίνουν στο ΔΣ όταν είναι η παράταξη τους είναι στην εξουσία δεν σου λέει τίποτε; Είσαι υπέρ ή κατά της νομιμότητας. Η ομάδα θέλουμε όλοι να πάει μπροστά, όπως ήταν παλιότερα. Άλλο ο ΠΑΣ Αμβρακικός και άλλο ο Δήμος. Αυτά προς το παρόν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξηρομεροnews, χαλαρωσε λιγο, πολύ προσωπικα το έχεις πάρει το θέμα με τον Παντελή....είπαμε να κάνεις αντιπολίτευση, μιας και αυτός ειναι ο ρόλος σου όπως αποδεικνύεται, αλλα εσύ το παρακανεις... εκτός βέβαια αν εσύ, ή οι φωστήρες της συντακτικής ομάδας σου, ενδιαφέρεστε περισσοτερο για την Βονιτσα και τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ, απ'οτι ο Παντελής. Αν συμβαίνει αυτό, τότε δεν έχω να πω τίποτα. Αλλα, μην κουνατε κ το δάκτυλο εσεις που λογοκρινετε σχολια αναγνωστών επειδη προφανως αντιβαίνουν στις δικές σας προσωπικές πολιτικές προτιμήσεις, ή μπορει να φέρνουν σε δύσκολη θεση, χώρις να βρίζουν ή να προσβάλλουν, ατομα τα οποια εσεις για τους δικούς σας λόγους, στηρίζετε.
    Ξεκινα να με πείσεις οτι κανω λάθος, δημοσιεύοντας το σχόλιό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ολα αυτα που γραφεται στη σελιδα ειναι απαραδεκτα.η ομαδα εδω και δυο χρονια προσπαθει να φτασει εκει που ηταν αλλα καποιοι ασχετοι που σκεφτονται μονο την παρτη τους δεν επιτρεπουν κατι τετοιο.. ο κ.αποστολακης για να μπηκε στο Δ.Σ. θα το ηθελε για να βοηθησει την ομαδα της πολης του για αυτο σας παρακαλω αφηστε την ομαδα και το Δ.Σ. να δρασει και θα δειτε που θα αποφερει καρπους. απλα πιστεψτε σε αυτους και σε ολους τους παιχτεσ της ομαδας. Φιλαθλος ομαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με τα λεφτά των Δημοτών θα βοηθήσει; Αν θέλει να βοηθήσει να βάλει λεφτά από τη τσέπη του , όταν δεν θα είναι στο Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το Μπασλάφα που πήγε ψηλά την ομάδα της Ζαβέρδας να βάλετε στο ΔΣ του Αμβρακικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο