Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Δήμαρχε κ. Αποστολάκη απαντήστε και αναλάβετε τις ευθύνες σας!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.


-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ απο  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Αγαπητοί Αναγνώστες
ΘΕΜΑ 1
      Η λαϊκή συνέλευση που έγινε στη Πογωνιά και το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισαν ομόφωνα μεταξύ των άλλων για την Υδροδότηση Πογωνιάς- Στενού και ευρύτερης περιοχής, να τροφοδοτεί με βυτίο μια φορά την εβδομάδα  δωρεάν ο Δήμος τους κατοίκους με πόσιμο νερό Κορπής. Τούτο δεν γίνεται. 
     Το θέμα έθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μωραΐτης στη συνεδρίαση του ΔΣ που έγινε στη Κατούνα την 29 Μάη 2016.   Η αρμόδια Αντιδήμαρχος κ. Πανταζή και  ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης δεν απάντησαν. Όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του πρώην Δήμου Παλαίρου- Κεκροπίας έκαναν πως δεν άκουσαν τίποτε. Έστειλα στο Δήμαρχο ηλεκτρονικό μήνυμα για το θέμα. Μέχρι στιγμής δεν πήρα απάντηση.
     Καλώ τους αρμοδίους να απαντήσουν στη συνεδρίαση του ΔΣ τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 και κυρίως να υλοποιήσουν ως οφείλουν την απόφαση. 
      Διαφορετικά ως δεσμεύτηκα στη λαϊκή συνέλευση στη Πογωνιά, το θέμα θα το φθάσω στο Μέγαρο Μαξίμου, στα αρμόδια υπουργεία σε πρώτη φάση.........



ΘΕΜΑ 2
      Οι περιβαλλοντικοί όροι του έργου Βιολογικός καθαρισμός Παλαίρου-Δέπος-Πογωνιάς όπως ορίζουν οι Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΡΗΘΕΙ.     Τούτο φαίνεται από το φάκελο με επίσημα έγγραφα που κατέθεσα στη Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. 
      Καλώ όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και πρωτίστως τους Δημοτικούς Συμβούλους του πρώην Δήμου Κεκροπίας-Παλαίρου να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

ΘΕΜΑ 3
  • Με το φυσικό πρόσωπο κ. Αποστολάκη Παντελή δεν ασχολήθηκα ποτέ, δεν ασχολούμαι, δεν πρόκειται να ασχοληθώ δια βίου. 
  • Με το φυσικό πρόσωπο κ. Αποστολάκη Παντελή ούτε είχα, ούτε έχω, ούτε επιθυμώ να έχω δια βίου οποιαδήποτε σχέση και συναναστροφή. 
  • Ουδέποτε έχουμε συναντηθεί, κουβεντιάσει, ήπιαμε ένα καφέ. Οι χώροι που συναντηθήκαμε ήταν εκεί που συνεδριάζει το  Δημοτικό Συμβούλιο και μία φορά στο Παιδικό Σταθμό της Βόνιτσας που συνεδρίασε το ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης.

     Τις ενέργειες, τα λάθη, τις διαχειρίσεις, τις παραλείψεις του Προέδρου του Κέντρου Μέριμνας και του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας έχω υποχρέωση και ταυτόχρονα δέσμευση απέναντι στους Δημότες να κριτικάρω. Αν ενοχλώ κάποιους με αφήνει παγερά αδιάφορο.
         Οι χαρακτηρισμοί προς το πρόσωπο μου που περιέχονται στα δύο λιβελογραφήματα που υπογράφονται από το Πρόεδρο του Κέντρου Μέριμνας δεν με αγγίζουν. Τον παραδίδω στη κρίση των Δημοτών και των αναγνωστών της ιστοσελίδας.

     Καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη να τοποθετηθεί αν αυτός ο τρόπος συζήτησης που υιοθετεί ο Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας έχει τη ΠΟΛΙΤΙΚΗ του ΚΑΛΥΨΗ.     Καλώ τους Δημοτικούς Συμβούλους της Πλειοψηφίας πλην τριών να πάρουν θέση.
      Τη πολιτική αντιπαράθεση με όρους πολιτικούς μερικοί θέλουν να τη μετατρέψουν σε προσωπική αντιπαράθεση. 

    Μπορεί να με βρίζουν, να με συκοφαντούν, να με απειλούν, να με προκαλούν. Ένα δεν μπορούν να μου κάνουν. Να με εκβιάσουν. Ο λόγος είναι απλός. Είμαι πεντακάθαρος.

ΘΕΜΑ 4
      Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 θα δημοσιεύσω το δεύτερο μέρος της ανοιχτής επιστολής  προς το Δήμαρχο κ Αποστολάκη και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
    Η Κυριακή θα είναι μια διαφορετική μέρα για την ενημέρωση σας. Τα στοιχεία που θα διαβάσετε δεν έχουν προηγούμενο.

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......

9 σχόλια:

  1. Κωστα θελεις τον Σολδατο σου φαινεται.Αρκετα σε ακουσε ο Δημαρχος μας,καιρος να σου συμπεριφερθει αναλογως.Δεν σε φοβαται ουτε σε υπολογιζει.Αρκετα που σε ελαβε υποψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ειχες Γιάννη τι ειχα πάντα. Ολο τα ιδια και τα ιδια.εχουμε βαρεθει.και στο κατω- κατω ποιος είσαι εσυ που ελεγχεις τη δημοτικη αρχη.;αι σιχτιρ βαρεθηκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΥΘΕΙΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ. ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χάσατε τον ύπνο σας τρόφιμοι του Δημαρχείου. Ο Κώστας δεν υποχωρεί. Θα το πάει μέχρι τέλος. Κώστα συγχαρητήρια , αν και αδίκησες τον εαυτόν σου εκεί που έβαλες υποψηφιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θύμιο Φερεντίνο συμμετείχες στη πιθανή μεθόδευση της αγοράς του χωραφιού στη Κατούνα όπως σας κατηγόρησε ο Δήμαρχος; Τη Δευτέρα πρέπει να μιλήσεις. Διαφορετικά όλα παίζονται ως προς το μέλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δήμαρχε για το νερό έχει απόλυτο δίκιο ο Κώστας. Αν μη τι άλλο πρέπει να σεβαστείτε τους ανθρώπους που δεν έχουν νερό να πιούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως αυτή η δημοτική αρχή πρέπει να περηφανεύεται για τις άμεσες απαντήσεις που δίνουν στα blog και ειδικά στο συγκεκριμένο. Γραφείο τύπου δηλαδή. Τρόφιμοι και συγγενείς ώστε να απαντούν σε κάθε τι που δήθεν τους προσβάλει. Οι δημότες τους έχουν γυρίσει την πλάτη και αντί να πάνε να ζητήσουν ένα συγγνώμη κάθονται ανώνυμα και βρίζουν όποιον λέει τις αλήθειες. Ψωμί είναι αυτό καλά κάνετε και αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που κάνατε προεκλογικά. Χαρείτε το όσο είναι καιρός γιατί ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΩΣΤΑ ΣΕ ΣΚΙΑΖΟΜΑΣΤΕ......ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΕΖΟΝΤΑΙ.....ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ...ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΕΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ....ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σαν νέος που είσαι σου έδωσαν μαρμελάδα για το ψωμί σου. Έτσι λες σε όλα ναι. Το άφθονο μέλι αναρωτήθηκες που πάει; 'Οσο για τις επόμενες εκλογές υποψήφιος Δήμαρχος Αποστολάκης δεν θα υπάρχει. Πολιτικά έχει τελειώσει από τώρα. Αφού δεν τον φοβάστε το Κώστα γιατί δεν του δίνεται το λόγο 'όταν έχει κόσμο μέσα στο ΔΣ; Τη φωνούλα σου που δεν ξέρουμε , πότε θα την ακούσουμε; Μήπως δεν μπορείς να πεις τίποτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο